Afgebonden lul lekker geile meisjes

afgebonden lul lekker geile meisjes

..

Rukkende man grote natte schaamlippen

Nee niet doen roep ik en ik trek vlug me broek omlaag waardoor ik in me onderbroek sta. Die ook roept pascal en hij voelt dat hij macht heeft. Langzaam trek ik hem omlaag en dan komt ineens mijn lul eruit die slap tussen mijn benen blijft hangen van schaamte.

Blijf maar in je blootje lopen zegt pascal kan ik lekker veel naar je pik kijken. Met tegenzin loop ik door het huis en pascal zit op zijn telefoon te rommelen. We gaan naar boven roept hij ineens en ik begrijp dat ik mee moet. Jij bent mijn gevangene zegt pascal lachend ik wil boefje spelen en hij pakt een riem en zegt handen op je rug, ik vind boefje spelen niet zo erg en denkt dat hij het vergeten is van die film ondanks dat ik nog in me blote hol loop.

Pascal bind me handen op me rug en doet ook nog een riem om me enkels waardoor mijn voeten bij elkaar gebonden zitten. Ineens geeft hij me een duw waardoor ik achter over op me bed val. Hij begin hard te lachen dat ik er in trap en zegt kan die pik ook stijf worden.

Je blijft eraf roep ik en pascal rommelt wat in me kast en vind een penis pomp. Die zag ik op internet roept hij en pakt me pik en stopt hem erin. Stoppen schreeuw ik en ik begin te draaien. Pascal laat gelijk het facebook profiel weer zien, stil lichen roept hij en hij stopt me pik weer in de pomp en zet hem aan. Binnen notime begint me lul te zwellen en pascal filmt het met ze telefoon. Zo dit is ook voor facebook zegt hij terwijl hij kijkt hoe me pik steeds groter wordt.

Dit wordt een super vette week roept hij. En hij slaat met zijn vlakke hand tegen me lul waardoor deze heen en weer zwiept. Dan maakt hij me benen los en roept liggen blijven he, hij spreid me benen en maakt ze 1 voor 1 weer vast aan het bed, met mijn handen doet pascal het zelfde, hij spreid ze boven me hoofd en maakt ze vast aan het bed.

Ben zo terug roept hij en binnen een paar tellen komt hij de kamer weer in met mijn laptop. Dit is leuk roept pascal en hij komt op me af met een stukje touw, hij doet het om me pik en ballen en knoopt het vast, hhaha blijft ie lekker stijf roept pascal.

Ik vloek wat maar pascal reageert niet, ik wil wel eens weten hoe seks is roept hij. Hij trekt ze broekje uit en ik zie een bult in ze onderbroek.

Wil je wel zien he roept hij, nee roep ik maar pascal rukt zijn onderbroek uit en een stijf onbehaard jongens pikkie van ongeveer 11 cm komt tevoorschijn. Hij komt op me borst zitten en zegt doe je mond open, ik hou me lippen stijf op elkaar en pascal draait zich om en knijpt ineens keihard in me afgebonden zak.

Ik zuig aan het piemeltje en pascal kreunt, zooo lekker roept hij, ga door. Ik blijf hem pijpen en ineens komt pascal klaar en spuit zijn zaadjes voor het eerst in de mond van een ander. Hij rolt van me af en zegt dat was pas lekker.

Ik kan nog steeds niets en schijnbaar heeft hij er nog niet genoeg van en kijkt weer gemeen naar mijn pik. Zonder wat te zeggen pakt pascal een flesje olie uit mijn kast en smeert zijn handen in.

Dan pakt hij me lul en begint me af te trekken. Ik wil je zien klaarkomen roept pascal en ik voel zijn handjes omhoog en omlaag gaan om me pik.

Stop roep ik stop ik kom zo klaar. Maar pascal gaat gewoon verder en dan spuit ik mijn zaad hoog de lucht in. Wow roept pascal vet veel man, ik ga nog faking veel plezier hebben deze week Pascal pakt zijn telefoon en hij blijkt het hele gebeuren gefilmd te hebben, zo zegt hij het staat zo op internet want ik heb net alles naar me pc gemailed dus zou ik maar doen wat ik zeg deze week.

Ik kan niet anders dan ja pascal zeggen hij maakt me los. Blond , homo , Pijpen , Superjong , vastbinden. Het verhaal over Pascal. Hoe een jongen er bij komt om een man vast te bin-den,en verder gaat met hem. Hij zal wel meerde ke-ren,met anderen wat gehad te hebben. Hoewel hij nog veel plezier zal beleven van de buurman,die vaak in die week naak zal zijn….

In dit verhaal ben ik het buurjongetje. In woonde ik als 10 jarige op een appartement met mijn gescheide moeder. Soms moest ze weg als ik thuis was en dan lette mijn eveneens gescheide buurman die op dezelfde etage woonde op. Die was ongeveer Dan zetten ze de deuren tegen elkaar open en kon hij me in de gaten houden en ik hem. Zo was mijn moeder weer eens op een avond weg. Maar die nacht kwam er een echt zwaar onweer en werd ik wel effe bang.

