Meesteres billenkoek wil jij mij neuken

meesteres billenkoek wil jij mij neuken

Hij kan geen woord uitbrengen. Verlegen buigt hij zijn hoofd. Voor- zichtig knikt hij bevestigend. Langzaam schuift ze zijn hand een stukje omhoog. Hans heeft het niet meer, hij draait zich naar haar toe en schuift haar rok om- hoog.

Verwoed begint hij haar benen te kussen. De gladde stof van haar panties maakt hem nog wilder. Hij beurt haar rechterbeen op en drukt haar voet stevig tegen zijn kruis.

De scherpe punt van de hak prikt in zijn dijbeen. Kom, laten we naar boven gaan, dat is veel comfortabeler. Gerda komt naar hem toe en helpt hem overeind. Boven aangekomen lopen ze direkt naar Gerda's slaapkamer. Daar zegt ze Hans op bed te gaan zitten. Ze komt naast hem zitten en geeft hem een tongzoen. Terwijl ze hem kust voelt hij haar hand langs zijn been omhoog gaan. Hij ligt er als verstijfd bij. Haar hand strijkt voor- zichtig over de bobbel in zijn broek.

Gerda begint zachtjes te kreunen. Langzaam doet ze zijn gulp open en haar hand verdwijnt in zijn broek. Hij voelt haar hand zijn slip binnendringen, op zoek naar zijn stijve. Als ze die gevonden heeft probeert ze zijn pik naar buiten te trekken maar dat lukt niet.

Ze haalt haar hand terug en opent de knoop van zijn broek. Ze trekt zich even van hem terug en staat op. Snel trapt hij zijn schoenen uit zodat Gerda nu zijn broek helemaal uit kan doen. Dan trekt ze ook zijn slip uit. Hans durft zich nog steeds niet te verroeren. Gerda komt weer naast hem zitten en begint hem opnieuw te zoenen.

Dan pakt ze zijn stijve pik beet en begint hem heel zachtjes af te trekken. Na een poosje schuift ze met haar hand over zijn buik langzaam omhoog. Gelijktijdig slaat ze een been over zijn benen heen. Weer voelt hij de gladde stof van haar panties. Als ze haar been optrekt schuift ze met haar knie over zijn pik. Als hij dit voelt siddert hij van genot. Gerda merkt dit en beweegt haar been langzaam op en neer zodat ze met haar kuit steeds over zijn lul strijkt.

De gladde stof maakt hem gek. Hij wil het wel uitschreeuwen. Ondertussen heeft Gerda zijn trui en overhemd zover op- geschoven dat zijn borst helemaal bloot ligt. Nu begint ze op zijn tepels te zuigen en te knabbelen.

Nog steeds gaat ze door met haar been over zijn stijve te schuiven. Langzaam krijgt Hans zichzelf weer onder controle. Zijn hand zoekt naar haar borsten. Op het moment dat hij haar borst omvat staat ze op. Zijn blouse ligt helemaal open en snel doet hij die zelf uit. Voor hem staand maakt ze haar jurk los en laat die langzaam over haar schouders naar beneden glijden. Hans ziet dat ze een kleine zwarte en doorzichtige beha draagt.

Ze heeft prachtige donkere tepels en stevige borsten. Als de jurk over haar heupen zakt ziet hij dat ze een panty draagt met een aangebreid broekje dat een klein beetje door- schijnend is.

Gerda bukt zich, pakt een van zijn voeten en trekt zijn sok uit. Ook de andere sok gaat op die manier uit. Ze komt weer naast hem zitten en legt zijn hand op haar borst. De stof van de beha is bijna net zo zacht als die van haar panty. Hij buigt zich voorover en begint voorzichtig haar borst te kussen. Ze trekt zelf haar beha een beetje naar beneden zodat haar borst vrij komt te liggen.

Hans zuigt zachtjes aan haar tepel. Daardoor komt zijn pik tegen haar heup aan. Als een hond begint hij tegen haar heup aan te rijden. Gerda strijkt haar hand door zijn haar, over zijn rug en begint zachtjes in zijn billen te knijpen.

Hij zakt met zijn mond langzaam naar beneden. Uitvoerig kust en likt hij haar navel. Gerda kan een kreet van verrukking niet onderdrukken.

Voor- zichtig zakt hij iets verder naar beneden. Zijn mond glijdt over het broekje van haar panty voorzichtig naar haar kruis. Verwoed drukt hij zijn gezicht in haar kruis. Met beide handen drukt ze zijn hoofd nog dieper tussen haar benen.

Opeens begint Gerda heftig te trillen en te hijgen. Even later trekt ze hem voorzichtig aan zijn haren omhoog. Hans gaat languit op bed liggen en Gerda gaat tussen zijn benen zitten en legt haar handen op zijn knieën. Langzaam schuiven haar handen omhoog. Zachtjes kneedt ze zijn ballen. Na een poosje pakt ze zijn stijve in haar rechterhand en schuift de huid voorzichtig op en neer. Steeds sneller gaat haar hand op en neer terwijl haar andere hand nog steeds zijn ballen kneedt.

Hans begint zwaar te hijgen. Hans trilt over zijn hele lichaam. Nu kust ze zijn ballen en begint deze te likken. Haar tong glijdt over de naad van zijn pik langzaam in de richting van zijn eikel. Als ze bijna boven is glijdt haar tong weer naar beneden.

Zo gaat ze een paar keer zijn pik op en neer. Dan opent ze haar lippen en laat zijn eikel naar binnen glijden. Nog nooit heeft Hans zoveel geluk en genot gevoeld, zijn hele lichaam trilt en tintelt. Gerda maakt met haar mond op en neer gaande bewegingen en Hans ziet aan haar naar binnen staande wangen dat ze ook zuigt. Hoe heeft hij ooit kunnen denken dat Gerda geen opwindende vrouw is.

Als hij begint te schokken staat ze snel op. Ze staat op, doet haar beha af, stapt uit haar schoenen en trekt haar panty uit. Helemaal naakt klimt ze weer op het bed. Ze komt naast hem liggen en begint hem vurig te zoenen.

Even later draait ze zich helemaal om en gaat over zijn gezicht zitten. Ze laat haar kruis vlak boven zijn gezicht hangen. Hans steekt zijn tong uit en beroert voorzichtig haar kittelaar. Het smaakt een beetje zout. Als hij zijn tong snel over het knopje laat gaan hoort hij Gerda kreunen. Na een paar minuten laat ze zich voorover vallen en begint weer aan zijn pik te zuigen. Hans likt ondertussen heftig door. Zijn tong dringt af en toe het grotje van Gerda binnen.

Op die momenten zuigt ze extra hard aan zijn pik. Weer begint Hans heftig te schokken. Gerda komt snel overeind en gaat kruislings boven zijn pik staan. Ze zakt door haar knieën en laat zijn eikel langzaam bij haar binnendringen. Voorzichtig zakt ze steeds een stukje verder totdat ze op zijn buik zit. Dan begint ze langzaam op en neer te bewegen. Hans voelt haar kutje strak om zijn pik gespannen.

Met elke millimeter huid voelt hij hoe ze over hem heen schuift. Het genot is bijna ondraaglijk. Gerda begint steeds wilder te bewegen.

Het zweet breekt hem uit als hij voelt hoe haar kutje zich om zijn pik samentrekt. Gerda kreunt en hij begint weer te schokken. Ze gilt het bijna uit. Dan komen ze bijna gelijktijdig klaar. Gerda zakt voorover en rust met haar hoofd vlak naast het zijne.

Haar zo te horen hijgen maakt hem alleen nog maar geiler. Met schokken schiet het zaad door zijn pik. Elke schok is een hemels gevoel. God, dat het zo lekker kan zijn. Hij kijkt Gerda aan, maar alles wordt zwart voor zijn ogen. De volgende ochtend wordt hij wakker in Gerda's bed. Gerda zelf ligt niet meer naast hem. Hij staat op en neemt een bad. Als hij daarna beneden komt staat Gerda in de keuken het ontbijt te bereiden.

Hij loopt op haar toe en wil haar kussen. Ik zou het fijn vinden als je net wilt doen alsof er niets gebeurd is. De mooiste nacht van zijn leven en dan doen alsof er niets gebeurd is. Tijdens het ontbijt zwijgen ze allebei. Nadat ze de tafel heeft afgeruimd gaat Gerda naar boven. Als ze even later weer beneden komt ziet Hans dat ze een lange broek met lage schoenen draagt. Dat is de eerste keer sinds hij hier logeert dat Gerda geen rok draagt.

