Natte kut vingeren neuken voor 50 euro

natte kut vingeren neuken voor 50 euro

Beffende meiden verona van de leur gratis

Wat wordt er bedoeld met wederzijds respect? Dat de leraren stil zijn als wij praten. Dan zeggen die voorlopig niets meer. Waarom krijg je druk op je oren in de trein? Omdat hij al het water weg moet drukken. Dan ga ik huilen. Nee, niet doen, dan moet er nog meer water weggedrukt worden. We hebben sinds kort stromend water in de Cocksdorp.

Nee, dat is de zee, die was er altijd al. Frank ik wil één keer dat je uit jezelf je spullen pakt. Ik voel me wel verantwoordelijk, straks ben je ziek en moet ik geld gaan inzamelen om een bloemetje en een kaartje te sturen.

Ik heb gesnipperd met een kaart van vorig jaar. Maar die is toch een andere kleur? Maar dat zagen die idioten Hoekman en René niet. Niels, je moet geen spelletjes spelen, zo hou ik geen enkele goede leerling over. Matthijs, ik droomde vannacht over jou. Over Matthijs kun je alleen maar nachtmerries hebben. Als je nou op een plaats gaat zitten waar ik je kan bekijken, Matthijs. Gelukkig sloeg de kettingzaag net af voor mijn been er afwas. Niels, we hebben je betaald! Ja Niels, je zou er voor zorgen dat ie nooit meer afsloeg.

Ja, maar het moest wel op een ongeluk lijken. Kijk, met mijn armen is niets mis. Dat wordt dan nog maar een aanslag. Dat herhaal ik niet. Iedereen zit druk op knopjes te drukken en Bart probeert een bericht naar huis te sturen. Verfrommel je zo mijn papiertje? Ow was dat jouw papiertje. Ja sorry Niels, jou Matthijs noemen was wel het ergste wat ik kon zeggen. Er is nog een iemand erger een klein rond mannetje genaamd Joost.

Daar zijn we nog niet over uit. Maakt niet uit je bent goed verzekerd. Steek dat ding in je reet! Henk mag ie bij jou in je reet? Ja dat mag ook Noem een voordeel en een nadeel van de verandering. Ruben, jij gaat voor aan zitten want je probeerde haar te Thomas is toch een "hem"? Wat kun je met een waarschuwing doen? Die kun je inwisselen voor een consumptie. Hij heeft zijn drol nog niet over de wc uitgesmeerd.

Daar heeft hij straks tijd genoeg voor. Je wilt niet weten waarom ik te laat ben Dan heb jij nu een 1! Niels, vind jij dat grappig? Nou ja eigenlijk wel. Dan heb jij ook een 1. Oh nee jij hebt Henk voor Engels, dit keer heb je geluk gehad mannetje maar volgend jaar wie heb je dan voor Engels? Zie ik dan wel weer. Bart geeft Jildou een Fisherman's Friend.

He we gaan elkaar niet vergiftigen. He, wat hebben jullie met Jacques gedaan? Hebben jullie hem opgeruimd toen ik weg was en ligt er nu een man uit het raam met zijn handen opzijn rug gebonden. Hallo dames, jullie stormen zo op Niels af. Niels, vertel me wat is je geheim? Als iemand daar boven ook maar even luistert, één klein bliksem straaltje is alles wat ik vraag, elektrocuteren door de koelkast mag ook.

Toen je met Bart in de kleuterklas zat was hij zeker net op aarde geland? Matthijs nu zit je weer te kletsen! Hoe weet hij dat? Matthijs, noem eens een eigenschap van een ruit. Hûh, ow ik dacht aan een andere ruit, ik dacht aan een raam.

Komt zeker omdat ik elke dag aardig "Hoi Pieter" zeg. Nee, daar is het nu te laat voor, moet je 's ochtends doen, niet om kwart over 2. Voor mij is het nu nog ochtend. Het lijkt me wel lachen als de directeur daar beneden loopt en hij ziet leerlingen op de bovenste verdieping stenen uit de muur slaan terwijl Pieter gewoon les geeft.

Ik ga wel in de plaats van Pieter naar Londen. Sturen Pieter wel de verkeerde bus in en ga ik wel in zijn plaats.

Bart, dit word je dood ik geef je 10 seconde Ik ga Karel vermoorden! Ja, maar eerst die 2 opdrachten maken. Alwin, je hebt geen oren. Mag ik ook een boterham? Nee, dat mag niet. Iedereen valt hier flauw van de knoflook lucht. Het schaamlip staat op d'r kaken en zit door die facelift nu achter d'r oren Waarom hoor ik 3 á 4 mensen praten?

Dan doe ik het beter ik hoor er 5. Hé een van ons zit hier fout. Misschien dat ik met Nederlands bij jullie in de klas zit. Matthijs, heb je nog pinda's? Nee, die voer ik wel aan de echte apen. In de prehistorie gingen de sterkste jagen, de mannen dus. De mannen en Nienke. Waarom praat je tegen je zelf? Ik praat tegen die gene die luistert.

Jij bent de enige die luistert. Nee Nienke, je bent niet grappig, er is er maar één grappig! Ja, dat is Niels.

Is Matthijs ook homo en heeft hij een vriendin? Ben je, je territorium aan het afzetten? Ja lekker op de dop kwijlen. Ik ben immuun voor enge ziektes en als je hem terug wil laat ik Bart er over heen zeiken. Pas op voor je hoofd. Als ie dichtklapt ben je, je hoofdkwijt en als die boven op iemand valt heb je 2 doden. Alleen zwak zinnige noemen me b00t.

Je noemt je zelf ook b00t. Hé Marcus, doe eens normaal. Straks bel ik Die helpen hem al niet eens meer. Ze hebben een aparte afdeling dus moet je bellen. Moeten ze tegen de klok in? Duco van der K: Maar jij hebt ze wel tegen de klok in. Dan moet het wel. Ik krijg steeds meer respect voor H: Jij lijkt ergens op Nienke D: Op een van die gaste van de Osbournes. Ik voel me net een kindermeisje.

Dus jij bent een man in het lichaam van een vrouw? Ik dacht dat mannen wat anders meten? Daar is die 30 cm liniaal niet lang genoeg voor. Ze hebben de trap treden verhoogd nu komt hij de trap niet meer op. Ik ga dood hier! Zo erg stinkt Joost nou ook weer niet uit zijn mond. In de herfst vakantie ga ik naar Ibiza. Daar hebben ze al genoeg natuur rampen.

Waar is de 4e, waar is Bart? Die hebben we opgegeten. He dat mag niet, jullie moeten wel een hapje voor mij overlaten. Waarom lopen leraren altijd weg als we maar met z'n 4e les hebben? Omdat alle mensen die de intelligentie omlaag halen weg zijn, daarom lopen de leraren weg, ze zijn bang! Je moet Alwin daar voorin zetten. Nee, bij het grof vuil. Ow ik bedoelde Niels. Mij een beetje beledigen! Nee, hij beledigt mij! En hoe gaat het met Linda? Goed, ze kan een paard na doen.

Zou het voor Bart ook een feest dag zijn? Val jij onder de categorie dieren, is het voor jou ook een feestdag vandaag? Heren wees eens stil. Moet je voor stellen hoe je er uitziet. Hoe kom je aan die eikeltjes? Nienke heeft Matthijsjes in haar broekzak. He dat zijn eikeltjes. Nee, dat zijn snoepjes voor mijn keel, Pieter.

Ik heb net een kind gekregen. Dus toch, ik vond je al wat dik. Zeg Ruben, mijn ouders betalen net als jouw ouders school geld toch? Haal je poten dan onder mijn stoel vandaan. En je pakt het verkeerde pilletje, de pil van Drion, dan word je de volgende ochtend dood wakker. Willem, waar is Pieter?

Ja die komt er zo aan, ik loop wat sneller. Vliegen in de magnetron geeft een leuk effect. De dag dat Marcus een grote magnetron koopt ga ik verhuizen. Die turken knappen wel al onze vieze klusjes op, die wij niet willen doen. Zoals mijn huiswerk maken. Nienke verkleed zich zelf als Al-Qaeda strijder. Bij sommige mensen is het wel prettig als ze iets over hun hoofd trekken. Ow, dat valt nog mee, dat is bijna 4,5x hoger als mijn vorige cijfer. Ja, ik heb het af. Ik schrijf even op dat je, je boek niet bij je hebt.