Ik was bang en zat onder mijn dekens in bed verstopt. Ik was in mijn hemdje en slipje. Hij lei me neer in zijn bed dat lekker rook,en kroop naast me. Voorzichtig trok hij me tegen zich aan. Lepeltje lepeltje zoals ze dat noemen. Zijn sterke arm lag over me heen en beschermde me. Ik voelde me veilig metzijn rustige adem in mijn nek. Op een of andere manier voelde ik me na het onweer een beetje baldadig,en ook geil zodat ik pesterig mijn kontje of bilspleet tegen zijn pik aanduwde.

Ik voelde het ding groeien. Effe later lag zijn hand op mijn heup,en kroop quasi nonchalant in mijn kruis waar hij mijn pik en balletjes ging betasten. Ik vond het wel spannend en spreidde mijn benen een beetje zodat hij beter zijn gang kon gaan. Nog geen minuut later lag ik naakt onder zijn zware lijf en werd ik bepoteld,gestreeld,geaaid,gekust en gelikt,en alles wat ik nog nooit had ervaren,maar dat me enorm veel genot verschafte.

Als slag op de vuurpijl verdween mijn pikkie in zijn mond en kreeg ik mijn eerste en misschien wel lekkerste pijpbeurt in mijn leven. Ondertussen had hij een soort 69 houding ingenomen en lag zijn enorme geslacht voor mijn gezicht.

Terwijl ik van zijn attenties genoot begon ik hem terug te betalen door zijn pik te betasten en langzaam te strelen. Ze schakelde het apparaat in en ik zag hoe Ron opwipte. Bij iedere schok die Kitty hem toediende schokte hij op. Aan de kreten van Ron te horen moest hij bijna klaar komen. Dat had Kitty ook schijnbaar bemerkt want ik hoorde haar zeggen "zo jij hebt ook wel even genoeg". Zo de vrouwen hebben het masker voor die ga ik nu om beurten bewerken. Nee wacht ik doe de masker naar boven zodat jullie kunnen zien wat ik met jullie ga doen.

Straks doe ik ze weer voor zodat jullie niet weten welke man jullie neukt. De mannen zullen het wel leuk vinden als ik de vrouwen ga bewerken. Maar ik waarschuw maar vast dat jullie niet spuiten hoor, dan krijgen jullie flink wat straf. Jullie vrouwen mogen net zovaak klaarkomen als jullie willen. Kitty liep, naar een standaard toe daarop zat een behoorlijk flinke kunstpenis gemonteerd.

Ik hoorde een zacht zoemend geluid. Het bleek dat de kunstlul langzaam ronddraaide. Kitty ging naar het jonge meisje en ging met een vinger in haar kutje. Het jonge meisje was het er schijnbaar niet mee eens door dat ding bewerkt te worden want ze bewoog haar lichaam in alle bochten en kreunde"Nee oooh neee die niet oooh nee". Maar Kitty was niet tot andere gedachten te brengen. Ze duwde met wat geweld de kunstlul in haar kutje hetgeen veroorzaakte dat het meisje een luide gil gaf.

Zo die zit er in zei Kitty. Ik ga hem nu aanzetten en hij begint langzaam te draaien en hij gaat automatisch steeds sneller en daarna weer naar langzaam. En je zult zelf welmerken hoe lekker dat is. Ik weet dat je er enorm geil van wordt. Toen kwam Kitty op mij toe hield een ander soort kunstlul vlak voor mijn gezicht. Zo Sonja zoiets heb jij nog niet eerder in je kutje gehad hij is flink dik beweegt op en neer net als dat je door een mannenpik wordt genaaid maar deze vibreert ook nog en ik zet hem op de hoogste snelheid.

Ze duwde het geval in mijn kut zette het aan en ik voelde meteen al dat het een prettig gevoel gaf. Intussen was de kamer al gevuld met gehijg en gekreun van het jonge meisje die het schijnbaartoch wel.

Intussen begon bij mij ook de eerste golven van geilheid te komen en als het zo doorging zou ik zeker spoedig klaarkomen. Nu was ook Anja aan de beurt Kitty had zich een kunstpik voorgebonden en begonmet een flink tempo Anja te neuken. Deze lul heeft ook warme vloeistof zei Kitty en als je klaarkomt zorg ik dat hij gaat spuiten.

Ik kwam voor de eerste keer gillend klaar, maar ook het meisje kwam weer en haar kreten waren zo luid dat mijn klaarkomen nauwelijks nog te horen was. Intussen waren wij vrouwen wel zover om een man te ontvangen. Kitty had de mannen al los gemaakt en hun een kap over het hoofd gedaan zodat hun ook niet meer konden zien welke vrouw ze zouden naaien.

Kitty kwam nu op mij toe deed het dichte oogmasker weer voor mijn ogen en maakte mijn benen los van de tafel. Ik voelde echter dat er touwen om mijn enkels gingen. Opeens werden mijn benenomhoog getrokken en gelijkertijd heel wijd. Zo liggend op de tafel moest een man mij nemen zei Kitty.

Ik was benieuwd of ik zou kunnen voelen wie het zou zijn. Ik hoorde hoe Kitty tegen Anja zei "Jou benen maken we vast aan je handen,enkels aan de handen en ik trek een touw onder de tafel door zodat je benen heel erg wij uiteen gaan" In gedachten zag ik ons allebei zo liggen, onze kutjes helemaal ten toon gespreid en ook nog nat ook, bij mij tenminste wel. Jammer dat de mannen ons zo niet konden zien. Kitty zei nog tegen het jonge meisje "Jij hangt precies op de juiste hoogte een lul gaat er zo wel heel diep in" Opeens voelde ik hoe iemand op de tafel kwam en een paar handen mijn lichaam aftasten.