Hij begrijpt waarom ze dit doet, en voelt zich diep ongelukkig. Zo gaan er een paar dagen voorbij waarbij ze elkaar nauwelijks spreken.

De avond voordat hij weer naar huis gaat pakt hij vast zijn spullen in. Hij wil eigenlijk niet naar huis maar begrijpt dat er niets anders opzit. Voor de laatste keer neemt hij een bad.

Zoals zo vaak tijdens zijn bezoek zit hij ook nu weer met zijn pik te spelen. Het gebeuren van oud en nieuw laat hem niet los. Hij heeft zich al ontelbare malen afgetrokken met het beeld van Gerda voor ogen. Plotseling hoort hij Gerda zijn naam roepen. Ik wil je nog even spreken. Als hij de trap afloopt ziet hij dat het beneden schemerig is. Gerda heeft het grote licht uitgedaan en slechts een klein schemerlampje laten branden.

Ze zit op de bank op hem te wachten. Tot zijn verbazing draagt zij haar badmantel. Onder haar mantel uit ziet hij haar benen, weer met panties en de hem zo bekende hoge schoenen. Ze staat op en loopt op hem af. Kun je mij vergeven? Ik wil alleen nog maar met je naar bed, kan de hele tijd nergens anders meer aan denken. Dat kan toch niet Ik weet dat je ontzettend geil wordt van panties.

Dacht je dat ik nooit gemerkt heb dat je in mijn lade zat te rommelen? God, hoe vaak heb ik niet naar je toe willen komen als jij in je bed lag te slapen. Ze laat haar badjas vallen en hij ziet dat ze kousen draagt in plaats van panties. Het zijn mooie zwarte kousen met een donkere boord om haar dijen. Verder draagt ze een klein slipje en een soort nylon hemdje met jarretels om haar kousen op te houden. Het is het mooiste en meest opwindende wat Hans ooit gezien heeft.

Ze klimt op het bed en gaat op het achtereinde zitten. Terwijl ze haar benen spreidt strijkt ze met haar handen van haar enkels via haar knieën langs de binnenkant van haar dijen richting haar kruis. Ze kreunt zachtjes en kronkelt een beetje met haar lichaam.

Met haar schoen glijdt ze nu langzaam langs de binnenkant van zijn been. Voorzichtig prikt ze met haar hak in zijn strak gespannen zak. Dan doet ze haar schoenen uit. Met haar kousevoeten strijkt ze zachtjes over zijn benen op en neer. Dan schuiven haar voeten door tot aan zijn pik. Met haar tenen begint ze zijn ballen te masseren. Het lijkt wel alsof zijn pik haar terug wil drukken zo stijf is hij. Nu neemt ze zijn pik tussen haar voeten en schuift ze langzaam op en neer.

Menu   Home   Plaats advertentie   Inloggen: Droom je van een pak op je blote bips? Heb je een droom, of verlangen dat bijvoorbeeld je leraar of je baas, of je huisbaas of je buurman, of oom, die heel erg boos op je is.

Dat die bij jou voor de deur staat. Hij zegt dat hij bij je binnen wil komen, om je je verdiende straf te geven. Zo gouw hij binnen is, pakt hij je beet, en leg je over de knie. Dan slaat hij je hard op je billen, om vervolgens je rokje omhoog of je broek naar beneden te schuiven dan gaat hij verder op Eventueel pijnslavinnen mogen ook reageren. Of je ervaren bent of nog helemaal nieuw in dit vak en in dit wilt ervaren c.

Iedereen is welkom en je moet alles en keer mee Meester zoekt in Den Haag Ouderwetse disciplines is waar ik voor ga, Ik ben een 52 jarige dominant slank streng En zoek een 20 tot 60jarige vrouw om op te leiden tot mijn slavin Regio Zuid holland Ik kan jou bezoeken of ontvangen en zoek voor langere tijd Privemail Dave.

Thuisontvangst drenthe liters zaad spuiten

Zijn kleine pik valt in het niet als hij ziet hoe een dikke negerlul bij zijn vrouw naar binnen gaat. Vastgebonden Homo jongens worden als oud vuil behandeld en moeten opdrachten uitvoeren. Dit gaat nooit goed, de meester is niet snel tevreden! Lekker neuken met 10 mannen tegelijk! Mijn kinky tante Gerda Categorie: Hoewel Gerda een zuster van zijn moeder is en al achterin de dertig hoeft hij haar geen tante meer te noemen. Toen hij afgelopen zomer 16 jaar werd zei Gerda tegen hem "Je bent nu een jongeman en mag mij gewoon Gerda noemen".

Ze keek hem daarbij een beetje vreemd aan herinnert hij zich nog, maar waarom is hem altijd een raadsel gebleven. Eigenlijk vindt hij het wel jammer dat dit de laatste kerst zal zijn die hij bij Gerda door zal brengen. Hij heeft haar altijd erg aardig gevonden en de laatste paar jaar ook wel aantrekkelijk. Ze kleedt zich altijd erg vrouwelijk en dat vindt Hans zo heet onze held best wel mooi en soms wel opwindend. Hoewel hij uiteraard vindt dat Gerda een 'oude' vrouw is, kan hij niet ontkennen dat zij hem soms sexueel opwindt.

Vooral wanneer ze een rok draagt met donkere panties daaronder. Om een of andere reden raakt hij opgewonden van het geluid dat ze maakt als ze dan haar benen over elkaar slaat. Maar ja, dat lag dus aan die panties en niet aan Gerda dat hij opgewonden raakte, hield hij zichzelf voor. Het moest ook wel zo zijn, want toen hij een keer stiekem in Gerda's kasten keek en daar een lade vol met panties aantrof kreeg hij direct een stijve. De gladde stof van de panties gaf hem een vreemd maar ook opwindend gevoel.

Sinds die keer koopt Hans af en toe een pornoboekje en let daarbij op dat er vrouwen in staan die nylonkousen dragen. Af en toe stelt hij zich dan voor hoe Gerda er zonder kleren en alleen met kousen aan uit zou zien. Waarschijnlijk is dan alle charme er af, tenslotte is Gerda al bijna veertig.

Als de trein waarmee Hans naar Gouda is gereden op het station aankomt staat Gerda al op hem te wachten. Gerda geeft hem een zoen op zijn wang en eemt hem bij de arm. Bij het huis van Gerda loopt Hans direct door naar boven, naar de kamer waar hij altijd slaapt.

Het is een vrij kleine kamer met een eenpersoons bed en twee stoelen erin. Toch heeft hij altijd het gevoel dat dit 'zijn' kamertje is en hij is er zelfs een beetje trots op. Het is een vrij grote boom en Gerda heeft alle ballen en slingers in wit en zilver, dat vindt ze zelf het mooist.

Als ze er tenslotte de piek op wil zetten moet ze op een stoel staan om er bij te kunnen. Voor de zekerheid houdt Hans de stoel vast. Gerda doet haar schoenen uit en klimt op de stoel. Onwillekeurig kijkt Hans naar haar slanke voeten.

Door het donkere teenstuk van haar kousen ziet hij nog net dat ze haar teenna- gels lichtrood gelakt heeft. Toch wel sexy denkt hij bij zichzelf. De volgende ochtend is Gerda al vroeg naar de markt gegaan. Hans loopt haar slaapkamer binnen en opent de lade waar Gerda haar panties bewaart.

Hij heeft het grootste gedeelte van de nacht wakker gelegen en had steeds het beeld van Gerda's voeten voor zich. De gedachte deze kousevoeten te mogen strelen maakte hem bijna gek.

Nou ja, dan maar alleen de panty, houdt hij zichzelf voor. Op het moment dat hij met zijn handen door de gladde, zachte stof van de panties woelt, voelt hij een erectie opkomen. Oh wat zou hij graag Gerda's benen strelen terwijl ze deze panty draagt. Onwillekeurig begint hij zichzelf te masturberen. Met de panty nog in zijn hand loopt hij naar de badkamer en maakt zichzelf klaar terwijl hij de panty over zijn buik wrijft. Een beetje beschaamd brengt hij snel de panty terug en gaat voor de tweede keer in bad.

