Gewoon lekker neuken vingeren seks

gewoon lekker neuken vingeren seks

Manninne aan Adam als hulp. Niet als meesteres, niet als slavin. Een precieze tekst weet ik niet zo snel, maar het de Bijbel is overduidelijk tegen zelfgenot. Seks is een prachtig iets, een bloem uit het paradijs. Maar het wordt in de huidige maatschappij enorm misbruikt. Of christelijke jongeren zich eraan houden?

Velen denken dat dit ouderwets is, de druk van de maatschappij ben jij nog maagd??!! Ook is het de vraag of het een 'christelijke jongere' is of een 'kerkelijke jongeren' daar zit veel verschil tussen. Ik ben christen, en jong 18 en ik hou me eraan. Toegevoegd na 1 minuut: Sorry dat ik het moet zeggen hoor, maar jij hebt het totaal niet begrepen.

Geniet toch eens van wat god je gegeven hebt en wees niet zo bekrompen door die gekke christelijke dogma's die ze je willen laten geloven. Dat is geen geloof naar een hele vervelende religie. Fez, Tuurlijk geniet ik wat God mij heeft gegeven, zodra ik getrouwd ben. Kijk eens naar psychologie, wanneer je seks voor het huwelijk heb, maak je een band die ontzettend sterk is met elkaar.

Die band is een zegel op het huwelijk je bent extra met elkaar verbonden wanneer je echter voorechtelijke seks hebt is die band er wel, maar banden zoals elkaar echt leren kennen etc.

Kijk maar eens hoeveel relaties er kapot zijn gegaan. Seks is een bindmiddel. Toch grappig dat dat jaar geleden al bekend was en we nu nog moeten leren. Gekke dogma's ken ik niet, en geloof ik niet. Ik geloof de Bijbel. Ik geloof Gods Eigen Woord. Ik ben niet religieus, ik geloof in Dé Realiteit. Maar je gaat niet vreemd, goed dat je dat niet doet.

Je doet in dit geval wel iets wat in de Bijbel staat of je wil of niet. Dus doe je goed: Romeinen 2 13 Want de hoorders der wet zijn niet rechtvaardig voor God, maar de daders der wet zullen gerechtvaardigd worden; 14 Want wanneer de heidenen, die de wet niet hebben, van nature de dingen doen, die der wet zijn, deze, de wet niet hebbende, zijn zichzelven een wet; God vindt het niet uit, het is de mens die de kwade dingen bedenkt, anders zou God geen God meer zijn.

God laat het alleen toe. En waarom God het toelaat, laat ik over aan de vrije soevereine wil van de Almachtige God van hemel en van aarde die alle dingen bestuurd naar zijn welbehagen. Alknobe, Ik zeg niet dat het niet gebeurt. Ik zeg dat de Bijbel het verbied.

Wie beweert een bijbelgetrouw Christen te zijn, hoeft het nog niet te zijn. Het is niet de buitenkant waar God naar kijkt, het is de binnekant van de mens. Fijn dat je van je vrouw houd: D Je hebt daarvoor geen Bijbel nodig om je te verbieden vreemd te gaan etc. De Bijbel is in de eerste plaats Gods Woord naar de mens, niet Gods regels naar de mens. Er staan zeker wel regels in, maar hé, als jij een wereld kon scheppen uit 't niets, zou je dat ook niet regels geven?

Als je de regels bestudeert zijn de meeste voor je eigen bestwil hygiene, psyche geest , goede relaties, eerlijkheid etc. Dat God dit vraagt van de mens wil niet zeggen dat ieder kerkelijk mens zich hieraan houd!

Die 'arme, oude man? God is ware Liefde! Ik wil zo graag mijn mening kwijt maar die heb je al op een ander antwoord gekregen. In al die kerken, zitten ook nog eens allemaal unieke mensen, die de bijbel allemaal op hun eigen manier interpreteren, zoals ook de bijbel zelf een interpretatie is van de mensen die hem geschreven hebben.

Zo zijn er binnen de kerk, net als buiten de kerk, heel veel verschillende mensen, met elk hun eigen opvatting, en zijn de dingen die "mogen" of "niet mogen" afhankelijk van wat deze christen zichzelf toestaat. Ik ben zelf christelijk opgevoed, en dus een christelijke jongere, en kan je vertellen dat vrijwel elke man masturbeert, ook christelijke Bij vrouwen ligt dat percentage misschien lager.

Wat betreft sex voor het huwelijk: De één wil het absoluut niet, en houdt zich aan wat er in de bijbel staat geschreven: Degene met wie je gemeenschap hebt, daarmee ben je voor God getrouwd. Anderen zoals ik bekijken dit meer in de tijdgeest, en springen er makkelijker mee om, maar over het algemeen geldt wel: Overigens zijn er in de bijbel naast teksten die sommigen uitleggen als "sex is slecht" ook scenes beschreven die erotisch contact juist verheerlijken.

Lees maar eens een stukje "Hooglied", als je een bijbel in de buurt hebt. Haha, afgelopen week kreeg mijn moeder het eventjes warm, toen ze zo koelbloedig mogelijk een stukje las over een vrouw, die het lid van haar minaar aandachtig bestudeerde en liefkoosde: Als je je eigen stukje leest, spreek je je zelf tegen. Eerst vertel je dat ieder mens zo uniek is waar je gelijk in hebt en hoe de Bijbel verzonnen is door de mensen die het schreven.

Gelijk erachteraan zeg je: En vrijwel iedereen doet hetzelfde? Het maakt niet uit wat andere doen. Je hoeft geen meeloper te zijn. Je bent uniek gemaakt, gedraag je ook zo! O, ik geloof dat ik iemand op de teentjes heb getrapt, en ik snap dat je het niet met me eens bent, Mlein, omdat jij de tekst in de bijbel anders interpreteert dan ik, maar ik denk dat je mijn tekst ook niet helemaal begrepen hebt: Ik heb niet gezegd dat de bijbel is verzonnen door de schrijvers, in tegendeel!

