Enorme dildo in kut gedwongen

enorme dildo in kut gedwongen

...

Neuken in brabant vrouwen zoeken sex contact

Na ongeveer tien minuten rijden stopte de bestelwagen en schoof de deur terug open. Een van de twee mannen greep Suzannah bij haar lange blonde haren en trok haar naar buiten. De bestelwagen stond in een donker steegje geparkeerd, net onder een gele straatlicht. De man trok haar verder bij haar haren door een roestige ijzeren deur en verder door een vieze donkere gang tot ze in een ruimte kwamen waar Suzannah verschillende stemmen hoorde. Ze kon niks zien omdat verschillende grote spots recht op de deur gericht stonden en ze werd nog enkel meters verder gesleurd en daar moest ze op een koude metalen stoel gaan zitten.

Toen ze eenmaal neer zat begon een van de ontvoerders te praten. Hij zei dat ze daar was om ervoor te zorgen dat ze haar dochter nog terug zou kunnen zien, maar aangezien ze geen geld genoeg had om losgeld te betalen zou ze de ontvoerders op een andere manier moeten betalen. Suzannah voelde een krop in haar keel en ze hoopte dat ze niet zou gedwongen worden tot sex met deze mannen, maar diep vanbinnen wist ze wel beter.

De ontvoerder ging verder dat ze vanaf nu hun sexslaaf zou worden en hun op deze manier zou betalen om het leven van haar dochter te sparen. Hij vroeg haar of ze bereid was om hun sexslaaf te zijn tot wanneer zij vonden dat het genoeg was, maar Suzannah was te geschokt om te antwoorden.

Een van de mannen stapte naar haar toe en gaf haar een harde klap op haar wang met de vlakke hand zodat Suzannah een scherpe gil liet horen en er enkele tranen langs haar wangen begonnen te lopen.

De eerste man stelde de vraag opnieuw en ze knikte ja maar opnieuw kreeg ze een klap, deze keer op de andere wang. De woordvoerder zei haar dat ze moest antwoorden als haar een vraag gesteld werd. Hij stelde de vraag opnieuw en Suzannah antwoorde stilletjes "ja", maar opnieuw kreeg ze een klap op de wang. Suzannah herhaalde snel "ja, meester" en de woordvoerder leek eindelijk tevreden.

Hij ging verder en vertelde haar dat ze vanaf nu elk van hen "Meester" zou noemen en dat ze elk van hen zou dienen. Hij zei haar ook dat ze vanaf nu een nieuwe naam had; "lassie", omdat ze niet meer waard was dan een hond. Hij ging verder met haar instructies en zei haar dat ze niet alleen de ontvoerders zou dienen, maar iedereen die haar echte naam "lassie" kende.

Ze mocht enkel nog rokjes en kleedjes dragen die niet lager kwamen dan 15 centimeter boven haar knieën en schoenen met hakken van minimaal 10 centimeter hoog. Broeken en ondergoed waren compleet verboden, op elk enkel moment, en ze moest ze voortaan altijd volledig naakt zijn wanneer ze thuis was.

Suzannah antwoorde telkens heel kort met "ja, meester", maar in haar hoofd begon ze steeds meer te twijfelen of ze dit allemaal wel kon verdragen. Tot slot vroeg de woordvoerder of ze goed begreep wat van haar verwacht werd en of ze bereid was om dit allemaal te aanvaarden, en Suzannah zei heel stil "ja, meester".

Ze hoorde verschillende mannen lachen op de achtergrond en de spots werden gedoofd en de gewone lichten gingen aan. Haar ogen hadden even nodig om te wennen aan het licht, maar al snel zag ze dat ze zich bevond in een oude loods met een tiental gemaskerde mannen rond haar en met drie camera's op haar gericht. Een van de mannen kwam naar haar toe en gaf haar een grote dildo met een zuignap aan de onderkant. De woordvoerder beval haar om de dildo op de stoel te plaatsen en er dan op te gaan zitten met haar kut.

Suzannah was geschokt door de grootte van de dildo, die een vergelijkbare diameter had als haar voorarmen, en die minimum 20 centimeter lang was.

Ze vergat te antwoorden en de man die haar de dildo had gegeven ging achter haar staan greep haar beide borsten en kneep hard in haar tepels waardoor Suzannah een pijnlijke gil slaakte en even opsprong. De woordvoerder herhaalde dat ze de dildo op de stoel moest zetten en erop moest gaan zitten, dus nu zei ze stilletjes "ja, meester", ze stond op, plaatste de dildo op de stoel en ging met haar vagina net boven de dildo hangen.