Tevergeefs, als hij naar bed gaat heeft Hans een onbevredigd gevoel. De volgende dag gaan Gerda en hij de stad in om spullen te halen voor het kerstdiner dat ze die avond zullen hebben. Eerst zouden ze uit eten gaan maar Gerda vond het toch leuker om thuis te blijven en zelf iets te maken. Op zich heeft Hans de pest aan winkelen, maar vandaag valt het hem nogal mee. Gerda blijft even staan kijken voor de etalage van een schoenenzaak.

Hans kijkt naar de schoenen die ze aanwijst. Vlak ernaast staan een paar zwarte pumps met een opvallend hoge hak. Dat staat mij vast niet". Gerda staart hem een beetje verbaasd aan. Nou, ik zal ze eens passen". In de winkel kan Hans zijn erectie niet onderdrukken, telkens als Gerda een schoen uitdoet gluurt hij naar haar voeten. Als ze de schoenen met hoge hak aanheeft loopt ze een paar keer de winkel op en neer.

Hans heeft moeite om een bewonderend fluitje in te houden en wordt steeds roder. Gerda kijkt hem aan en vraagt "Vindt je ze niet veel te hoog? Even later verlaten ze de winkel zonder iets gekocht te hebben. Na een langdurig bad, kleedt hij zich in het nette pak dat hij heeft meegenomen en komt Hans naar beneden voor het kerstdiner. Gerda komt uit de keuken en vraagt hem op het eten in de oven te letten. Een klein half uurtje later hoort Hans aan het tikken op de trap dat ze eraan komt.

Ze komt de kamer binnen en Hans is met stomheid geslagen. Ze draagt een mooie jurk met zwart en zilver en een wijde rok tot net boven haar knie, maar daaronder draagt ze zwarte pumps met hoge stalen hakken en zwarte panties. Hans ziet dat ze panties met naad draagt waarbij het hakstuk duidelijk zichtbaar is een tot net boven de enkels omhoog loopt. Jezus, wat ziet ze er geil uit. Hans kijkt haar verrukt aan en ziet dat ze zich zwaar heeft opgemaakt.

Haar lippen zijn vuurrood. Ze buigt zich naar hem toe en geeft hem een kusje op zijn mond. Voor dat Hans kan reageren loopt ze al weer richting keuken. Op dat moment beseft Hans dat hij daar met een gigantische stijve in zijn broek staat. Omdat de stof van die broek vrij dun is, kun je zijn erectie goed zien zitten. Vlug schuift hij aan tafel en hoopt dat Gerda er niets van gezien heeft.

Tijdens het eten kan Hans alleen nog maar aan Gerda's mooie benen denken. Hij is zo geil dat hij nauwelijks een hap door zijn keel kan krijgen. Om haar niet teleur te stellen neemt hij snel een paar happen en probeert aan iets anders te denken. Een klein uurtje later zitten ze alweer aan het toetje. Hans is van de schrik bekomen en eet weer als vanouds. Voorzichtig probeert hij onder tafel kontakt te zoeken met Gerda's benen.

Op een gegeven moment voelt hij dat hij met zijn broek tegen haar been aanzit. Gerda trekt haar been direkt terug en zegt "Ik zal even afruimen en dan drinken we hier nog een lekker kopje koffie". Even later, boven een geurend bakje koffie, vraagt ze "Kun je mij even mijn sigaretten brengen?

Hans staat op en haalt haar sigaretten. Terwijl hij terugloopt ziet hij haar benen onder de tafel en loopt snel door omdat hij weer een stijve voelt opkomen. Terwijl ze haar sigaret aansteekt houdt ze met haar linker hand zijn hand losjes vast. Het is net alsof ze heel voorzichtig zijn handpalm streelt. Hans schaamt zich kapot, ze moet wel zien dat hij een stijve heeft, haar gezicht is er nog geen halve meter vandaan en ze kijkt toch een beetje in die richting.

Snel gaat hij weer zitten. Daarna probeert hij nog een keer om beenkontakt te krijgen, maar Gerda trekt haar been weer terug bij de eerste beroering. Als hij de volgende ochtend wakker wordt merkt hij tot zijn schrik dat hij een natte droom heeft gehad. Het hele bed is nat en plakkerig van zijn sperma. Hij gooit alle lakens op een hoop en brengt ze stiekem naar de badkamer om ze in de wasmand te gooien. Daarna vraagt hij aan Gerda om nieuwe lakens.

Hans baalt als een stekker en weet zich met de situatie geen raad. Hoe moest hij nou weten welke lade ze bedoelde. Snel gaat hij naar boven en maakt zijn bed op. De volgende paar dagen vermijdt hij Gerda een beetje omdat hij haar niet eens meer recht in het gezicht durft te kijken. Op oudejaarsavond zitten ze samen tv te kijken. Om een uur of tien schenkt Gerda haar derde glaasje wijn in, kijkt verveeld op de klok en vraagt dan "Zullen we ons nog netjes omkleden om er toch nog een feestelijk tintje aan te geven?

En wat moet ik aantrekken? Hans krijgt allerlei visioenen van halfnaakte vrouwen maar zegt snel "Dat moet je toch zelf weten". De kleren die ik op kerstavond droeg vindt je toch wel mooi? Het was er uit voordat hij er zelf erg in had. Gerda gaat naar boven en even later gaat hij ook maar om zich om te kleden. Hij is eerder beneden dan Gerda en schakelt even met de afstandsbediening. Even later komt ze de kamer binnen in exact dezelfde kleren die ze op kerstavond aanhad.

Terwijl de avond vordert kijkt hij regelmatig naar haar benen in plaats van de tv. En ja hoor, daar is die weer, zijn erectie is weer zichtbaar in zijn broek. Hij slaat zijn benen over elkaar en hoopt dat ze niets gezien heeft.

Om vijf voor twaalf schenkt Gerda de champagne in. Op het moment dat de klok twaalf slaat proosten ze en nemen elk een slok champagne. Dan zet Gerda haar glas neer, loopt op hem toe en geeft hem een kus op elke wang. Hij staat te trillen op zijn benen en als hij voelt hoe haar tong langzaam zijn mond binnendringt valt hij zowat flauw.

Na een paar seconden laat ze hem los. Hij kan geen woord uitbrengen. Verlegen buigt hij zijn hoofd. Voor- zichtig knikt hij bevestigend. Langzaam schuift ze zijn hand een stukje omhoog. Hans heeft het niet meer, hij draait zich naar haar toe en schuift haar rok om- hoog.

Verwoed begint hij haar benen te kussen. De gladde stof van haar panties maakt hem nog wilder. Hij beurt haar rechterbeen op en drukt haar voet stevig tegen zijn kruis. De scherpe punt van de hak prikt in zijn dijbeen. Kom, laten we naar boven gaan, dat is veel comfortabeler. Gerda komt naar hem toe en helpt hem overeind. Boven aangekomen lopen ze direkt naar Gerda's slaapkamer. Daar zegt ze Hans op bed te gaan zitten.

Ze komt naast hem zitten en geeft hem een tongzoen. Terwijl ze hem kust voelt hij haar hand langs zijn been omhoog gaan. Hij ligt er als verstijfd bij.

Haar hand strijkt voor- zichtig over de bobbel in zijn broek. Gerda begint zachtjes te kreunen. Langzaam doet ze zijn gulp open en haar hand verdwijnt in zijn broek. Hij voelt haar hand zijn slip binnendringen, op zoek naar zijn stijve. Als ze die gevonden heeft probeert ze zijn pik naar buiten te trekken maar dat lukt niet. Ze haalt haar hand terug en opent de knoop van zijn broek. Ze trekt zich even van hem terug en staat op.

Snel trapt hij zijn schoenen uit zodat Gerda nu zijn broek helemaal uit kan doen. Dan trekt ze ook zijn slip uit.

Hans durft zich nog steeds niet te verroeren. Gerda komt weer naast hem zitten en begint hem opnieuw te zoenen. Dan pakt ze zijn stijve pik beet en begint hem heel zachtjes af te trekken. Na een poosje schuift ze met haar hand over zijn buik langzaam omhoog.

Gelijktijdig slaat ze een been over zijn benen heen. Weer voelt hij de gladde stof van haar panties. Als ze haar been optrekt schuift ze met haar knie over zijn pik. Als hij dit voelt siddert hij van genot. Gerda merkt dit en beweegt haar been langzaam op en neer zodat ze met haar kuit steeds over zijn lul strijkt. De gladde stof maakt hem gek.