Als ik dat zou denken, zou ik niet geloven. De bijbel is alleen niet geschreven door God zelf, maar door de schrijvers. God heeft, naar mijn idee, die schrijvers inspiratie gegeven. Niet in woorden, maar in ideeën. De schrijver heeft die ideeën vertaald in woorden, die in die tijd en tijdgeest gebruikelijk waren. Ze hebben in die zin de ideeën van God geopenbaard, maar ze in hun eigen woorden omschreven, hun eigen interpretatie. Hoe konden ze ook anders???

Daarnaast is het begrijpelijk dat je schrikt van de woorden "ik kan je vertellen dat vrijwel iedere man masturbeert, ook christelijke". Naar jouw idee houdt de christelijke man zich daar verre van, en er zullen er ongetwijfeld een paar zijn die dat ook daadwerkelijk volhouden.

Helaas is het voor de man fysiek onmogelijk zich niet bezig te houden met fysiek genot. Wanneer hij zichzelf er niet mee bedeelt, gebeurt dit na verloop van tijd wel in een droom, simpelweg om de reden dat een man continu sperma aanmaakt, zowel christelijke als joden, als moslims als atheïsten, enz. Dat zaad verdwijnt niet zomaar, het moet ergens heen. Nu vraag ik me af wat zondiger is: In die zin doet inderdaad iedere man hetzelfde, namelijk aanmaak van sperma, en de lozing daarvan.

Dat kàn niet anders, net als dat iedere vrouw in haar vruchtbare periode maandelijks ongesteld raakt. De enige manier waarop jouw ideeën zich in stand zouden kunnen houden, is door jongens en meisjes van zo'n 12 jaar oud al met elkaar te laten trouwen, en vervolgens minimaal 1 keer per maand gemeenschap te laten hebben, omdat ze zich anders onherroepelijk grote zonden op de hals zullen halen. Ik hoop dat ik je met deze woorden niet op meer dan alleen je tenen heb getrapt, dat is ook de reden dat ik ze in mijn oorspronkelijke antwoord achterwege heb gelaten.

Mocht je nog meer willen weten, dan sta ik je graag verder te woord. Nee, je trapt mij niet op mijn 'teentjes'. Je had je stukje niet goed genoeg onderbouwd vond ik: D Bijzondere theorie heb je wel!

Het gedeelte dat god de bijbel heeft geinspireerd is juist 2 timotheus 3: Gelukkig heb ik in mijn betoog geen teentjes, en nog belangrijker, geen zielen geraakt ; Inderdaad een bijzondere theorie, die niet zomaar uit de lucht komt vallen hoor: Een aantal jaren geleden heb ik belijdenis gedaan van mijn geloof. Als voorbereiding daarop hebben mijn vriendengroep en ik een jaar lang catechisatie gehad met een -naar mijn mening voortreffelijke- dominee, die onderwerpen als sex en homosexualiteit gelukkig niet schuwde.

Zo hebben we heel veel ontdekt over onderwerpen die in sommige gemeenten helaas onbespreekbaar zijn. Daarnaast is de kennis die we daar hebben opgedaan, zo ook over masturbatie, goed te gebruiken in een wereld waar helaas niet iedereen ervan overtuigd is dat er een God is die van ons houdt.

We zullen de ideale wereld pas bereiken na onze dood. Tot die tijd moeten we proberen de wereld waarin we nu leven te begrijpen, en ermee om leren gaan dat wetenschappelijke wetten soms in lijken te gaan tegen het woord van God.

Proberen deze twee zien te rijmen. Zo ben ik er van overtuigd dat de evolutietheorie en het scheppingsverhaal exact hetzelfde verhaal is, en dat deze twee elkaar niet tegenspreken, in tegendeel: De wetenschappelijke evolutietheorie bewijst dat het scheppingsverhaal waar is, en vice versa. Hoe kon namelijk, de schrijver van het scheppingsverhaal weten dat de volgorde van de schepping exact gelijk is aan de volgorde van de evolutietheorie, terwijl er toentertijd nog geen wetenschappelijk onderzoek was gedaan naar het ontstaan van de aarde?

Dit moet God de schrijver hebben ingegeven. Het menselijk brein is alleen niet in staat informatie objectief te kopiëren. De informatie die binnenkomt wordt geïnterpreteerd op een manier die ons brein kan bevatten, en geregistreerd op en manier zodat deze nieuwe informatie niet botst met eerder opgedane ideeën. Aangezien de schrijver van het scheppingsverhaal geen wetenschappelijke studie had gevolgd, laat staan iets wist van de evolutietheorie, was hij genoodzaakt dit verhaal op een manier op te schrijven die voor hém begrijpelijk was.

Dat is het idee achter interpretatie: De gedachte die God op de schrijver heeft overgebracht, is correct weergegeven, en dus waar. Alleen de schrijver heeft deze gedachte wel in zijn eigen woorden verwoord. Zo is de bijbel absoluut geen verzinsel, maar inderdaad het woord van God, dat door menselijke interpretatie is weergegeven. Wordt hopelijk nog vervolgd ; Fijne zondag alvast.

Het heeft betrekking op seksuele relaties tussen personen die niet met elkaar getrouwd zijn en slaat vooral op het verkeerde gebruik van de geslachtsorganen.

Bovendien komt bij het bewaren van eerbaarheid meer kijken dan ons onthouden van daden die onder hoererij vallen. Op die manier bewaren we onze eerbaarheid. Sommige meiden kunnen als ze ongesteld zijn en seks hebben, gemakkelijker klaarkomen dan buiten hun menstruatieperiode. Als je last hebt van menstruatiepijn, kan een orgasme verlichting geven aan de krampen en steken, omdat je je tijdens een orgasme ontspant.

Seks als je ongesteld bent kan een beetje een knoeiboel worden, maar dat is ook eigenlijk het enige nadeel. Ga er dus voor als je partner daar niets op tegen heeft. Vergeet niet dat je als je ongesteld bent toch zwanger kan worden. Je loopt wel meer kans op infecties dus is het verstandig een condoom te gebruiken, zelfs als je normaal geen condoom gebruikt.