Ze liet boog langzaam haar benen zodat de tip van de dildo contact maakte met haar schaamlippen en die langzaam uit elkaar begon te duwen. De man die achter haar stond vond echter dat ze te traag ging en plaatste zijn handen op haar schouders en duwde haar hard naar beneden, zodat de dildo heel snel een tiental centimeter naar binnen gleed.

Suzannah probeerder terug omhoog te komen om de grote dildo uit haar kutje te trekken, maar de man hield zijn handen op haar schouders en bleef haar naar beneden duwen terwijl hij zei dat ze niet omhoog mocht komen voor ze helemaal naar beneden was geweest. Suzannah begon haar benen verder te buigen zodat de dildo dieper in haar naar binnen gleed en zodat haar kutje volledig gestretched werd rond de grote dildo.

Hoe dieper de dildo naar binnen gleed, hoe luider Suzannah begon te kreunen, maar de man bleef haar naar beneden duwen tot ze met haar kont terug op de stoel zat, en de dildo helemaal in haar kut verscholen zat. Dan liet de man haar schouders los en zei haar dat ze zo moest blijven zitten tot ze toestemming kreeg om omhoog te komen.

Suzannah voelde zich alsof ze gespietst was op het grote speelgoed maar ze kon nog net antwoorden "ja, meester". Haar borsten waren sinds de zwangerschap en de bevalling gegroeid van haar oorspronkelijke A-Cup naar een mooie B-Cup, maar ze waren nog steeds heel mooi van vorm en haar tepels waren nog steeds heel groot in verhouding tot haar borsten. De man die achter haar stond greep haar borsten terug en begon ze te kneden alsof hij deeg aan het kneden was.

Ondertussen kwam een andere man naar haar toe en die opende zijn broek en haalde zijn lul tevoorschijn. Hij beval haar om hem te beginnen pijpen, maar Suzannah aarzelde, dus kneep de andere man terug hard in haar tepels. Suzannah gilde en zei dan "ja, meester", greep de half-harde lul en bracht hem naar haar mond. Ze begon hem zo goed mogelijk te pijpen, maar ze had nog nooit iemand gepijpt, dus was de man niet echt tevreden en greep hij haar hoofd met beide handen en begon haar mond te neuken.

Suzannah begon te kokhalzen omdat de harde lul diep in haar keel geramd werd. De man bleef haar mond neuken zonder te vertragen tot hij klaar kwam in haar keel en terwijl de andere man haar borsten bleef kneden. Hij beval Suzannah om alles door te slikken, maar dat was zelfs niet nodig want hij kwam zo diep in haar keel dat ze niet anders kon dan slikken. Zonder haar even tijd te geven om op adem te komen, werd al een volgende lul in haar mond geduwd van zodra dat de eerste eruit was.

Opnieuw werd ze in haar mond geneukt tot de volgende lading kleverig sperma in haar keel geloosd werd. Een voor een neukten alle mannen haar mond tot de man die de hele tijd haar borsten had gekneed als laatste aan de beurt was en die zijn lading ook in haar mond loosde.

Van zodra hij zijn lul uit haar mond gehaald had, beval hij haar om op en neer te beginnen neuken op de dildo. Suzannah kwam langzaam in beweging en begon langzaam op en neer te bewegen op de grote dildo. Na enkele keren op en neer te glijden langs de dildo voelde ze dat haar kutje steeds natter werd en dat haar lichaam stilaan begon over te geven aan de stimulaties. Ze begon steeds luider te kreunen en net voor ze ging komen zei de woordvoerder haar dat ze eerst toestemming moest vragen alvorens te komen, dus vroeg ze direct of ze mocht komen, maar hij antwoorde "NEEN"!

Suzannah vertraagde haar neerwaartse bewegingen, maar de woordvoerder zei haar om verder te neuken zonder klaar te komen. Suzannah had het zeer moeilijk om niet te komen, maar ze slaagde er toch in om zich in te houden. Na nog enkele minuten verder te gaan, beval de woordvoerder haar op te staan en naar hem toe te komen. Suzannah stond op en stapte naar hem toe, en eenmaal bij hem toegekomen, greep hij haar bij het haar en sleurde haar naar een matras die enkele meters verder op de grond lag.