Wie o, wie was het, hij zocht totdat hij mijn kutje had gevonden. Een vinger gleed naar binnen en een duim bewerkte mijn klitje. Ik hoorde iets mompelen maar door het gesloten masker wat de man om zijn hoofd had kon ik het niet verstaan. De vingers verdwenen uit mijn druipende kut maar ik voelde hoe langzaam een lul naar binnendrong. Het was wel een dikke dat voelde ik wel, zou het toch de jonge jongen zijn. De lul begon langzaam te pompen in een regelmatig tempo. In de kamer hoorde ik nu veel gekreun en zuchten dus de andere vrouwen hadden er intussen ook al een lul in zitten.

Een ander geluid hoorde ik ook, een zoemend geluid het leek op een vibratoren ik vermoedde dat Kitty zich daarmee aan het bewerken was. Mijn kutje begon al danig te gloeien en het geil liep langs mijn billen en kontgaatje vermoedelijk op de tafel want onder mijn kontje werd het nat. De man begonzijn tempo te verhogen en ik voelde hijzijn lul begon te kloppen.

Dus een lading heet sperma was onderweg. Ook ik naderde mijn climax. Met een flinke diepe stoot spoot er een lading sperma diep in mijn kut en ik voelde hoe het er uitdroop. Maar de lul ging door en bleef doorpompen. Nu kwam ik zelf ook met hevige schokken klaar en dat was voor de man schijnbaar het sein om nog eens sperma in mij te spuiten.

Toen hij z'n lul eruit trok golfde er een grote hoeveelheid sap naar buiten. Ik was zo hevig klaargekomen dat ik niet meer hoorde hoe het de andere vrouwen afging. Kitty trok mij het masker van mijn ogen en ook bij de man ging het masker af.

Ja hoor de jonge knul had mij geneukt. Ook hij keek me aan en zei "is het je bevallen" ik knikte maarwas te nieuwsgierig welke vrouw mijn man aan het naaien was. Het bleek dat hij de vrouw van zijn vriend, Anja, een beurt gaf en hij lag hevig wippend tussen haar dijen. Ook Anja genoot schijnbaar goed want als Ron er bijna uitging drukte zij, voorzover dat ging haar kont van de tafel af naar boven.

Ze lag hevig met haar hoofd te schudden en riep steeds maar geile woorden. Ook zij moest dadelijk wel klaarkomen dat was duidelijk te zien. Het mooiste neukgezicht was echter het hang de meisje die door Bram werd genaaid. Door dat zij vrij inde ruimte hing en zich niet anders kon bewegen zorgde Bram ervoor dat zij eigenlijk hem naaide.

Hij duwde haar van zich af en trok haar dan weer naar zich toe. Dat op die manier de lul van hem er diep inging was wel te zien en ook de kreten van het meisje duiden daarop. Na enige ogenblikken kwamen ook Ron en Anja maar ook Bram en het meisje klaar. De kamer vulde zich met bronstige kreten en dat niet alleen, het sperma vloog als het ware door de kamer.

Het was een geslaagde en gezellige geile avond. Dat doen we vaker zo. SM club belevenissen Vanavond was het dan zover, mijn man Ron en ik Sonja waren door de vriend van mijn man uitgenodigd voor een bezoek aan een SM club.afgebonden lul lekker geile meisjes

..


Prive ontvangst zuid holland gratispjes


Geil jong stel heeft kinky sex. Lekker stel gaat helemaal los op elkaar tijdens buiten sex. Geile tienersex in een eenpersoonsbed. Schattige Kayla gaat van nee, naar o ja, meer. Een geile pijp en neukbeurt in de auto. De opa neukt het tiener meisje in meerdere standjes. Gepijpt door twee jonge sexy babes. Het bruidje mag als eerste de slagroom van de lul af zuigen. Heerlijk twee volwassen geile bisex meiden. Na een geil voorspel neukt hij haar hard. Zijn vriendin geniet en ze krijgen er geld voor.

Geile meisjes geneukt gebeft en pijpen in de ballen bak van de sex cub. Ze kan niet wachten tot de grote penis haar neukt. Voorwaarde was dat hij wel mij zou meebrengen. Ik wilde dat wel eens mee maken had ik Ron verzekerd. We waren wat aan de late kant toen wij bij de club aankwamen.

Wij werden binnengelaten door een aller charmantst blond meisje. Ze was gedeeltelijk naakt met uitzondering van een leren jarretelgordel en een half leren BH. Om haar hals zat een mooie leren band en ze droeg verder nog zwarte nylons en schoenen met hoge hakken.

Ik maakte de opmerking dat wij geen leren spullen droegen. O, ja voor ik het vergeet ik heet Kitty. En kleding heb je zeker niet nodig want als jullie willen kun je je dadelijk helemaal uitkleden en wat er nodig is hebben wij hier wel. Trouwens je man's vriend Bram en zijn vrouw Anja zijn er al.

Er is nog een vrij jong paartje maar die willen hun naam niet bekend maken. Alle vier zijn ze al geheel naakt en we zijn al met het spel begonnen. Ron en ik kleedden ons in een zijkamer uit terwijl Kitty op ons stond te wachten, "Zo klaar, dan gaan we naar de grote kamer" zei ze.