Hij wil het wel uitschreeuwen. Ondertussen heeft Gerda zijn trui en overhemd zover op- geschoven dat zijn borst helemaal bloot ligt. Nu begint ze op zijn tepels te zuigen en te knabbelen. Nog steeds gaat ze door met haar been over zijn stijve te schuiven.

Langzaam krijgt Hans zichzelf weer onder controle. Zijn hand zoekt naar haar borsten. Op het moment dat hij haar borst omvat staat ze op. Zijn blouse ligt helemaal open en snel doet hij die zelf uit. Voor hem staand maakt ze haar jurk los en laat die langzaam over haar schouders naar beneden glijden.

Hans ziet dat ze een kleine zwarte en doorzichtige beha draagt. Ze heeft prachtige donkere tepels en stevige borsten. Als de jurk over haar heupen zakt ziet hij dat ze een panty draagt met een aangebreid broekje dat een klein beetje door- schijnend is.

Gerda bukt zich, pakt een van zijn voeten en trekt zijn sok uit. Ook de andere sok gaat op die manier uit. Lik Russell wel lekker Daniel.

Raakt hij wel elk deel van je aars. Mijn moeder pakte uit een lade een rood gekleurde rubberen penis. Ze pakte een tube smeerde die rubberen penis in. Omdat Russell voorover stond gebogen duwde ze die penis tussen zijn billen. Lik zijn aars siste mijn moeder tegen Russell die nu nog heftiger begon te likken.

Ik hield het niet meer. Mijn penis was keihard en mijn ballen voelde zo zalig aan. Ik bedacht dat Russell me helemaal schoonlikte mijn kontje, spleet, aars, ballen alles likte hij zo intens dat het een geweldig geil gevoel gaf.

Ik bewoog mijn benen heftiger omdat ik zo genoot en helemaal opgewonden was geraakt. Ineens voelde ik dat mijn moeder de beenboeien losmaakte en dat ik nu mijn benen vrijelijk kon bewegen. Ze pakte weer uit het kastje een kunstpenis nu wit smeerde die in.

Ik keek schielijk ernaar veel kleiner dunner die ze heel zorgvuldig insmeerde met hetgeen er in de tube zat. Ze duwde zonder iets te zeggen de tube in Russell zijn hand.

Ja mevrouw dank u. Russell haalde wat uit de tube en smeerde dat tussen mijn billen en op mijn aars. Het voelde eigenlijk heel lekker om zijn vingers bij mijn aars te voelen.

Jij wil natuurlijk ook verwend worden Daniel. Ja mevrouw gaf ik nederig als antwoord. Jij bent niet zo'n dooie pier als je vader hé Daniel. Russell duwde nu heel rustig de kunstpenis heel voorzichtig in mijn jongenskut. Het leek net alsof de penis in me binnen gezogen werd. Ik kreunde heftig kronkelde en moest even wennen aan het genot en heel zachte pijn daarom kronkelde ik heftiger.

Moet hij dieper vroeg mijn moeder. Russell voerde het uit en heel rustig duwde hij de kunstpenis dieper in mijn jongenskut en bewoog die zo zalig. Ja hijgde ik geil bewoog. Ik hoorde hoe Russell zelf hijgde en kreunde hetgeen mijn moeder met hem uithaalde.

De klappen van de zweep haar hand omvatte de grote kunstpenis die ze in zijn aars duwde. Russell kronkelde nu zelf ook. Ik zag zijn zwiepende keiharde grote dikke penis. Ik wilde die aanraken maar de handboeien belette mij dat. Ik deed mijn mond iets open keek Russell aan die met zijn gezicht vlakbij de mijne was getrokken.

Russell stak zijn tong uit en als ik dat zou doen zou ik de zijne kunnen aanraken. Dus deed ik dat raakte zijn tong met de mijne aan waarop Russell de zijne snel bewoog zo mijn tong bewoog of likte.

Nu kreeg Russell daarvoor behoorlijk straf met de zweep. Mijn moeder keek hem aan trok haar slipje weg en Russell moest nu gelijk haar kutje likken met zijn tong. Ze ging wijdbeens staan waardoor Russell haar goed kon likken. Haal hem eruit waarbij ze Russell een tik gaf en breng die bij me in. Russell haalde de kunstpenis uit mijn jongenskut. Ik vond het eigenlijk jammer omdat het mij zo'n opwindend gevoel had bezorgd.

De kunstlul zoog nog na in mijn jongenskut. Ik verzuchtte keek Russell geil aan met andere woorden jammer dat hij eruit moet. Maar het was opwindend te zien hoe hij speelde met de kunstlul in het kutje van mijn moeder. Ik stak mijn tong uit bewoog die geil maar dat was blijkbaar nu nog niet aan mij gegund. Ik kom geloof ik klaar kreunde ik. Duwde mijn onderlijf geil tegen het matras maakte neukende bewegingen. Met een korte harde tik op mijn billen werd ik afgestraft.

De tijd vloog om n de klok sloeg twaalfuur. Een briefje morgen maar Daniel vroeg mijn moeder. Wat betekende dat ze een smoes zou verzinnen zodat ik later naar school kwam. Ja mevrouw graag mevrouw antwoordde ik.

Russell maakte mijn handboeien los ging naast me liggen. Mijn moeder had daarvoor een teken gegeven. Russell zijn penis was keihard en mijn moeder bracht heel snel en handig klemmen aan op zijn tepels met daartussen een ketting.

Draai je om Daniel gebood mijn moeder. Snel gaf ik gehoor aan haar bevelen en zo lagen Russell en ik beide met een keiharde penis te wachten. Mijn moeder ging bovenop Russell zitten. Het omgekeerde missionaris standje zodat mijn moeder het tempo bepaalde en ook omgekeerd of naar voren of achteren leunend hem neukte. Ik bekeek alles was zo opgewonden dat mijn stijve penis pijn deed. Die was zo hard en ik zo geil. Ik lag er haast met mijn neus bovenop.

Russell keek mijn moeder aan liet een tipje van zijn tong zien en kreeg blijkbaar zwijgend haar toestemming. Russell trok me snel naar hem toe duwde me naar het hoofdeinde en begon mijn stijve penis te likken. Ook raakte hij mijn ballen. Ik hield het niet meer en bewoog nu mijn lichaam soepel over het bed zodat Russell mijn piemel kon likken. Ik kreunde heftig bewoog neukend mijn lul tegen zijn likkende tong. Russell opende zijn mond helemaal wachtte of ik het begreep en ineens stootte ik mijn stijve piemel in zijn openstaande mond.

Russell omklemde mijn keiharde piemel met zijn mond en nu kon ik hem in zijn mond neuken. Mijn moeder kreunde heftig terwijl die het ritme bepaalde. Russell zoog aan mijn keiharde gloeiende lul en ik kreunde net zo heftig als mijn moeder kreunde.

Nu voelde ik de kunstpenis tussen mijn billen spelen die Russell heel speels en zacht tegen mijn aars drukte. Nu had ik het helemaal niet meer. Hijgde en kreunde net als mijn moeder zo heftig genoot en kreunde. Ik kom waarschuwde ik Russell als teken dat ik echt zou klaarkomen in zijn mond als hij me verder zoog. Heftiger begon ik haast automatisch te neuken in zijn heerlijke warme mond kreunde bewoog geil hijgde en sloot mijn ogen en riep jaaaaaaa waarop ik ejaculeerde in zijn keel.

Russell bleef slikken en zuigen en pijpte me helemaal leeg tot aan de laatste druppel. Wat ik niet eens gemerkt had was dat Russell haast gelijk met mij ejaculeerde.

Mijn moeder had voortdurend de ene na het andere orgasmes beleeft. Zo zalig dat dit voelde zo verslavend geil. Toen mijn piemel in zijn mond verslapte keek ik Russell geil aan. Ik ging naast Russell liggen op het bed.

Russell bekeek me streelde met zijn hand over mijn naakte lijf. Ik rolde bovenop hem zodat zowel zijn piemel als de mijne niet meer zichtbaar waren voor mijn moeder.