Dan heeft hij een aparte agenda voor mij alleen nodig. Alwin, wat kun je zeggen over 2? Het is 1 meer als 1 en 1 minder als 3. Iedereen was er behalve ik? Ja en daarom was het ook heel gezellig. Ken je die gleuf even dicht houden? Nee, die staat altijd open. Ik heb echt een sick goede film gezien. Hoe heet die dan? Ja hij had echt een kut titel.

Wat gebeurde er dan in de film? Hij ging door een tunnel En ik ga weer aan het werk Ow ja en hij was onschuldig. Ga eens naar boven op dat scherm. Ja je gaat wel naar boven. Welke lettergreep van het woord NEE begrijp je niet? Voor zo ver ik weet staat er geen porno meer tussen. Alwin moet op zijn lengte letten, één dreun van Marcus en hij is weer 10 cm kleiner. Als je echt wat lelijks wilt zien, kijk je maar naast je, naar Nienke.

Ik heb trek in snoepjes. Je hebt een hele grote winkel en als je daar van die glimmende muntjes inlevert krijg je er snoep voor terug. Thomas B en Matthijs van 't N: Alwin is jarig, Pieter. Ja, is echt waar. Gefeliciteerd jongen, nog vele jaren Maar niet in deze klas. Pieter, kunt u 12b uitleggen? Ow, kom op zeg die is makkelijk. Waarom staat er dan een groot vraagteken bij jou? Als Bart in het leger gaat, dan word ik priester of nee, psychiater in het leger om al die getraumatiseerde mensen te helpen.

Het hele lokaal is leeg en waar ga jij zitten? Voor Alwin, het vervelendste jongentje van de hele school. Marcus, jou handschrift werd in de 2e W. Je moet verzekeringen verkopen aan mensen en wat heb je voor verzekeringen nodig? In jouw geval een heleboel. Ik kan dat jochie wel aan. Dat "jochie" is 5 koppen groter. Dan ga je hem maar pesten, dat jochie is nog groter.

Jullie zijn echt een stel debielen ontsnapt uit een gekkenhuis. Nee, jij ruikt lekker. Jullie maken te veel herrie. Ja, dat weten we nu wel, jij bent al de 3e die dat zegt. Ik heb het koud, ik ga naar huis. Dat is voor kou. Thomas heeft geen opvoeding gehad. Ik ben bij jou in heropvoeding. In de bus naar Keulen moet je minimaal 4 uur achter elkaar door kunnen eten en in een rap tempo ook.

Moet je die vreemde geluiden van Bart horen. Hé nu zitten er ook witte vlekken. Duitsers zijn dat soort sexy reclame borden wel gewend.

En wij in Nederland niet? Heb je Marcus zijn pc al eens gezien. Jullie hebben wel een korte concentratie boog. Dat komt omdat al het alcohol onze hersencellen heeft afgebroken. Matthijs heeft last van PMS. Krijg je daar van die bruine vlekken van in je onderbroek? Een mooie vraag voor op het proefwerk, teken een rhombikuboctaëder.

Broom heeft een geel bruine kleur. Dat lijkt op het zelfde goedje dat ik vanochtend in de wc deponeerde. Ruben, je wordt verwaarloosd! Dan moeten we met z'n alle geld in zamelen, dan kan hij een nieuwe moeder kopen.

Als jullie later in de goot liggen kunnen jullie niet zeggen dat ik er niets aan heb proberen te doen.

Ja, sorry dat ik zo laat ben maar mijn zusje was van de trap gevallen. En je kon niet over haar heen stappen? En Henk weet jij wat je wilt? Ja, ik wil nog een koekje. Nu hebben ze op je tekeningen nog kleren aan, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Niels tekent straks zijn eigen porno films. Jouw oma kijkt in de gids om te kijken wat er op het Internet te zien is. Nee, dat was mijn opa.

Ja, en Marcus heeft een vliegende olifant als huisdier. Ik heb voor het eerst een röntgenfoto gemaakt. Jij hebt voor het eerst een röntgenfoto gemaakt en zij voor het eerst een foto van een rund. Wat geeft dat gele, paarse, rode en blauwe aan?

Ik moet zo weer een zoektocht naar Henk Zevenbergen houden. Ga je met Henk Zevenbergen trouwen? Je moet Nienke niet uitdagen, straks moet ik Matthijs weer bij elkaar vegen.

Buiten uit het raam! Zoek de setwaarde van die chicks eens op. Moet ik je weer in elkaar slaan? Je bent geen leeuwen temmer! Ik heb er wel in gespuugd.

Ach wat extra vitamientjes. Ohh Matthijs deed zijn mond open. Als Bart nog een keer zijn mond open doet gooi ik er een baksteen in. Waar zitten we nu?

Ja op een wolkenkrabber. Ja, dat is zeker hoog niveau. Er zit een houtworm in je hoofd. Maar er zit helemaal geen hout in mijn hoofd. He, je neemt geen wiskunde boek mee naar de wc. Je moet toch iets hebben om je reet mee af te vegen? Je weet wat ze zeggen, jongens met grote voeten hebben een grote Ik ben geen jonge.

Ik weet niet hoe dat bij meisjes zit. Ja, met grote schoenen heb je een groter gat. Ja als je een grote schoen er in stopt rekt het uit. Heb je hem opgegeten? Nee, ik kan nooit alleen een hele Marcus op. Bowlen met je familie is saai. Mijn familie is tof. Als het allemaal van die Warcraft niggers zijn Was jij bij CKV? Ja ik was bij CKV Ik zal je kop eens even bewerken.

Daar kom je toch niet bij. Maar je kunt wel over Alwin struikelen. Dat zou Bart ook wel willen. Ik zeg het je maar 1 keer. Dat is dus al 2 keer. Ja, dat weet ik niet, die ben ik kwijt geraakt. Die besterfde diersoort is op hete draad betrapt op het drinken van een slokje water. Ach dat zijn we wel gewend. Ja, het is goedkoper dan naar de dierentuin gaan. Niels, ik zeg tegen jou niets meer want dan schrijf je het op.

Oh nu schrijf je dit op. Als het belangrijk is laten we wel een paar van die negertjes rennen om de brief te bezorgen. Merel, ik sluit je op en bind je vast en geef je geen eten tot je een heel boek hebt door gewerkt. Rommelkont, we moeten je even opnieuw opvoeden. Dus loop maar naar de vuurtoren en weer terug.

Jij hebt toch niets beters te doen, dan zit je een beetje kont te vingeren met je Diablo maten. Ik word gewoon voor man uitgemaakt.

Zal niet de eerste keer zijn. Dat wordt wat volgende week met oud en nieuw. Maar het is nog maar net eind april?! Ik schrok me rot, heb het nu al helemaal gehad, maar ik heb ook nog maar 3 lessen gehad. Miss en Mrs is handig voor de postbode, dan weet hij met wie hij wat kan beginnen.

Dan weet hij in welke gleuf hij het moet stoppen. Labello bij een benzine station is duur, en mijn auto kan er niet eens op rijden. Jullie moeten ergens anders gaan zitten, hier vooraan bijvoorbeeld,dan kan ik jullie sneller een tik geven. Doe je ook mee? Nou vooruit, zo'n roze papiertje kan ik niet weerstaan. Jullie zijn van die mensen die met extreem make over mee doen.

Vindt je dat ze het nodig hebben? Aan het eind van dit blok heb ik een nieuwe snipperkaart nodig, want deze zit al bijna vol. Ik vond je broer al vreemd, maar jij slaat echt alles!

Ik ben de betere versie van mijn broer. Wat is er mis met meisjes van 5? Ik mag Mike niet. Klaag zijn ouders aan wegens zijn bestaan. Karel en de Elegast? Daarom ga ik dus nooit naar het VWO. Nee, daar ben je gewoon te dom voor. Nu weten we waarom je altijd geld te kort hebt. Zelfs bij mij gaat er wel eens een proefje mis. De proef van zijn ouders ook. Lutz is vast beter dan René. Dat is ook niet zo moeilijk. En dan gaat het alarm, 20 minuten lang op decibel "Heb je even voor mij.