Toen we de kamer binnenkwamen schrok ik toch wel even. Aan het kruis tegen de wand zag ik Ron's vriend Bram vastgemaakt met wijd gespreide benen en armen, zijn lul was afgebonden en stond kaarsrecht vooruit. Op een lange tafel lag zijn vrouw ook vastgebonden met haar benen gespreid en bijna tegen haar schaamlippen lag een rose flinke lange kunstpenis, ze had haar ogen gesloten en zag ons dus niet binnen- komen.

Aan de andere kant van de kamer stond voorovergebogen een jonge man vast in de schandpaal zijn lul en ballen waren ook afgebonden en naar achter getrokken, om zijn eikelzat een koord die aan de schandpaal was vast gemaakt zodat zijn hele sexgeval strak getrokken werd.

Het wond hem schijnbaar wel op want ook zijn paal was goed stijf. Nog meer verbaasde mij echter het jonge vrouwtje naast hem die aan touwen met armen en benen aan het plafond hing. Haar benen waren heel erg gespreid je keek direct tegen haar kale geschoren kutje.

Haar armen ook gespreid. Ze hing als het ware in een boog. Ze had flinke borsten die strak afgebonden waren. Ze had ook een flink en mooi gevormd kontje. Ik heb de plaatsen met bedoeling zo gekozen. Eerst was Ron aan de beurt. Hij werd door Kitty tussen twee palen vastgemaakt en wel zo dat hij zich niet meer kon bewegen. Je lekkere half slappe lul is dadelijk aan de beurt zei Kitty. Toen kwam ik aan de beurt. Ik was wel benieuwd wat ze met mij ging doen. Ik begon het toch wel spannend te vinden en een geil gezicht was het ook.

Mijn kutje begon al wat nat te worden door hetgeen ik om me heen zag. Kitty leidde mij naar een lange brede tafel waarop ik moest gaan liggen. Ze duwde onder mijn kontje een verhoging waardoor ik wat gebogen lag. Toen pakte Kitty enige riemen en maakte die om mijn enkels, trok mijn benen wijd uiteen en maakte het vast aan de tafel. Aangezien de tafel erg breed was lagen mijn benen zo wijd uiteen dat het wat pijnlijk was en door de gebogen houding was mijn geile kut voor iedereen goed zichtbaar.

Toen maakte ze mijn polsen aan elkaar vast en trok die boven mijn hoofd naar de tafel en maakte ze daar vast. Genoeg was het nog niet want precies onder mijn borsten deed ze een riem die ook aan de tafel werd vastgemaakt en trok de riem stevig aan. Daardoor kwam m'n kutje nog verder naar boven. De pijn van het vast maken verdween en een geil gevoel kwam er voor in de plaats.

Vooral toen ik bemerkte dat de mannen met belangstelling naar mij keken. De vrouwen mogen wat mij betreft als ik ze bewerk klaarkomen maar de mannen niet. Bij hun hou ik vlak ervoor wel opwant hun sperma gebruiken ze maar bij een van de vrouwen. Trouwens ik heb me voorgenomen om de vrouwen in ieder geval niet hun eigen man te geven. Maar eerst zal ik het jonge meisje wat laten zakken zodat ze met haar kutje op juiste hoogte komt als een man er staande met een stijve paal voorstaat anders gaat die niet in haar geile grot en dat heeft ze wel nodig als ik haar geile blikken zo zie.

Kitty liep op Bram toe, begon zachtjes met een soort borstel over Bram's pik te wrijven. Bram die toch al een behoorlijke paal had kreunde bij de aanraking. Het veroorzaakte schijnbaar de nodige prikkels want telkens schokte z'n lichaam op. Nog geen minuut later lag ik naakt onder zijn zware lijf en werd ik bepoteld,gestreeld,geaaid,gekust en gelikt,en alles wat ik nog nooit had ervaren,maar dat me enorm veel genot verschafte.

Als slag op de vuurpijl verdween mijn pikkie in zijn mond en kreeg ik mijn eerste en misschien wel lekkerste pijpbeurt in mijn leven. Ondertussen had hij een soort 69 houding ingenomen en lag zijn enorme geslacht voor mijn gezicht.

Terwijl ik van zijn attenties genoot begon ik hem terug te betalen door zijn pik te betasten en langzaam te strelen. Hij kreunde van genot. Uit nieuwsgierigheid trok ik zijn voorhuid achteruit en streelde ik zijn eikel. Toen groeide er een lekker gevoel in mijn lendenen,buik en geslacht en kreeg ik mijn eerste droge orgasme van die avond.

Uit ervaring wist ik dat ik er wel 4 na elkaar kon krijgen. Ik hoopte even dat ik mijn buurman-vriend kon trakteren op mijn jongetjessap. Op dat moment schokte zijn hele lijf en spoot hij een enorme straal zaad in mijn gezicht. En nog een paar. Hij draaide zich om en begon het van mijn gelaat af te likken en in zijn mond te houden. Toen hij me aan mijn oorlelletje likte en in mijn nek ,kwam hij langzaam met zijn lippen bij de mijne,drukte met zijn tong mijn lippen open,en sloop naar binnen.