Als je seks hebt tijdens je menstruatieperiode, is de kans uiteraard groot dat er menstruatiebloed op de geslachtsdelen achterblijft. Zorg ervoor dat jullie na het vrijen jullie geslachtsdelen goed schoonmaken. Doe dat alleen met lauwwarm water en niet met zeep! Het gebruik van zeep, zorgt ervoor dat de zuurgraad in je vagina wordt verstoord en dit kan leiden tot vaginale infecties. Home Onze wereld V-zone V-zone. Seks tijdens menstruatie Terug naar alles over ongesteld zijn.

Veel meiden vragen zich af of seks tijdens de menstruatieperiode kan.

Tantra massage flevoland prive sexe

Hoi Rembrand, wat lief om te vragen hoe het afgelopen is!! Ik ben dus maandag naar de huisarts geweest en die heeft me, na mijn verhaal aangehoord te hebben, gelijk doorgestuurd naar het ziekenhuis naar de gyn. Daar hebben ze een inwendig onderzoek en een inwendige echo gedaan maar ze hebben geen rare of afwijkende dingen gezien gelukkig.

Ik had verteld dat ik gemeendschap had gehad en dat het daarna was gaan bloeden maar dat had er niks mee te maken volgens de gyn. Dat het na het vrijen was gaan bloeden was dan ook gewoon puur toeval volgens haar Ik heb iets gekregen om het bloeden te stoppen en nu moet ik over 2 weken terugkomen op controle. Ik moest me maar niet al te druk maken want "spontane bloedingen" schijnen best vaak voor te komen alsdus de gyn ;- Wel een pak van mijn hart hoor want ik was toch zoooo bang dat er iets beschadigd was ofzo ;- groetjes.

Hoi Rembrand, ja ze hebben gelijk een uitstrijkje gemaakt én ook een clamydiatest afgenomen. Dat schijnt standaard te zijn bij "abnormale bloedingen". Over 2 weken krijg ik de uitslagen van die testen dus nog even geduld Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases Zwanger en bevallen Dreumes- en Peutertijd Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing.

U bent hier Forum » Thema's » Gezondheid. Home » Forum » Gezondheid » Bloedverlies na heftige seks. Bloedverlies na heftige seks? Hier ook weleens gehad. Was na een á twee dagen weer over. Het is erger geworden dus ik ga toch maar naar de huisarts Hoe is het afgelopen bij de huisarts? Degene met wie je gemeenschap hebt, daarmee ben je voor God getrouwd. Anderen zoals ik bekijken dit meer in de tijdgeest, en springen er makkelijker mee om, maar over het algemeen geldt wel: Overigens zijn er in de bijbel naast teksten die sommigen uitleggen als "sex is slecht" ook scenes beschreven die erotisch contact juist verheerlijken.

Lees maar eens een stukje "Hooglied", als je een bijbel in de buurt hebt. Haha, afgelopen week kreeg mijn moeder het eventjes warm, toen ze zo koelbloedig mogelijk een stukje las over een vrouw, die het lid van haar minaar aandachtig bestudeerde en liefkoosde: Als je je eigen stukje leest, spreek je je zelf tegen.

Eerst vertel je dat ieder mens zo uniek is waar je gelijk in hebt en hoe de Bijbel verzonnen is door de mensen die het schreven. Gelijk erachteraan zeg je: En vrijwel iedereen doet hetzelfde? Het maakt niet uit wat andere doen. Je hoeft geen meeloper te zijn. Je bent uniek gemaakt, gedraag je ook zo! O, ik geloof dat ik iemand op de teentjes heb getrapt, en ik snap dat je het niet met me eens bent, Mlein, omdat jij de tekst in de bijbel anders interpreteert dan ik, maar ik denk dat je mijn tekst ook niet helemaal begrepen hebt: Ik heb niet gezegd dat de bijbel is verzonnen door de schrijvers, in tegendeel!

Als ik dat zou denken, zou ik niet geloven. De bijbel is alleen niet geschreven door God zelf, maar door de schrijvers. God heeft, naar mijn idee, die schrijvers inspiratie gegeven.

Niet in woorden, maar in ideeën. De schrijver heeft die ideeën vertaald in woorden, die in die tijd en tijdgeest gebruikelijk waren. Ze hebben in die zin de ideeën van God geopenbaard, maar ze in hun eigen woorden omschreven, hun eigen interpretatie.

Hoe konden ze ook anders??? Daarnaast is het begrijpelijk dat je schrikt van de woorden "ik kan je vertellen dat vrijwel iedere man masturbeert, ook christelijke". Naar jouw idee houdt de christelijke man zich daar verre van, en er zullen er ongetwijfeld een paar zijn die dat ook daadwerkelijk volhouden.

Helaas is het voor de man fysiek onmogelijk zich niet bezig te houden met fysiek genot. Wanneer hij zichzelf er niet mee bedeelt, gebeurt dit na verloop van tijd wel in een droom, simpelweg om de reden dat een man continu sperma aanmaakt, zowel christelijke als joden, als moslims als atheïsten, enz. Dat zaad verdwijnt niet zomaar, het moet ergens heen. Nu vraag ik me af wat zondiger is: In die zin doet inderdaad iedere man hetzelfde, namelijk aanmaak van sperma, en de lozing daarvan.

Dat kàn niet anders, net als dat iedere vrouw in haar vruchtbare periode maandelijks ongesteld raakt. De enige manier waarop jouw ideeën zich in stand zouden kunnen houden, is door jongens en meisjes van zo'n 12 jaar oud al met elkaar te laten trouwen, en vervolgens minimaal 1 keer per maand gemeenschap te laten hebben, omdat ze zich anders onherroepelijk grote zonden op de hals zullen halen.

Ik hoop dat ik je met deze woorden niet op meer dan alleen je tenen heb getrapt, dat is ook de reden dat ik ze in mijn oorspronkelijke antwoord achterwege heb gelaten. Mocht je nog meer willen weten, dan sta ik je graag verder te woord.

Nee, je trapt mij niet op mijn 'teentjes'. Je had je stukje niet goed genoeg onderbouwd vond ik: D Bijzondere theorie heb je wel! Het gedeelte dat god de bijbel heeft geinspireerd is juist 2 timotheus 3: Gelukkig heb ik in mijn betoog geen teentjes, en nog belangrijker, geen zielen geraakt ; Inderdaad een bijzondere theorie, die niet zomaar uit de lucht komt vallen hoor: Een aantal jaren geleden heb ik belijdenis gedaan van mijn geloof.