Die glimlachte liep even later naar de badkamer. Russell keek me aan. Spreken Daniel is zilver zwijgen is goud oké. Ik knikte oké dan mag ik mee blijven doen bij goud. Hij knikte heftiger ja hoor maar daar moet je nog maar een nacht over slapen Daniel.

Bij jou zo op je, vroeg ik hem. Dat moet je onze meesteres vragen Daniel. Ik vroeg het haar haast fluisterend. Ja hoor dat mag wel. Op jou kamer Daniel of naast mij. Russell had alles keurig opgeruimd en weggeborgen. Mijn moeder gaf Russell de opdracht. Ik bleef op zijn sterke lijf liggen kriebelde met mijn vingers over zijn lichaam.

Fluisterend vroeg ik hem word ik ook zo. Mmmm kreeg ik als antwoord van een slaperige Russell. Toen ik hem op zijn lippen zoende beantwoorde hij dat met zijn felle tong spelde met de mijne in mijn mond. Ik bleef liggen die ochtend tot aan de middag.

Ik had genoten wilde veel meer. Het spel trok me aan en sindsdien speelden we gedrieën zo vaak als wij wilden een lang spel. Soms de hele week als we niets te doen hadden. Wij waren slaven die gehoorzaamden. Als uiteindelijke beloning na een lang spel ging mijn moeder bovenop mij zitten. Omgekeerde missionaris standje was de ultieme beloning.

Ik zweefde was eigenlijk helemaal van de wereld genoot zo intens waar naar ik maanden hunkerde gebeurde. Was was zo geil en nat bepaalde hem tempo en genoot kreeg het ene na het andere orgasme. Ik kwam zo lekker veilig klaar in haar natte zalige kutje. Als beloning mocht Russell me straffen. Logies het was zijn meesteres die ik had bevredigd. Die boeide mij toen ik over het paard werd gelegd door hem.

Mijn armen geboeid en enkels zodat ik strak over het paard lag. Nu kreeg ik van hem billenkoek spanking dus maar heel serieus.

Ik kronkelde schreeuwde maar de pijn mijn vuurrode billen en mijn uiteindelijke ejaculatie terwijl ik machteloos hem moest laten begaan. Alles onder toezicht van mijn moeder. Stout Daniel heel stout om te ejaculeren verzekerde Russell mij. Ik sidderde de pijn het genot hadden zich met elkaar vermengt. Ik was zo opgewonden zijn heerlijke handen op mijn billen in de verzekering een tijdje niet meer normaal te kunnen zitten.

Ik voelde Russell zijn penis tussen mijn billen tegen mij aars duwen en na steeds een grotere dildo was zijn lul een ultieme ontmaagding van mijn jongenskut. Ik voelde zijn grote dikke lul in mij binnendringen.

Hij neukte mij jongenskut briesend als een hengst. Ik kronkelde en sloot mijn ogen maar bleef schreeuwen kronkelen fel bewegen geboeid op het paard. Machteloos moest ik de straf ondergaan.

Mijn hol deed zo'n pijn maar voelde dagen zo lekker aan. Ik kreeg mijn rust en die weel moest ik een keuze maken bij de rechtbank. Ongemakkelijk schoof ik een beetje heen en weer op het stoeltje. Mijn moeder en Russell mijn vader en zijn kameraad zaten keurig gekleed in de rechtbank. En Daniel bij wie zou jij het liefste willen wonen.

Zou je een weekend en vakanties willen delen met je vader. Ik hoorde de eerste nacht mijn vader kreunen in zijn slaapkamer die hij deelde met zijn vriend. De moderne woning alles keurig ingericht luxe heel zoet. Ik stond op van mijn bed opende hun slaapkamerdeur en zag hoe mijn vader door zijn vriend werd geneukt. In mijn onderbroekje aanschouwde ik het even.

Deed een stap voorwaarts. Flauw mompelde ik dat je niet hebt gezegd dat je homoseksueel bent papa. De vriend van mijn vader schaamde zich en keek naar me. Ik duwde mijn onderbroek iets naar beneden waar mijn stijve lul uitfloepte. Wil je zuigen vroeg ik hem aankijkend dan neuk je mijn vader.

Ik wachtte zijn antwoord niet eens af maar trok mijn onderbroek uit en ging op de rand van het hoofdeinde zitten. Ik bekeek hoe hij mijn vader neukte waarbij ik mijn stijve lul in zijn mond bracht. Hij pijpte niet slecht maar niet zoals Russell. Dit is niks merkte ik op.

Nu bemoeide ik me actief met hun sekspel. Neukte fel de vriend van mijn vader terwijl die mijn vader neukte. Er zat minder spanning in vond ik en met mijn moeder was het lekkerder spannender. We lieten het bij eenkeertje. Wel neukte ik Sjors de vriend van mijn vader een keertje toen hij het weer druk had met zijn klanten. Ik was die week bij hun. Dwong hem min of meer anders wilde ik naar mijn moeder het was saai eigenlijk bij hun.

Sjors liet me mijn gang maar gaan. Fel neukte ik hem in zijn hol. Hij kreunde was opgewonden en kwam terwijl ik hem fel neukte klaar. Toen ik was klaargekomen stapte mijn vader de slaapkamer binnen. Hij pikte het keek me aan maffe gozer mompelde hij.


meesteres billenkoek wil jij mij neuken

Hij kan geen woord uitbrengen. Verlegen buigt hij zijn hoofd. Voor- zichtig knikt hij bevestigend. Langzaam schuift ze zijn hand een stukje omhoog. Hans heeft het niet meer, hij draait zich naar haar toe en schuift haar rok om- hoog. Verwoed begint hij haar benen te kussen. De gladde stof van haar panties maakt hem nog wilder. Hij beurt haar rechterbeen op en drukt haar voet stevig tegen zijn kruis.

De scherpe punt van de hak prikt in zijn dijbeen. Kom, laten we naar boven gaan, dat is veel comfortabeler. Gerda komt naar hem toe en helpt hem overeind. Boven aangekomen lopen ze direkt naar Gerda's slaapkamer. Daar zegt ze Hans op bed te gaan zitten. Ze komt naast hem zitten en geeft hem een tongzoen.

Terwijl ze hem kust voelt hij haar hand langs zijn been omhoog gaan. Hij ligt er als verstijfd bij. Haar hand strijkt voor- zichtig over de bobbel in zijn broek. Gerda begint zachtjes te kreunen. Langzaam doet ze zijn gulp open en haar hand verdwijnt in zijn broek.

Hij voelt haar hand zijn slip binnendringen, op zoek naar zijn stijve. Als ze die gevonden heeft probeert ze zijn pik naar buiten te trekken maar dat lukt niet. Ze haalt haar hand terug en opent de knoop van zijn broek. Ze trekt zich even van hem terug en staat op. Snel trapt hij zijn schoenen uit zodat Gerda nu zijn broek helemaal uit kan doen. Dan trekt ze ook zijn slip uit. Hans durft zich nog steeds niet te verroeren.

Gerda komt weer naast hem zitten en begint hem opnieuw te zoenen. Dan pakt ze zijn stijve pik beet en begint hem heel zachtjes af te trekken. Na een poosje schuift ze met haar hand over zijn buik langzaam omhoog. Gelijktijdig slaat ze een been over zijn benen heen.

Weer voelt hij de gladde stof van haar panties. Als ze haar been optrekt schuift ze met haar knie over zijn pik. Als hij dit voelt siddert hij van genot. Gerda merkt dit en beweegt haar been langzaam op en neer zodat ze met haar kuit steeds over zijn lul strijkt.

De gladde stof maakt hem gek. Hij wil het wel uitschreeuwen. Ondertussen heeft Gerda zijn trui en overhemd zover op- geschoven dat zijn borst helemaal bloot ligt. Nu begint ze op zijn tepels te zuigen en te knabbelen.

Nog steeds gaat ze door met haar been over zijn stijve te schuiven. Langzaam krijgt Hans zichzelf weer onder controle.

Zijn hand zoekt naar haar borsten. Op het moment dat hij haar borst omvat staat ze op. Zijn blouse ligt helemaal open en snel doet hij die zelf uit. Voor hem staand maakt ze haar jurk los en laat die langzaam over haar schouders naar beneden glijden. Hans ziet dat ze een kleine zwarte en doorzichtige beha draagt. Ze heeft prachtige donkere tepels en stevige borsten. Als de jurk over haar heupen zakt ziet hij dat ze een panty draagt met een aangebreid broekje dat een klein beetje door- schijnend is.