Ilja, wil je deze discussie op de gang voorzetten? Ilja werd uit zijn eigen studie uur gezet. Zo'n velletje kun je niet als maandverband gebruiken, bij 4 lukt het net. Maar dan kun je net zo goed een heel schrift in je broek duwen.

Toen ik 2 was ging ik al in m'n eentje boodschappen doen. Toen ik 2 was zat ik net bij de commando's. Doe dat eens niet. Omdat ik een heel vervelende man ben. Groningen is wel cool, ze hebben er het grootste kroegen complex van Nederland. Dat hebben ze alleen gebouwd omdat ze niets beters te doen hebben. Mag ik snipperen zodat ik weg kan uit de wiskunde les? Als er iemand is die wil snipperen ben ik het.

Dat moet met een T. Iedereen snapt wat ik bedoel. Ja, zo kan Alwin ook Frans. Het heeft geen haast, maar het liefst zo snel mogelijk. Dat is lekker handig. Ivo is nog in de ontkennings fase. En jij in de ontwikkelingsfase. De NAVO doet er ook aan mee. Liet jij die meiden gillen? Deed je je broek omlaag? Wat is uw favoriete wijsheer? Dat klinkt als iemand uit Dragonball Z. Voor die xxxxxxx op het toets rooster moeten we nog iets leuks verzinnen.

Bij die kakkers vroeger, ging er voor ik afgestudeerd was een de gracht in. Helaas heb ik dat nooit gedaan en heb er nog steeds spijt van. We moeten een keer het reactie product van een proefje in René zijn koffie gooien en kijken wat er gebeurt, als hij het opdrinkt.

Hij kan er alleen maar van opknappen. Kijk eens wat ik gevonden heb! Als het goed is, zit er ook een in je broek. Maar die van mij ziet er heel anders uit, er zitten allemaal groene korsten op.

Mijn lul is eindelijk weer klein! Na km heeft hij eindelijk geen paal meer in zijn broek. Bordje verboden te roken bij Terezín Niels W: Dat is ook wel logisch met al die gaskamers. Je gaf me een klap! Dat ging per ongeluk. Als ik het expres had gedaan, had ik wel harder geslagen. Dat waren veel te wijze woorden, voor een zondag. Vooral voor een zondag die na de zaterdag komt. Dat verhoogt de kans op kanker. Maar ik eet elke dag een broodje Calve pindakaas.

Respect voor de dyslect. Ga je een nieuwe actie opzetten? Kom op, beetje actie Bart. Wat is een golffront? Dan is Willem-Alexander ook in de buurt. De golven slaan over de rand van de aarde. Zie je wel, de aarde is plat. Oke, rond en plat. Wat krijg ik als ik deze tentharing in Ilja's oog gooi?

Applaus en een anale beurt. Made in China, zouden Chinese niets beters te doen hebben dan potloden voor ons maken? Een Internite site, die mag je alleen 's nachts bezoeken. Nou dan weet je wel wat voor site het is. Ilja geeft geen BV , beeldende vorming.

Soms geeft Ilja een beetje BV. Ik zie jullie als een onbegonnen tuintje, waarin je moet schoffelen en dan moet ik jullie tot bloei brengen. We worden afgekocht met studie uren, dus moeten we er wel snickers voor terug krijgen. In periodiek systeem der elementen Renske van R: Ja, daar worden CD's van gemaakt. Ik voelde een nagel in mijn rug en ik dacht dat is een leuk meisje. Omdat ik je verjaardag wist, krijg ik dan een plus puntje? Ten eerste verdien je die niet, ten tweede die heb je ook niet nodig.

Niels heeft 2 gedachte gangen, zijn gewone en zijn tja hoe zullen we het noemen Er is wel een relatie tussen het cijfer en het bedrag, maar het bedrag is nog nooit zo royaal geweest dat ik door mijn knieën ging. Is dit een keerpunt of niet? Suddenly was er een new boy in town. Ben speelde de bink, de macho en Ann was daar gek op. Volgens eigen zeggen van Peter van Dijk was hij van adel, of halfadel.

Een wat bekakte blufgozer: Hij kwam uit Soest of Zeist, ergens uit die contreien. Maar wel de arme tak. Hij werkte achter de espressoapparaten in Tedje.

Er hing een agressieve sfeer. Peter had gehoord van Ann en die wilde ie wel hebben. Tegen mij zei hij 'Ik sla je kop d'eraf'. Dat was een toon die wij niet gewend waren. Wij waren niet met agressie bezig. Aadje Bos beschermde mij, want Ann was toen nog mijn verloofde. Maar Peter wilde Ann. Ann had een klerebui want onze verloving was tot een nulpunt gedaald. Ik kon het me wel voorstellen. Ze gaat gelijk met Peter in zee. Binnen een half jaar had ze een dikke buik en zijn ze gaan trouwen.

Haar ouders waren er op tegen. Na een jaar waren ze ook weer gescheiden. Willie Vink We hadden een bassist nodig voor Leadbelly's Ltd. Hij was toen al een oudere jongere en woonde niet meer bij zijn ouders. Hij woonde in een kelderbox. Dat deden er wel meer. Het mooie was dat je daar in en uit kon lopen en buiten de controle van ouders, installaties neer kon zetten. Rudy was zo'n kelderboxjongen.

Willie Vink had al een reputatie. Ze had zich laten vastbinden door Indische jongens. Ze had zich door zwepen laten slaan, door Indische jongens. Niet echt waar, maar dat waren de verhalen. Willie was een wilde meid. Ze was snel fed up en was altijd in voor nieuwe dingen.

Liet ook makkelijk weer iets los voor iets nieuws. Ineens groeide ze vanuit de beperkingen van het betonnen-kelderboxgebeuren naar de Haagse binnenstadscene. Dat was haar carrière. Ze werd de big mamma van de scene. En Bieler werd lastiger. Ik ben net zo goed als Jagger'.

Hij was alles en wij waren noboydies. Soms kwam ie wel opdagen en soms niet. Jay en ik dachten, 'Kijk. Willie Vink wordt de groupie. Wij zeiden, 'Ok Wil, jij versiert Bieler'.

Willie had de stuf en versierde Bieler. Willem werd rustiger en relaxed. Ze ging hem coachen. Ze ging hem rustig houden. Ze gaf hem af en toe een blow. En ze zorgde voor z'n sexuele trekjes. Daarna verscheen Hannie en ze wordt de grootste fan van Bieler. Willie zat daar tussen. Jay en ik vonden dat wel prima, want Willie voerde al die dope aan en ze wilde ook wel neuken. Dus iedereen had daar wel wat aan.

Willie was er en moest er zijn. Ze was niet alleen groupie, maar ook de persoonlijke verpleegster van Willem. Voor Jay, Willie en ik stond de dope centraal en Willie zou Bieler richten naar onze ideeën.

Willem zou al zijn rare fratsen eens worden afgeleerd. Bieler aanbad haar en liet zich heerlijk door haar in de watten leggen. Ze kreeg privileges en mocht in z'n kleedkamer komen waar wij niet mochten komen. Willie zorgde overal voor. Later kruisten Hannie en Willie elkaar. Hannie gebruikte geen dope, was niet hip. Willie was hip, Willie had de dope. Willie was een moeder.

Op zoek naar dope en excitement. Wanneer excitement ontbreekt in popmuziek, is het geen popmuziek. Beat en rock-'n-roll hebben excitement nodig. In flamenco noemen ze dat 'duende', soul, kloten, power.

Ook buiten de muziek zochten wij altijd excitement. Op een van die avonden dat Jay en ik op zoek waren naar excitement gingen we de binnenstad in, op zoek naar dope. We scoorden een portie marihuana wat pillen en wat LSD. We gaan naar wat cafés en een paar hippe tenten en lopen 's nachts naar huis terug door de Javastraat met Willie Vink en Barney de Krijger.

Barney kwam oorspronkelijk uit Rotterdam en was een artistieke dopegebruiker, dus die was ok. In de Javastraat komen we langs de galerie van de gebroeders de Brei. Onder de galerie woonde de oudste broer in het souterrain en dat stond in het circuit bekend als een illegaal café. Een semi-geheim café en het zag er gezellig uit. Dus wij naar binnen met zijn vieren. Eerst werden we niet toegelaten omdat het al vol zou zijn en bovendien moest je betalen voor de drankjes.

