Behaardekutjes stijve negerlul

Zij deed een klein kussen onder haar hoofd en terwijl zij haar middelvinger weer in Eric's kont liet glijden, begon zij aan Kim's kutje en kittelaar te likken.

Eric's lul werd daarbij niet vergeten. Zodra hij naar buiten gleed likte Laura met haar geile tongetje langs de hele lengte van zijn pik.

Dit kon natuurlijk niet lang zo doorgaan. Eric kwam dan ook luid kreunend klaar. Toen Laura zijn ballen omhoog zag gaan, ten teken dat Eric ging klaarkomen, trok zij de schokkende pik vlug uit Kim's kutje en liet zijn zaad op Kim's wijdopenstaande neukgrotje spuiten. Zij richtte de stralen precies op Kim's kittelaar. Hierdoor kwam ook Kim luid kreunend klaar. Toen likte Laura Kim's kutje schoon en zoog de laatste druppels geil uit Eric's lul.

Het duurde even voordat ze met z'n drieën weer op adem gekomen waren. Zij dronken hierna nog een glaasje en Eric zoende om beurten Kim en Laura en bedankte hen voor de heerlijke ervaring die hij met ze gedeeld had. Zullen we de volgende keer ook voor een lekkere kerel voor je zorgen? Ze spraken af dat Eric Laura, Kim en Frank zou komen ophalen bij de club en hun dan mee naar huis nemen. Eric werd nog lang nadat hij bij Kim en Laura was geweest geil, alleen bij de gedachte al dat hij binnenkort van Kim, Laura en Frank tegelijk zou kunnen genieten.

Dan kon hij eindelijk eens zijn biseksuele geaardheid laten meegeilen. Met Frank erbij Toen dan eindelijk het weekeinde was aangebroken, maakte hij snel alles in orde om het hele weekeinde te kunnen geilen met z'n vieren. Hij zorgde voor voldoende drankjes, hapjes, condooms en video's om aan alle wensen tegemoet te komen.

Ook zorgde hij voor voldoende lingerie en slipjes voor zowel de dames en de heren en voor enkele sex-speelattributen die hij in de sex-shop uitzocht. Hij ging met zijn Cadillac naar Amsterdam om het stel op te halen. Terug thuis aangekomen, zette Eric eerst zijn gasten een heerlijk diner voor, zodat zij niet met een lege maag hoefden te neuken.

Frank bleek een goed gebouwde en goed uitziende neger te zijn. Eric had al steels naar zijn kruis in de strakke spijkerbroek gekeken en wat hij zag leek hem ruim voldoende. Een flinke bult was zichtbaar. En dan moest je er van uitgaan dat Frank's lul nog slap was. Na het heerlijke eten ging het gezelschap nog wat natafelen in de gezellig ingerichte salon.

Eric kreeg veel complimentjes over de smaakvolle inrichting en toen men naar buiten keek, zag men het verlichte zwembad dat naar binnen doorliep. Dat leek de heren ook wel een aardig idee. Zo gezegd zo gedaan, iedereen kleedde zich aan de rand van het zwembad poedelnaakt uit. Hetgeen Eric aan de buitenkant van Frank's spijkerbroek al vermoedde bleek juist te zijn. Frank was bedeeld met een grote besneden lul en een flinke zak met daarin zo te zien volle kloten. Ongegeneerd greep Laura Frank's lul beet en gaf een kusje op de eikel, deze reageerde direct door met kleine schokjes zich met bloed te vullen en langzaam grotere vormen aan te nemen.

Eric's eikel toonde al een parel voorvocht alleen bij het zien ervan al. Kim ging gelijk op haar knieën en likte de druppel eraf en slikte deze genietend door. Zij wenkte Frank naderbij en liet Eric's eikel aan hem zien. Frank nam de top van Eric's lul voorzichtig in zijn mond. Hij wist dat het de eerste keer voor Eric was dat een man zijn lul naar binnen zoog. Eric sloot genietend zijn ogen en kreunde zacht van geilheid. Laura was dichterbij gekomen en zoog aan Eric's tepels, die zich dadelijk oprichtten.

Kim knielde achter Eric en krabde zachtjes met haar nageltjes aan zijn zak en liet toen haar middelvinger in Eric's aars verdwijnen. Eric zakte bijna door zijn knieën van genot. Zo geil was hij nog nooit geweest en dit was nog maar het begin van een weekeinde vol sex-pret. Dat beloofde nog veel goeds. Frank slokte Eric's lul tot aan de wortel in zijn mond op en door de dikke lippen van Frank leek het net alsof Eric een lekker kutje aan het neuken was, "Ooh, wat wordt ik hier geil van": Alle vier kwamen zij aan hun trekken want Frank vingerde ondertussen Kim's kutje.

Meet een diep gegrom leegde Eric als eerste de inhoud van zijn ballen in Frank's mond. Die liet het geil genietend over zijn tong rollen en nadat hij Eric's geil via tongzoenen met Kim en Laura gedeeld had stelde hij voor om dan nu eerst een beetje te gaan zwemmen.

Om af te koelen en weer op krachten te komen voor de volgende ronde, het weekeinde was immers nog lang niet voorbij? Na een poosje lekkere te hebben gezwommen, kroop Laura als eerste op de rand van het zwembad en gaf aan Kim te kennen dat ze wel zin had om wat verder te gaan. Kim had daar wel oren naar: Dan kan ik jouw harde tietjes en klitje lekker likken.

De meiden lagen elkaar lekker te verwennen en Eric en Frank lagen nog in het zwembad ernaar te kijken en voelden hun lul langzaam weer stijf worden. Frank greep Eric's lul zachtjes beet en trok de voorhuid helemaal terug over zijn eikel. Hij keek naar Frank en als vanzelf ging ook zijn hand onder water naar de lul van Frank. Voor de eerste keer in zijn leven nam Eric een warm kloppende lul in zijn hand en begon Frank zachtjes onder water te masturberen.

Ze raakten alle twee al snel opgewonden. Ze klommen uit het zwembad en gingen op een stretcher liggen. Frank knielde naast Eric's stretcher en nam Eric's lul in zijn mond. Die, omdat Frank besneden was zijn eikel in volle glorie tentoonspreidde. Er parelde al een druppel voorvocht op.

Eric stak voorzichtig zijn tong uit en likte de druppel op. De meiden hadden in de gaten dat Eric voor het eerst een man pijpte en kwamen om het stel heen zitten. Laura kneedde Eric's ballen die gespannen en opgezwollen in de harige zak hingen en Kim begon Eric's aars met een vochtige vinger te bewerken.

Alle vier raakten opgewonden. Eric begon nu ook Frank's ballen met zijn handen te bewerken en merkte dat Frank zijn lul en zak had geschoren en helemaal kaal was, tot in zijn bilnaad toe. Toen Eric hiernaar vroeg zei Frank dat hij dit speciaal had gedaan voor mensen die het schaamhaar van een neger niet gewend waren.

Dat is nogal stug en vaak minder prettig om tegen je billen of mond te voelen schuren, zodoende. De meiden knipten met een schaar eerst de langste haren af en gingen toen met een speciale ontharingsolie aan de gang. De rest van de haren losten volledig op, ook tussen zijn billen en het enige dat Eric nog hoefde te doen was een douche te nemen en alles af te spoelen. Daarna masseerde Frank speciale olie op Eric's lul en ballen en met zijn vingertoppen ook tussen Eric's billen. Af en toe liet hij zijn vinger even in Eric's aars.

Eric lag te genieten en de meiden voerden intussen een dildo show voor hen op zodat ze allebei met een stijve als van een paard stonden. Frank stelde voor dat Eric een zgn. Dat is een ring die om je lul geschoven wordt en eventueel ook een om je ballen. Je houdt dan een flinke stijve lul en omdat je ballen enigszins van je lichaam af blijven zitten, kom je minder snel klaar.

Je lul wordt dikker omdat de bloedtoevoer enigszins afgebonden wordt. De aderen op je lul zwellen daardoor meer op en je eikel zet meer uit. Zo gezegd zo gedaan. Eric kreeg door de meisjes een cock-ring omgedaan en een om zijn ballen.

Eric's lul nam direct flink in omvang toe en de aderen zwollen mooi op. De meisjes kwam het water in de mond bij het zien van zo'n harde paal. Om de beurt pijpten zij Eric even. Niet te lang, want toen zij zachtjes aan zijn gezwollen zak krabden, kwam Eric bijna spontaan klaar. Dat was niet de bedoeling en de meisjes smeerden vervolgens Eric's lul in met een glibberige gel, waarvan zij ook het nodige in Frank's kont spoten met een speciaal flesje.

Eric's eikel glom, niet alleen van de glijgel maar ook van het voorvocht dat nu uit het pisgaatje opwelde. Frank ging ontspannen op bed liggen, met zijn billen omhoog en Eric knielde achter hem op het bed.

Laura en Kim grepen Eric's beenharde staak beet en plaatsten de harde eikel voor Frank's kontgaatje. Langzaam drukte Eric zijn eikel in Frank's aars, Frank kneep eerst zijn sluitspier wat dicht om Eric meer te laten werken voordat hij zich liet neuken. Plotseling schoot Eric's eikel langs Frank's sluitspier en langzaam gleed zijn lul tot aan zijn gezwollen ballen naar binnen. Wat een geil gevoel was dat, zonde dat hij er zo lang op had moeten wachten, maar misschien was het daarom des te lekkerder.

Hij voelde de hete ribbelige darmwand langs zijn eikel glijden en hij stopte even met zijn lul diep in Frank's aars begraven. De meisjes besloten om Eric niet langer te laten lijden en op het moment dat Laura met haar nagel aan Eric's ballen krabbelde, stak Laura haar wijsvinger in Eric's aars en masseerde zijn prostaat. Dit was voor Eric het sein om zich volledig te laten gaan. Er kwam geen eind aan en Laura trok halverwege Eric's lul uit Frank's kont en liet de rest op haar gezicht spuiten.

Genietend likte Kim Eric's geil van Laura's gezicht af. Met knikkende knieën liet Eric zich van Frank afrollen en hijgend kreunde hij: Frank en de meisjes grinnikten en waren blij dat zij weer iemand bekeerd hadden tot biseksuele handelingen.

Het hele stel maakte het zich vervolgens gemakkelijk in de salon van Eric's villa en onder het genot van een drankje en een sigaretje kwamen zij even op adem en deden nieuwe energie op voor de volgende ronde, die zeker komen zou. Nadat zij een beetje bekomen waren van de inspanningen die zij geleverd hadden stelden de meisjes en Frank voor om Eric ook aan kontneuken met een besneden lul te laten genieten. Eric was hier direct voor te porren en zijn lul zwol alweer op in het vooruitzicht dat hij straks in een geil nauw en nat kutje gestoken zij worden, of met een warme mond leeggepijpt zou worden terwijl Eric geil in zijn kont geneukt zou worden door de dikke lul van Frank De meisjes pijpten de lul van Frank terwijl Eric Frank's kloten masseerde en zijn aars met zijn tong neukte.

Laura die dit in de gaten had, pakte een dubbele voorbinddildo met een flinke lul aan weerskanten. Zodoende kon zij Frank en zichzelf neuken door de ene kant in Franks kont te steken en de andere kant diep in haar eigen kutje kon laten glijden.

Eric befte Kim's kutje totdat het geil langs haar gespreide dijen stroomde, deed zijn cock-ring weer om zijn lul omdat hij dit toch wel een lekker gevoel vond, hij plaatste een brede stalen cockring om zijn ballen, zodoende konden zijn kloten niet gemakkelijk omhoog komen op het moment dat hij klaar zou willen komen en daardoor zijn orgasme uit kon stellen.

Frank pakte van achteren Eric's monsterlul beet en plaatste deze voor de druipende kut van Kim. Zacht kreunend liet Eric zich zakken en langzaam gleed zijn tot barstens toe gezwollen paal in Kim's nauwe kutje. Kim liet zacht hijgend merken dat ze genoot. Toen Eric tot aan zijn gezwollen ballen in Kim's kut was weggezonken, deed hij zijn billen een beetje omhoog om Frank de gelegenheid te geven zijn aars te penetreren.

Laura bracht met haar tong wat vocht in Eric's aars en pakte Frank's lul beet en drukte die tegen Eric's sluitspier aan. Kreunend liet Eric zijn aars ontspannen en voelde Frank's supereikel langzaam zijn sluitspier uitrekken. Frank drukte iets door waardoor de stijve leuter met de eikel langs de sluitspier schoof en langzaam dieper Eric's endeldarm binnendrong.