Daar moest ze op handen en knieën gaan zitten en haar benen spreiden. De woordvoerder ging achter haar zitten en trok haar billen uiteen zodat hij een goed zicht had op haar kutje en haar kontgaatje. Hij vroeg haar of ze het leuk vond om in haar slettige kont geneukt te worden en Suzannah draaide zich geschokt om en zei dat ze nog nooit anaal gedaan had en ze smeekte hem om het niet te doen, maar de woordvoerder gaf haar een harde klap in haar gezicht en zei haar dat hij ook wel wist dat een bekrompen kut als zij de deugden van anale sex niet zou appreciëren.

Hij zei haar dat hij er wel voor zou zorgen dat ze het leerde appreciëren en hij beval haar om met haar gezicht op de matras te gaan liggen en met haar handen haar billen uit elkaar te trekken, zodat hij haar kont kon neuken. Aarzelend zei Suzannah "ja, meester" en deed ze wat haar opgedragen werd. Ondertussen nam de woordvoerder een tube glijmiddel en zei haar dat ze geluk had dat hij zijn nieuwe hoer niet wou beschadigen.

Hij smeerde zijn lul in met glijmiddel en rukte een tijdje tot zijn lul volledig hard was en dan duwde hij zijn eikel tegen de ingang van Suzannahs kontje en duwde zijn lul dan met een vlotte beweging naar binnen, terwijl Suzannah een luide schreeuw uitbracht. Hij begon haar direct te neuken met de volledige lengte van zijn lul, zodat zijn heupen tegen Suzannahs kont kletsten en zijn ballen tegen haar kutje botsten.

Suzannah kreunde luid bij iedere stoot van de lul in haar kont, en de woordvoerder ging steeds sneller en sneller tot hij ook een luide kreun liet en haar kont tegen zijn heupen geduwd hield zodat hij diep in haar kont kon komen.

Suzannah was opgelucht dat hij klaar was, maar toen direct al een volgende lul tegen haar kont aan duwde, wist ze dat ze nog lang niet klaar was. Een voor een neukten alle mannen nu ook haar kont en Suzannah vond het de hele tijd pijnlijk, maar na een tijdje leerde ze de pijn van zich af te zetten.

Toen de laatste man haar kont begon te neuken had hij geen glijmiddel meer nodig, want haar kont zat al vol sperma, en haar billen en bovenbenen waren compleet bedekt met sperma. Toen de laatste man klaar was met haar kont, beval hij haar te blijven zitten en met haar ene hand het sperma van haar billen en kont te vegen en het op te likken. Suzannah antwoorde "ja, meester" en voerde het bevel uit.

Ondertussen kwam een van de mannen naar haar toe gestapt met een grote rottweiler aan de leiband. Suzannah zag de hond niet direct omdat ze te druk bezig was met zichzelf proper te vegen, maar toen ze opkeek en de grote hond op enkele meters zag staan, sprong ze op en begon ze te roepen dat ze dat niet zou doen. Ze probeerde richting van de deur te rennen maar raakte niet ver vooraleer een van de mannen haar kon grijpen. De woordvoerder bleef heel rustig en zei haar dat ze zelf kon kiezen.

Sexy meesteres plaagt en trekt de lul van haar slaaf. Relatietherapie met kinky Duitse meesteres. Wie is de baas? Lesbi Bondage Hanna en Maria. Slaafje krijgt de kut van zijn meesteres op zijn neus.

Mooie moeder laat een geniepig windje. Wie niet luisteren wil, moet maar voelen. Gedwongen om het sterretje van cheerleader te likken. Anette heeft verschillende raspaardjes op stal staan.

Tobi spoort al zijn charmes aan om rondborstige Manuela te winnen. SM meesteres gaat niet zachtzinnig te werk. Huisbaas word overmeesterd bij een poging om de achterstallige huur te innen. Blonde meesteres geniet volop van haar dominante rol. Lesbische bondage seks met een strenge meesteres. Sukkels tikken af in trio.

Papa doet mama doggystyle met handboeien om. Kagney Linn Karter neukt een kerel. Rooie oma Lena domineert haar slaafje. Drenched In Pussy Squirt. Sexy speeltijd op de dojo. Met je neus in de boter. Janet parkeert haar blote kont op de neus van een slaaf.enorme dildo in kut gedwongen

...Gratis online seks kut van buurvrouw


Werkelijkheid Publiek buiten bom. HD porn HD hardcore grote tieten. HD porn HD blowjob deepthroat. Amateur Babe Blond Blowjob hardcore. Blowjob Gangbang hardcore likken oude jonge tiener Titjob. Blowjob Gangbang hardcore likken. Amateur HD-video 's Vuistneuken fucking harde hard neuken. Amateur HD-video 's Vuistneuken. Gangbang buiten ruige seks bos mond fuck brunette milf. Gangbang buiten ruige seks bos.