Als voorbereiding daarop hebben mijn vriendengroep en ik een jaar lang catechisatie gehad met een -naar mijn mening voortreffelijke- dominee, die onderwerpen als sex en homosexualiteit gelukkig niet schuwde. Zo hebben we heel veel ontdekt over onderwerpen die in sommige gemeenten helaas onbespreekbaar zijn.

Daarnaast is de kennis die we daar hebben opgedaan, zo ook over masturbatie, goed te gebruiken in een wereld waar helaas niet iedereen ervan overtuigd is dat er een God is die van ons houdt. We zullen de ideale wereld pas bereiken na onze dood. Tot die tijd moeten we proberen de wereld waarin we nu leven te begrijpen, en ermee om leren gaan dat wetenschappelijke wetten soms in lijken te gaan tegen het woord van God.

Proberen deze twee zien te rijmen. Zo ben ik er van overtuigd dat de evolutietheorie en het scheppingsverhaal exact hetzelfde verhaal is, en dat deze twee elkaar niet tegenspreken, in tegendeel: De wetenschappelijke evolutietheorie bewijst dat het scheppingsverhaal waar is, en vice versa. Hoe kon namelijk, de schrijver van het scheppingsverhaal weten dat de volgorde van de schepping exact gelijk is aan de volgorde van de evolutietheorie, terwijl er toentertijd nog geen wetenschappelijk onderzoek was gedaan naar het ontstaan van de aarde?

Dit moet God de schrijver hebben ingegeven. Het menselijk brein is alleen niet in staat informatie objectief te kopiëren. De informatie die binnenkomt wordt geïnterpreteerd op een manier die ons brein kan bevatten, en geregistreerd op en manier zodat deze nieuwe informatie niet botst met eerder opgedane ideeën. Aangezien de schrijver van het scheppingsverhaal geen wetenschappelijke studie had gevolgd, laat staan iets wist van de evolutietheorie, was hij genoodzaakt dit verhaal op een manier op te schrijven die voor hém begrijpelijk was.

Dat is het idee achter interpretatie: De gedachte die God op de schrijver heeft overgebracht, is correct weergegeven, en dus waar. Alleen de schrijver heeft deze gedachte wel in zijn eigen woorden verwoord. Zo is de bijbel absoluut geen verzinsel, maar inderdaad het woord van God, dat door menselijke interpretatie is weergegeven. Wordt hopelijk nog vervolgd ; Fijne zondag alvast. Het heeft betrekking op seksuele relaties tussen personen die niet met elkaar getrouwd zijn en slaat vooral op het verkeerde gebruik van de geslachtsorganen.

Bovendien komt bij het bewaren van eerbaarheid meer kijken dan ons onthouden van daden die onder hoererij vallen. Op die manier bewaren we onze eerbaarheid. Heb jij medelijden met die mensen alknobe? Hoe kom jij aan het laatste feit? Daar geloof ik nl. Kinderen wijsmaken dat ze naar de hel gaan omdat ze een keer gemasturbeerd hebben, is idd een achterlijk uitgangspunt.

Typisch taalgebruik van één van Jehovah's Getuigen, niet? Zou zo uit de Wachttoren gekopieerd kunnen zijn! Dat is namelijk het enige dat een Jehovah's getuige kan en mag! Enfin, het idee dat orale sex of elkaar masturberen in de bijbel wordt afgekeurd is gewoon klink klare onzin.

Waarom zou dat binnen een huwelijk niet mogen? Spreekt de bijbel niet over 'wederzijds goedvinden' als deze spreekt over geslachtsgemeenschap? Als man en vrouw dit allebei lekker vinden is er dus niets op tegen. Bovendien heeft niemand, en zeker geen kerkelijke leider of ouderling in de gemeente er ook maar iets over te zeggen. Die dingen zijn privé. Masturbatie is op zich ook niet verkeerd. De bijbel keurt het nergens direct af.

Het verhaal van Onan, die zijn zaad 'verspilde' op de grond wordt vaak gebruikt om masturbatie te veroordelen, maar waar het eigenlijk om ging is dat God hem had opgedragen een kind te maken bij de vrouw van zijn overleden broer, voor het nageslacht.

Ik ben het er mee eens dat masturbatie verlangens kan opwekken, die je misschien beter niet kunt hebben ALS je bepaalde dingen uit eigen keus niet wilt doen. Aan de andere kant, "ontlaadt" masturbatie ook, waardoor je prikkels van buitenaf juist goed de baas kunt. Dit prikkels zijn er nu eenmaal, omdat de wereld nu zo in elkaar zit. Uiteindelijk is masturbatie dus een zaak van je eigen geweten, en heeft niemand hier iets over te zeggen.

Een ander woord voor masturberen is onaneren. Dit komt van de naam Onan. Dat is een man die voorkomt in een bijbelverhaal. In dit verhaal laat hij zijn zaad op de grond lopen.

Dit wordt door de bijbel veroordeeld. In het boek Genesis staat het verhaal over Onan: Dit heet het zwagerhuwelijk of leviraat.

De oudste zoon van Juda, Er genaamd, werd door God gedood omdat hij slecht was in de ogen van God. Nu moest zijn jongere broer, Onan genaamd, trouwen met diens weduwe, Tamar. Onan echter maakte misbruik van de situatie: De avond duidt in bijbelse context de volgende dag aan , het gehele lichaam baden en alles waarop de zaaduitstorting terecht is gekomen reinigen.

De kerk heeft dit alles aangegrepen om kinderen te verbieden om te masturberen, om hun eigen lichaam te ontdekken. Die kinderen groeien op tot soms zwaar gefrustreerde volwassenen. Niet voor niets kwam er veel misbruik voor in de RK kerk en is het percentage incestslachtoffers en tienerzwangerschappen in al dan niet streng gereformeerde gemeenschappen veel hoger dan gemiddeld.