Alsof ik nooit anders heb gedaan lagen we elkaar toen ongeveer een vijftal minuten te tongen. Hij speelde met mijn pik en maakte me weer een keertje klaar. Effe later draaide hij me op mijn rug,en boog mijn benen omhaag naar mijn nek,en effe later op zijn schouders. Hij haalde een beetje met zijn sperma vermengde spuug uit zijn mond,wreef het over mijn sterretje en effe later voelde ik zijn grote eikel er tegenaan drukken. Voorzichtig duwde hij hem tegen kontgaatje,en toen zijn eikel er inzat en door de sluitpier plopte was ik me bewust dat ik geneukt zou worden als een klein meisje.

Het deed wel even pijn toen hij zich in beweging zette en wat dieper doordrong,maar het drukkende lekkere gevoel nam de bovenhand alsof ik helemaal gevuld werd als een kerstkalkoen. En daar leek het wel op,Ik zag zijn dikke paal tussen mijn benen. Met lichte bewegingen drukte hij het ding steeds dieper en dieper in mijn kleine gaatje. Ik voelde hem echt binnen in me schuiven en me helemaal vullen.

Als de eikel mijn prostaat beroerde schokte het genot door me heen. Ik kwam weer klaar en dat wel een minuut minuut duurde. Toen ik effe was bijgekomen van mijn orgasme merkte ik dat we allebei zweetten als otters. Het droop in dikke druppels en stralen van ons af. Ondertussen was hij met zijn paal van 25 cm reeds voor de helft bij me binnen.

Langzaam krikkend met zijn heupen en zijn ogen gesloten door het genot dat ik hem verschafte,neukte hij zich langzamerhand helemaal in me. De hele 25 cm lul schoof langzaam en voorzichtig over en weer in mijn buit,en ik voelde die op en afpompen door de massa ervan.

Dit moest het zijn wat een meisje meemaakte als een sterke man haar nam voor zijn eigen genot. Ik wou wel een meisje zijn. Een kindje bij me maken. Zo lagen we een minuut of tien met elkaar te neuken.

Of tenminste hij neukte mij. En we praatten ondertussen over geile dingen tegen elkaar. Dat maakte hem erg geil en mij ook,en ik kwam weer klaar voor de vierde keer toen hij me aan het masturberen was terwijl we lagen te tongzoenen en vrijen.

Eenmaal klaargekomen hield hij op met voorzichtig neuken en begon hij ineens erg fel en bruut in en uit me te roeien met zijn stormram. Hij vergat zichzelf,en terwijl ik onder hem wreed werd over en weer geschud onder zijn stoten spoot hij me helemaal vol.

Zijn lekkere heilige zaadjes in me. Scheut na scheut na scheut,tot hij volledig leeg op me bleef liggen met zijn zware lijf. Langzaam kromp zijn kanon,en voorzichtig kroop ik onder hem uit. Mijn anus bleef openstaan en sloot zich langzaam terwijl zijn zaad er uitdroop,en in zijn bed.

afgebonden lul lekker geile meisjes

Man to man erotic massage hoer neukt man


Hij stelde vast dat de stemming er goed in zat en dat Kim inmiddels ook slechts in een string gekleed was. Hij kuste haar harde tepels op haar kleine, puntige strakke borsten. Hij voelde tussen haar benen aan haar glad geschoren kutje en zei: Dat vond hij nou het lekkere aan de meisjes in een club, die genoten er duidelijk van.

Dat was iets anders dan een raamhoertje dat alles zo snel mogelijk achter de rug wilde hebben. Op het podium was inmiddels een nieuwe show aan de gang.

Een prachtig meisje werd geneukt door een atletische man, die op zijn beurt door een donker gekleurd meisje met een voorbinddildo in zijn kont werd geneukt. De man genoot zichtbaar van de behandeling.

Toen Eric het zag kreeg hij een geweldige stijve lul, hij was namelijk behoorlijk biseksueel ingesteld, hoewel hij nog nooit iets met een man, of twee vrouwen tegelijk had gehad. Laat staan in zijn kont geneukt was. Dat zou Jacqueline nooit goed hebben gevonden. Kim kreeg in de gaten dat Eric's string te klein werd voor zijn stijve knoert en trok de slip dus meteen maar uit.

Zo zat Eric dus naakt met een paal waar je u tegen zegt naar de show te kijken. Kim boog zich voorover en nam de eikel, waar reeds een grote druppel voorvocht uit kwam, in haar mond en begon langzaam te pijpen. Onderwijl bewerkte zij zijn ballen, die gespannen in zijn zak stonden, met haar nagels. Zachtjes krabbelde zij langs zijn zak. Een andere vinger, die zij eerst met haar eigen kutsap glad had gemaakt perste zij langzaam in zijn kont. Toen die er helemaal in zat, kromde zij de vinger en masseerde zodoende zijn prostaat.

En dan in Kim's strakke kutje, of in haar nauwe aarsje. In haar lekkere pijpmondje kon hij later altijd nog zijn geil spuiten. Kim keek naar hem op, liet zijn lul uit haar mondje glippen en terwijl zij over haar schouder wees, vroeg zij aan Eric: Lijkt je dat wel geil? Zo te voelen wel, man wat heb je een keiharde lul. Laura bleek een slank Nederlands meisje te zijn, die als specialiteit, zoals later bleek, pijpen had. Zoals Laura kon pijpen, zo kon zelfs Kim het niet. Het leek wel of Laura voor de liefde geschapen was.