Soms was de drank gratis, maar vanavond moesten we voor de drankjes betalen. Maar we hadden geen geld meer bij ons. Willie koopt het aan de deur af en geeft een paar brokken stuf.

Dus wij mochten naar binnen en gratis drinken. Er zit inderdaad een heel gezelschap en Barney gaat op een oud bankstel zitten en pakt een gitaar die daar staat. Barney zuipt zich vol, blowt zich helemaal gek en zit helemaal in zichzelf de hele nacht op die bank gitaar te spelen. Van twaalf tot vier heeft hij voor zich uit zitten spelen en verder niets gezegd of iemand gesproken.

Op een gegeven moment ontdekt Barney ergens een pot honing, zet die naast zich op de bank en neemt af en toe een lik met zijn vingers uit die pot. Barney had een grote bos rood haar en een baard en zag er al een beetje als een beer uit. Hij bleef rustig doorspelen en alles zat onder de honing, op de gitaar, in zijn baard. Alles kleefde en plakte, maar Barney speelde rustig vrolijk verder. Hij was totaal van de wereld. We keken daar ook onze ogen uit. We kenden niemand en voelden ons ook behoorlijk weltfremd door de dope.

We begrepen niks van wat er gebeurde, maar we vonden het wel gezellig en maf. De jongste broer de Brei was een lange slungel van zo'n een meter vijfennegentig lang.

Het souterrain was net iets hoger dan twee meter. Die broer zet een bromfietshelm op en begint daar, op de muziek tegen het plafond te pogoën.

Een dansje dat pas later is uitgevonden. Een gipsenplafond, dus allemaal deuken erin. Jay en ik keken elkaar aan en dachten 'Wat gebeurt hier allemaal'. Die jongen was volkomen gestoord. Andere mensen zaten tarotkaarten te leggen. Er zat een Antwerpenaar tussen die de kaarten uitlegden. Aan de hand van de kaarten werd van iedereen wat gezegd over de toekomst. Iets positiefs, of iets negatiefs. Al die mensen zitten daar serieus omheen. Die Antwerpenaar trekt een kaart en schiet in een enorme stuip.

Schuim op zijn mond, dronken en stoned. Hij klapte tegen de grond. Iedereen schrok zich rot en dacht dat hij een slechte kaart had getrokken en zich te pletter was geschrokken van zijn eigen toekomst. Hij had een epileptische aanval gekregen! Wij waren ook volkomen stoned en dronken. Die oudste broer belt de GGD en wij voelen nattigheid.

We hadden stuf bij ons en werden gelijk paranoïde. Het was al vroeg in de morgen en het werd langzaam licht. We trokken Barney van de bank en vluchtten snel naar buiten. Toen we bij de hoek waren kwam de ambulance al met gillende sirene aanrijden en die jongen werd afgevoerd. Na afloop van zo'n avond dachten we 'wat gebeurde er allemaal', op het moment zelf hadden we geen enkel idee wat er aan de hand was.

We stonden zo ver van de realiteit af. Daarna liepen we naar huis en we zagen de ambtenaren al weer met hun koffertjes en tasje naar kantoor gaan.

Wij gingen toen lekker slapen. Here we go again. Via Willie Vink kenden we alle Surinaamse dealers. We wisten precies waar we moesten zijn. Bij Boeroe, Iwan of Boelie. De drie belangrijkste Surinaamse dealers en de mooiste die er waren. Ze liepen als cats.

Boelie was de mooiste. Hij sprak heel zachtjes, zo van "He man, he man, moet jij wat kopen man? Boelie liep op kousenvoetjes door het leven als een echte cat, een hippe cat. Boelie had veel waardering voor ons. Boelie vond onze generatie wel interessant. We liepen altijd met pocketboeken op zak en waren in zijn ogen intellectuelen.

We zaten op de Vrije Academie en hadden literatuur op zak. We lazen bijvoorbeeld Lenny Bruce, Talk dirty and influence people. Jack Kerouac, On the Road. Dat was dan voor een tijd je lijfboek. Allen Ginsburg hadden we op zak en daar liepen we mee rond. Je las te pas en te onpas. In trams, bussen en coffeeshops. Voor Boelie waren wij dus intellectuelen. Wanneer er in mijn jeugd een neger in de tram zat zei je tegen je moeder 'Mamma kijk is, een zwarte meneer'. In die begintijd waren de Surinamers echte hippe gasten.

Boelie leidde een bijzonder dubbelleven. Hij was gelieerd aan een hoogblonde Duitse prostituee die hij van de Raperbahn uit Hannover had weggeplukt. Daar was hij mee getrouwd en zij fungeerde als Hoerenmadam. Boelie had een café annex restaurantje op het pleintje bij het oude Westeinde. In de keuken stond Iwan.

Iwan was een tough guy. Hij had een grote woeste snor. Zo'n grote zwarte driehoek en onder zijn onderlip een kleine sik. Dat was toen hip. Wanneer we in het café kwamen overdag zei Boelie 'Easy man, easy. Kom mee naar boven'. Boven zat de hoerenkast die zijn vrouw runde. Daar stonden gigantische grote bankstellen. Koperen lampjes, veel roodpluchen en goudkleurige voorwerpen. Overdag was het niet in gebruik. We zaten daar en Boelie gaf ons wat te roken.

En wij proeven en blowen. Hij had de beste opium, de beste hash. Boelie, Boeroe en Iwan hadden fantastische contacten in Rotterdam. Ze konden overal alles loskrijgen. Wij zaten daar tussen vier uur 's middags en 's avonds een uur of acht. Daarna begon het bordeel te draaien en waren wij al weer weg. Als je gescoord had bij Boelie kwam je daar knetterstoned weer uit, met zulke balen onder je armen. In hotel Bristol op de Stationsweg werd ook gedeald.

De tamtam was de beste communicatie om te horen of er wat was. Je hoorde en deed alles via kwek-kwek-kwek. Je deed weinig over de telefoon, want Jansen en Jansens zouden misschien meeluisteren. Het was op een avond en we zouden gaan scoren. En wat doen we? We gaan geld inzamelen. Daar begint 't mee. Geeltje, geeltje, geeltje, vijftig gulden, een meier. Ok ik zal deze keer dealen. Die dealersrol wisselde steeds. Om beurten ging je wat halen. We zorgden voor elkaar, net als in een commune.

Ik ga dus naar Tedje. Eerst een koppie koffie nemen en ga daar zitten. Ik wist precies waar ik moest zijn. Vanuit Tedje had ik Boeroe gebeld. Hij zei 'Wacht maar op de hoek man'. Ik stond op de hoek te wachten. Je voelde je als een veeverkoper die met een grote zak met geld op de markt koeien gaat kopen.

Zo'n bundel met geld. Ineens kwamen er drie jongens op me af en die begonnen me in elkaar te slaan. Niemand hielp me en ik vlucht Tedje weer binnen. Ze kwamen achter me aan en ik werd binnen met een barkruk op m'n hoofd geslagen.

Daarna werd ik eerst afgevoerd naar het Militair Hospitaal op de Fluwelen Burgwal voor een eerste hulp behandeling. Daarna werd ik doorgestuurd naar de Zuidwal. Lichte hersenschudding, elleboog afgescheurd, pezen afgesneden, bot afgebroken. Er werd een metalen schroef in mijn arm gedraaid. Toen lag ik in het ziekenhuis, met een baal met geld en zonder hash.

Later kwam de recherche. Of ik m'n aanvallers herkende. Later hoorde ik, via, dat ik wel eens met een meisje had gesproken die een vriendje had die razend jaloers was. Hij zei tegen z'n kameraden dat wanneer ze mij tegen zouden komen ze die jongen in elkaar moesten slaan.

Ze hebben me voor de verkeerde gehouden. Later zijn ze, geloof ik, nog gepakt en gestraft. Maar ik lag in ieder geval zes weken in het ziekenhuis. Toen ik in het ziekenhuis lag heeft de politie bij mijn ouders thuis een inval gedaan.

Op mijn zolderkamertje hebben ze niks kunnen vinden. Omdat ik alles in plastic zakken onder een dakpan had verstopt. Willie Vink was getuige. Boeroe hebben ze door een etalageruit geslagen door pooiers. Ze hebben hem teruggehaald door de ruit heen. De scherven vielen omlaag. Z'n nek werd afgesneden en hij is doodgebloed.