Mensen hebben nu eenmaal behoeften. Beter hieraan toegeven door onschuldige masturbatie dan je te vergrijpen aan onschuldige kinderen lijkt mij. Onderzoek heeft verder aangetoond dat vrijwel alle mannen ook de christelijke in de praktijk masturberen of dit hebben gedaan. Ook veel christelijke meisjes trekken hun vriend af of pijpen hen. Naar hun mening kunnen ze dan als maagd het huwelijk in, aangezien er geen penetratie plaatsvindt. Het betrof hier echter het onderbreken van de geslachtsgemeenschap, geen masturbatie.

Bovendien werd Onan terechtgesteld omdat hij zelfzuchtig weigerde de verantwoordelijkheden van het zwagerhuwelijk op zich te nemen teneinde de geslachtslijn van zijn overleden broer in stand te houden Genesis Maar je zal de gelovigen er echt niet op een andere gedachte mee krijgen.

Is opzich wel mooi toch? Hoe mensen zo achter hun geloof staan. Jammer dat je zo ook hebt die zich opblazen etc. Haha lees nu pas die reactie van kanniet! Over hoeveel christenen abortus plegen. Haha doe eens een onderzoek naar hoeveel christenen er meer dan 3 kinderen hebben.


gewoon lekker neuken vingeren seks

Manninne aan Adam als hulp. Niet als meesteres, niet als slavin. Een precieze tekst weet ik niet zo snel, maar het de Bijbel is overduidelijk tegen zelfgenot. Seks is een prachtig iets, een bloem uit het paradijs. Maar het wordt in de huidige maatschappij enorm misbruikt.

Of christelijke jongeren zich eraan houden? Velen denken dat dit ouderwets is, de druk van de maatschappij ben jij nog maagd??!! Ook is het de vraag of het een 'christelijke jongere' is of een 'kerkelijke jongeren' daar zit veel verschil tussen. Ik ben christen, en jong 18 en ik hou me eraan. Toegevoegd na 1 minuut: Sorry dat ik het moet zeggen hoor, maar jij hebt het totaal niet begrepen.

Geniet toch eens van wat god je gegeven hebt en wees niet zo bekrompen door die gekke christelijke dogma's die ze je willen laten geloven. Dat is geen geloof naar een hele vervelende religie. Fez, Tuurlijk geniet ik wat God mij heeft gegeven, zodra ik getrouwd ben. Kijk eens naar psychologie, wanneer je seks voor het huwelijk heb, maak je een band die ontzettend sterk is met elkaar. Die band is een zegel op het huwelijk je bent extra met elkaar verbonden wanneer je echter voorechtelijke seks hebt is die band er wel, maar banden zoals elkaar echt leren kennen etc.

Kijk maar eens hoeveel relaties er kapot zijn gegaan. Seks is een bindmiddel. Toch grappig dat dat jaar geleden al bekend was en we nu nog moeten leren. Gekke dogma's ken ik niet, en geloof ik niet. Ik geloof de Bijbel. Ik geloof Gods Eigen Woord. Ik ben niet religieus, ik geloof in Dé Realiteit.

Maar je gaat niet vreemd, goed dat je dat niet doet. Je doet in dit geval wel iets wat in de Bijbel staat of je wil of niet. Dus doe je goed: Romeinen 2 13 Want de hoorders der wet zijn niet rechtvaardig voor God, maar de daders der wet zullen gerechtvaardigd worden; 14 Want wanneer de heidenen, die de wet niet hebben, van nature de dingen doen, die der wet zijn, deze, de wet niet hebbende, zijn zichzelven een wet; God vindt het niet uit, het is de mens die de kwade dingen bedenkt, anders zou God geen God meer zijn.

God laat het alleen toe. En waarom God het toelaat, laat ik over aan de vrije soevereine wil van de Almachtige God van hemel en van aarde die alle dingen bestuurd naar zijn welbehagen. Alknobe, Ik zeg niet dat het niet gebeurt. Ik zeg dat de Bijbel het verbied. Wie beweert een bijbelgetrouw Christen te zijn, hoeft het nog niet te zijn. Het is niet de buitenkant waar God naar kijkt, het is de binnekant van de mens. Fijn dat je van je vrouw houd: D Je hebt daarvoor geen Bijbel nodig om je te verbieden vreemd te gaan etc.

De Bijbel is in de eerste plaats Gods Woord naar de mens, niet Gods regels naar de mens. Er staan zeker wel regels in, maar hé, als jij een wereld kon scheppen uit 't niets, zou je dat ook niet regels geven? Als je de regels bestudeert zijn de meeste voor je eigen bestwil hygiene, psyche geest , goede relaties, eerlijkheid etc.

Dat God dit vraagt van de mens wil niet zeggen dat ieder kerkelijk mens zich hieraan houd! Die 'arme, oude man? God is ware Liefde! Ik wil zo graag mijn mening kwijt maar die heb je al op een ander antwoord gekregen. In al die kerken, zitten ook nog eens allemaal unieke mensen, die de bijbel allemaal op hun eigen manier interpreteren, zoals ook de bijbel zelf een interpretatie is van de mensen die hem geschreven hebben.

Zo zijn er binnen de kerk, net als buiten de kerk, heel veel verschillende mensen, met elk hun eigen opvatting, en zijn de dingen die "mogen" of "niet mogen" afhankelijk van wat deze christen zichzelf toestaat.

Ik ben zelf christelijk opgevoed, en dus een christelijke jongere, en kan je vertellen dat vrijwel elke man masturbeert, ook christelijke Bij vrouwen ligt dat percentage misschien lager. Wat betreft sex voor het huwelijk: De één wil het absoluut niet, en houdt zich aan wat er in de bijbel staat geschreven: Degene met wie je gemeenschap hebt, daarmee ben je voor God getrouwd.

Anderen zoals ik bekijken dit meer in de tijdgeest, en springen er makkelijker mee om, maar over het algemeen geldt wel: Overigens zijn er in de bijbel naast teksten die sommigen uitleggen als "sex is slecht" ook scenes beschreven die erotisch contact juist verheerlijken.

Lees maar eens een stukje "Hooglied", als je een bijbel in de buurt hebt. Haha, afgelopen week kreeg mijn moeder het eventjes warm, toen ze zo koelbloedig mogelijk een stukje las over een vrouw, die het lid van haar minaar aandachtig bestudeerde en liefkoosde: Als je je eigen stukje leest, spreek je je zelf tegen.