De mannen zogen aan haar tepels en ze greep hun beide grote dikke lullen en ging op haar knieën en begon aan die enorme palen te trekken en haar tong ging van de een naar de ander en likte aan die lullen en keek me tersluiks aan en zei, “heerlijk smaken ze en straks gaan ze me helemaal uitwonen, ik wil dat je je lul uit je broek haalt en jezelf aftrek op wat je hier allemaal te zien krijgt”.

Ik deed maar wat ze vroeg want mijn stijve deed toch alleen maar pijn in mijn broek van de spanning en opwinding en antwoordde haar, “laat je helemaal gaan schat, laat je maar lekker volspuiten”.

Ze liet beide lullen om beurten en tegelijk in haar geile mond glijden en pijpte ze flink stevig. Ik was gaan staan en kwam dichterbij om close-ups te maken en ze greep naar mijn lul en trok er even aan om vervolgens te zeggen tussen het pijpen door, “die van mijn beide dekhengsten zijn veel groter dan die van jou schat, dus vanavond wil ik alleen die van hun om me uit te wonen”. Eefje was duidelijk megageil, zo had ik haar nog nooit mee gemaakt, het was geweldig om te zien hoe ze met die stijve lullen omging.

Toen kwam ze omhoog en haar mond vond die van de Turk en ze begonnen met elkaar te tongen waarbij het speeksel over hun kin droop terwijl ze de neger niet vergat en zijn lul stevig aftrok tot hij op zijn hurken ging zitten en haar billen uit elkaar trok en haar ster begon te likken met zijn rappe tong.

Ze kreunde erop los en ik voelde dat ik klaar kwam en spoot mijn zaad de kamer in, maar dat hadden ze geen van drieën in de gaten zo gingen ze op in elkaar. Ze ging op de bank liggen met haar benen gespreid en de neger trok haar schaamlippen uit elkaar en stak zijn tong ertussen en ik kon aan Eefje zien dat ze waanzinnig genoot en elk moment klaar kon komen.

De Turk ging op de bank staan met aan beide zijden van haar een voet en hield haar zijn enorme lul voor die ze gulzig in haar mond nam en klink op begon te zuigen met smakkende geluiden. De neger ging door met likken en stak zijn vinger erbij en ging rap heen en weer in die geile grot van mijn vrouw wat haar alweer naar een hoogtepunt dreef.

Hij kwam omhoog en sloeg met zijn grote eikel op haar gezwollen clitoris wat haar deed kermen om genomen te worden. Ik kwam dichterbij en maakte de opnamen van mijn leven, hoe een grote negerlul langzaam in mijn dat geile kutje van Eefje geduwd werd, beetje bij beetje schoof hij erin en ik vroeg me af hoe dat gevaarte er helemaal in kon, maar het lukte, hij zat er helemaal in en ze keek me vol ongeloof en genot aan en aan de bewegingen van haar lippen te zien zei ze, “geweldig”.

Ik kon aan haar pijpen zien dat ze moeite had met die lul in haar kut maar ze hadden geen compassie voor haar en gingen door, de Turk neukte haar keel en de neger haar kut. Ze zoog aan die grote Turken eikel en tussendoor gilde ze, “neem me, neem me, oooh jaa neuk me overal”. De neger liet zich niet van de wijs brengen en begon haar langzaam maar zekeren steeds sneller te neuken met die grote bruine lul van hem.

Tot hij plotseling stopte en haar omdraaide en op haar knieën zette op de bank terwijl de Turk op de rugleuning ging zitten om Eefje de ruimte te geven om hem te pijpen. De neger dreunde donker, “Du, du hure ich wird dir bumchen wie nie”, Eefje kreunde, kom dan, kom dan in mijn grotje en hij ramde zijn paal met kracht in haar en neukte haar hard terwijl hij haar heupen stevig vasthield om te voorkomen dat ze ervandoor zou gaan.

Ik knipte de ene foto na de andere van al dit geweld dat mijn vrouw op eigen verzoek wordt aangedaan. De Turk had haar hoofd stevig vast en ik zag dat zijn lul er flink inging, wauw waar laat ze hem ging door me heen maar ze zoog erop los, wat drank al niet kan doen met een vrouw. Soms liet hij haar op adem komen en liet ze haar tong langs zijn eikel en zak gaan terwijl het speeksel van haar kin af droop.

De mannen zeiden iets tegen elkaar en wisselden toen van plaats en het was nu aan de Turk om bij mijn vrouw binnen te dringen en ook hij ging er helemaal in en pompte met korte halen diep in haar geile kut en ze genoot ervan en hijgde zwaar onder dit geweld terwijl de neger zijn lul tegen haar wang aan legde en over haar wang wreef tot ze haar hoofd omdraaide en hij haar keel vulde met zijn grote donkere eikel.

De mannen gingen maar door pauzeloos en neukte Eefje in alle denkbare standjes. Zij liet zich ook niet onbetuigd en zoog aan die grote negerlul alsof dit haar laatste dag was. De Turk haalde haar billen uit elkaar en liet een flinke rogel speeksel tussen haar billen in vallen op haar ster en wreef deze met zijn dikke eikel uit en liet hem dan weer in haar geile drijfnatte grot glijden om vervolgens hem langzaam maar zeker in haar kont te drukken, heel langzaam en ik kon mijn ogen niet geloven, dat schoof er zomaar in terwijl ze de mijne er nooit in wilde hebben de slet.

Hij keek mij aan en wees naar zijn lul die bijna helemaal verdwenen was in kont van haar en glimlachte naar me, “Dein frau ist sehr gut, wir sind noch nicht fertig mit dein frau” en ik lachte maar terug en schoot mijn foto’s van haar ster die gevuld is met een flinke paal. Terwijl hij haar bleef neuken in haar kont schoof de neger naar beneden en liet zich onder haar glijden en ik zag hoe hij zijn dikke donkere eikel tussen haar glimmende schaamlippen schoof en ze neukten samen in een rustig tempo haar kut en kont tegelijk en ze kirde en kreunde van genot en haar mond vond die van de neger en zijn lange tong schoof in en uit haar openstaande mond en speelde met die van haar.

Ik kon prachtige foto’s maken van dit spel en als de een uit haar ging schoof de ander naar binnen en toen gingen ze tegelijk naar binnen en Eefje kreunde van geil genot, “jaa, jaa, jaaaaa gaaa doooor, neuk jullie slet, neuk me spuit me helemaal vol, neuk me jullie geile dekhengsten, ik gaaa Toen beide mannen stopten met het neuken kwam Eefje overeind en ging naar buiten en daar op de tafel liggen met haar benen gespreid en riep, “knibbel, knabbel knuistje, wie komt met zijn lul in mijn kruisje”?

De beide mannen gingen naar buiten en voordat ze het goed en wel doorhad had ze al een paal in haar gapende drijfnatte kut die er flink op los ramde. Ze lag op haar rug en de ander ging bij haar hoofd staan waarbij hij haar zijn lul in haar mondt schoof terwijl zijn handen haar zwoegende tieten flink kneedde en haar stijve tepels tussen zijn vingers rolde. De neger die in haar kut aan het roeren was trok zijn lul uit haar en hield hem tegen haar ster aan hij was duidelijk zwaarder geschapen dan zijn partner en drukte hem onder diep gekreun van Eefje in haar kont tot het einde toe en begon haar daar nu stevig te neuken.

Of haar kreunen was van pijn of genot weet ik niet maar ze bleef de Turk pijpen dus ze zal het wel lekker vinden. Ondertussen ging zijn duim in har kut en masseerde hij haar clitoris wat haar gillend deed klaar komen en haar geile kutsappen droop langs haar billen en over zijn lul. Toen wisselden ze weer van plaats en kon ze de stijve lul van de neger schoon likken en zuigen terwijl zijn kompaan alweer haar kut aan het vullen was met zijn stijve lul en ik had het idee dat het niet lang zou duren of hij zou zijn sperma in alle hevigheid over of in haar spuiten, ik hoopte op beiden, maar hij hield zich in.

De neger ging op de tafel naast Eefje liggen en ze gooide een been over hem heen met het gezicht van hem af en liet zijn lul in haar kontje glijden waarop ze zich achterover liet zakken tot ze op zijn borstkas lag en hij zijn handen om heen sloeg en haar tieten stevig vastpakte en omhoog neukte in die ster van haar.

De ander ging tussen haar benen staan en schoof zijn stijve in haar kut en zo werd ze stevig geneukt in beide gaten voor de 2e keer. Ze lag daar alleen maar geil te genieten. Maar het kon niet uitblijven, de Turk begon zwaarder te ademen en even plotseling zag ik aan hem hoe hij diep in de grot van mijn vrouw tot een ontlading kwam en zo te zien heeft hij veel te geven.

De neger liet zijn lul uit haar kont glijden en ze ging van tafel om meteen op haar hurken te gaan zitten en pakte zijn lul stevig vast en begon hem af te likken en zoog er flink op tot ook hij zwaarder begon te ademen en plotseling met kracht zijn sperma in haar keel spoot en over haar gezicht en tieten. De Turk had zich weer hervonden en stak zijn lul in haar mond die haar ook flink zoog en hij spoot ook nu een flinke lading sperma in haar mond en over haar tieten.

Eefje ging met haar vingers door het sperma heen en veegde het op om het in haar mond te stoppen, de geile slet. Ze kwam overeind en ging nog even op de tafel liggen om te ontspannen maar dat begrepen de mannen blijkbaar anders en voordat ze het goed en wel doorhad had ze alweer een flinke stijve in haar druipende kut zitten die haar weer even flink aan het doorhalen was. De neger was goed in wat hij deed en terwijl Eefje weer op dreef kwam en de Turk begon af te trekken spoot de neger nogmaals zijn dikke klodders sperma in mijn vrouw die gelijk met hem gillend klaar kwam.

De mannen hielden het voor gezien en vroeg of ze nog een terug mochten komen dus gaven ze haar hun telefoonnummer en gaven haar een flinke zoen, knikten naar mij en gingen weg. Eefje keek me nog geil maar voldaan aan en haar gemengde sappen dropen uit haar kut en langs haar billen.

Toen zei ze “ik wil dat je me schoonlikt”, en ik natuurlijk ook ontzettend geil van wat ik allemaal gezien had kwam dichterbij en ging op mijn knieën tussen haar plakkende benen zitten en begon haar benen billen en druipende kut te likken. Mijn geilheid was zo enorm dat het me niets deed dat ik haar kutsappen vermengd met het sperma van 2 kerels oplikte.

Toen ik haar 2 keer klaar had gelikt en ze schoon was kwam ik omhoog en schoof mijn stijve tussen haar gezwollen schaamlippen en hij zat er amper in toen ik al vol kracht al mijn sperma in haar hele uitgewoonde kut spoot. Ze was door dit alles inmiddels een beetje ontnuchterd en ging naar bed om te slapen. De volgende ochtend liet ik haar op de laptop de foto’s zien en ze gaf toe dat ze onwijs heerlijk had genoten en nu ze nuchter was toch moest toegeven dat ze dit wel vaker zou willen, maar dan wel als ze een drankje op had om wat los te komen.

Toen vroeg ze, “en wat vond jij ervan, vond je het niet erg”? Ik antwoordde “nee schat, ik heb geweldig genoten en het is geweldig om te zien hoe jij opgaat in het spel en zo ontzettend geil kan zijn, je bent een echte slet weet je dat. We moesten allebei lachen hierom en kusten elkaar intens, waarop ik grapte, “volgens mij proef ik nog sperma”? Ik was al weer vlot geil van haar naakte aanblik en begon haar altijd harde tepels te zuigen terwijl mijn hand tussen haar benen schoof en het verwonderde me niet dat ze ook nu al weer flink nat was en me beval om haar klaar te likken en ze maakte de opmerking, “als ik een lul in me wil hebben dan neem ik hem en dat kan ook een andere zijn dan de jouwe”.

Ik keek haar aan en begreep dat ze veranderd was en voelde hoe mijn sperma omhoog borrelde en spoot alles wat ik had over haar buik en kut. Ze beval me om haar schoon te likken wat ik ook deed in al mijn geilheid. Toen werd er op de deur geklopt en Udo stond voor de deur en zag een glimp van Eefje in haar naaktheid en ik zei kom binnen. Hij was wat ongemakkelijk maar kon zijn ogen niet afhouden van mijn vrouw die daar naakt en ongemakkelijk maar nog steeds geil in de kamer zat.

.