Ze hebben hem gewoon laten liggen. Willie kwam het ons vertellen en ze ging helemaal uit 'r bol. Boeroe was onze favoriete dealer. De wereld was van de beatmakers en zij stonden in het middelpunt daarvan. Het witte-fietsenplan moest nog worden uitgevonden, maar de Q-leden en aanhang eigenden zich alle fietsen en brommers toe die ze nodig hadden. Ook die werden wel weer gestolen, zodat er een levendige steel-en snaai cultuur bestond. Met een Parka zag je eruit als een pinguïn. Dan had je zo'n klep van achteren en die drukkers moesten los hangen.

Er hingen achter twee touwtjes uit en had je zo'n split van achteren. Een Parka was ook heel nuttig. In de mouwen kon je een betonschaar steken en 's nachts alle bromfietssloten doorknippen. Handige jongens stalen Puchjes en Thomosjes en in een schuurtje of keldertje werd zo'n brommer in drie kwartier totaal gedemonteerd.

De onderdelen werden dan verkocht, een motorblokje, een uitlaatje, carburateur, sproeiertje, van die kleine tankjes een spinnetje noemde ze die. Dat was gelijk handel, maar je Puch was je kwijt. Er ontstond een heel circuit waarbinnen je voor weinig onderdelen kon kopen. Ze gaan behoorlijk tekeer en pakken alle dope en meiden die ze kunnen krijgen. In een oude bioscoopzaal die stijf stond van de hashrook zien ze een optreden van Jimi Hendrix, vlak voor hij zou doorbreken met 'Hey Joe', z'n eerste hit.

Of Paul Busee daar bij was is onduidelijk. We ondergingen zijn gitaarspel als een sensatie en geloofden dat Hendrix de grens had bereikt van wat iemand op een gitaar kan doen. Later zagen we hem nog in een nachtclub in Soho staan.

Jay was wel onder de indruk van de double bassdrum van Ginger Baker. Jay schafte ze thuisgekomen, onmiddellijk aan. De Q was voor een publiciteitsstunt in Engeland om in een rubberboot de Noordzee over te steken. Ze kwamen in Scheveningen aan land en gaven na de geruchtmakende overtocht een concert naast de Pier.

In Londen ontmoetten we een literair geschoolde beatnik. Zo jong als we waren wisten we van niks. Hij zei, 'Beste Paul, hoe gaan we met vrouwen om? Dat vinden ze heerlijk en zelf vind je 't ook vast lekker'. We waren achttien en hadden daar nog nooit van gehoord.

Wij terug in Den Haag en wij weer naar het strand. We liggen daar met gitaren, wijn, stuf, muziek, zee en zon. Ik zeg 'Jay, die woorden van Kenn blijven maar door m'n hoofd gaan'. Jay heeft 't zelfde gevoel. In no time hadden we twee chicks versierd.

We zouden nu eens even kijken of die Londense beatnik gelijk had en wilden wel eens ontdekken wat daar nu zo leuk aan zou kunnen zijn. We gingen de vrije duinen in van het Hoogheemraadschap en nestelden ons op zo'n vijf meter van elkaar in een apart duinpannetje.

We lagen ieder met een chick en maken een wip. Maar we gingen iets nieuws in praktijk brengen. Ik sla met die meid aan het experimenteren. Ineens zag ik boven het helmgras die kop van Jay naar boven steken. Z'n snor rood, sik, wangen en Jay zette grote paniekogen op. Had ie van die grote ronde stuiters in z'n knars. Jay helemaal onder het bloed. But every time I want one they are indisposed, poor old me' Zelfspot van Jay. Ze was ongesteld, jammer voor mij. Dat is de songtekts van 'The Life I Live'.

Dat is zo'n situatie die je samen meemaakte. In de songtekst van The Life I Live staat ook de zin: Op alle uren dat Jay vrij was, nam ik hem mee naar het centrum. Zodat hij kon leven en niet altijd achter dat drumstel zat. Meisjes vielen vroeger op make-up en oefenden met ballpoint op platenhoezen. Ze tekenden om de ogen zwarte lijntjes als eye-liner en mascara. Dames hadden Mobylettes en de jongens reden op een Puch. Sex was taboe vroeger. Als kind wist je daar niks van.

Daar was geen enkele communicatie over. Soms een toespeling op televisie door Toon Hermans of Wim Sonneveld, maar eigenlijk niks. Sex leerde je van de straat. Ik had ook vriendinnetjes in Wassenaar. Die meisjes wisten niks.

Dan hadden ze een eigen paard in de maneige. Er stond een witte vleugel in de kamer. De pa had een goede baan. Maar er was nergens tijd voor, dus die meisjes wisten niks. Ik kwam in al die milieus. Met je Puch was alles bereikbaar. Ik kwam ook in de Schilderswijk. Daar heb ik veel geleerd. Van alcoholische vaders van vriendinnetjes.

Alles over de jazz. Hoe een saxofoon praat. Hoe een saxofoon of een klarinet een stem heeft. De hele psychologie over de Jazz. Dat leerde ik niet in de Vogelwijk of Wassenaar, maar in de Schilderswijk. Je probeerde dan op alle mogelijke manieren naar binnen te komen. Via vriendjes bij de security of via raampjes, luikjes en achterdeurtjes.

Op een keer stonden we met een man of vijf bij jeugdsociëteit de Haard in de Daguerrestraat. Via een klein vierkant luikje zijn we naar binnen gekropen. Ineens stonden we oog in oog met Senf. Er werd gelijk gemept, want die Senf was behoorlijk hysterisch.

Er vielen behoorlijk wat klappen en we gingen weer door de voordeur naar buiten. Van het optreden hadden we niks gezien. Ook Willie Vink was daarbij. Stuf Mamma werd ze genoemd. Ze kon altijd voor dope zorgen.

Jay had een grote affiniteit met de manier van spelen van Viv Prince. Hij bespeelde de high-hat en cymbals van boven en niet zoals de meeste drummers van onderen. Jay vertelde dat hij ook drummer was en we werden uitgenodigd om mee naar het hotel te gaan. In het hotel werden geen bezoekers toegelaten en we zijn, met Willie Vink erbij, op handen en voeten onder de portiersloge door gekropen. Daarna hebben we de hele nacht met John Stacks en Dick Taylor op de vloer en op het bed gezeten.

De hele nacht praten en blowen. We hadden grote stukken bruine opium bij ons en dat hadden die jongens nog nooit van hun leven gezien. De hele nacht doorgehaald en bij zonsopgang gingen we weer naar buiten. Sex en drugs en rock en roll, in gezelschap van je eigen helden. Dan voelde je toch wel uitverkoren dat je dat meemaakte. Q65 II Alles draaide om de muziek. Jay was gevoelig voor ritme en voor klanken en had een uitstekend muzikaal gehoor.

Daarbij had hij een perfecte Engelse uitspraak en een grote interesse voor het hippe slang dat niet op school werd geleerd. Jay schreef de teksten voor de Q65 die gebaseerd waren op de levenservaringen en verhalen van Jay en Paul. De naam Q65 was bedacht door Joop Roelofs en liet de naam direct deponeren.

Toen de Q65 uit elkaar en later weer bijelkaar kwam gaf dit de nodige fricties. De huidige Kjoe van Wim Bieler mag door de bescherming niet de oude naam Q65 gebruiken. Op een avond reed de Q naar een optreden vanuit Den Haag. Het was stil op de weg. Jay zat naast de bestuurder. Vanuit een zijweg, bij Alphen aan de Rijn, dook opeens een motorrijder op en door zijn eigen schuld kwam die motorrijder in botsing met het busje. De motorrijder boorde zich door de zijwand van de auto heen.

Door het plaatstaal van de zijwand onthoofdde de motorrijder zichzelf. De helm met het hoofd van de motorrijder viel in de schoot van Jay. Jay raakte in een shocktoestand. De tijd na het ongeval blowde Jay zich helemaal gek om de shock te boven te komen en ik heb lange gesprekken met hem gevoerd zodat hij de schokkende gebeurtenis kon verwerken.