Eerst vertel je dat ieder mens zo uniek is waar je gelijk in hebt en hoe de Bijbel verzonnen is door de mensen die het schreven. Gelijk erachteraan zeg je: En vrijwel iedereen doet hetzelfde? Het maakt niet uit wat andere doen. Je hoeft geen meeloper te zijn. Je bent uniek gemaakt, gedraag je ook zo! O, ik geloof dat ik iemand op de teentjes heb getrapt, en ik snap dat je het niet met me eens bent, Mlein, omdat jij de tekst in de bijbel anders interpreteert dan ik, maar ik denk dat je mijn tekst ook niet helemaal begrepen hebt: Ik heb niet gezegd dat de bijbel is verzonnen door de schrijvers, in tegendeel!

Als ik dat zou denken, zou ik niet geloven. De bijbel is alleen niet geschreven door God zelf, maar door de schrijvers. God heeft, naar mijn idee, die schrijvers inspiratie gegeven. Niet in woorden, maar in ideeën. De schrijver heeft die ideeën vertaald in woorden, die in die tijd en tijdgeest gebruikelijk waren.

Ze hebben in die zin de ideeën van God geopenbaard, maar ze in hun eigen woorden omschreven, hun eigen interpretatie. Hoe konden ze ook anders??? Daarnaast is het begrijpelijk dat je schrikt van de woorden "ik kan je vertellen dat vrijwel iedere man masturbeert, ook christelijke".

Naar jouw idee houdt de christelijke man zich daar verre van, en er zullen er ongetwijfeld een paar zijn die dat ook daadwerkelijk volhouden. Helaas is het voor de man fysiek onmogelijk zich niet bezig te houden met fysiek genot.

Wanneer hij zichzelf er niet mee bedeelt, gebeurt dit na verloop van tijd wel in een droom, simpelweg om de reden dat een man continu sperma aanmaakt, zowel christelijke als joden, als moslims als atheïsten, enz. Dat zaad verdwijnt niet zomaar, het moet ergens heen.

Nu vraag ik me af wat zondiger is: In die zin doet inderdaad iedere man hetzelfde, namelijk aanmaak van sperma, en de lozing daarvan. Dat kàn niet anders, net als dat iedere vrouw in haar vruchtbare periode maandelijks ongesteld raakt. De enige manier waarop jouw ideeën zich in stand zouden kunnen houden, is door jongens en meisjes van zo'n 12 jaar oud al met elkaar te laten trouwen, en vervolgens minimaal 1 keer per maand gemeenschap te laten hebben, omdat ze zich anders onherroepelijk grote zonden op de hals zullen halen.

Ik hoop dat ik je met deze woorden niet op meer dan alleen je tenen heb getrapt, dat is ook de reden dat ik ze in mijn oorspronkelijke antwoord achterwege heb gelaten. Mocht je nog meer willen weten, dan sta ik je graag verder te woord. Nee, je trapt mij niet op mijn 'teentjes'. Je had je stukje niet goed genoeg onderbouwd vond ik: D Bijzondere theorie heb je wel! Het gedeelte dat god de bijbel heeft geinspireerd is juist 2 timotheus 3: Gelukkig heb ik in mijn betoog geen teentjes, en nog belangrijker, geen zielen geraakt ; Inderdaad een bijzondere theorie, die niet zomaar uit de lucht komt vallen hoor: Een aantal jaren geleden heb ik belijdenis gedaan van mijn geloof.

Als voorbereiding daarop hebben mijn vriendengroep en ik een jaar lang catechisatie gehad met een -naar mijn mening voortreffelijke- dominee, die onderwerpen als sex en homosexualiteit gelukkig niet schuwde. Zo hebben we heel veel ontdekt over onderwerpen die in sommige gemeenten helaas onbespreekbaar zijn. Daarnaast is de kennis die we daar hebben opgedaan, zo ook over masturbatie, goed te gebruiken in een wereld waar helaas niet iedereen ervan overtuigd is dat er een God is die van ons houdt.

We zullen de ideale wereld pas bereiken na onze dood. Tot die tijd moeten we proberen de wereld waarin we nu leven te begrijpen, en ermee om leren gaan dat wetenschappelijke wetten soms in lijken te gaan tegen het woord van God.

Proberen deze twee zien te rijmen. Zo ben ik er van overtuigd dat de evolutietheorie en het scheppingsverhaal exact hetzelfde verhaal is, en dat deze twee elkaar niet tegenspreken, in tegendeel: De wetenschappelijke evolutietheorie bewijst dat het scheppingsverhaal waar is, en vice versa. Hoe kon namelijk, de schrijver van het scheppingsverhaal weten dat de volgorde van de schepping exact gelijk is aan de volgorde van de evolutietheorie, terwijl er toentertijd nog geen wetenschappelijk onderzoek was gedaan naar het ontstaan van de aarde?

Dit moet God de schrijver hebben ingegeven. Het menselijk brein is alleen niet in staat informatie objectief te kopiëren. De informatie die binnenkomt wordt geïnterpreteerd op een manier die ons brein kan bevatten, en geregistreerd op en manier zodat deze nieuwe informatie niet botst met eerder opgedane ideeën.

Aangezien de schrijver van het scheppingsverhaal geen wetenschappelijke studie had gevolgd, laat staan iets wist van de evolutietheorie, was hij genoodzaakt dit verhaal op een manier op te schrijven die voor hém begrijpelijk was. Dat is het idee achter interpretatie: De gedachte die God op de schrijver heeft overgebracht, is correct weergegeven, en dus waar.

Alleen de schrijver heeft deze gedachte wel in zijn eigen woorden verwoord. Zo is de bijbel absoluut geen verzinsel, maar inderdaad het woord van God, dat door menselijke interpretatie is weergegeven.

Wordt hopelijk nog vervolgd ; Fijne zondag alvast. Het heeft betrekking op seksuele relaties tussen personen die niet met elkaar getrouwd zijn en slaat vooral op het verkeerde gebruik van de geslachtsorganen.