Poedelnaakte meisjes plassex lesbo

Ze nam nog een slok van haar wijn en keek ondeugend naar me op en zei, “ik wil niet met jou neuken, ik wil met andere kerels neuken, jou lul ken ik nu wel, ik wil iets nieuws proberen, snap je dat”. Je mag me alleen voorbereiden en ik stopte mijn vingers diep in haar soppende kut en begon haar flink te vingeren waardoor ze begon te kirren van genot en geilheid en toen naar de kerels keek aan de tafel naast ons met haar benen wijd open en een van kutsappen glimmende kut en zei “he, jullie, ik wil dat jullie me neuken, snappen jullie dat, ik wil dat jullie me neuken, jullie grote lullen in me rammen”!

Toen keek ze me bedremmeld aan en zei fluisterend “ze hebben me toch niet begrepen, schat, je bent toch niet boos op me”? Ik moest lachen en zag aan de mannen dat ze het echt wel begrepen hadden en knikte naar hen dat het goed was en tegen Eefje zei ik, “is geen probleem schat, zij willen jou en jij wil hun, laat je maar helemaal gaan” en kuste haar op haar donkere lippen.

Ze fluisterde toen “het is een lange wens van me, altijd al, ik heb ooit een Marokkaan gepijpt tijdens schoolkamp maar wil al heel lang een grote negerlul in me voelen en als ik daar ook nog eens een Turk bij krijg is dat mooi meegenomen, toch”.

Haar kut was zeik en zeiknat en zei, “schat, ik heb altijd geweten dat je seks fantasieën had, dus neem het ervan, je maakt me geil met je wensen”. We besloten naar het huisje te gaan en stonden op, ze bukte om haar tas van de grond op te pakken en haar blote billen waren richting de beide mannen gericht die het er duidelijk moeilijk mee hadden om haar niet meteen te bespringen.

Ik knikte naar ze dat ze ons konden volgen en nadat we geld op de tafel hadden gelegd stonden we op en gingen weg met de beide mannen kort achter ons aan. Ik bleef met mijn hand in haar kruis om haar flink geil te houden want ik wilde dit al zo lang en wilde niet dat ze spijt zou krijgen. We stopten bij een etalage waar tassen en schoenen stonden en de mannen kwamen dicht bij ons staan toen Eefje plotseling voorover ging om een paar schoenen beter te kunnen bekijken waardoor de Turk die dicht bij haar stond haar billen tegen zijn heup aan kreeg en ze had het niet door of deed het expres weet ik niet maar hij liet zijn handen over haar billen gaan en schoof zijn vingers tussen haar drijfnatte schaamlippen en vingerde haar midden op straat en ze bleef gewoon staan alsof het niet om haar ging.

Ik stond erbij en keek ernaar en kon zien dat ze genoot en elk moment klaar kon komen. Ze kwam overeind met zijn vingers nog steeds in haar natte kut en keek hem ondeugend aan en draaide naar hem toe en in al haar dronkenheid ging ze hem vol op de mond en begon hem te tongen als een volleerde teef terwijl haar handen in zijn broek gleden en zijn stijve paal begon te trekken.

Ik hoor hier even niet meer bij hoewel het me wel ontzettend opwond en ik zal zeker niet de enige zijn geweest. De Turk haalde zijn natte vingers uit haar geile kut en hield haar die voor en ze nam ze in haar mond en begon eraan te zuigen alsof ze aan een lolly zoog. Terwijl je aan zijn vingers zoog keek je me aan en zei, dit is jouw schuld, ik kan me niet inhouden en wil met ze neuken.

Ik lachte naar haar en antwoordde, je gaat je gang maar, maar ik wil wel foto’s maken van je belevenis, ze ging akkoord. Ik keek de Turk aan en vroeg hem, zou je mijn vrouw willen neuken, hij knikte en zei, Gut aber mit mein freund, wir beiden wollen sie bumchen.

Ik keek naar de vriend en die lachte me toe en ik zei dat het goed was, dat ze allebei mijn vrouw mochten neuken. Eefje keek me geil aan en ik weet dat als ze nuchter zou zijn geweest dat ze het nooit zou doen maar nu ze dronken is gaan al haar remmen los en ik wil haar dat gunnen.

Ze keek me zo geil aan dat ik een stijve kreeg van jewelste en er schoot door mijn hoofd, wauw is dit mijn vrouw, ze is gewoon een ordinaire geile slet. We gingen naar ons huisje en de mannen gingen mee naar binnen en ik wist dat er nu geen weg meer terug was voor haar, maar ze lachte en zei, schat ik wil dat je erbij blijft en ik antwoordde dat dat prima was en dat ik het voor geen goud ter wereld zou willen missen.

De neger pakte haar beet bij haar heupen en streelde haar billen en liet zijn vinger door haar bilnaad gaan om hem door haar natte kut te laten glijden en ze keek me aan en zei, hmmm wat heb ik zin hierin. Hij deed haar topje omhoog en trok hem over haar hoofd uit waarbij de Turk de bh losmaakte om haar tieten de vrijheid te geven en beide namen ze haar tepels in de mond en begonnen eraan te zuigen terwijl ze haar rokje uitdeden en hun handen haar benen streelden ik weet hoe gevoelig haar benen zijn voor aanraking en hoe dat haar opwindt hun monden waren overal op haar lichaam, haar heupen, billen, buik tieten en om beurten staken ze hun tong in haar mond die ze gulzig beantwoordde.

Ze knoopten hun broeken los en liet hun neukstaven van de vrijheid proeven, ik keek mijn ogen uit en vergat bijna te fotograferen. De mannen zogen aan haar tepels en ze greep hun beide grote dikke lullen en ging op haar knieën en begon aan die enorme palen te trekken en haar tong ging van de een naar de ander en likte aan die lullen en keek me tersluiks aan en zei, “heerlijk smaken ze en straks gaan ze me helemaal uitwonen, ik wil dat je je lul uit je broek haalt en jezelf aftrek op wat je hier allemaal te zien krijgt”.

Ik deed maar wat ze vroeg want mijn stijve deed toch alleen maar pijn in mijn broek van de spanning en opwinding en antwoordde haar, “laat je helemaal gaan schat, laat je maar lekker volspuiten”.

Ze liet beide lullen om beurten en tegelijk in haar geile mond glijden en pijpte ze flink stevig. Ik was gaan staan en kwam dichterbij om close-ups te maken en ze greep naar mijn lul en trok er even aan om vervolgens te zeggen tussen het pijpen door, “die van mijn beide dekhengsten zijn veel groter dan die van jou schat, dus vanavond wil ik alleen die van hun om me uit te wonen”.

Eefje was duidelijk megageil, zo had ik haar nog nooit mee gemaakt, het was geweldig om te zien hoe ze met die stijve lullen omging. Toen kwam ze omhoog en haar mond vond die van de Turk en ze begonnen met elkaar te tongen waarbij het speeksel over hun kin droop terwijl ze de neger niet vergat en zijn lul stevig aftrok tot hij op zijn hurken ging zitten en haar billen uit elkaar trok en haar ster begon te likken met zijn rappe tong. Ze kreunde erop los en ik voelde dat ik klaar kwam en spoot mijn zaad de kamer in, maar dat hadden ze geen van drieën in de gaten zo gingen ze op in elkaar.

Ze ging op de bank liggen met haar benen gespreid en de neger trok haar schaamlippen uit elkaar en stak zijn tong ertussen en ik kon aan Eefje zien dat ze waanzinnig genoot en elk moment klaar kon komen.

De Turk ging op de bank staan met aan beide zijden van haar een voet en hield haar zijn enorme lul voor die ze gulzig in haar mond nam en klink op begon te zuigen met smakkende geluiden. De neger ging door met likken en stak zijn vinger erbij en ging rap heen en weer in die geile grot van mijn vrouw wat haar alweer naar een hoogtepunt dreef. Hij kwam omhoog en sloeg met zijn grote eikel op haar gezwollen clitoris wat haar deed kermen om genomen te worden.

Ik kwam dichterbij en maakte de opnamen van mijn leven, hoe een grote negerlul langzaam in mijn dat geile kutje van Eefje geduwd werd, beetje bij beetje schoof hij erin en ik vroeg me af hoe dat gevaarte er helemaal in kon, maar het lukte, hij zat er helemaal in en ze keek me vol ongeloof en genot aan en aan de bewegingen van haar lippen te zien zei ze, “geweldig”.

Ik kon aan haar pijpen zien dat ze moeite had met die lul in haar kut maar ze hadden geen compassie voor haar en gingen door, de Turk neukte haar keel en de neger haar kut. Ze zoog aan die grote Turken eikel en tussendoor gilde ze, “neem me, neem me, oooh jaa neuk me overal”. De neger liet zich niet van de wijs brengen en begon haar langzaam maar zekeren steeds sneller te neuken met die grote bruine lul van hem.

Tot hij plotseling stopte en haar omdraaide en op haar knieën zette op de bank terwijl de Turk op de rugleuning ging zitten om Eefje de ruimte te geven om hem te pijpen. De neger dreunde donker, “Du, du hure ich wird dir bumchen wie nie”, Eefje kreunde, kom dan, kom dan in mijn grotje en hij ramde zijn paal met kracht in haar en neukte haar hard terwijl hij haar heupen stevig vasthield om te voorkomen dat ze ervandoor zou gaan.

Ik knipte de ene foto na de andere van al dit geweld dat mijn vrouw op eigen verzoek wordt aangedaan. De Turk had haar hoofd stevig vast en ik zag dat zijn lul er flink inging, wauw waar laat ze hem ging door me heen maar ze zoog erop los, wat drank al niet kan doen met een vrouw. Soms liet hij haar op adem komen en liet ze haar tong langs zijn eikel en zak gaan terwijl het speeksel van haar kin af droop.

De mannen zeiden iets tegen elkaar en wisselden toen van plaats en het was nu aan de Turk om bij mijn vrouw binnen te dringen en ook hij ging er helemaal in en pompte met korte halen diep in haar geile kut en ze genoot ervan en hijgde zwaar onder dit geweld terwijl de neger zijn lul tegen haar wang aan legde en over haar wang wreef tot ze haar hoofd omdraaide en hij haar keel vulde met zijn grote donkere eikel.

De mannen gingen maar door pauzeloos en neukte Eefje in alle denkbare standjes. Zij liet zich ook niet onbetuigd en zoog aan die grote negerlul alsof dit haar laatste dag was. De Turk haalde haar billen uit elkaar en liet een flinke rogel speeksel tussen haar billen in vallen op haar ster en wreef deze met zijn dikke eikel uit en liet hem dan weer in haar geile drijfnatte grot glijden om vervolgens hem langzaam maar zeker in haar kont te drukken, heel langzaam en ik kon mijn ogen niet geloven, dat schoof er zomaar in terwijl ze de mijne er nooit in wilde hebben de slet.

Hij keek mij aan en wees naar zijn lul die bijna helemaal verdwenen was in kont van haar en glimlachte naar me, “Dein frau ist sehr gut, wir sind noch nicht fertig mit dein frau” en ik lachte maar terug en schoot mijn foto’s van haar ster die gevuld is met een flinke paal.

Terwijl hij haar bleef neuken in haar kont schoof de neger naar beneden en liet zich onder haar glijden en ik zag hoe hij zijn dikke donkere eikel tussen haar glimmende schaamlippen schoof en ze neukten samen in een rustig tempo haar kut en kont tegelijk en ze kirde en kreunde van genot en haar mond vond die van de neger en zijn lange tong schoof in en uit haar openstaande mond en speelde met die van haar.

Ik kon prachtige foto’s maken van dit spel en als de een uit haar ging schoof de ander naar binnen en toen gingen ze tegelijk naar binnen en Eefje kreunde van geil genot, “jaa, jaa, jaaaaa gaaa doooor, neuk jullie slet, neuk me spuit me helemaal vol, neuk me jullie geile dekhengsten, ik gaaa Toen beide mannen stopten met het neuken kwam Eefje overeind en ging naar buiten en daar op de tafel liggen met haar benen gespreid en riep, “knibbel, knabbel knuistje, wie komt met zijn lul in mijn kruisje”?

De beide mannen gingen naar buiten en voordat ze het goed en wel doorhad had ze al een paal in haar gapende drijfnatte kut die er flink op los ramde. Ze lag op haar rug en de ander ging bij haar hoofd staan waarbij hij haar zijn lul in haar mondt schoof terwijl zijn handen haar zwoegende tieten flink kneedde en haar stijve tepels tussen zijn vingers rolde.

De neger die in haar kut aan het roeren was trok zijn lul uit haar en hield hem tegen haar ster aan hij was duidelijk zwaarder geschapen dan zijn partner en drukte hem onder diep gekreun van Eefje in haar kont tot het einde toe en begon haar daar nu stevig te neuken.