Gerda bukt zich, pakt een van zijn voeten en trekt zijn sok uit. Ook de andere sok gaat op die manier uit. Ze komt weer naast hem zitten en legt zijn hand op haar borst. De stof van de beha is bijna net zo zacht als die van haar panty. Hij buigt zich voorover en begint voorzichtig haar borst te kussen.

Ze trekt zelf haar beha een beetje naar beneden zodat haar borst vrij komt te liggen. Hans zuigt zachtjes aan haar tepel. Daardoor komt zijn pik tegen haar heup aan. Als een hond begint hij tegen haar heup aan te rijden. Gerda strijkt haar hand door zijn haar, over zijn rug en begint zachtjes in zijn billen te knijpen.

Hij zakt met zijn mond langzaam naar beneden. Uitvoerig kust en likt hij haar navel. Gerda kan een kreet van verrukking niet onderdrukken. Voor- zichtig zakt hij iets verder naar beneden. Zijn mond glijdt over het broekje van haar panty voorzichtig naar haar kruis. Verwoed drukt hij zijn gezicht in haar kruis. Met beide handen drukt ze zijn hoofd nog dieper tussen haar benen. Opeens begint Gerda heftig te trillen en te hijgen.

Even later trekt ze hem voorzichtig aan zijn haren omhoog. Hans gaat languit op bed liggen en Gerda gaat tussen zijn benen zitten en legt haar handen op zijn knieën. Langzaam schuiven haar handen omhoog. Zachtjes kneedt ze zijn ballen. Na een poosje pakt ze zijn stijve in haar rechterhand en schuift de huid voorzichtig op en neer. Steeds sneller gaat haar hand op en neer terwijl haar andere hand nog steeds zijn ballen kneedt. Hans begint zwaar te hijgen.

Hans trilt over zijn hele lichaam. Nu kust ze zijn ballen en begint deze te likken. Haar tong glijdt over de naad van zijn pik langzaam in de richting van zijn eikel.

Als ze bijna boven is glijdt haar tong weer naar beneden. Zo gaat ze een paar keer zijn pik op en neer. Dan opent ze haar lippen en laat zijn eikel naar binnen glijden.

Nog nooit heeft Hans zoveel geluk en genot gevoeld, zijn hele lichaam trilt en tintelt. Gerda maakt met haar mond op en neer gaande bewegingen en Hans ziet aan haar naar binnen staande wangen dat ze ook zuigt. Hoe heeft hij ooit kunnen denken dat Gerda geen opwindende vrouw is. Als hij begint te schokken staat ze snel op. Ze staat op, doet haar beha af, stapt uit haar schoenen en trekt haar panty uit. Helemaal naakt klimt ze weer op het bed.

Ze komt naast hem liggen en begint hem vurig te zoenen. Even later draait ze zich helemaal om en gaat over zijn gezicht zitten. Ze laat haar kruis vlak boven zijn gezicht hangen. Hans steekt zijn tong uit en beroert voorzichtig haar kittelaar.

Het smaakt een beetje zout. Als hij zijn tong snel over het knopje laat gaan hoort hij Gerda kreunen. Na een paar minuten laat ze zich voorover vallen en begint weer aan zijn pik te zuigen.

Hans likt ondertussen heftig door. Zijn tong dringt af en toe het grotje van Gerda binnen. Op die momenten zuigt ze extra hard aan zijn pik. Weer begint Hans heftig te schokken. Gerda komt snel overeind en gaat kruislings boven zijn pik staan.

Ze zakt door haar knieën en laat zijn eikel langzaam bij haar binnendringen. Voorzichtig zakt ze steeds een stukje verder totdat ze op zijn buik zit. Dan begint ze langzaam op en neer te bewegen. Hans voelt haar kutje strak om zijn pik gespannen. Met elke millimeter huid voelt hij hoe ze over hem heen schuift. Het genot is bijna ondraaglijk. Gerda begint steeds wilder te bewegen. Het zweet breekt hem uit als hij voelt hoe haar kutje zich om zijn pik samentrekt.

Gerda kreunt en hij begint weer te schokken. Ze gilt het bijna uit. Dan komen ze bijna gelijktijdig klaar. Gerda zakt voorover en rust met haar hoofd vlak naast het zijne. Haar zo te horen hijgen maakt hem alleen nog maar geiler. Met schokken schiet het zaad door zijn pik. Elke schok is een hemels gevoel. God, dat het zo lekker kan zijn. Hij kijkt Gerda aan, maar alles wordt zwart voor zijn ogen. De volgende ochtend wordt hij wakker in Gerda's bed.

Gerda zelf ligt niet meer naast hem. Hij staat op en neemt een bad. Als hij daarna beneden komt staat Gerda in de keuken het ontbijt te bereiden. Hij loopt op haar toe en wil haar kussen. Ik zou het fijn vinden als je net wilt doen alsof er niets gebeurd is. De mooiste nacht van zijn leven en dan doen alsof er niets gebeurd is. Tijdens het ontbijt zwijgen ze allebei. Nadat ze de tafel heeft afgeruimd gaat Gerda naar boven.

Als ze even later weer beneden komt ziet Hans dat ze een lange broek met lage schoenen draagt. Dat is de eerste keer sinds hij hier logeert dat Gerda geen rok draagt. Hij begrijpt waarom ze dit doet, en voelt zich diep ongelukkig. Zo gaan er een paar dagen voorbij waarbij ze elkaar nauwelijks spreken. De avond voordat hij weer naar huis gaat pakt hij vast zijn spullen in. Hij wil eigenlijk niet naar huis maar begrijpt dat er niets anders opzit.

Voor de laatste keer neemt hij een bad. Zoals zo vaak tijdens zijn bezoek zit hij ook nu weer met zijn pik te spelen. Het gebeuren van oud en nieuw laat hem niet los. Hij heeft zich al ontelbare malen afgetrokken met het beeld van Gerda voor ogen. Plotseling hoort hij Gerda zijn naam roepen.

Ik wil je nog even spreken. Als hij de trap afloopt ziet hij dat het beneden schemerig is. Gerda heeft het grote licht uitgedaan en slechts een klein schemerlampje laten branden. Ze zit op de bank op hem te wachten. Tot zijn verbazing draagt zij haar badmantel. Onder haar mantel uit ziet hij haar benen, weer met panties en de hem zo bekende hoge schoenen. Ze staat op en loopt op hem af. Kun je mij vergeven? Ik wil alleen nog maar met je naar bed, kan de hele tijd nergens anders meer aan denken.

Dat kan toch niet Ik weet dat je ontzettend geil wordt van panties. Dacht je dat ik nooit gemerkt heb dat je in mijn lade zat te rommelen? God, hoe vaak heb ik niet naar je toe willen komen als jij in je bed lag te slapen. Ze laat haar badjas vallen en hij ziet dat ze kousen draagt in plaats van panties. Het zijn mooie zwarte kousen met een donkere boord om haar dijen. Verder draagt ze een klein slipje en een soort nylon hemdje met jarretels om haar kousen op te houden.

Het is het mooiste en meest opwindende wat Hans ooit gezien heeft. Ze klimt op het bed en gaat op het achtereinde zitten. Terwijl ze haar benen spreidt strijkt ze met haar handen van haar enkels via haar knieën langs de binnenkant van haar dijen richting haar kruis.

Ze kreunt zachtjes en kronkelt een beetje met haar lichaam. Met haar schoen glijdt ze nu langzaam langs de binnenkant van zijn been. Voorzichtig prikt ze met haar hak in zijn strak gespannen zak. Dan doet ze haar schoenen uit. Met haar kousevoeten strijkt ze zachtjes over zijn benen op en neer.

Dan schuiven haar voeten door tot aan zijn pik. Met haar tenen begint ze zijn ballen te masseren. Het lijkt wel alsof zijn pik haar terug wil drukken zo stijf is hij. Nu neemt ze zijn pik tussen haar voeten en schuift ze langzaam op en neer. Menu   Home   Plaats advertentie   Inloggen: Droom je van een pak op je blote bips? Heb je een droom, of verlangen dat bijvoorbeeld je leraar of je baas, of je huisbaas of je buurman, of oom, die heel erg boos op je is.