Ik fungeerde als klankbord en begeleider. Wat ook belangrijk was voor Jay was Gunther Grass. Dat was zijn favoriete boek. Het verhaal gaat over een dwerg die weigert te groeien en met zijn stem glazen kapot kan schreeuwen. Hij was gek op dat boek. Dat was helemaal zijn boek. Dat was voor hem een ontdekking. Ik heb het pas later gelezen. Ik had daar toen geen behoefte aan. Jay en ik hadden onze eigen identificatiemogelijkheden.

Ik kende Jay door en door en we hoefden elkaar niet te vertellen wat goed voor ons was. We legden geen claim op elkaar. Jay was heel shy, verlegen en teruggetrokken. Ik heb hem wel een hoop aangedragen en soms schrok hij wel eens van de dingen die ik hem liet zien. Ik heb hem een hoop gegeven wat hij uit eigen ervaring niet kende. Pas met de Q werd er eigen materiaal geschreven. Gestimuleerd door Paul ging Jay teksten schrijven.

Jay had gevoel voor ritme, metrum, en klank. In een popsong van drie minuten moet je compact heel veel informatie stoppen en het dramatiseren wil het impact hebben. Met zijn rechterhand hamerde Jay op een paar toetsten van de piano en legde daar zijn tekst overheen.

Zo ontstond de basis voor een nummer. De rest van de leden kwamen vervolgens met toevoegingen en droegen hun steentje bij aan het uiteindelijke nummer. Bieler was een gewone platte Hagenaar met niet zo veel IQ. Hij werkte in de bouw na de LTS en had wel gevoel voor show. Op zich is het een goed mens, afgezien van zijn latere 'prima-donna' allures. Er waren altijd problemen en fricties binnen de band. Dat begon al met een verschil in muziekvoorkeur.

De een vond dit een tof nummer en dan vond Bieler het klote. Ook de karakters verschilden behoorlijk. De groep ontstond niet omdat ze elkaar kenden of al dikke vrienden met elkaar waren. Bieler werd er bij gehaald omdat het een lefgozer was die een goede show kon maken. Peter was jong, zag er ook goed uit, en je dacht dat hij ooit nog wel eens goed bas zou gaan spelen. Er werd niet gevraagd of je muzikale ideeën had, of wat je intelligentie quotiënt was.

Je werd eenvoudigweg gedwongen om met elkaar samen te werken. Niet omdat de een nu zo'n fijn mens was om mee samen te werken, of omdat hij nu zo muzikaal begaafd was. Het ging in de eerste plaats of je er goed uitzag en of de meiden gilden als je op de bühne stond. Zo'n selectie had dus niks te maken met persoonlijke sympathiën of antipathieën.

Wat ook tot spanningen leidden was dat de groep altijd maar in die busjes en in kleedkamers rondhingen. Je zat constant op elkaars lip. Later kon de Q zich roadys permitteren, maar de eerste jaren moesten ze alles zelf doen, sjouwen, podium opbouwen, afbreken.

Je liep je de pestpokken te sjouwen met die grote kasten en je was al afgepeigerd voordat je het podium opmoest. Frank Nuyens woonde al vroeg op kamers bij een hospita. Hij had een opleiding gedaan tot meesterinstrumentmaker voor laboratoriuminstrumenten bij het Kamerling Onnes Instituut in Leiden. Hij was sensitief en begaafd met zijn handen. Joop Roelofs, de slaggitarist had de bijnaam 'Spijkerpak Joop' en sloeg keihard een accoord aan op zijn gitaar.

Hij speelde loeihard, vaak met veel distortion, en bepaalde mede daardoor de specifieke sound van de Q. Joop was de koele, harde en zakelijke figuur in de band. Jay hield altijd van jazzdrummers zoals Cosey Cole en Max Roach. Jay was niet alleen maar een popdrummer en bespeelde later ook andere percussie-instrumenten als de tabla, bongo's, clay drums en de serengi. De formatie bestond uit onder andere uit John Bakker. Een platte Hagenaar uit de binnenstad.

Een prima gozer die er prat op ging de enige Haagse beatnik te zijn, omdat hij heel lang haar had en door Engeland had gelift en de Londense scene kende. Hij speelde mondharmonica en was geïnteresseerd in de blues. Die kwam uit de mooie achterbuurtstraten bij het Westeinde.

Hij had een mooie zuster. Hij was een van de eerste Haagse beatniks. Prachtig lang haar, altijd gewassen. De Haagse Phil May. Hij speelde monharmonika ala Sonny Terry en Brownie Mcgie. Hij kon ze perfect imiteren. Hij kon ook goed striptekenen en tekende voor stripbladen. Hij praatte ook lekker plat. Johnny Bakker was altijd vaste klant in de Speakeasy.

Hij had een vaste chick aan de hand. Niemand wist waarom ze zo werd genoemd, maar ze was een fantastisch sixties-popje. Snoetje was fotomodel en had een druk leven.

Ze ging naar Hilversum voor een dansshowtje, of moest naar een of andere fotosessie. Ze was alom geliefd in Den Haag, maar van Snoetje bleef je af. Dat was de chick van Johnny. Ze had een onhebberigheid. Ze had een klein kefferig, lastig befhondje. Wanneer ze weg moest liet ze het hondje bij Johnnie achter die dan bezig was aan een tekenopdracht.

Hij vond 't een kuthondje. Ik kan niet ook nog 's op zo'n K U T hondje passen. Snoetje is weg en ik zit met dat kreng opgescheept. Kijk, in m'n tuintje buite, hank een wasleintje. En dan hang ik een klein balletje op, aan een touwtje, aan dat wasleintje. En dan zei ik tegen die hond: En hij bijt en 't kreng hing aan 't balletje. Dan kon ik daarna rustig tekene. En voordat Snoetje thuis kwam om veif uur liep ik de tuin weer in en riep ik: En dan had ik de hele middag kunnen tekenen.

Helaas voor Henk Jantze is hij getrouwd geweest met de zus van Johnny Bakker. De grootste groupie die er was en die Henk altijd heeft geminacht. Henk en Johnny het grootste Haagse bluesduo. Daarnaast zat Henk Jantze in De Kick die later de bijnaam 'Boeken Henkie' kreeg omdat hij een tweedehands boekenzaakje was begonnen.

Later vormde hij met John Bakker het duo The Subterreneans en is daarna korte tijd een solocarrière begonnen. Hij heeft nog een aantal singles bij Polydor uitgebracht, maar ze zijn allemaal geflopt. The Subterreneans was een soort spin-off, afsplitsing, van de Kick. Verder zaten er in de Kick nog Klaasje van der Wal, was afkomstig uit het Zuiderpark. Hij was een goede bassist, maar wilde natuurlijk niet deugen.

Zijn vader was politieagent. Later ging hij naar Shocking Blue. De Kick stond onder contract bij de dubieuze en louche zakenman Adje Lagerwaard. De Kick was een fantastische band. Bij een optreden speelde ze maar een nummer: Een plaat hebben ze nooit gemaakt. Wel een paar demo's.

Ik heb zelf nog onder contract gestaan bij Lagerwaard en heb in het voorprogramma van de Kick gestaan. Voor zo'n optreden, in de Drie Stoepen op de Prinsegracht, kreeg je dan twee consumptiebonnen en een geeltje de man. Ik speelde daar met Aad Bos. Aad was bassist en was later roadie van Circus. Hij kon ook goed fotograferen. Iedereen deed toen van alles en je was op meerdere terreinen creatief. Aad kon bassen, was roadie en kon ook uitstekend fotograferen.

Een platenwinkel op de Plaats. Daar zat je de hele dag in zo'n cabine te luisteren. En dan luisterde je weer naar een andere plaat. Je hoorde de meest weirde muziek. En je kon er roken, blowen. Knetterstoned uit je dak gaan. Vrije Academie Later ging ik naar de Vrije Academie. Willie raakte uit de Q-scene en kwam in het circuit van de Vrije Academie terecht.

Op de Vrije Academie waren drie mensen belangrijk voor ons. Krens, dat was de beste fotograaf. Corneel hij heette Kees Verlaan was de beste schilder. Hans Citroen was de beste beeldhouwer.

De drie beste mensen van de drie afdelingen. Daar vormden we een groepje mee en we zaten altijd in de Wiener of in Tedje. De dope stond centraal en iedereen deed mee.