Of haar kreunen was van pijn of genot weet ik niet maar ze bleef de Turk pijpen dus ze zal het wel lekker vinden. Ondertussen ging zijn duim in har kut en masseerde hij haar clitoris wat haar gillend deed klaar komen en haar geile kutsappen droop langs haar billen en over zijn lul. Toen wisselden ze weer van plaats en kon ze de stijve lul van de neger schoon likken en zuigen terwijl zijn kompaan alweer haar kut aan het vullen was met zijn stijve lul en ik had het idee dat het niet lang zou duren of hij zou zijn sperma in alle hevigheid over of in haar spuiten, ik hoopte op beiden, maar hij hield zich in.

En ze had een super natte flink behaarde KUT. En ik ben dol op behaarde kutten. Saja had nog wat meerwaarde want ze had ook nog eens van die geile behaarde oksels! Dat zie je echt nooit meer deze dagen en zeker niet bij zulke jonge schoonheden als Sasja!

Ook heeft ze bijzonder grappige tepels waarmee ik me enorm vermaakt heb! Sasja had ik in ieder geval binnen een halve dag zo gek dat ze naakt voor de camera ging en dit zijn slechts de voorproefjes! Je weet niet wat je ziet als je verder komt kijken. Een ware schat aan behaarde kutsexfilms Je bent hier niet voor niks gekomen.

Binnen kijken is absoluut de moeite waard! Kom op dit is echt een topper. Ze is niet de mooiste maar wel de dochter van mijn baas hahaha! Ik heb een jaar terug de zak gehad en dit is zeker een onderdeel van mijn wraak! Kijk eens wat je dochter een geile harige kut heeft baasje!

Dat wist je vast wel En ik heb nieuws voor je Bel maar eens in, dan kan je je dochter eens in geile actie zien terwijl ze MIJ lekker afzuigt terwijl ze wordt gelikt door haar beste vriendin Emi Ben je al nieuwsgierig geworden of dit blije meisje zaad slikt?

Ik kan je vertellen dat ze er niet vies van is! Misschien vertel ik binnen in de site haar gegevens wel, zadat ook jij in contact kan komen met deze geile behaarde neukslet! Waar wacht je op!!!! Wat een blij konijn is dit! De vrolijkhied straalt er vanaf en zovoelde haar natte harige kutje ook! Een lekkere warme natte plek waar het goed vertoeven is als je een harde stijve lul kwijt moet!

Lois is dol op speelgoed en dan hebben we het niet over poppen etc maar over rare grote dildo's die ze in haar kut of kontje stopt tijdens de sex!

Ik vond het wel geil en liet haar gaan! Zoals je op de foto kunt zien heeft ze ook heerlijke prille kleine borsten. Laten we hopen dat Lois niet over haar leeftijd heeft gelogen, anders ga ik zo een paar jaar de lik in!

Immers heb ik deze plaatjes en films al zonder toestemming geplaatst, laat staan dat ze nog eens minderjarig zou zijn! Dat zou compleet kut zijn hehehe. Geen gelul, maar vul! Kijk maar eens diep in haar ogen en je ziet meteen wat ik bedoel!

Millie is de ex van mijn neefje Millie is het type: Ik val op mannen met geld en een grote auto. Nou deze pornosite heeft me geen windeieren gelegd en ik rijd in een dikke bak in de rondte!

Na een kwartiertje lullen op een verjaardags feestje van mijn neefje had ik al beet en meteen even mijn strakke bolide laten zien en verteld dat ik ook een speedbootje had welke aan de haven lag! Millie mee natuurlijk die wou een snelle rit in het donker. Millie snapte meteen wat de bedoeling was en ging uit de kleren! Echte Engelse studente met een heerlijk behaarde KUT! Beetje preuts in het begin maar na wat bier en jointjes behaalde ik toch mijn doel en kijk eens aan: Joyce prijkt op mijn geile site vol behaarde kutjes!

Ze was zeker de moeite waard en onvermoeibaar als ze éénmaal goed geil gemaakt was. Ik gaf me met alle liefde van de wereld over en liet haar al het werk doen! Joyce had kinky ideeën waar ik in het begin wel moeite mee had. Zo vond ze het opwindend om over mijn benen te plassen, vlak nadat ze was klaargekomen en daarnaast vond ze het SUPERgeil om mij met een strapon in mijn kont te neuken!

Nou ben ik geen homo maar moest wel even wennen aan het idee! Het voordeel was dat ze het ook geil vond als ik anaal onderworpen werd, haar vriendin me afzoog terwijl ik in mijn kont geneukt werd!Zij deed een klein kussen onder haar hoofd en terwijl zij haar middelvinger weer in Eric's kont liet glijden, begon zij aan Kim's kutje en kittelaar te likken. Eric's lul werd daarbij niet vergeten. Zodra hij naar buiten gleed likte Laura met haar geile tongetje langs de hele lengte van zijn pik. Dit kon natuurlijk niet lang zo doorgaan. Eric kwam dan ook luid kreunend klaar. Toen Laura zijn ballen omhoog zag gaan, ten teken dat Eric ging klaarkomen, trok zij de schokkende pik vlug uit Kim's kutje en liet zijn zaad op Kim's wijdopenstaande neukgrotje spuiten.

Zij richtte de stralen precies op Kim's kittelaar. Hierdoor kwam ook Kim luid kreunend klaar. Toen likte Laura Kim's kutje schoon en zoog de laatste druppels geil uit Eric's lul. Het duurde even voordat ze met z'n drieën weer op adem gekomen waren. Zij dronken hierna nog een glaasje en Eric zoende om beurten Kim en Laura en bedankte hen voor de heerlijke ervaring die hij met ze gedeeld had.

Zullen we de volgende keer ook voor een lekkere kerel voor je zorgen? Ze spraken af dat Eric Laura, Kim en Frank zou komen ophalen bij de club en hun dan mee naar huis nemen. Eric werd nog lang nadat hij bij Kim en Laura was geweest geil, alleen bij de gedachte al dat hij binnenkort van Kim, Laura en Frank tegelijk zou kunnen genieten. Dan kon hij eindelijk eens zijn biseksuele geaardheid laten meegeilen.

Met Frank erbij Toen dan eindelijk het weekeinde was aangebroken, maakte hij snel alles in orde om het hele weekeinde te kunnen geilen met z'n vieren. Hij zorgde voor voldoende drankjes, hapjes, condooms en video's om aan alle wensen tegemoet te komen.

Ook zorgde hij voor voldoende lingerie en slipjes voor zowel de dames en de heren en voor enkele sex-speelattributen die hij in de sex-shop uitzocht. Hij ging met zijn Cadillac naar Amsterdam om het stel op te halen.

Terug thuis aangekomen, zette Eric eerst zijn gasten een heerlijk diner voor, zodat zij niet met een lege maag hoefden te neuken. Frank bleek een goed gebouwde en goed uitziende neger te zijn. Eric had al steels naar zijn kruis in de strakke spijkerbroek gekeken en wat hij zag leek hem ruim voldoende. Een flinke bult was zichtbaar. En dan moest je er van uitgaan dat Frank's lul nog slap was. Na het heerlijke eten ging het gezelschap nog wat natafelen in de gezellig ingerichte salon.

Eric kreeg veel complimentjes over de smaakvolle inrichting en toen men naar buiten keek, zag men het verlichte zwembad dat naar binnen doorliep. Dat leek de heren ook wel een aardig idee. Zo gezegd zo gedaan, iedereen kleedde zich aan de rand van het zwembad poedelnaakt uit.

Hetgeen Eric aan de buitenkant van Frank's spijkerbroek al vermoedde bleek juist te zijn. Frank was bedeeld met een grote besneden lul en een flinke zak met daarin zo te zien volle kloten. Ongegeneerd greep Laura Frank's lul beet en gaf een kusje op de eikel, deze reageerde direct door met kleine schokjes zich met bloed te vullen en langzaam grotere vormen aan te nemen. Eric's eikel toonde al een parel voorvocht alleen bij het zien ervan al.

Kim ging gelijk op haar knieën en likte de druppel eraf en slikte deze genietend door. Zij wenkte Frank naderbij en liet Eric's eikel aan hem zien. Frank nam de top van Eric's lul voorzichtig in zijn mond. Hij wist dat het de eerste keer voor Eric was dat een man zijn lul naar binnen zoog. Eric sloot genietend zijn ogen en kreunde zacht van geilheid.

Laura was dichterbij gekomen en zoog aan Eric's tepels, die zich dadelijk oprichtten. Kim knielde achter Eric en krabde zachtjes met haar nageltjes aan zijn zak en liet toen haar middelvinger in Eric's aars verdwijnen. Eric zakte bijna door zijn knieën van genot. Zo geil was hij nog nooit geweest en dit was nog maar het begin van een weekeinde vol sex-pret. Dat beloofde nog veel goeds.

Frank slokte Eric's lul tot aan de wortel in zijn mond op en door de dikke lippen van Frank leek het net alsof Eric een lekker kutje aan het neuken was, "Ooh, wat wordt ik hier geil van": Alle vier kwamen zij aan hun trekken want Frank vingerde ondertussen Kim's kutje.

Meet een diep gegrom leegde Eric als eerste de inhoud van zijn ballen in Frank's mond. Die liet het geil genietend over zijn tong rollen en nadat hij Eric's geil via tongzoenen met Kim en Laura gedeeld had stelde hij voor om dan nu eerst een beetje te gaan zwemmen. Om af te koelen en weer op krachten te komen voor de volgende ronde, het weekeinde was immers nog lang niet voorbij? Na een poosje lekkere te hebben gezwommen, kroop Laura als eerste op de rand van het zwembad en gaf aan Kim te kennen dat ze wel zin had om wat verder te gaan.

Kim had daar wel oren naar: Dan kan ik jouw harde tietjes en klitje lekker likken. De meiden lagen elkaar lekker te verwennen en Eric en Frank lagen nog in het zwembad ernaar te kijken en voelden hun lul langzaam weer stijf worden. Frank greep Eric's lul zachtjes beet en trok de voorhuid helemaal terug over zijn eikel. Hij keek naar Frank en als vanzelf ging ook zijn hand onder water naar de lul van Frank. Voor de eerste keer in zijn leven nam Eric een warm kloppende lul in zijn hand en begon Frank zachtjes onder water te masturberen.

Ze raakten alle twee al snel opgewonden. Ze klommen uit het zwembad en gingen op een stretcher liggen. Frank knielde naast Eric's stretcher en nam Eric's lul in zijn mond.

Die, omdat Frank besneden was zijn eikel in volle glorie tentoonspreidde. Er parelde al een druppel voorvocht op. Eric stak voorzichtig zijn tong uit en likte de druppel op.

De meiden hadden in de gaten dat Eric voor het eerst een man pijpte en kwamen om het stel heen zitten. Laura kneedde Eric's ballen die gespannen en opgezwollen in de harige zak hingen en Kim begon Eric's aars met een vochtige vinger te bewerken.

Alle vier raakten opgewonden. Eric begon nu ook Frank's ballen met zijn handen te bewerken en merkte dat Frank zijn lul en zak had geschoren en helemaal kaal was, tot in zijn bilnaad toe. Toen Eric hiernaar vroeg zei Frank dat hij dit speciaal had gedaan voor mensen die het schaamhaar van een neger niet gewend waren. Dat is nogal stug en vaak minder prettig om tegen je billen of mond te voelen schuren, zodoende. De meiden knipten met een schaar eerst de langste haren af en gingen toen met een speciale ontharingsolie aan de gang.

De rest van de haren losten volledig op, ook tussen zijn billen en het enige dat Eric nog hoefde te doen was een douche te nemen en alles af te spoelen.

Daarna masseerde Frank speciale olie op Eric's lul en ballen en met zijn vingertoppen ook tussen Eric's billen. Af en toe liet hij zijn vinger even in Eric's aars. Eric lag te genieten en de meiden voerden intussen een dildo show voor hen op zodat ze allebei met een stijve als van een paard stonden. Frank stelde voor dat Eric een zgn. Dat is een ring die om je lul geschoven wordt en eventueel ook een om je ballen. Je houdt dan een flinke stijve lul en omdat je ballen enigszins van je lichaam af blijven zitten, kom je minder snel klaar.

Je lul wordt dikker omdat de bloedtoevoer enigszins afgebonden wordt. De aderen op je lul zwellen daardoor meer op en je eikel zet meer uit. Zo gezegd zo gedaan. Eric kreeg door de meisjes een cock-ring omgedaan en een om zijn ballen. Eric's lul nam direct flink in omvang toe en de aderen zwollen mooi op. De meisjes kwam het water in de mond bij het zien van zo'n harde paal. Om de beurt pijpten zij Eric even. Niet te lang, want toen zij zachtjes aan zijn gezwollen zak krabden, kwam Eric bijna spontaan klaar.