Dat die bij jou voor de deur staat. Hij zegt dat hij bij je binnen wil komen, om je je verdiende straf te geven. Zo gouw hij binnen is, pakt hij je beet, en leg je over de knie.

Dan slaat hij je hard op je billen, om vervolgens je rokje omhoog of je broek naar beneden te schuiven dan gaat hij verder op Eventueel pijnslavinnen mogen ook reageren. Of je ervaren bent of nog helemaal nieuw in dit vak en in dit wilt ervaren c. Iedereen is welkom en je moet alles en keer mee Meester zoekt in Den Haag Ouderwetse disciplines is waar ik voor ga, Ik ben een 52 jarige dominant slank streng En zoek een 20 tot 60jarige vrouw om op te leiden tot mijn slavin Regio Zuid holland Ik kan jou bezoeken of ontvangen en zoek voor langere tijd Privemail Dave.Tantra massage gratis gangbang dating


Natuurlijk mam is er iets dan? Nou ik moet je wat leuks laten zien. Eindelijk mam heb je die hufter te pakken ik kom gelijk tot zo. Ik zat al die tijf op mijn knieën te wachten en kon mijn oren eigenlijk niet geloven, ik wist niet dat zij een hekel aan mij had. Jij gaat je nu helemaal scheren op je hoofd na, daarna kom je je melden hup opschieten slaaf. Ik naar de badkamer om mij van al mijn lichaamshaar te ontdoen, dit moest ik wel vaker doen dus was het niet zoveel werk.

Ik werd uitvoerig gecontroleerd door mijn Meesteres, en het werd goed bevonden, nu werden mijn ballen en pik ingesmeerd met een hele vette olie zodat ze goed glommen. Ik stond met mijn handen naast mijn lichaam te wachten dit terwijl mijn Meesteres een boekje zat te lezen. De bel ging, opendoen slaaf, ja maar, direct weer die stroomstoot dus ik ging snel naar de deur.

Ik deed open en haar dochter stond voor de deur, hallo zei ik met een rood hoofd. Hoe bedoel je met hallo en ik kreeg van mijn stiefdochter een harde trap tussen mijn benen ik kromp ineen van de pijn. Heb jou meesteres niet geleerd hoe jij een dame moet begroeten slaaf? Ik zakte op mijn knieën en begon haar laarzen te likken, dat is beter maar wel te laat, ze trok haar laarzen uit en beval mij om ze geheel schoon te likken, daarna kom je je melden voor de straf die je verdient en neem mijn laarzen mee dan kan ik ze controleren slaaf.

Ze liep door en liet mij verbaast achter. Na dat ik haar laarzen geheel schoon gelikt had ook de hakken ging ik op mijn knieën naar de woonkamer, de dames zaten op de bank en ik stak mijn vinger in de lucht. Na een minuut of tien zei mijn meesteres wat is er slaaf wil jij wat zeggen.

Ik moest mij van uw dochter melden voor een straf. Van af nu noem jij mijn dochter mevrouw slaaf heb je dat? Goed en nu willen wij een kopje thee, daarna kom je je straf met ons bespreken. Nadat ik de thee netjes in mijn schort geserveerd had stond ik te wachten met mijn vinger omhoog de dames hadden geen haast en dronken hun thee gezellig op hierbij praten ze over mij en wat ze met mij zouden gaan doen het zag er niet goed uit voor mij.

Wat wil je nou weer slaaf? Nou Meesteres ik kom met mevrouw en u mijn straf bespreken. O ja dat is waar ook goed dat je er aan dacht wij waren het bijna vergeten. Schort af doen handschoenen aan houden die draag jij voortaan altijd in huis zie mevrouw. Ja mevrouw, en ik deed mijn schort af.

Wat vind jij een gepaste straf voor je gedrag van daar net slaaf? Nou mevrouw het was natuurlijk heel respectloos naar u toe en ik vind dat ik wel tien zweepslagen dik verdiend heb. En hoe kom jij bij het getal 10 slaaf?

Dat kwam gewoon bij mij op mevrouw. Nou ik vind dat wel een beetje weinig slaaf, wat vind jij. Ja mevrouw als U vind dat het er meer moeten zijn dan is dat natuurlijk zo. Goed slaaf, ga naar buiten en pak mijn tas uit de auto en breng deze snel naar mij. Ik ging naar haar auto en pakte haar tas, de buren die net thuis kwamen keken wel vreemd toen ze mij naakt over straat zagen lopen, en ik kreeg natuurlijk een knalrood hoofd snel ging ik weer naar binnen en melde mij bij mevrouw.

Op je knieën slaaf, kijk eens wat ik voor je heb. Ze haalde uit haar tas een paar tepelklemmen, vind jij dat goed mam? Natuurlijk schat hij is er ook voor jou je mag met hem doen wat je wilt. De tepelklemmen werden op mijn tepels gezet en direct erg strak aangedraaid. Deze draag je voortaan elke dag slaaf, het eerste wat je 's morgens doet is de klemmen op zetten 's nachts mogen ze af Als je ze hebt op gezet kom je bij mij of bij je Meesteres om te laten zien of ze goed zitten.

Goed en nu je straf, Jij gaat je Meesteres haar kut likken en terwijl je dit doet krijg je van mij billenkoek dit net zo lang tot je je meesteres bevredigd hebt begrepen? Goed slaaf begin maar. Hans heeft het niet meer, hij draait zich naar haar toe en schuift haar rok om- hoog. Verwoed begint hij haar benen te kussen. De gladde stof van haar panties maakt hem nog wilder. Hij beurt haar rechterbeen op en drukt haar voet stevig tegen zijn kruis. De scherpe punt van de hak prikt in zijn dijbeen.

Kom, laten we naar boven gaan, dat is veel comfortabeler. Gerda komt naar hem toe en helpt hem overeind. Boven aangekomen lopen ze direkt naar Gerda's slaapkamer. Daar zegt ze Hans op bed te gaan zitten. Ze komt naast hem zitten en geeft hem een tongzoen. Terwijl ze hem kust voelt hij haar hand langs zijn been omhoog gaan.

Hij ligt er als verstijfd bij. Haar hand strijkt voor- zichtig over de bobbel in zijn broek. Gerda begint zachtjes te kreunen. Langzaam doet ze zijn gulp open en haar hand verdwijnt in zijn broek. Hij voelt haar hand zijn slip binnendringen, op zoek naar zijn stijve. Als ze die gevonden heeft probeert ze zijn pik naar buiten te trekken maar dat lukt niet.

Ze haalt haar hand terug en opent de knoop van zijn broek. Ze trekt zich even van hem terug en staat op. Snel trapt hij zijn schoenen uit zodat Gerda nu zijn broek helemaal uit kan doen.

Dan trekt ze ook zijn slip uit. Hans durft zich nog steeds niet te verroeren. Gerda komt weer naast hem zitten en begint hem opnieuw te zoenen. Dan pakt ze zijn stijve pik beet en begint hem heel zachtjes af te trekken.

Na een poosje schuift ze met haar hand over zijn buik langzaam omhoog. Gelijktijdig slaat ze een been over zijn benen heen. Weer voelt hij de gladde stof van haar panties. Als ze haar been optrekt schuift ze met haar knie over zijn pik.

Als hij dit voelt siddert hij van genot. Gerda merkt dit en beweegt haar been langzaam op en neer zodat ze met haar kuit steeds over zijn lul strijkt. De gladde stof maakt hem gek. Hij wil het wel uitschreeuwen. Ondertussen heeft Gerda zijn trui en overhemd zover op- geschoven dat zijn borst helemaal bloot ligt. Nu begint ze op zijn tepels te zuigen en te knabbelen. Nog steeds gaat ze door met haar been over zijn stijve te schuiven.

Langzaam krijgt Hans zichzelf weer onder controle. Zijn hand zoekt naar haar borsten. Op het moment dat hij haar borst omvat staat ze op. Zijn blouse ligt helemaal open en snel doet hij die zelf uit.

Voor hem staand maakt ze haar jurk los en laat die langzaam over haar schouders naar beneden glijden. Hans ziet dat ze een kleine zwarte en doorzichtige beha draagt.

Ze heeft prachtige donkere tepels en stevige borsten. Als de jurk over haar heupen zakt ziet hij dat ze een panty draagt met een aangebreid broekje dat een klein beetje door- schijnend is. Gerda bukt zich, pakt een van zijn voeten en trekt zijn sok uit. Ook de andere sok gaat op die manier uit. Ze komt weer naast hem zitten en legt zijn hand op haar borst. De stof van de beha is bijna net zo zacht als die van haar panty.