We hadden in zekere zin een kleine rite. Hans Citroen viel gelijk op Wil Vink. Corneel had van die dikke ronde glazen, van die jampotbodems: Hij had lang haar en was een echte beatnik. Hij liep op van die zware laarzen. Daar slofte hij heel Den Haag mee af. Altijd stoned en blowde als een gek. Ja, ik heb wel al wat paddestoelen op man'. Op de Herengracht kwamen we vaak bij Telstar. Daar kwam ook een zekere jongen, Hans Primitief.

Die stond daar ook altijd. Telstar was de eerste zaak met een grote glazen deur. Op een avond komt Corneel binnen. Grote kerel met dat lange haar en stekeblind. Even een patatje eten hoor'. Liep Corneel zo door die glazen deur heen met z'n grote laarzen. Niks aan de hand en Corneel loopt gewoon naar het buffet.

Willen jullie ook wat bestellen jongens? We stonden 's nachts voor Telstar en hadden een fles wijn bij ons of een fles jenever. Jan primitief -een aardige goser- die zijn bijnaam niet voor niets had gekregen. Hij had geen vader of moeder en woonde nergens. Hij was een wees en was een van de eerste punks in Den Haag. Hij woonde in de treinstellen.

Toen hij vertelde hoe hij daar woonde leek ons dat een geweldige ambiance om in te wonen. Op een nacht komen we uit de Eekhoorn. We stelen onderweg een paar Puchs. Ruggetje krom en met je onderlijf tegen 't tankje aan. De tietjes prikten lekker in je rug en zat je lekker onderuit. Veel muziek in je hoofd. En drank en stuf. Waar gaan we naar toe? We hadden flessen wijn bij ons.

Voorgemixte flesjes cola-tic die we hadden gekregen, of die we zelf uit de voorraadkast van de Eekhoorn hadden meegenomen.

We hadden hashies bij ons. We waren de King. Naar pa of moe, naar huis gaan was uitgesloten. Dan kreeg je bonje. Maar Jan Primitief woonde dus in de treinen. We nemen die chicks mee en rijden van de Leyweg richting centrum. Die chickies zijn dertien, veertien en vijftien.

De kit achter ons aan. Sirenes, en we schudden de kit van ons af. We pleuren die Puchs ergens onderweg weer in een sloot en komen op het Staatsspoor terecht. We klimmen over 't hek heen en gaan in een eerste klas treinstel zitten. Kleren uit en gegiechel op de gangen. Het is doodstil op het emplacement en ineens verschijnen er zoeklichten langs de treinen.

Alle cabines open en we worden er met de hele club eruit gehaald. Naar het Burgemeester de Monchyplein, naar het politiebureau. Meiden ook, Jan Primitief, iedereen. De hash wordt gevonden en we worden 's nachts ondervraagd waar de dope vandaan komt. Een goser die er ook bij is gaat in discussie met die Russen over die jonge meisjes. Toen een ouwe agent vroeg hoe oud ie wel was, stelde hij de rechercheur -op minachtende toon- de wedervraag: Een ouwe man die hem er ergens inhangt.

Hij werd voor m'n ogen helemaal in elkaar geslagen. Alle hoeken van 't bureau heeft ie gezien. De meisjes werden later naar tuchthuizen gestuurd. Voor Jan Primitief was de affaire natuurlijk ook erg sneu, want hij moest in die treinstellen wonen. Op een dag stond Hans Citroen geleund tegen de pui van Telstar.

We stonden met een mannetje of vijf en met Wil Vink. Heeft hij haar daar -met z'n hand in haar spijkerbroek- op straat staan vingeren.natte kut vingeren neuken voor 50 euro

Prive ontvangst voorburg erotische massage heerlen


Nee, bij het grof vuil. Ow ik bedoelde Niels. Mij een beetje beledigen! Nee, hij beledigt mij! En hoe gaat het met Linda? Goed, ze kan een paard na doen.

Zou het voor Bart ook een feest dag zijn? Val jij onder de categorie dieren, is het voor jou ook een feestdag vandaag? Heren wees eens stil. Moet je voor stellen hoe je er uitziet. Hoe kom je aan die eikeltjes? Nienke heeft Matthijsjes in haar broekzak. He dat zijn eikeltjes. Nee, dat zijn snoepjes voor mijn keel, Pieter.

Ik heb net een kind gekregen. Dus toch, ik vond je al wat dik. Zeg Ruben, mijn ouders betalen net als jouw ouders school geld toch? Haal je poten dan onder mijn stoel vandaan. En je pakt het verkeerde pilletje, de pil van Drion, dan word je de volgende ochtend dood wakker. Willem, waar is Pieter? Ja die komt er zo aan, ik loop wat sneller. Vliegen in de magnetron geeft een leuk effect. De dag dat Marcus een grote magnetron koopt ga ik verhuizen.

Die turken knappen wel al onze vieze klusjes op, die wij niet willen doen. Zoals mijn huiswerk maken. Nienke verkleed zich zelf als Al-Qaeda strijder. Bij sommige mensen is het wel prettig als ze iets over hun hoofd trekken. Ow, dat valt nog mee, dat is bijna 4,5x hoger als mijn vorige cijfer. Ja, ik heb het af. Ik schrijf even op dat je, je boek niet bij je hebt. Dan heeft hij een aparte agenda voor mij alleen nodig.

Alwin, wat kun je zeggen over 2? Het is 1 meer als 1 en 1 minder als 3. Iedereen was er behalve ik? Ja en daarom was het ook heel gezellig. Ken je die gleuf even dicht houden? Nee, die staat altijd open.

Ik heb echt een sick goede film gezien. Hoe heet die dan? Ja hij had echt een kut titel. Wat gebeurde er dan in de film? Hij ging door een tunnel En ik ga weer aan het werk Ow ja en hij was onschuldig. Ga eens naar boven op dat scherm. Ja je gaat wel naar boven. Welke lettergreep van het woord NEE begrijp je niet? Voor zo ver ik weet staat er geen porno meer tussen. Alwin moet op zijn lengte letten, één dreun van Marcus en hij is weer 10 cm kleiner. Als je echt wat lelijks wilt zien, kijk je maar naast je, naar Nienke.

Ik heb trek in snoepjes. Je hebt een hele grote winkel en als je daar van die glimmende muntjes inlevert krijg je er snoep voor terug. Thomas B en Matthijs van 't N: Alwin is jarig, Pieter. Ja, is echt waar. Gefeliciteerd jongen, nog vele jaren Maar niet in deze klas. Pieter, kunt u 12b uitleggen? Ow, kom op zeg die is makkelijk. Waarom staat er dan een groot vraagteken bij jou? Als Bart in het leger gaat, dan word ik priester of nee, psychiater in het leger om al die getraumatiseerde mensen te helpen.

Het hele lokaal is leeg en waar ga jij zitten? Voor Alwin, het vervelendste jongentje van de hele school. Marcus, jou handschrift werd in de 2e W. Je moet verzekeringen verkopen aan mensen en wat heb je voor verzekeringen nodig? In jouw geval een heleboel.

Ik kan dat jochie wel aan. Dat "jochie" is 5 koppen groter. Dan ga je hem maar pesten, dat jochie is nog groter. Jullie zijn echt een stel debielen ontsnapt uit een gekkenhuis. Nee, jij ruikt lekker. Jullie maken te veel herrie. Ja, dat weten we nu wel, jij bent al de 3e die dat zegt. Ik heb het koud, ik ga naar huis. Dat is voor kou. Thomas heeft geen opvoeding gehad. Ik ben bij jou in heropvoeding. In de bus naar Keulen moet je minimaal 4 uur achter elkaar door kunnen eten en in een rap tempo ook.

Moet je die vreemde geluiden van Bart horen. Hé nu zitten er ook witte vlekken. Duitsers zijn dat soort sexy reclame borden wel gewend. En wij in Nederland niet? Heb je Marcus zijn pc al eens gezien. Jullie hebben wel een korte concentratie boog. Dat komt omdat al het alcohol onze hersencellen heeft afgebroken. Matthijs heeft last van PMS. Krijg je daar van die bruine vlekken van in je onderbroek? Een mooie vraag voor op het proefwerk, teken een rhombikuboctaëder. Broom heeft een geel bruine kleur.