Zij had lekkere stevige tieten, een strak buikje, strak kontje, waarin het ook heerlijk neuken bleek te zijn, maar dat vond Eric later uit en een lekker strak kutje, waarop zij haar kuthaartjes in een hartvorm had geschoren, met de kutlipjes lekker kaal, zodat je geen haren in je mond kreeg met beffen. Op haar strakke buikje had zij een klein hartje laten tatoeëren, vlak boven haar lekkere kutje.

Op de kamer aangekomen, begonnen Kim en Laura eerst elkaar een beetje op te geilen door een standje 69 op het waterbed uit te oefenen. Eric keek onder het genot van een drankje toe en voelde zich steeds geiler worden. Lange slierten voorvocht hingen aan zijn stijve lul, als voorpret op de dingen die komen zouden. Toen Laura en Kim allebei klaargekomen waren, richtten zij hun aandacht nu op Eric.

Laura nam zijn lul tot diep in haar keel. Eric kon haar keelspieren voelen als Laura slikte, ondertussen stak zij haar tong uit en likte aan zijn zak, terwijl zij zijn superstijve lul heerlijk pijpte. Eric genoot zoals hij nog nooit had genoten, Jacqueline had hem ooit een keer geprobeerd te pijpen maar begon al snel te kokhalzen en aan het doorslikken van geil hoefde Eric al helemaal niet te denken. Nou Laura had er geen enkele moeite mee. Zodra zij merkte dat Eric bijna klaar kwam, trok zij snel haar heerlijke mondje van zijn lul af en wachtte tot zijn opwinding wat was afgenomen, door net achter de paars aangelopen eikel van zijn lul druk met haar vingers uit te oefenen, net niet hard genoeg om pijn te doen, maar wel effectief om zijn genot te doen afnemen en een voortijdige ejaculatie te voorkomen.

Toen ging Kim op bed liggen en spreidde haar goddelijke benen en terwijl zij zachtjes haar geschoren kale kutlipjes als een bloemkelkje voor hem openvouwde hijgde ze: Eric ging op haar liggen en schoof zijn beenharde snikkel tot aan zijn zak in haar knijpende kutje. Laura had inmiddels haar middelvinger in de vaseline gedoopt en stopte haar ingevette vinger langzaam in Eric's kont.

Langzaam begon zij hem te vingerneuken, terwijl hij met Kim aan het geilen was. Toen hij aan een vinger gewend was, stopte Laura er nog een vinger bij, langzaam drukte zij door de weerstand van zijn sluitspier heen en begon zijn kont nu met twee vingers te neuken. Heerlijk vond Eric dat, geneukt te worden terwijl hij een heerlijk Aziatisch vrouwtje een beurt gaf. Toen zijn kont wat opgerekt was, werd het tijd om tot andere actie over te gaan.

Laura bond een middelgrote lul om en smeerde deze in met kutsap en vaseline, de lul droop van plezier en het was een supergeil gezicht om Laura met haar stevige borsten en een stijve lul door de kamer te zien lopen. Zij knielde achter Eric op het bed.

Zij trok zijn billen uit elkaar en plaatste de kop van haar kunstlul tegen Eric's aars. Langzaam voerde zij de druk op en Eric's sluitspier gaf vrij makkelijk de weg vrij om binnen te dringen. Op het moment dat Eric zijn lul terugtrok uit het overstromende kutje van Kim stopte Laura de kunstlul in Eric's kont en op het moment dat hij naar voren ging, ging Laura naar achteren.

Zo stemden zij hun ritme op elkaar af. Gedurende enige tijd was de kamer gevuld met kreunende en soppende geluiden van de neukende mensen. Eric wist niet meer waar hij het zoeken moest, zo geil werd hij van het gevoel van de kunstlul in zijn kont. Op een gegeven moment trok Laura de lul uit Eric's aars en deed hem af. Zij deed een klein kussen onder haar hoofd en terwijl zij haar middelvinger weer in Eric's kont liet glijden, begon zij aan Kim's kutje en kittelaar te likken.

Eric's lul werd daarbij niet vergeten. Zodra hij naar buiten gleed likte Laura met haar geile tongetje langs de hele lengte van zijn pik. Dit kon natuurlijk niet lang zo doorgaan. Eric kwam dan ook luid kreunend klaar. Toen Laura zijn ballen omhoog zag gaan, ten teken dat Eric ging klaarkomen, trok zij de schokkende pik vlug uit Kim's kutje en liet zijn zaad op Kim's wijdopenstaande neukgrotje spuiten.

Zij richtte de stralen precies op Kim's kittelaar. Hierdoor kwam ook Kim luid kreunend klaar. Toen likte Laura Kim's kutje schoon en zoog de laatste druppels geil uit Eric's lul. Het duurde even voordat ze met z'n drieën weer op adem gekomen waren.

Zij dronken hierna nog een glaasje en Eric zoende om beurten Kim en Laura en bedankte hen voor de heerlijke ervaring die hij met ze gedeeld had. Zullen we de volgende keer ook voor een lekkere kerel voor je zorgen? Ze spraken af dat Eric Laura, Kim en Frank zou komen ophalen bij de club en hun dan mee naar huis nemen. Eric werd nog lang nadat hij bij Kim en Laura was geweest geil, alleen bij de gedachte al dat hij binnenkort van Kim, Laura en Frank tegelijk zou kunnen genieten.