Dat was niet de bedoeling en de meisjes smeerden vervolgens Eric's lul in met een glibberige gel, waarvan zij ook het nodige in Frank's kont spoten met een speciaal flesje.

Eric's eikel glom, niet alleen van de glijgel maar ook van het voorvocht dat nu uit het pisgaatje opwelde. Frank ging ontspannen op bed liggen, met zijn billen omhoog en Eric knielde achter hem op het bed.

Laura en Kim grepen Eric's beenharde staak beet en plaatsten de harde eikel voor Frank's kontgaatje. Langzaam drukte Eric zijn eikel in Frank's aars, Frank kneep eerst zijn sluitspier wat dicht om Eric meer te laten werken voordat hij zich liet neuken.

Plotseling schoot Eric's eikel langs Frank's sluitspier en langzaam gleed zijn lul tot aan zijn gezwollen ballen naar binnen. Wat een geil gevoel was dat, zonde dat hij er zo lang op had moeten wachten, maar misschien was het daarom des te lekkerder.

Hij voelde de hete ribbelige darmwand langs zijn eikel glijden en hij stopte even met zijn lul diep in Frank's aars begraven. De meisjes besloten om Eric niet langer te laten lijden en op het moment dat Laura met haar nagel aan Eric's ballen krabbelde, stak Laura haar wijsvinger in Eric's aars en masseerde zijn prostaat.

Dit was voor Eric het sein om zich volledig te laten gaan. Er kwam geen eind aan en Laura trok halverwege Eric's lul uit Frank's kont en liet de rest op haar gezicht spuiten. Genietend likte Kim Eric's geil van Laura's gezicht af. Met knikkende knieën liet Eric zich van Frank afrollen en hijgend kreunde hij: Frank en de meisjes grinnikten en waren blij dat zij weer iemand bekeerd hadden tot biseksuele handelingen.

Het hele stel maakte het zich vervolgens gemakkelijk in de salon van Eric's villa en onder het genot van een drankje en een sigaretje kwamen zij even op adem en deden nieuwe energie op voor de volgende ronde, die zeker komen zou. Nadat zij een beetje bekomen waren van de inspanningen die zij geleverd hadden stelden de meisjes en Frank voor om Eric ook aan kontneuken met een besneden lul te laten genieten.

Eric was hier direct voor te porren en zijn lul zwol alweer op in het vooruitzicht dat hij straks in een geil nauw en nat kutje gestoken zij worden, of met een warme mond leeggepijpt zou worden terwijl Eric geil in zijn kont geneukt zou worden door de dikke lul van Frank De meisjes pijpten de lul van Frank terwijl Eric Frank's kloten masseerde en zijn aars met zijn tong neukte.

Laura die dit in de gaten had, pakte een dubbele voorbinddildo met een flinke lul aan weerskanten. Zodoende kon zij Frank en zichzelf neuken door de ene kant in Franks kont te steken en de andere kant diep in haar eigen kutje kon laten glijden. Eric befte Kim's kutje totdat het geil langs haar gespreide dijen stroomde, deed zijn cock-ring weer om zijn lul omdat hij dit toch wel een lekker gevoel vond, hij plaatste een brede stalen cockring om zijn ballen, zodoende konden zijn kloten niet gemakkelijk omhoog komen op het moment dat hij klaar zou willen komen en daardoor zijn orgasme uit kon stellen.

Frank pakte van achteren Eric's monsterlul beet en plaatste deze voor de druipende kut van Kim. Zacht kreunend liet Eric zich zakken en langzaam gleed zijn tot barstens toe gezwollen paal in Kim's nauwe kutje. Kim liet zacht hijgend merken dat ze genoot. Toen Eric tot aan zijn gezwollen ballen in Kim's kut was weggezonken, deed hij zijn billen een beetje omhoog om Frank de gelegenheid te geven zijn aars te penetreren.

Laura bracht met haar tong wat vocht in Eric's aars en pakte Frank's lul beet en drukte die tegen Eric's sluitspier aan. Kreunend liet Eric zijn aars ontspannen en voelde Frank's supereikel langzaam zijn sluitspier uitrekken. Frank drukte iets door waardoor de stijve leuter met de eikel langs de sluitspier schoof en langzaam dieper Eric's endeldarm binnendrong.

De mannen zogen aan haar tepels en ze greep hun beide grote dikke lullen en ging op haar knieën en begon aan die enorme palen te trekken en haar tong ging van de een naar de ander en likte aan die lullen en keek me tersluiks aan en zei, “heerlijk smaken ze en straks gaan ze me helemaal uitwonen, ik wil dat je je lul uit je broek haalt en jezelf aftrek op wat je hier allemaal te zien krijgt”.

Ik deed maar wat ze vroeg want mijn stijve deed toch alleen maar pijn in mijn broek van de spanning en opwinding en antwoordde haar, “laat je helemaal gaan schat, laat je maar lekker volspuiten”. Ze liet beide lullen om beurten en tegelijk in haar geile mond glijden en pijpte ze flink stevig.

Ik was gaan staan en kwam dichterbij om close-ups te maken en ze greep naar mijn lul en trok er even aan om vervolgens te zeggen tussen het pijpen door, “die van mijn beide dekhengsten zijn veel groter dan die van jou schat, dus vanavond wil ik alleen die van hun om me uit te wonen”. Eefje was duidelijk megageil, zo had ik haar nog nooit mee gemaakt, het was geweldig om te zien hoe ze met die stijve lullen omging. Toen kwam ze omhoog en haar mond vond die van de Turk en ze begonnen met elkaar te tongen waarbij het speeksel over hun kin droop terwijl ze de neger niet vergat en zijn lul stevig aftrok tot hij op zijn hurken ging zitten en haar billen uit elkaar trok en haar ster begon te likken met zijn rappe tong.

Ze kreunde erop los en ik voelde dat ik klaar kwam en spoot mijn zaad de kamer in, maar dat hadden ze geen van drieën in de gaten zo gingen ze op in elkaar. Ze ging op de bank liggen met haar benen gespreid en de neger trok haar schaamlippen uit elkaar en stak zijn tong ertussen en ik kon aan Eefje zien dat ze waanzinnig genoot en elk moment klaar kon komen. De Turk ging op de bank staan met aan beide zijden van haar een voet en hield haar zijn enorme lul voor die ze gulzig in haar mond nam en klink op begon te zuigen met smakkende geluiden.

De neger ging door met likken en stak zijn vinger erbij en ging rap heen en weer in die geile grot van mijn vrouw wat haar alweer naar een hoogtepunt dreef. Hij kwam omhoog en sloeg met zijn grote eikel op haar gezwollen clitoris wat haar deed kermen om genomen te worden. Ik kwam dichterbij en maakte de opnamen van mijn leven, hoe een grote negerlul langzaam in mijn dat geile kutje van Eefje geduwd werd, beetje bij beetje schoof hij erin en ik vroeg me af hoe dat gevaarte er helemaal in kon, maar het lukte, hij zat er helemaal in en ze keek me vol ongeloof en genot aan en aan de bewegingen van haar lippen te zien zei ze, “geweldig”.

Ik kon aan haar pijpen zien dat ze moeite had met die lul in haar kut maar ze hadden geen compassie voor haar en gingen door, de Turk neukte haar keel en de neger haar kut. Ze zoog aan die grote Turken eikel en tussendoor gilde ze, “neem me, neem me, oooh jaa neuk me overal”. De neger liet zich niet van de wijs brengen en begon haar langzaam maar zekeren steeds sneller te neuken met die grote bruine lul van hem.

Tot hij plotseling stopte en haar omdraaide en op haar knieën zette op de bank terwijl de Turk op de rugleuning ging zitten om Eefje de ruimte te geven om hem te pijpen. De neger dreunde donker, “Du, du hure ich wird dir bumchen wie nie”, Eefje kreunde, kom dan, kom dan in mijn grotje en hij ramde zijn paal met kracht in haar en neukte haar hard terwijl hij haar heupen stevig vasthield om te voorkomen dat ze ervandoor zou gaan.

Ik knipte de ene foto na de andere van al dit geweld dat mijn vrouw op eigen verzoek wordt aangedaan. De Turk had haar hoofd stevig vast en ik zag dat zijn lul er flink inging, wauw waar laat ze hem ging door me heen maar ze zoog erop los, wat drank al niet kan doen met een vrouw.

Soms liet hij haar op adem komen en liet ze haar tong langs zijn eikel en zak gaan terwijl het speeksel van haar kin af droop.

De mannen zeiden iets tegen elkaar en wisselden toen van plaats en het was nu aan de Turk om bij mijn vrouw binnen te dringen en ook hij ging er helemaal in en pompte met korte halen diep in haar geile kut en ze genoot ervan en hijgde zwaar onder dit geweld terwijl de neger zijn lul tegen haar wang aan legde en over haar wang wreef tot ze haar hoofd omdraaide en hij haar keel vulde met zijn grote donkere eikel.

De mannen gingen maar door pauzeloos en neukte Eefje in alle denkbare standjes. Zij liet zich ook niet onbetuigd en zoog aan die grote negerlul alsof dit haar laatste dag was. De Turk haalde haar billen uit elkaar en liet een flinke rogel speeksel tussen haar billen in vallen op haar ster en wreef deze met zijn dikke eikel uit en liet hem dan weer in haar geile drijfnatte grot glijden om vervolgens hem langzaam maar zeker in haar kont te drukken, heel langzaam en ik kon mijn ogen niet geloven, dat schoof er zomaar in terwijl ze de mijne er nooit in wilde hebben de slet.

Hij keek mij aan en wees naar zijn lul die bijna helemaal verdwenen was in kont van haar en glimlachte naar me, “Dein frau ist sehr gut, wir sind noch nicht fertig mit dein frau” en ik lachte maar terug en schoot mijn foto’s van haar ster die gevuld is met een flinke paal.

Terwijl hij haar bleef neuken in haar kont schoof de neger naar beneden en liet zich onder haar glijden en ik zag hoe hij zijn dikke donkere eikel tussen haar glimmende schaamlippen schoof en ze neukten samen in een rustig tempo haar kut en kont tegelijk en ze kirde en kreunde van genot en haar mond vond die van de neger en zijn lange tong schoof in en uit haar openstaande mond en speelde met die van haar.

Ik kon prachtige foto’s maken van dit spel en als de een uit haar ging schoof de ander naar binnen en toen gingen ze tegelijk naar binnen en Eefje kreunde van geil genot, “jaa, jaa, jaaaaa gaaa doooor, neuk jullie slet, neuk me spuit me helemaal vol, neuk me jullie geile dekhengsten, ik gaaa Toen beide mannen stopten met het neuken kwam Eefje overeind en ging naar buiten en daar op de tafel liggen met haar benen gespreid en riep, “knibbel, knabbel knuistje, wie komt met zijn lul in mijn kruisje”?

De beide mannen gingen naar buiten en voordat ze het goed en wel doorhad had ze al een paal in haar gapende drijfnatte kut die er flink op los ramde. Ze lag op haar rug en de ander ging bij haar hoofd staan waarbij hij haar zijn lul in haar mondt schoof terwijl zijn handen haar zwoegende tieten flink kneedde en haar stijve tepels tussen zijn vingers rolde.

De neger die in haar kut aan het roeren was trok zijn lul uit haar en hield hem tegen haar ster aan hij was duidelijk zwaarder geschapen dan zijn partner en drukte hem onder diep gekreun van Eefje in haar kont tot het einde toe en begon haar daar nu stevig te neuken.

Of haar kreunen was van pijn of genot weet ik niet maar ze bleef de Turk pijpen dus ze zal het wel lekker vinden. Ondertussen ging zijn duim in har kut en masseerde hij haar clitoris wat haar gillend deed klaar komen en haar geile kutsappen droop langs haar billen en over zijn lul. Toen wisselden ze weer van plaats en kon ze de stijve lul van de neger schoon likken en zuigen terwijl zijn kompaan alweer haar kut aan het vullen was met zijn stijve lul en ik had het idee dat het niet lang zou duren of hij zou zijn sperma in alle hevigheid over of in haar spuiten, ik hoopte op beiden, maar hij hield zich in.

De neger ging op de tafel naast Eefje liggen en ze gooide een been over hem heen met het gezicht van hem af en liet zijn lul in haar kontje glijden waarop ze zich achterover liet zakken tot ze op zijn borstkas lag en hij zijn handen om heen sloeg en haar tieten stevig vastpakte en omhoog neukte in die ster van haar. De ander ging tussen haar benen staan en schoof zijn stijve in haar kut en zo werd ze stevig geneukt in beide gaten voor de 2e keer. Ze lag daar alleen maar geil te genieten.