Bovendien komt bij het bewaren van eerbaarheid meer kijken dan ons onthouden van daden die onder hoererij vallen. Op die manier bewaren we onze eerbaarheid. Sommige meiden kunnen als ze ongesteld zijn en seks hebben, gemakkelijker klaarkomen dan buiten hun menstruatieperiode. Als je last hebt van menstruatiepijn, kan een orgasme verlichting geven aan de krampen en steken, omdat je je tijdens een orgasme ontspant.

Seks als je ongesteld bent kan een beetje een knoeiboel worden, maar dat is ook eigenlijk het enige nadeel. Ga er dus voor als je partner daar niets op tegen heeft. Vergeet niet dat je als je ongesteld bent toch zwanger kan worden. Je loopt wel meer kans op infecties dus is het verstandig een condoom te gebruiken, zelfs als je normaal geen condoom gebruikt.

Als je seks hebt tijdens je menstruatieperiode, is de kans uiteraard groot dat er menstruatiebloed op de geslachtsdelen achterblijft. Zorg ervoor dat jullie na het vrijen jullie geslachtsdelen goed schoonmaken. Doe dat alleen met lauwwarm water en niet met zeep! Het gebruik van zeep, zorgt ervoor dat de zuurgraad in je vagina wordt verstoord en dit kan leiden tot vaginale infecties. Home Onze wereld V-zone V-zone. Seks tijdens menstruatie Terug naar alles over ongesteld zijn.

Veel meiden vragen zich af of seks tijdens de menstruatieperiode kan.

Sexbios brabant lesbische buurvrouw


Ga er dus voor als je partner daar niets op tegen heeft. Vergeet niet dat je als je ongesteld bent toch zwanger kan worden. Je loopt wel meer kans op infecties dus is het verstandig een condoom te gebruiken, zelfs als je normaal geen condoom gebruikt. Als je seks hebt tijdens je menstruatieperiode, is de kans uiteraard groot dat er menstruatiebloed op de geslachtsdelen achterblijft. Zorg ervoor dat jullie na het vrijen jullie geslachtsdelen goed schoonmaken. Doe dat alleen met lauwwarm water en niet met zeep!

Het gebruik van zeep, zorgt ervoor dat de zuurgraad in je vagina wordt verstoord en dit kan leiden tot vaginale infecties. Home Onze wereld V-zone V-zone. Seks tijdens menstruatie Terug naar alles over ongesteld zijn. Ik schaam me nog steeds maar ik ga toch maar.

Ik zeg gewoon dat ik gemeenschap heb gehad en dat het daarna begonnen is. Dat het er behoorlijk heftig aan toe is gegaan verzwijg ik maar even voor het gemak al zal de arts dat misschien wel kunnen zien bij een inwendig onderzoek? Maar goed, dat moet dan maar want dit voelt gewoon ook niet goed. Nogmaals bedankt voor de reacties! Ik hoop dat het huisartsenbezoekje je een beetje is meegevallen. Hoi Rembrand, wat lief om te vragen hoe het afgelopen is!! Ik ben dus maandag naar de huisarts geweest en die heeft me, na mijn verhaal aangehoord te hebben, gelijk doorgestuurd naar het ziekenhuis naar de gyn.

Daar hebben ze een inwendig onderzoek en een inwendige echo gedaan maar ze hebben geen rare of afwijkende dingen gezien gelukkig. Ik had verteld dat ik gemeendschap had gehad en dat het daarna was gaan bloeden maar dat had er niks mee te maken volgens de gyn. Dat het na het vrijen was gaan bloeden was dan ook gewoon puur toeval volgens haar Ik heb iets gekregen om het bloeden te stoppen en nu moet ik over 2 weken terugkomen op controle.

Ik moest me maar niet al te druk maken want "spontane bloedingen" schijnen best vaak voor te komen alsdus de gyn ;- Wel een pak van mijn hart hoor want ik was toch zoooo bang dat er iets beschadigd was ofzo ;- groetjes. Hoi Rembrand, ja ze hebben gelijk een uitstrijkje gemaakt én ook een clamydiatest afgenomen.

Dat schijnt standaard te zijn bij "abnormale bloedingen". Romeinen 2 13 Want de hoorders der wet zijn niet rechtvaardig voor God, maar de daders der wet zullen gerechtvaardigd worden; 14 Want wanneer de heidenen, die de wet niet hebben, van nature de dingen doen, die der wet zijn, deze, de wet niet hebbende, zijn zichzelven een wet; God vindt het niet uit, het is de mens die de kwade dingen bedenkt, anders zou God geen God meer zijn. God laat het alleen toe.

En waarom God het toelaat, laat ik over aan de vrije soevereine wil van de Almachtige God van hemel en van aarde die alle dingen bestuurd naar zijn welbehagen. Alknobe, Ik zeg niet dat het niet gebeurt. Ik zeg dat de Bijbel het verbied.

Wie beweert een bijbelgetrouw Christen te zijn, hoeft het nog niet te zijn. Het is niet de buitenkant waar God naar kijkt, het is de binnekant van de mens. Fijn dat je van je vrouw houd: D Je hebt daarvoor geen Bijbel nodig om je te verbieden vreemd te gaan etc.

De Bijbel is in de eerste plaats Gods Woord naar de mens, niet Gods regels naar de mens. Er staan zeker wel regels in, maar hé, als jij een wereld kon scheppen uit 't niets, zou je dat ook niet regels geven?

Als je de regels bestudeert zijn de meeste voor je eigen bestwil hygiene, psyche geest , goede relaties, eerlijkheid etc. Dat God dit vraagt van de mens wil niet zeggen dat ieder kerkelijk mens zich hieraan houd! Die 'arme, oude man? God is ware Liefde! Ik wil zo graag mijn mening kwijt maar die heb je al op een ander antwoord gekregen. In al die kerken, zitten ook nog eens allemaal unieke mensen, die de bijbel allemaal op hun eigen manier interpreteren, zoals ook de bijbel zelf een interpretatie is van de mensen die hem geschreven hebben.