Amateur Babe Fetish Blond Extreme. Penelope zwart diamant kut Pornstar speelgoed gat Duits. Penelope zwart diamant kut. Gape Amateur Petite Brunette speelgoed Masturberen. Gape Amateur Petite Brunette. Brunette Harige hardcore kleine tieten tiener. Babe masturbatie Redhead tiener. Amateur Babe Brunette Vuistneuken. HD porn HD blowjob grote tieten ballen deepthroat Blowjob. HD porn HD blowjob grote tieten. Amateur Blond Brutal ejaculaat Extreme Fetish vuist.

Amateur Blond Brutal ejaculaat. Anime Babe Cartoon hardcore. HD porn grote Ezel HD speelgoed. Poesje likken grote tieten Hot geile Cute schoonheid slet. Poesje likken grote tieten Hot. HD porn HD blowjob grote tieten klap bang bal likken ballen.

BDSM hardcore Spanking tieners. Hustler anale laarzen Brunette Tattoo bijgesneden pussy. Hustler anale laarzen Brunette. Ezel Babe Brutal Fetish. HD porn HD blowjob Deep throaten likken bal bal likken. HD porn HD blowjob Deep throaten. Amateur Ezel Babe Lesbian Speelgoed. HD porn grote Ezel grote Dick grote.

HD porn HD blowjob kut likken. Zelfgemaakte Amateur bochtige tiener grote borsten Ezel. HD porn HD blowjob Natuurlijke. Hot Blond Babes Blowjob Handjob. HD porn grote Ezel HD blowjob. WTF pass anale tiener kont neuken Facial Pussy fucking. WTF pass anale tiener kont neuken. HD porn HD blowjob klap baan deepthroat bal likken kwijlen.

HD porn HD blowjob klap baan. HD porn HD blowjob Natuurlijke tieten klap baan blowbang. HD porn HD anale grote Dick grote. BDSM pijpen diepe keel hardcore. Hustler anale natuurlijke tieten Brunette HD porn anale Porn. Hustler anale natuurlijke tieten.

HD porn HD blowjob. Brutal Solo Brunette Geschoren plaatsingskosten masturberen. Brutal Solo Brunette Geschoren.

Ezel Blowjob Fetish Redhead tiener. Amateur grote borsten masturbatie Solo Speelgoed webcam. HD porn grote tieten HD blowjob. Babe Dubbel fucking bos Lesbian buiten tiener. Babe Dubbel fucking bos Lesbian. HD porn grote Dick HD blowjob. Brunette hardcore likken buiten.

Hustler anale grote pik Blond. Amateur anale Aziatische Blowjob Brutal hardcore buiten. Amateur anale Aziatische Blowjob. Amateur Brunettes Milfs Gapend. Blowjob Brunette hardcore oudere. HD porn HD anale grote Ezel grote. Hd porn videos 3. Hd xxx videos 4. Fuck movies tube 6. Sex videos free 7. Brunette gedwongen om te neuken. Zijn kontje is van mij compilatie. Ebony smeekt om afgeranseld te worden. Dominant trutje trekt een vastgebonden knaap af. Sexy meesteres plaagt en trekt de lul van haar slaaf.

Relatietherapie met kinky Duitse meesteres. Wie is de baas? Lesbi Bondage Hanna en Maria. Slaafje krijgt de kut van zijn meesteres op zijn neus. Mooie moeder laat een geniepig windje. Wie niet luisteren wil, moet maar voelen. Gedwongen om het sterretje van cheerleader te likken. Anette heeft verschillende raspaardjes op stal staan. Tobi spoort al zijn charmes aan om rondborstige Manuela te winnen. SM meesteres gaat niet zachtzinnig te werk. Huisbaas word overmeesterd bij een poging om de achterstallige huur te innen.

Blonde meesteres geniet volop van haar dominante rol. Lesbische bondage seks met een strenge meesteres. Sukkels tikken af in trio. Papa doet mama doggystyle met handboeien om. Kagney Linn Karter neukt een kerel. Rooie oma Lena domineert haar slaafje.

enorme dildo in kut gedwongen