Maar het kon niet uitblijven, de Turk begon zwaarder te ademen en even plotseling zag ik aan hem hoe hij diep in de grot van mijn vrouw tot een ontlading kwam en zo te zien heeft hij veel te geven.

De neger liet zijn lul uit haar kont glijden en ze ging van tafel om meteen op haar hurken te gaan zitten en pakte zijn lul stevig vast en begon hem af te likken en zoog er flink op tot ook hij zwaarder begon te ademen en plotseling met kracht zijn sperma in haar keel spoot en over haar gezicht en tieten.

De Turk had zich weer hervonden en stak zijn lul in haar mond die haar ook flink zoog en hij spoot ook nu een flinke lading sperma in haar mond en over haar tieten.

Eefje ging met haar vingers door het sperma heen en veegde het op om het in haar mond te stoppen, de geile slet. Ze kwam overeind en ging nog even op de tafel liggen om te ontspannen maar dat begrepen de mannen blijkbaar anders en voordat ze het goed en wel doorhad had ze alweer een flinke stijve in haar druipende kut zitten die haar weer even flink aan het doorhalen was. De neger was goed in wat hij deed en terwijl Eefje weer op dreef kwam en de Turk begon af te trekken spoot de neger nogmaals zijn dikke klodders sperma in mijn vrouw die gelijk met hem gillend klaar kwam.

De mannen hielden het voor gezien en vroeg of ze nog een terug mochten komen dus gaven ze haar hun telefoonnummer en gaven haar een flinke zoen, knikten naar mij en gingen weg. Eefje keek me nog geil maar voldaan aan en haar gemengde sappen dropen uit haar kut en langs haar billen. Toen zei ze “ik wil dat je me schoonlikt”, en ik natuurlijk ook ontzettend geil van wat ik allemaal gezien had kwam dichterbij en ging op mijn knieën tussen haar plakkende benen zitten en begon haar benen billen en druipende kut te likken.

Mijn geilheid was zo enorm dat het me niets deed dat ik haar kutsappen vermengd met het sperma van 2 kerels oplikte. Toen ik haar 2 keer klaar had gelikt en ze schoon was kwam ik omhoog en schoof mijn stijve tussen haar gezwollen schaamlippen en hij zat er amper in toen ik al vol kracht al mijn sperma in haar hele uitgewoonde kut spoot. Ze was door dit alles inmiddels een beetje ontnuchterd en ging naar bed om te slapen.

De volgende ochtend liet ik haar op de laptop de foto’s zien en ze gaf toe dat ze onwijs heerlijk had genoten en nu ze nuchter was toch moest toegeven dat ze dit wel vaker zou willen, maar dan wel als ze een drankje op had om wat los te komen. Toen vroeg ze, “en wat vond jij ervan, vond je het niet erg”? Ik antwoordde “nee schat, ik heb geweldig genoten en het is geweldig om te zien hoe jij opgaat in het spel en zo ontzettend geil kan zijn, je bent een echte slet weet je dat.

We moesten allebei lachen hierom en kusten elkaar intens, waarop ik grapte, “volgens mij proef ik nog sperma”? Ik was al weer vlot geil van haar naakte aanblik en begon haar altijd harde tepels te zuigen terwijl mijn hand tussen haar benen schoof en het verwonderde me niet dat ze ook nu al weer flink nat was en me beval om haar klaar te likken en ze maakte de opmerking, “als ik een lul in me wil hebben dan neem ik hem en dat kan ook een andere zijn dan de jouwe”.

Ik keek haar aan en begreep dat ze veranderd was en voelde hoe mijn sperma omhoog borrelde en spoot alles wat ik had over haar buik en kut. Ze beval me om haar schoon te likken wat ik ook deed in al mijn geilheid. Toen werd er op de deur geklopt en Udo stond voor de deur en zag een glimp van Eefje in haar naaktheid en ik zei kom binnen.

Hij was wat ongemakkelijk maar kon zijn ogen niet afhouden van mijn vrouw die daar naakt en ongemakkelijk maar nog steeds geil in de kamer zat.

.


Hhhmm dat is geil Even later maakte ze zich uit onze omhelzing los en zei "Zet jij de film vast op, dan kleed ik me snel even om". Toen ze even later terugkwam wist ik niet wat ik zag. Ze had een micro-bikini aan die wel een kopie leek van die van de vrouw uit de film, en bovendien ging haar korte zwarte kapsel verscholen onder een pruik van lang blond haar. Ik zag dat ze onzeker was naar mijn reactie en stelde haar meteen gerust.

Ik zette de DVD aan en ging wijdbeens rechtop op het bed zitten met mijn rug regen de muur. Ik gebood Ingrid om tussen mijn benen in te komen zitten met haar rug tegen mijn borst. Terwijl we naar de verrichtingen van Sean keken en ik met mijn tong haar oren en hals verwende, kneedde ik met één hand haar bijna blote borsten en streelde met de ander haar steeds natter wordende micro-slipje.

En jij zelf dan" vroeg ik, "zou jij wel eens met Sean willen neuken? Even was het stil. Toen draaide ze haar hoofd naar mij om zodat ze me vanuit haar ooghoeken kon aankijken. Je weet dat ik alleen van jou hou hè schat? Ze gaf geen expliciet antwoord op mijn vraag maar draaide zich weer om en begon met haar heupen tegen mijn hand aan te rijden "Oh ja Sean, vinger me lekker Toen Ingrid door het kijken naar Sean's verrichtingen en mijn vingeren zo nat was geworden dat ik wel vier vingers in haar zeiknatte doos had kunnen steken besloot ik mijn laatste verrassing tevoorschijn te halen.

Ik was nog steeds niet gerust hoe ze erop zou reageren, maar het was nu of nooit dacht ik. Zonder dat zij het merkte pakte ik de levensechte Sean Michaels dildo van onder het hoofdkussen waar ik deze verborgen hield en likte nog eens in Ingrid's hals.

Oh ja Sean, geef me die lekkere dikke pik van je Ik hield de dildo bij de zuignap vast en liet hem zonder dat zij het zag even tussen haar benen zwengelen. Het gewicht van de dildo zorgde voor een doffe 'klets' toen de grote paarse eikel haar natte kutje raakte. Ik hoefde niet te antwoorden. Toen ze zag wat daar voor haar bungelde herkende ze het meteen. Ik vertelde haar dat ze een afgietsel hadden gemaakt van Sean's erecte penis, en dat dit dus een levensechte kopie was op ware grootte.

Ik zette de dildo rechtop tussen haar benen en pakte wat van massage olie die ik de vorige keer al besteld had. Meteen liet ze haar handen van onder tot boven over de lange schacht van de dildo glijden zodat deze lekker glad werd.

Pas toen ik hem daar zo zag staan en zag hoe de eikel tot ver boven Ingrids navel uittorende besefte ik pas goed wat een monster het was. Liefdevol likte ze de schacht van onder tot boven. Nadat ze haar tongetje vervolgens even over de grote paarse eikel had laten dansen sperde ze haar mond zo wijd mogelijk open et zoog deze binnen. Langzaam begon ze de dildo te pijpen en liet hem daarbij telkens zover in haar keeltje glijden dat ze er nog net niet van moest kokhalzen.

Na een tijdje kroop ik achter Ingrid vandaan en trok haar een beetje onderuit zodat ze nu op haar rug lag, maar met haar hoofd dat op de kussens lag nog een beetje opgericht. Ik zette mijn handen in haar knieholten en duwde zacht haar knieën naar boven zodat haar bekken omhoog kwam. Ze lag nu een beetje opgerold met opgetrokken en gespreide benen op het bed, met een goed zicht op de toegang van haar eigen kutje.

Ik begon haar te beffen, maar stopte daar snel mee toen ik merkte dat ze anders al snel zou klaarkomen. Ingrid haalde de dildo meteen uit haar mond en bracht hem bij haar kutje. Even was ze weer Ingrid toen ze me kortaf zei "Pak jij hem". Meteen toen ik dat deed ging ze echter weer terug in haar rol van Shayla en smeekte ze welhaast om geneukt te worden "Ooohh ja, Sean, Ik bracht de eikel tussen haar lippen en duwde heel voorzichtig, bang om haar pijn te doen. Ik duwde nu zo hard tot ik de grote eikel langzaam maar zeker in haar kutje zag zakken.

Jezus wat een ding heb je toch Oh God, Oh God, Meteen stopte ik en was weer even gewoon Henk. Onder voortdurende aanmoediging van Ingrid duwde ik de dildo langzaam verder tussen haar strak gespannen kutlippen, en toen deze tot de helft van de lengte in haar verdwenen was begon ik op en neer gaande bewegingen te maken.

Eerst zachtjes en toen steeds steviger. Ze was nu duidelijk botergeil en ik hield de dildo even stil. Met grote ogen keek ze me aan toen ik de blonde pruik van haar hoofd trok en zei "Zo, Shayla heeft wel genoeg gehad vind je niet?

Sean wil nu even met Ingrid neuken Even aarzelde ze maar toen won haar geilheid het van elk gevoel van schaamte. Ik besloot haar niet langer te tergen en begon haar weer stevig met de dildo te pompen. In no time kwam ze gillend klaar.

Toen ze weer wat op adem gekomen was zetten we onze vrijpartij voort en zij pijpte mij twee keer klaar terwijl ik haar nog drie keer in verschillende standjes met de dildo klaar maakte.

We repten met geen woord meer over wat er allemaal was gezegd en gebeurd en vielen uitgeput in slaap. Ook in de dagen en weken erna spraken we niet meer over die avond, hoewel ik toch nog vaak terug moest denken aan de gedecideerde blik in Ingrid's ogen toen ze in extase had geroepen "Jouw vrouwtje wil lekker klaar geneukt worden door zo'n grote zwarte paal". We hadden geregeld heerlijke sex samen, soms met en soms zonder Sean's dildo, en ik had het al bijna uit mijn gedachten gezet totdat Ingrid's verjaardag eraan kwam en ik me afvroeg waarmee ik haar gelukkig zou kunnen maken.

Nu ons sexleven zo verbeterd was en weer zo'n grote rol in ons leven speelde wilde ik haar naast het haast plichtmatige parfummetje en bosje bloemen namelijk ook iets pikants cadeau doen. Op de site van onze sexshop vond ik niet echt iets speciaals tot mijn oog viel op een advertentie die daar stond. Een knappe meid bood zich aan voor striptease op verjaardagen en vrijgezellen feestjes. Meteen bedacht ik hoe Ingrid genoten had van haar bezoekjes aan de Chippendales en de London Knights, en zelfs aan mijn amateuristische stripact, dus ging ik op zoek naar mannelijke strippers.

Ik had er al een paar als kandidaat aan mijn favorieten toegevoegd toen ik op een sexdating site terecht kwam bij de advertentie van een goedgebouwde neger die zich uithuurde als escort voor vrouwen, waarbij ook een stripact tot de mogelijkheden behoorde. Aan de bijgaande foto's kon ik zien dat hij atletisch gebouwd was en behoorlijk zwaargeschapen.

Omdat de professionele strippers die ik tot dantoe had gezien uitdrukkelijk in hun advertentie vermeldden dat er géén sex bij aan te pas kwam, en dit bij mij de angst deed rijzen dat ze dan ook wel zeer terughoudend zouden zijn om 'het publiek' in hun show te betrekken, besloot ik voor deze neger te kiezen. Niet omdat ik dacht dat er sex van zou komen, maar wel omdat ik wilde dat hij Ingrid in zijn act betrok en zich niet bij de eerste de beste aanraking zou terugtrekken.

Even later belde ik hem op om een afspraak te maken. Ik legde hem duidelijk uit dat het ging om een stripact voor mijn vrouw, en vroeg expliciet of hij haar dan ook een beetje in zijn show zou willen betrekken. Op mijn vraag of hij er niet van schrok als zij hem daarbij ook zou aanraken moest hij onbedaarlijk lachen. Ik besefte dat het een beetje een stomme vraag was geweest voor iemand die aan escort en thuisontvangst deed, maar ja, ik wilde nou eenmaal zeker zijn dat het niet op een teleurstelling zou uitdraaien.

Gerustgesteld legde ik de afspraak met hem vast op de zaterdag vóór Ingrids verjaardag. Ik hoefde alleen voor een CD speler te zorgen, de muziek en attributen nam hij zelf mee. Het is haar avondje!! Ik neem ze wel mee 'just in case' , Ha ha Toen ik de hoorn op de haak legde kreeg ik een onbestemd gevoel in mijn maag. Enerzijds had zijn insinuatie me opgewonden, maar anderzijds vervulde hij mij met enige angst Wat als Ingrid echt?