Hij buigt zich voorover en begint voorzichtig haar borst te kussen. Ze trekt zelf haar beha een beetje naar beneden zodat haar borst vrij komt te liggen. Hans zuigt zachtjes aan haar tepel. Daardoor komt zijn pik tegen haar heup aan.

Als een hond begint hij tegen haar heup aan te rijden. Gerda strijkt haar hand door zijn haar, over zijn rug en begint zachtjes in zijn billen te knijpen. Hij zakt met zijn mond langzaam naar beneden. Uitvoerig kust en likt hij haar navel.

Gerda kan een kreet van verrukking niet onderdrukken. Voor- zichtig zakt hij iets verder naar beneden. Zijn mond glijdt over het broekje van haar panty voorzichtig naar haar kruis.

Verwoed drukt hij zijn gezicht in haar kruis. Met beide handen drukt ze zijn hoofd nog dieper tussen haar benen.

Opeens begint Gerda heftig te trillen en te hijgen. Even later trekt ze hem voorzichtig aan zijn haren omhoog. Hans gaat languit op bed liggen en Gerda gaat tussen zijn benen zitten en legt haar handen op zijn knieën. Langzaam schuiven haar handen omhoog. Zachtjes kneedt ze zijn ballen. Na een poosje pakt ze zijn stijve in haar rechterhand en schuift de huid voorzichtig op en neer.

Steeds sneller gaat haar hand op en neer terwijl haar andere hand nog steeds zijn ballen kneedt. Hans begint zwaar te hijgen. Hans trilt over zijn hele lichaam. Nu kust ze zijn ballen en begint deze te likken. Haar tong glijdt over de naad van zijn pik langzaam in de richting van zijn eikel. Als ze bijna boven is glijdt haar tong weer naar beneden. Zo gaat ze een paar keer zijn pik op en neer. Dan opent ze haar lippen en laat zijn eikel naar binnen glijden.

Nog nooit heeft Hans zoveel geluk en genot gevoeld, zijn hele lichaam trilt en tintelt. Gerda maakt met haar mond op en neer gaande bewegingen en Hans ziet aan haar naar binnen staande wangen dat ze ook zuigt. Hoe heeft hij ooit kunnen denken dat Gerda geen opwindende vrouw is. Als hij begint te schokken staat ze snel op. Ze staat op, doet haar beha af, stapt uit haar schoenen en trekt haar panty uit.

Helemaal naakt klimt ze weer op het bed. Ze komt naast hem liggen en begint hem vurig te zoenen. Even later draait ze zich helemaal om en gaat over zijn gezicht zitten. Ze laat haar kruis vlak boven zijn gezicht hangen. Hans steekt zijn tong uit en beroert voorzichtig haar kittelaar. Het smaakt een beetje zout. Als hij zijn tong snel over het knopje laat gaan hoort hij Gerda kreunen. Na een paar minuten laat ze zich voorover vallen en begint weer aan zijn pik te zuigen.

Hans likt ondertussen heftig door. Zijn tong dringt af en toe het grotje van Gerda binnen. Op die momenten zuigt ze extra hard aan zijn pik. Weer begint Hans heftig te schokken. Gerda komt snel overeind en gaat kruislings boven zijn pik staan. Ze zakt door haar knieën en laat zijn eikel langzaam bij haar binnendringen. Voorzichtig zakt ze steeds een stukje verder totdat ze op zijn buik zit. Dan begint ze langzaam op en neer te bewegen. Hans voelt haar kutje strak om zijn pik gespannen.

Met elke millimeter huid voelt hij hoe ze over hem heen schuift. Het genot is bijna ondraaglijk. Gerda begint steeds wilder te bewegen. Het zweet breekt hem uit als hij voelt hoe haar kutje zich om zijn pik samentrekt. Gerda kreunt en hij begint weer te schokken. Ze gilt het bijna uit. Dan komen ze bijna gelijktijdig klaar. Gerda zakt voorover en rust met haar hoofd vlak naast het zijne.

Haar zo te horen hijgen maakt hem alleen nog maar geiler. Met schokken schiet het zaad door zijn pik. Elke schok is een hemels gevoel. God, dat het zo lekker kan zijn.

Hij kijkt Gerda aan, maar alles wordt zwart voor zijn ogen. De volgende ochtend wordt hij wakker in Gerda's bed. Gerda zelf ligt niet meer naast hem. Hij staat op en neemt een bad. Als hij daarna beneden komt staat Gerda in de keuken het ontbijt te bereiden. Hij loopt op haar toe en wil haar kussen. Ik zou het fijn vinden als je net wilt doen alsof er niets gebeurd is. De mooiste nacht van zijn leven en dan doen alsof er niets gebeurd is. Tijdens het ontbijt zwijgen ze allebei.

Nadat ze de tafel heeft afgeruimd gaat Gerda naar boven. Als ze even later weer beneden komt ziet Hans dat ze een lange broek met lage schoenen draagt. Dat is de eerste keer sinds hij hier logeert dat Gerda geen rok draagt. Hij begrijpt waarom ze dit doet, en voelt zich diep ongelukkig.

Zo gaan er een paar dagen voorbij waarbij ze elkaar nauwelijks spreken. De avond voordat hij weer naar huis gaat pakt hij vast zijn spullen in. Hij wil eigenlijk niet naar huis maar begrijpt dat er niets anders opzit. Voor de laatste keer neemt hij een bad. Zoals zo vaak tijdens zijn bezoek zit hij ook nu weer met zijn pik te spelen. Het gebeuren van oud en nieuw laat hem niet los.

Hij heeft zich al ontelbare malen afgetrokken met het beeld van Gerda voor ogen. Plotseling hoort hij Gerda zijn naam roepen.

Ik wil je nog even spreken. Als hij de trap afloopt ziet hij dat het beneden schemerig is. Gerda heeft het grote licht uitgedaan en slechts een klein schemerlampje laten branden. Ze zit op de bank op hem te wachten. Tot zijn verbazing draagt zij haar badmantel. Onder haar mantel uit ziet hij haar benen, weer met panties en de hem zo bekende hoge schoenen. Ze staat op en loopt op hem af.

Kun je mij vergeven? Ik wil alleen nog maar met je naar bed, kan de hele tijd nergens anders meer aan denken. Dat kan toch niet Ik weet dat je ontzettend geil wordt van panties. Dacht je dat ik nooit gemerkt heb dat je in mijn lade zat te rommelen?

God, hoe vaak heb ik niet naar je toe willen komen als jij in je bed lag te slapen. Ze laat haar badjas vallen en hij ziet dat ze kousen draagt in plaats van panties. Het zijn mooie zwarte kousen met een donkere boord om haar dijen. Verder draagt ze een klein slipje en een soort nylon hemdje met jarretels om haar kousen op te houden.

Het is het mooiste en meest opwindende wat Hans ooit gezien heeft. Ze klimt op het bed en gaat op het achtereinde zitten. Terwijl ze haar benen spreidt strijkt ze met haar handen van haar enkels via haar knieën langs de binnenkant van haar dijen richting haar kruis. Ze kreunt zachtjes en kronkelt een beetje met haar lichaam. Met haar schoen glijdt ze nu langzaam langs de binnenkant van zijn been.

Voorzichtig prikt ze met haar hak in zijn strak gespannen zak. Dan doet ze haar schoenen uit. Met haar kousevoeten strijkt ze zachtjes over zijn benen op en neer. Dan schuiven haar voeten door tot aan zijn pik. Met haar tenen begint ze zijn ballen te masseren. Het lijkt wel alsof zijn pik haar terug wil drukken zo stijf is hij.

Nu neemt ze zijn pik tussen haar voeten en schuift ze langzaam op en neer. Het is het fijnste gevoel dat Hans ooit gehad heeft. Telkens als haar voeten onderaan de wortel komen schuift ze ze even over zijn buik heen en weer, komen haar voeten bij zijn eikel dan neemt ze deze tussen haar tenen en wrijft er zo een poosje over.

Na een paar minuten laat ze zich van de rand op het bed glij- den. Terwijl haar voeten hem blijven aftrekken sluiten haar lippen om zijn eikel.

meesteres billenkoek wil jij mij neuken