Zo zijn er binnen de kerk, net als buiten de kerk, heel veel verschillende mensen, met elk hun eigen opvatting, en zijn de dingen die "mogen" of "niet mogen" afhankelijk van wat deze christen zichzelf toestaat. Ik ben zelf christelijk opgevoed, en dus een christelijke jongere, en kan je vertellen dat vrijwel elke man masturbeert, ook christelijke Bij vrouwen ligt dat percentage misschien lager.

Wat betreft sex voor het huwelijk: De één wil het absoluut niet, en houdt zich aan wat er in de bijbel staat geschreven: Degene met wie je gemeenschap hebt, daarmee ben je voor God getrouwd.

Anderen zoals ik bekijken dit meer in de tijdgeest, en springen er makkelijker mee om, maar over het algemeen geldt wel: Overigens zijn er in de bijbel naast teksten die sommigen uitleggen als "sex is slecht" ook scenes beschreven die erotisch contact juist verheerlijken. Lees maar eens een stukje "Hooglied", als je een bijbel in de buurt hebt. Haha, afgelopen week kreeg mijn moeder het eventjes warm, toen ze zo koelbloedig mogelijk een stukje las over een vrouw, die het lid van haar minaar aandachtig bestudeerde en liefkoosde: Als je je eigen stukje leest, spreek je je zelf tegen.

Eerst vertel je dat ieder mens zo uniek is waar je gelijk in hebt en hoe de Bijbel verzonnen is door de mensen die het schreven. Gelijk erachteraan zeg je: En vrijwel iedereen doet hetzelfde? Het maakt niet uit wat andere doen.

Je hoeft geen meeloper te zijn. Je bent uniek gemaakt, gedraag je ook zo! O, ik geloof dat ik iemand op de teentjes heb getrapt, en ik snap dat je het niet met me eens bent, Mlein, omdat jij de tekst in de bijbel anders interpreteert dan ik, maar ik denk dat je mijn tekst ook niet helemaal begrepen hebt: Ik heb niet gezegd dat de bijbel is verzonnen door de schrijvers, in tegendeel!

Als ik dat zou denken, zou ik niet geloven. De bijbel is alleen niet geschreven door God zelf, maar door de schrijvers. God heeft, naar mijn idee, die schrijvers inspiratie gegeven. Niet in woorden, maar in ideeën. De schrijver heeft die ideeën vertaald in woorden, die in die tijd en tijdgeest gebruikelijk waren.

Ze hebben in die zin de ideeën van God geopenbaard, maar ze in hun eigen woorden omschreven, hun eigen interpretatie. Hoe konden ze ook anders??? Daarnaast is het begrijpelijk dat je schrikt van de woorden "ik kan je vertellen dat vrijwel iedere man masturbeert, ook christelijke". Naar jouw idee houdt de christelijke man zich daar verre van, en er zullen er ongetwijfeld een paar zijn die dat ook daadwerkelijk volhouden.

Helaas is het voor de man fysiek onmogelijk zich niet bezig te houden met fysiek genot. Wanneer hij zichzelf er niet mee bedeelt, gebeurt dit na verloop van tijd wel in een droom, simpelweg om de reden dat een man continu sperma aanmaakt, zowel christelijke als joden, als moslims als atheïsten, enz.

Dat zaad verdwijnt niet zomaar, het moet ergens heen. Nu vraag ik me af wat zondiger is: In die zin doet inderdaad iedere man hetzelfde, namelijk aanmaak van sperma, en de lozing daarvan. Dat kàn niet anders, net als dat iedere vrouw in haar vruchtbare periode maandelijks ongesteld raakt. De enige manier waarop jouw ideeën zich in stand zouden kunnen houden, is door jongens en meisjes van zo'n 12 jaar oud al met elkaar te laten trouwen, en vervolgens minimaal 1 keer per maand gemeenschap te laten hebben, omdat ze zich anders onherroepelijk grote zonden op de hals zullen halen.

Ik hoop dat ik je met deze woorden niet op meer dan alleen je tenen heb getrapt, dat is ook de reden dat ik ze in mijn oorspronkelijke antwoord achterwege heb gelaten. Mocht je nog meer willen weten, dan sta ik je graag verder te woord. Nee, je trapt mij niet op mijn 'teentjes'. Je had je stukje niet goed genoeg onderbouwd vond ik: D Bijzondere theorie heb je wel! Het gedeelte dat god de bijbel heeft geinspireerd is juist 2 timotheus 3: Gelukkig heb ik in mijn betoog geen teentjes, en nog belangrijker, geen zielen geraakt ; Inderdaad een bijzondere theorie, die niet zomaar uit de lucht komt vallen hoor: Een aantal jaren geleden heb ik belijdenis gedaan van mijn geloof.

Als voorbereiding daarop hebben mijn vriendengroep en ik een jaar lang catechisatie gehad met een -naar mijn mening voortreffelijke- dominee, die onderwerpen als sex en homosexualiteit gelukkig niet schuwde.

Zo hebben we heel veel ontdekt over onderwerpen die in sommige gemeenten helaas onbespreekbaar zijn. Daarnaast is de kennis die we daar hebben opgedaan, zo ook over masturbatie, goed te gebruiken in een wereld waar helaas niet iedereen ervan overtuigd is dat er een God is die van ons houdt.

We zullen de ideale wereld pas bereiken na onze dood. Tot die tijd moeten we proberen de wereld waarin we nu leven te begrijpen, en ermee om leren gaan dat wetenschappelijke wetten soms in lijken te gaan tegen het woord van God. Proberen deze twee zien te rijmen. Zo ben ik er van overtuigd dat de evolutietheorie en het scheppingsverhaal exact hetzelfde verhaal is, en dat deze twee elkaar niet tegenspreken, in tegendeel: De wetenschappelijke evolutietheorie bewijst dat het scheppingsverhaal waar is, en vice versa.

Hoe kon namelijk, de schrijver van het scheppingsverhaal weten dat de volgorde van de schepping exact gelijk is aan de volgorde van de evolutietheorie, terwijl er toentertijd nog geen wetenschappelijk onderzoek was gedaan naar het ontstaan van de aarde? Dit moet God de schrijver hebben ingegeven. Het menselijk brein is alleen niet in staat informatie objectief te kopiëren.

gewoon lekker neuken vingeren seks