Ach welnee, zover zou het nooit komen". Op de afgesproken zaterdag wachtte ik ongeduldig tot het negen uur zou zijn en al een uur vantevoren betrapte ik mij erop dat ik om de haverklap onrustig naar de klok keek. Even later kwam ze terug slechts gehuld in de micro-bikini en een paar pumps met hoge hakken Ik nam haar net in mijn armen toen de bel ging. Aan de deur stond de neger die zich voorstelde als Michel. Zo in het echt leek hij nog groter en zijn schouders nog breder dan op de foto's.

Ik leidde hem met zijn tas vol attributen naar de keuken en pakte de CD met zijn muziek aan. Ik ging gauw stilletjes de kamer weer in en deed de CD in de player. Toen wachtte ik nog even om Michel de tijd te geven zich voor te bereiden en ging toen naar de slaapkamer en zei Ingrid dat ze terug kon komen. Ik deed mijn vinger voor mijn mond, geleidde haar naar de bank, en zette toen de CD speler aan. Het geluid van een bombastisch intro vulde de kamer.

Michel, the big shaft!! Ingrid kon het gelukkig waarderen want ze klapte eenmaal in haar handen en lachte toen "Gekke vent, Wat zal hij wel niet van mij denken!! Michel bewoog ritmisch op de opzwepende muziek en toen hij begon met strippen en zijn cape uitdeed om zijn atletische lichaam aan Ingrid te onthullen kon zij een kreetje van bewondering niet onderdrukken.

En vanaf dat moment had zij alleen nog maar oog voor de grote neger die opwindend voor haar stond te dansen. Hij lachte, knielde bij haar neer en pakte haar hand die hij vervolgens op zijn blote borstkas legde.

Ik zag hoe Ingrid's hand heel zijn gespierde torso verkende. Toen pakte hij haar hoofd en trok het zonder dwang naar zijn borst. Ingrid begreep wat hij wilde en bewerkte met haar tong zijn tepeltjes.

Michel lachte en wees toen naar haar tepeltjes die maar ternauwernood door haar kleine bovenstukje aan het gezicht werden onttrokken. Maar toen hij een treurig gezicht trok en zijn ogen met één hand bedekte en zijn tong ver uitstak keek Ingrid even naar mij. Toen ik lachend mijn schouders ophaalde wat zoveel wilde zeggen als "het hoort erbij en het is toch onschuldig" schoof ze haar bovenstukje een beetje opzij en duwde haar blote tepel tegen Michel's uitgestoken tong.

Hij opende zijn hand zodat hij tussen zijn vingers door Ingrid weer kon aankijken en liet zijn tong op een sensuele manier rondjes draaien om haar tepel. Toen deze stijf naar voren priemde likte hij die nog even met een paar razendsnelle bewegingen van zijn tong en stond toen lachend weer op om verder te gaan met zijn stripact.

Ingrid keek nu zeer geboeid toe en nam ondertussen niet eens de moeite om haar blote tepel weer te bedekken. Terwijl hij Ingrid geregeld uitnodigde om zijn benen en billen te strelen ontdeed Michel zich al dansend van de doek die hij om zijn middel had geslagen, en even later stond hij nog slechts gekleed in een slip met dezelfde leopard print voor Ingrid.

Ik zag hoe haar ogen geboeid gingen naar de flinke bobbel in zijn kleine broekje. Even wendde ze zich weer tot mij. Deze pakte haar hand en legde deze nu op zijn kruis. Ze opende haar hand en pakte de bobbel vast. Ik zag hoe haar hand de lange schacht volgde die zich duidelijk in de slip aftekende, en ik had de indruk dat ze soms even stopte om er zachtjes in te knijpen.

Michels paal groeide ondertussen zichtbaar onder haar aanrakingen en ik vroeg me af hoe lang het nog zou duren voor zijn eikel boven de broekrand van het kleine slipje uit zou komen. Zover liet hij het echter niet komen, want hij draaide zich om en gaf Ingrid zo een blik op zijn gespierde billen. Hij hoefde alleen maar "Pak maar" tegen haar te zeggen of ze begon ze al met beide handen te kneden. Ook toen hij vervolgens vroeg "Kusje erop? Even later draaide hij zich weer om en nodigde Ingrid uit om ook op te staan.

Hij drukte haar tegen zich aan en begon sensueel met haar te dansen, daarmee flink met zijn heupen draaiend, en ervoor zorgend dat ze zijn paal goed tegen haar onderbuikje moest kunnen voelen.

Ik zag dat het gevoel haar zo opwond dat ze niet eens merkte dat hij zijn handen stilletjes had laten afglijden van haar heupen naar haar kontje.

Ongehinderd door het micro-stringetje waarvan slechts een touwtje tussen haar billen doorliep, pakte hij nu haar onbedekte billen en begon deze zachtjes te kneden. Toen de lambada muziek ten einde was liet hij haar weer los en vroeg haar weer te gaan zitten. Toen ze dat deed glimlachte Ingrid even naar mij. Ik knikte instemmend en zij richtte zich weer op Michel die wild zijn heupen naar voor en achter bewoog op het ritme van de weer opzwepende muziek, waardoor je duidelijk kon zien hoe zijn grote zware lul in het kleine slipje heen en weer schudde.

Toen pakte hij de doek weer van de grond en knoopte deze rond zijn middel zodat zijn broekje aan het gezicht onttrokken werd. Toen pakte hij Ingrids handen en bracht deze onder de doek bij de rand van zijn broekje. Ingrid trok de slip tot op zijn enkels en hij schopte deze verder uit.

Hij herhaalde nu de wilde beweging van zijn heupen, en niet meer gehinderd door het nauwe broekje tilde zijn grote zwaaiende paal bij iedere vooruitgaande beweging van zijn bekken de doek even een flink stuk op. Ingrid keek met open mond toe hoe Michel even later de doek losknoopte en hem strak tegen zijn dijen houdend tergend langzaam liet zakken. Centimeter voor centimeter werd Michels dikke zwarte pik aan haar onthuld. Toen hij uiteindelijk helemaal vrij kwam en de grote paal pardoes omhoog veerde schrok Ingrid even omdat de grote paarse eikel haar gezicht maar op een decimeter na miste.

Michel begon weer te dansen, daarbij uitdagend met zijn grote lul zwaaiend. Toen hij even later stopte pakte hij Ingrid's hand weer en bracht deze naar zijn nu naakte neukstaaf. Hij bleef haar hand vasthouden terwijl hij deze langs de lange schacht van zijn ballen tot zijn eikel bewoog. Ingrid keek op en knikte van "Ja". Pas toen liet hij haar hand los, die vervolgens de dikke paal omsloot en deze zachtjes begon te masseren.

Na een paar minuten pakte Michel haar handen en legde ze op haar dijen. Toen ging hij nog wat dichter bij Ingrid staan en nam hij de doek, die hij steeds vastgehouden had in twee handen en hield hem als een gordijntje naast zich zodat ik zijn lul, maar ook Ingrid niet meer kon zien. Ingrid lichtte het gordijntje op om mij even glimlachend aan te kijken. Wat kan je als man nog meer wensen! Een echt natuurtallentje met een heerlijke behaarde kut die meerdere keren per dag volgespoten wilde worden.

Ook mijn maat Ben was mee en als je ver komt kijken in deze geile site, dan kun je zien hoe ik samen met ben Elise dubbel penetreer en haar gillend laten klaarkomen! Ook kun je zien hoe het sperma uit haar kut en kontje loopt na de daad. Saja is werkelijk te dom om te poepen, maar wel een enorm geil wijf! En ze had een super natte flink behaarde KUT. En ik ben dol op behaarde kutten. Saja had nog wat meerwaarde want ze had ook nog eens van die geile behaarde oksels!

Dat zie je echt nooit meer deze dagen en zeker niet bij zulke jonge schoonheden als Sasja! Ook heeft ze bijzonder grappige tepels waarmee ik me enorm vermaakt heb! Sasja had ik in ieder geval binnen een halve dag zo gek dat ze naakt voor de camera ging en dit zijn slechts de voorproefjes!

Je weet niet wat je ziet als je verder komt kijken. Een ware schat aan behaarde kutsexfilms Je bent hier niet voor niks gekomen. Binnen kijken is absoluut de moeite waard! Kom op dit is echt een topper. Ze is niet de mooiste maar wel de dochter van mijn baas hahaha! Ik heb een jaar terug de zak gehad en dit is zeker een onderdeel van mijn wraak!

Kijk eens wat je dochter een geile harige kut heeft baasje! Dat wist je vast wel En ik heb nieuws voor je Bel maar eens in, dan kan je je dochter eens in geile actie zien terwijl ze MIJ lekker afzuigt terwijl ze wordt gelikt door haar beste vriendin Emi Ben je al nieuwsgierig geworden of dit blije meisje zaad slikt?

Ik kan je vertellen dat ze er niet vies van is! Misschien vertel ik binnen in de site haar gegevens wel, zadat ook jij in contact kan komen met deze geile behaarde neukslet! Waar wacht je op!!!! Wat een blij konijn is dit! De vrolijkhied straalt er vanaf en zovoelde haar natte harige kutje ook! Een lekkere warme natte plek waar het goed vertoeven is als je een harde stijve lul kwijt moet!

Lois is dol op speelgoed en dan hebben we het niet over poppen etc maar over rare grote dildo's die ze in haar kut of kontje stopt tijdens de sex! Ik vond het wel geil en liet haar gaan! Zoals je op de foto kunt zien heeft ze ook heerlijke prille kleine borsten. Laten we hopen dat Lois niet over haar leeftijd heeft gelogen, anders ga ik zo een paar jaar de lik in! Immers heb ik deze plaatjes en films al zonder toestemming geplaatst, laat staan dat ze nog eens minderjarig zou zijn! Dat zou compleet kut zijn hehehe.

Geen gelul, maar vul! Kijk maar eens diep in haar ogen en je ziet meteen wat ik bedoel! Millie is de ex van mijn neefje Millie is het type: Ik val op mannen met geld en een grote auto. Nou deze pornosite heeft me geen windeieren gelegd en ik rijd in een dikke bak in de rondte!

Na een kwartiertje lullen op een verjaardags feestje van mijn neefje had ik al beet en meteen even mijn strakke bolide laten zien en verteld dat ik ook een speedbootje had welke aan de haven lag! Millie mee natuurlijk die wou een snelle rit in het donker.

Millie snapte meteen wat de bedoeling was en ging uit de kleren! Echte Engelse studente met een heerlijk behaarde KUT! Beetje preuts in het begin maar na wat bier en jointjes behaalde ik toch mijn doel en kijk eens aan: Joyce prijkt op mijn geile site vol behaarde kutjes! Ze was zeker de moeite waard en onvermoeibaar als ze éénmaal goed geil gemaakt was.Arm in kut sexcontact eindhoven


Toen kwam ze omhoog en haar mond vond die van de Turk en ze begonnen met elkaar te tongen waarbij het speeksel over hun kin droop terwijl ze de neger niet vergat en zijn lul stevig aftrok tot hij op zijn hurken ging zitten en haar billen uit elkaar trok en haar ster begon te likken met zijn rappe tong. Ze kreunde erop los en ik voelde dat ik klaar kwam en spoot mijn zaad de kamer in, maar dat hadden ze geen van drieën in de gaten zo gingen ze op in elkaar.

Ze ging op de bank liggen met haar benen gespreid en de neger trok haar schaamlippen uit elkaar en stak zijn tong ertussen en ik kon aan Eefje zien dat ze waanzinnig genoot en elk moment klaar kon komen.

De Turk ging op de bank staan met aan beide zijden van haar een voet en hield haar zijn enorme lul voor die ze gulzig in haar mond nam en klink op begon te zuigen met smakkende geluiden. De neger ging door met likken en stak zijn vinger erbij en ging rap heen en weer in die geile grot van mijn vrouw wat haar alweer naar een hoogtepunt dreef.

Hij kwam omhoog en sloeg met zijn grote eikel op haar gezwollen clitoris wat haar deed kermen om genomen te worden.

Ik kwam dichterbij en maakte de opnamen van mijn leven, hoe een grote negerlul langzaam in mijn dat geile kutje van Eefje geduwd werd, beetje bij beetje schoof hij erin en ik vroeg me af hoe dat gevaarte er helemaal in kon, maar het lukte, hij zat er helemaal in en ze keek me vol ongeloof en genot aan en aan de bewegingen van haar lippen te zien zei ze, “geweldig”. Ik kon aan haar pijpen zien dat ze moeite had met die lul in haar kut maar ze hadden geen compassie voor haar en gingen door, de Turk neukte haar keel en de neger haar kut.