Dan kon hij eindelijk eens zijn biseksuele geaardheid laten meegeilen. Met Frank erbij Toen dan eindelijk het weekeinde was aangebroken, maakte hij snel alles in orde om het hele weekeinde te kunnen geilen met z'n vieren. Hij zorgde voor voldoende drankjes, hapjes, condooms en video's om aan alle wensen tegemoet te komen.

Ook zorgde hij voor voldoende lingerie en slipjes voor zowel de dames en de heren en voor enkele sex-speelattributen die hij in de sex-shop uitzocht. Hij ging met zijn Cadillac naar Amsterdam om het stel op te halen.

Terug thuis aangekomen, zette Eric eerst zijn gasten een heerlijk diner voor, zodat zij niet met een lege maag hoefden te neuken. Frank bleek een goed gebouwde en goed uitziende neger te zijn. Eric had al steels naar zijn kruis in de strakke spijkerbroek gekeken en wat hij zag leek hem ruim voldoende. Een flinke bult was zichtbaar.

En dan moest je er van uitgaan dat Frank's lul nog slap was. Na het heerlijke eten ging het gezelschap nog wat natafelen in de gezellig ingerichte salon. Eric kreeg veel complimentjes over de smaakvolle inrichting en toen men naar buiten keek, zag men het verlichte zwembad dat naar binnen doorliep. Dat leek de heren ook wel een aardig idee. Zo gezegd zo gedaan, iedereen kleedde zich aan de rand van het zwembad poedelnaakt uit. Hetgeen Eric aan de buitenkant van Frank's spijkerbroek al vermoedde bleek juist te zijn.

Frank was bedeeld met een grote besneden lul en een flinke zak met daarin zo te zien volle kloten. Ongegeneerd greep Laura Frank's lul beet en gaf een kusje op de eikel, deze reageerde direct door met kleine schokjes zich met bloed te vullen en langzaam grotere vormen aan te nemen.

Eric's eikel toonde al een parel voorvocht alleen bij het zien ervan al. Kim ging gelijk op haar knieën en likte de druppel eraf en slikte deze genietend door. Zij wenkte Frank naderbij en liet Eric's eikel aan hem zien. Frank nam de top van Eric's lul voorzichtig in zijn mond. Hij wist dat het de eerste keer voor Eric was dat een man zijn lul naar binnen zoog.

Eric sloot genietend zijn ogen en kreunde zacht van geilheid. Laura was dichterbij gekomen en zoog aan Eric's tepels, die zich dadelijk oprichtten. Kim knielde achter Eric en krabde zachtjes met haar nageltjes aan zijn zak en liet toen haar middelvinger in Eric's aars verdwijnen. Eric zakte bijna door zijn knieën van genot. Zo geil was hij nog nooit geweest en dit was nog maar het begin van een weekeinde vol sex-pret.

Dat beloofde nog veel goeds. Frank slokte Eric's lul tot aan de wortel in zijn mond op en door de dikke lippen van Frank leek het net alsof Eric een lekker kutje aan het neuken was, "Ooh, wat wordt ik hier geil van": Alle vier kwamen zij aan hun trekken want Frank vingerde ondertussen Kim's kutje.

Meet een diep gegrom leegde Eric als eerste de inhoud van zijn ballen in Frank's mond. Die liet het geil genietend over zijn tong rollen en nadat hij Eric's geil via tongzoenen met Kim en Laura gedeeld had stelde hij voor om dan nu eerst een beetje te gaan zwemmen. Om af te koelen en weer op krachten te komen voor de volgende ronde, het weekeinde was immers nog lang niet voorbij?

Na een poosje lekkere te hebben gezwommen, kroop Laura als eerste op de rand van het zwembad en gaf aan Kim te kennen dat ze wel zin had om wat verder te gaan. Kim had daar wel oren naar: Dan kan ik jouw harde tietjes en klitje lekker likken. De meiden lagen elkaar lekker te verwennen en Eric en Frank lagen nog in het zwembad ernaar te kijken en voelden hun lul langzaam weer stijf worden.

Frank greep Eric's lul zachtjes beet en trok de voorhuid helemaal terug over zijn eikel. Hij keek naar Frank en als vanzelf ging ook zijn hand onder water naar de lul van Frank. Voor de eerste keer in zijn leven nam Eric een warm kloppende lul in zijn hand en begon Frank zachtjes onder water te masturberen. Ze raakten alle twee al snel opgewonden. Ze klommen uit het zwembad en gingen op een stretcher liggen. De ochtend verliep eigenlijk sneller als ik in de gaten had en voor ik het wist stond pascal in de tuin.

Ik schrok me rot want intussen had ik er geen erg in dat er binnen nog een porno film op tafel lag waarin diverse mannen met elkaar bezig waren. Wat is dat voor film vroeg pascal terwijl hij hem recht omhoog hield. Leg maar vlug weg zeg ik nog dat is niet voor kinderen bedoeld. Jawel hoor riep pascal lachend, jij bent homo. Ik kreeg direct een rood hoofd, ja stammelde ik maar ik wil niet dat je het tegen iemand zegt begrijp je. Pascal dacht even na, dat ligt eraan zei pascal, dan wil ik de baas zijn deze week en gelijk maakt hij met zijn telefoon een foto van de film en zei deze staat zo op facebook hoor.

Oke oke roep ik snel wat wil je dan van me, pascal lacht en zegt ik wil je piemel wel is zien. Daar ben jij veel te jong voor roep ik direct maar pascal pakt alweer zijn telefoon en zegt nou dan maak ik het maar bekend. Nee niet doen roep ik en ik trek vlug me broek omlaag waardoor ik in me onderbroek sta.