Ze zoog aan die grote Turken eikel en tussendoor gilde ze, “neem me, neem me, oooh jaa neuk me overal”. De neger liet zich niet van de wijs brengen en begon haar langzaam maar zekeren steeds sneller te neuken met die grote bruine lul van hem.

Tot hij plotseling stopte en haar omdraaide en op haar knieën zette op de bank terwijl de Turk op de rugleuning ging zitten om Eefje de ruimte te geven om hem te pijpen. De neger dreunde donker, “Du, du hure ich wird dir bumchen wie nie”, Eefje kreunde, kom dan, kom dan in mijn grotje en hij ramde zijn paal met kracht in haar en neukte haar hard terwijl hij haar heupen stevig vasthield om te voorkomen dat ze ervandoor zou gaan. Ik knipte de ene foto na de andere van al dit geweld dat mijn vrouw op eigen verzoek wordt aangedaan.

De Turk had haar hoofd stevig vast en ik zag dat zijn lul er flink inging, wauw waar laat ze hem ging door me heen maar ze zoog erop los, wat drank al niet kan doen met een vrouw. Soms liet hij haar op adem komen en liet ze haar tong langs zijn eikel en zak gaan terwijl het speeksel van haar kin af droop. De mannen zeiden iets tegen elkaar en wisselden toen van plaats en het was nu aan de Turk om bij mijn vrouw binnen te dringen en ook hij ging er helemaal in en pompte met korte halen diep in haar geile kut en ze genoot ervan en hijgde zwaar onder dit geweld terwijl de neger zijn lul tegen haar wang aan legde en over haar wang wreef tot ze haar hoofd omdraaide en hij haar keel vulde met zijn grote donkere eikel.

De mannen gingen maar door pauzeloos en neukte Eefje in alle denkbare standjes. Zij liet zich ook niet onbetuigd en zoog aan die grote negerlul alsof dit haar laatste dag was. De Turk haalde haar billen uit elkaar en liet een flinke rogel speeksel tussen haar billen in vallen op haar ster en wreef deze met zijn dikke eikel uit en liet hem dan weer in haar geile drijfnatte grot glijden om vervolgens hem langzaam maar zeker in haar kont te drukken, heel langzaam en ik kon mijn ogen niet geloven, dat schoof er zomaar in terwijl ze de mijne er nooit in wilde hebben de slet.

Hij keek mij aan en wees naar zijn lul die bijna helemaal verdwenen was in kont van haar en glimlachte naar me, “Dein frau ist sehr gut, wir sind noch nicht fertig mit dein frau” en ik lachte maar terug en schoot mijn foto’s van haar ster die gevuld is met een flinke paal.

Terwijl hij haar bleef neuken in haar kont schoof de neger naar beneden en liet zich onder haar glijden en ik zag hoe hij zijn dikke donkere eikel tussen haar glimmende schaamlippen schoof en ze neukten samen in een rustig tempo haar kut en kont tegelijk en ze kirde en kreunde van genot en haar mond vond die van de neger en zijn lange tong schoof in en uit haar openstaande mond en speelde met die van haar.

Ik kon prachtige foto’s maken van dit spel en als de een uit haar ging schoof de ander naar binnen en toen gingen ze tegelijk naar binnen en Eefje kreunde van geil genot, “jaa, jaa, jaaaaa gaaa doooor, neuk jullie slet, neuk me spuit me helemaal vol, neuk me jullie geile dekhengsten, ik gaaa Toen beide mannen stopten met het neuken kwam Eefje overeind en ging naar buiten en daar op de tafel liggen met haar benen gespreid en riep, “knibbel, knabbel knuistje, wie komt met zijn lul in mijn kruisje”?

De beide mannen gingen naar buiten en voordat ze het goed en wel doorhad had ze al een paal in haar gapende drijfnatte kut die er flink op los ramde. Ze lag op haar rug en de ander ging bij haar hoofd staan waarbij hij haar zijn lul in haar mondt schoof terwijl zijn handen haar zwoegende tieten flink kneedde en haar stijve tepels tussen zijn vingers rolde.

De neger die in haar kut aan het roeren was trok zijn lul uit haar en hield hem tegen haar ster aan hij was duidelijk zwaarder geschapen dan zijn partner en drukte hem onder diep gekreun van Eefje in haar kont tot het einde toe en begon haar daar nu stevig te neuken.

Of haar kreunen was van pijn of genot weet ik niet maar ze bleef de Turk pijpen dus ze zal het wel lekker vinden. Ondertussen ging zijn duim in har kut en masseerde hij haar clitoris wat haar gillend deed klaar komen en haar geile kutsappen droop langs haar billen en over zijn lul.

Toen wisselden ze weer van plaats en kon ze de stijve lul van de neger schoon likken en zuigen terwijl zijn kompaan alweer haar kut aan het vullen was met zijn stijve lul en ik had het idee dat het niet lang zou duren of hij zou zijn sperma in alle hevigheid over of in haar spuiten, ik hoopte op beiden, maar hij hield zich in. De neger ging op de tafel naast Eefje liggen en ze gooide een been over hem heen met het gezicht van hem af en liet zijn lul in haar kontje glijden waarop ze zich achterover liet zakken tot ze op zijn borstkas lag en hij zijn handen om heen sloeg en haar tieten stevig vastpakte en omhoog neukte in die ster van haar.

De ander ging tussen haar benen staan en schoof zijn stijve in haar kut en zo werd ze stevig geneukt in beide gaten voor de 2e keer. Ze lag daar alleen maar geil te genieten. Maar het kon niet uitblijven, de Turk begon zwaarder te ademen en even plotseling zag ik aan hem hoe hij diep in de grot van mijn vrouw tot een ontlading kwam en zo te zien heeft hij veel te geven.

De neger liet zijn lul uit haar kont glijden en ze ging van tafel om meteen op haar hurken te gaan zitten en pakte zijn lul stevig vast en begon hem af te likken en zoog er flink op tot ook hij zwaarder begon te ademen en plotseling met kracht zijn sperma in haar keel spoot en over haar gezicht en tieten. De Turk had zich weer hervonden en stak zijn lul in haar mond die haar ook flink zoog en hij spoot ook nu een flinke lading sperma in haar mond en over haar tieten.

Eefje ging met haar vingers door het sperma heen en veegde het op om het in haar mond te stoppen, de geile slet. Ze kwam overeind en ging nog even op de tafel liggen om te ontspannen maar dat begrepen de mannen blijkbaar anders en voordat ze het goed en wel doorhad had ze alweer een flinke stijve in haar druipende kut zitten die haar weer even flink aan het doorhalen was. De neger was goed in wat hij deed en terwijl Eefje weer op dreef kwam en de Turk begon af te trekken spoot de neger nogmaals zijn dikke klodders sperma in mijn vrouw die gelijk met hem gillend klaar kwam.

De mannen hielden het voor gezien en vroeg of ze nog een terug mochten komen dus gaven ze haar hun telefoonnummer en gaven haar een flinke zoen, knikten naar mij en gingen weg.

Eefje keek me nog geil maar voldaan aan en haar gemengde sappen dropen uit haar kut en langs haar billen. Toen zei ze “ik wil dat je me schoonlikt”, en ik natuurlijk ook ontzettend geil van wat ik allemaal gezien had kwam dichterbij en ging op mijn knieën tussen haar plakkende benen zitten en begon haar benen billen en druipende kut te likken.

Mijn geilheid was zo enorm dat het me niets deed dat ik haar kutsappen vermengd met het sperma van 2 kerels oplikte. Toen ik haar 2 keer klaar had gelikt en ze schoon was kwam ik omhoog en schoof mijn stijve tussen haar gezwollen schaamlippen en hij zat er amper in toen ik al vol kracht al mijn sperma in haar hele uitgewoonde kut spoot. Ze was door dit alles inmiddels een beetje ontnuchterd en ging naar bed om te slapen. De volgende ochtend liet ik haar op de laptop de foto’s zien en ze gaf toe dat ze onwijs heerlijk had genoten en nu ze nuchter was toch moest toegeven dat ze dit wel vaker zou willen, maar dan wel als ze een drankje op had om wat los te komen.

Toen vroeg ze, “en wat vond jij ervan, vond je het niet erg”? Ik antwoordde “nee schat, ik heb geweldig genoten en het is geweldig om te zien hoe jij opgaat in het spel en zo ontzettend geil kan zijn, je bent een echte slet weet je dat.

We moesten allebei lachen hierom en kusten elkaar intens, waarop ik grapte, “volgens mij proef ik nog sperma”? Ik was al weer vlot geil van haar naakte aanblik en begon haar altijd harde tepels te zuigen terwijl mijn hand tussen haar benen schoof en het verwonderde me niet dat ze ook nu al weer flink nat was en me beval om haar klaar te likken en ze maakte de opmerking, “als ik een lul in me wil hebben dan neem ik hem en dat kan ook een andere zijn dan de jouwe”.

Ik keek haar aan en begreep dat ze veranderd was en voelde hoe mijn sperma omhoog borrelde en spoot alles wat ik had over haar buik en kut. Ze beval me om haar schoon te likken wat ik ook deed in al mijn geilheid.

Toen werd er op de deur geklopt en Udo stond voor de deur en zag een glimp van Eefje in haar naaktheid en ik zei kom binnen. Hij was wat ongemakkelijk maar kon zijn ogen niet afhouden van mijn vrouw die daar naakt en ongemakkelijk maar nog steeds geil in de kamer zat. Ik keek naar Udo en vroeg of hij zin had om haar te neuken, waarop hij bevestigend reageerde. Dus zei ik, ok, neem haar maar, neuk haar maar eens flink.

Hij ging naar Eefje toe en ze maakte zijn broek los en haalde zijn stijve uit de broek en nam hem in beide handen en begon hem flink af te trekken terwijl ze haar tong over zijn eikel liet gaan.

Toen liet ze hem plotseling in haar mond glijden en begon hem flink te zuigen en haar tong kwam regelmatig naar buiten om zijn hele lul af te likken terwijl ze zijn ballen kneedde. Udo was zo geil geworden dat hij haar omdraaide en ze ging als een volleerde hoer op haar knieën op de bank zitten terwijl hij zijn lange lul helemaal in haar liet glijden en haar flink begon te neuken op zijn leeftijd en hij wisselde haar kontgaatje met haar natte slettekut en na verloop van tijd begon hij zwaarder te ademen en al hijgend duwde hij zijn lul diep in haar geile grot en spoot haar vol met zijn zaad.

Na haar grote tieten te hebben ingesmeerd neemt ze de gro Kijk hoe de sperma uit de behaarde kut druipt nadat hij e Een trio sex met een milf en twee tieners. Drie mooie bisex meiden pijpen en laten zich door hem neuken.

Voor deze trio sex met twee zwarte lullen krijgt ze duize Hier geniet de geile milf van geneukt worden in de buiten De geile moeder wil haar schoonzoon pijpen en door hem ge Gulzig pijpt de oudere geile dame de jonge stijve lul en Drie pijp en neuk scenes met oudere dames.

Drie geile cheerleaders waar van hij er een laat pijpen e De grote slappe lul word al snel stijf tijdens het pijpen In het klaslokaal pijpt ze de leraar en word inde kont en De kut word gelikt de stijve lul gepijpt en ze neuken tot Ze pijpt likt de ballen en word in haar mond geneukt. Transsexueel trekt zich af pijpt en word anal geneukt. Zijn grote lul neukt haar kale kut in de buitenlucht. De grote lul van de loodgieter word gepijpt en neukt de g Tijdens het neuken schudden de dikke billen van de blondine.

De rijpe vrouw pijpt de lul van de student en laat zich n Hij neukt de lerares door de hele klas. Na zijn vriendin te hebben gebeft beft hij ook de moeder Zijn stijve lul word afgetrokken en gepijpt door moeder e In de sauna neukt de jongeman de geile oma. De jongen krijgt een pijp beurt van de moeder van zijn vr Terwijl hij filmt word hij gepijpt en neukt de grote tiet Na het masturberen beft en neukt haar baas haar hard en diep. Als voorspel vingert ze zichzelf waarna ze pijpt en geneu De milf ontmaagd de buurjongen door te pijpen en door hem De oudere dame trekt pijpt en word geneukt door haar ther De dikke meid showt haar dikke tieten pijpt de zwarte lul Haar tong met piercing likt de klaar gekomen penis.

Zijn grote lul neukt de kale kut en word door het kleine Terwijl hij haar van achter neukt kietelt de blondine zij Op vakantie filmt het vriendje hoe zijn vriendin pijpt en Moeder en dochter pijpen en neuken de grote stijve lul.