Die ook roept pascal en hij voelt dat hij macht heeft. Langzaam trek ik hem omlaag en dan komt ineens mijn lul eruit die slap tussen mijn benen blijft hangen van schaamte. Blijf maar in je blootje lopen zegt pascal kan ik lekker veel naar je pik kijken. Met tegenzin loop ik door het huis en pascal zit op zijn telefoon te rommelen. We gaan naar boven roept hij ineens en ik begrijp dat ik mee moet. Jij bent mijn gevangene zegt pascal lachend ik wil boefje spelen en hij pakt een riem en zegt handen op je rug, ik vind boefje spelen niet zo erg en denkt dat hij het vergeten is van die film ondanks dat ik nog in me blote hol loop.

Pascal bind me handen op me rug en doet ook nog een riem om me enkels waardoor mijn voeten bij elkaar gebonden zitten. Ineens geeft hij me een duw waardoor ik achter over op me bed val. Hij begin hard te lachen dat ik er in trap en zegt kan die pik ook stijf worden. Je blijft eraf roep ik en pascal rommelt wat in me kast en vind een penis pomp. Die zag ik op internet roept hij en pakt me pik en stopt hem erin.

Stoppen schreeuw ik en ik begin te draaien. Pascal laat gelijk het facebook profiel weer zien, stil lichen roept hij en hij stopt me pik weer in de pomp en zet hem aan.

Binnen notime begint me lul te zwellen en pascal filmt het met ze telefoon. Zo dit is ook voor facebook zegt hij terwijl hij kijkt hoe me pik steeds groter wordt. Dit wordt een super vette week roept hij. En hij slaat met zijn vlakke hand tegen me lul waardoor deze heen en weer zwiept.

Dan maakt hij me benen los en roept liggen blijven he, hij spreid me benen en maakt ze 1 voor 1 weer vast aan het bed, met mijn handen doet pascal het zelfde, hij spreid ze boven me hoofd en maakt ze vast aan het bed. Ben zo terug roept hij en binnen een paar tellen komt hij de kamer weer in met mijn laptop. Dit is leuk roept pascal en hij komt op me af met een stukje touw, hij doet het om me pik en ballen en knoopt het vast, hhaha blijft ie lekker stijf roept pascal. Ik vloek wat maar pascal reageert niet, ik wil wel eens weten hoe seks is roept hij.

Hij trekt ze broekje uit en ik zie een bult in ze onderbroek. Wil je wel zien he roept hij, nee roep ik maar pascal rukt zijn onderbroek uit en een stijf onbehaard jongens pikkie van ongeveer 11 cm komt tevoorschijn.

Hij komt op me borst zitten en zegt doe je mond open, ik hou me lippen stijf op elkaar en pascal draait zich om en knijpt ineens keihard in me afgebonden zak.

Ik zuig aan het piemeltje en pascal kreunt, zooo lekker roept hij, ga door. Ik blijf hem pijpen en ineens komt pascal klaar en spuit zijn zaadjes voor het eerst in de mond van een ander. Hij rolt van me af en zegt dat was pas lekker. Ik kan nog steeds niets en schijnbaar heeft hij er nog niet genoeg van en kijkt weer gemeen naar mijn pik. Zonder wat te zeggen pakt pascal een flesje olie uit mijn kast en smeert zijn handen in.

Dan pakt hij me lul en begint me af te trekken. Ik wil je zien klaarkomen roept pascal en ik voel zijn handjes omhoog en omlaag gaan om me pik. Stop roep ik stop ik kom zo klaar. Maar pascal gaat gewoon verder en dan spuit ik mijn zaad hoog de lucht in. Wow roept pascal vet veel man, ik ga nog faking veel plezier hebben deze week Pascal pakt zijn telefoon en hij blijkt het hele gebeuren gefilmd te hebben, zo zegt hij het staat zo op internet want ik heb net alles naar me pc gemailed dus zou ik maar doen wat ik zeg deze week.

Ik kan niet anders dan ja pascal zeggen hij maakt me los. Blond , homo , Pijpen , Superjong , vastbinden.

Het verhaal over Pascal. Hoe een jongen er bij komt om een man vast te bin-den,en verder gaat met hem. Hij zal wel meerde ke-ren,met anderen wat gehad te hebben. Hoewel hij nog veel plezier zal beleven van de buurman,die vaak in die week naak zal zijn….

In dit verhaal ben ik het buurjongetje. In woonde ik als 10 jarige op een appartement met mijn gescheide moeder. Soms moest ze weg als ik thuis was en dan lette mijn eveneens gescheide buurman die op dezelfde etage woonde op. Die was ongeveer Dan zetten ze de deuren tegen elkaar open en kon hij me in de gaten houden en ik hem. Zo was mijn moeder weer eens op een avond weg. Maar die nacht kwam er een echt zwaar onweer en werd ik wel effe bang. Ik was bang en zat onder mijn dekens in bed verstopt.

Ik was in mijn hemdje en slipje. Hij lei me neer in zijn bed dat lekker rook,en kroop naast me. Voorzichtig trok hij me tegen zich aan.

Lepeltje lepeltje zoals ze dat noemen. Zijn sterke arm lag over me heen en beschermde me.

afgebonden lul lekker geile meisjes