Dat lijkt op het zelfde goedje dat ik vanochtend in de wc deponeerde. Ruben, je wordt verwaarloosd! Dan moeten we met z'n alle geld in zamelen, dan kan hij een nieuwe moeder kopen. Als jullie later in de goot liggen kunnen jullie niet zeggen dat ik er niets aan heb proberen te doen. Ja, sorry dat ik zo laat ben maar mijn zusje was van de trap gevallen.

En je kon niet over haar heen stappen? En Henk weet jij wat je wilt? Ja, ik wil nog een koekje. Nu hebben ze op je tekeningen nog kleren aan, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Niels tekent straks zijn eigen porno films. Jouw oma kijkt in de gids om te kijken wat er op het Internet te zien is.

Nee, dat was mijn opa. Ja, en Marcus heeft een vliegende olifant als huisdier. Ik heb voor het eerst een röntgenfoto gemaakt. Jij hebt voor het eerst een röntgenfoto gemaakt en zij voor het eerst een foto van een rund. Wat geeft dat gele, paarse, rode en blauwe aan? Ik moet zo weer een zoektocht naar Henk Zevenbergen houden.

Ga je met Henk Zevenbergen trouwen? Je moet Nienke niet uitdagen, straks moet ik Matthijs weer bij elkaar vegen. Buiten uit het raam! Zoek de setwaarde van die chicks eens op. Moet ik je weer in elkaar slaan? Je bent geen leeuwen temmer!

Ik heb er wel in gespuugd. Ach wat extra vitamientjes. Ohh Matthijs deed zijn mond open. Als Bart nog een keer zijn mond open doet gooi ik er een baksteen in. Waar zitten we nu?

Ja op een wolkenkrabber. Ja, dat is zeker hoog niveau. Er zit een houtworm in je hoofd. Maar er zit helemaal geen hout in mijn hoofd. He, je neemt geen wiskunde boek mee naar de wc. Je moet toch iets hebben om je reet mee af te vegen? Je weet wat ze zeggen, jongens met grote voeten hebben een grote Ik ben geen jonge. Ik weet niet hoe dat bij meisjes zit. Ja, met grote schoenen heb je een groter gat. Ja als je een grote schoen er in stopt rekt het uit. Heb je hem opgegeten? Nee, ik kan nooit alleen een hele Marcus op.

Bowlen met je familie is saai. Mijn familie is tof. Als het allemaal van die Warcraft niggers zijn Was jij bij CKV? Ja ik was bij CKV Ik zal je kop eens even bewerken. Daar kom je toch niet bij. Maar je kunt wel over Alwin struikelen. Dat zou Bart ook wel willen. Ik zeg het je maar 1 keer. Dat is dus al 2 keer. Ja, dat weet ik niet, die ben ik kwijt geraakt. Die besterfde diersoort is op hete draad betrapt op het drinken van een slokje water.

Ach dat zijn we wel gewend. Ja, het is goedkoper dan naar de dierentuin gaan. Niels, ik zeg tegen jou niets meer want dan schrijf je het op. Oh nu schrijf je dit op. Als het belangrijk is laten we wel een paar van die negertjes rennen om de brief te bezorgen. Merel, ik sluit je op en bind je vast en geef je geen eten tot je een heel boek hebt door gewerkt. Rommelkont, we moeten je even opnieuw opvoeden.

Dus loop maar naar de vuurtoren en weer terug. Jij hebt toch niets beters te doen, dan zit je een beetje kont te vingeren met je Diablo maten. Ik word gewoon voor man uitgemaakt. Zal niet de eerste keer zijn. Dat wordt wat volgende week met oud en nieuw. Maar het is nog maar net eind april?! Ik schrok me rot, heb het nu al helemaal gehad, maar ik heb ook nog maar 3 lessen gehad.

Miss en Mrs is handig voor de postbode, dan weet hij met wie hij wat kan beginnen. Dan weet hij in welke gleuf hij het moet stoppen. Labello bij een benzine station is duur, en mijn auto kan er niet eens op rijden. Jullie moeten ergens anders gaan zitten, hier vooraan bijvoorbeeld,dan kan ik jullie sneller een tik geven.

Doe je ook mee? Nou vooruit, zo'n roze papiertje kan ik niet weerstaan. Jullie zijn van die mensen die met extreem make over mee doen.

Vindt je dat ze het nodig hebben? Aan het eind van dit blok heb ik een nieuwe snipperkaart nodig, want deze zit al bijna vol. Ik vond je broer al vreemd, maar jij slaat echt alles! Ik ben de betere versie van mijn broer. Wat is er mis met meisjes van 5? Ik mag Mike niet. Klaag zijn ouders aan wegens zijn bestaan. Karel en de Elegast? Daarom ga ik dus nooit naar het VWO. Nee, daar ben je gewoon te dom voor. Nu weten we waarom je altijd geld te kort hebt. Zelfs bij mij gaat er wel eens een proefje mis.

De proef van zijn ouders ook. Lutz is vast beter dan René. Dat is ook niet zo moeilijk. En dan gaat het alarm, 20 minuten lang op decibel "Heb je even voor mij. Ilja, wil je deze discussie op de gang voorzetten? Ilja werd uit zijn eigen studie uur gezet. Zo'n velletje kun je niet als maandverband gebruiken, bij 4 lukt het net. Maar dan kun je net zo goed een heel schrift in je broek duwen.

Toen ik 2 was ging ik al in m'n eentje boodschappen doen. Toen ik 2 was zat ik net bij de commando's. Doe dat eens niet. Omdat ik een heel vervelende man ben. Groningen is wel cool, ze hebben er het grootste kroegen complex van Nederland. Dat hebben ze alleen gebouwd omdat ze niets beters te doen hebben.

Mag ik snipperen zodat ik weg kan uit de wiskunde les? Als er iemand is die wil snipperen ben ik het.

Dat moet met een T. Iedereen snapt wat ik bedoel. Ja, zo kan Alwin ook Frans. Het heeft geen haast, maar het liefst zo snel mogelijk. Dat is lekker handig. Ivo is nog in de ontkennings fase. En jij in de ontwikkelingsfase.

De NAVO doet er ook aan mee. Liet jij die meiden gillen? Deed je je broek omlaag? Wat is uw favoriete wijsheer? Dat klinkt als iemand uit Dragonball Z. Voor die xxxxxxx op het toets rooster moeten we nog iets leuks verzinnen. Bij die kakkers vroeger, ging er voor ik afgestudeerd was een de gracht in. Helaas heb ik dat nooit gedaan en heb er nog steeds spijt van. We moeten een keer het reactie product van een proefje in René zijn koffie gooien en kijken wat er gebeurt, als hij het opdrinkt.

Hij kan er alleen maar van opknappen. Kijk eens wat ik gevonden heb! Als het goed is, zit er ook een in je broek. Maar die van mij ziet er heel anders uit, er zitten allemaal groene korsten op.

Mijn lul is eindelijk weer klein! Na km heeft hij eindelijk geen paal meer in zijn broek. Bordje verboden te roken bij Terezín Niels W: Dat is ook wel logisch met al die gaskamers. Je gaf me een klap! Dat ging per ongeluk. Als ik het expres had gedaan, had ik wel harder geslagen. Dat waren veel te wijze woorden, voor een zondag. Vooral voor een zondag die na de zaterdag komt. Dat verhoogt de kans op kanker. Maar ik eet elke dag een broodje Calve pindakaas.

Respect voor de dyslect. Ga je een nieuwe actie opzetten? Kom op, beetje actie Bart. Wat is een golffront? Dan is Willem-Alexander ook in de buurt. De golven slaan over de rand van de aarde.

Zie je wel, de aarde is plat. Oke, rond en plat. Wat krijg ik als ik deze tentharing in Ilja's oog gooi? Applaus en een anale beurt. Made in China, zouden Chinese niets beters te doen hebben dan potloden voor ons maken? Een Internite site, die mag je alleen 's nachts bezoeken. Nou dan weet je wel wat voor site het is. Ilja geeft geen BV , beeldende vorming. Soms geeft Ilja een beetje BV. Ik zie jullie als een onbegonnen tuintje, waarin je moet schoffelen en dan moet ik jullie tot bloei brengen.

We worden afgekocht met studie uren, dus moeten we er wel snickers voor terug krijgen. In periodiek systeem der elementen Renske van R: Ja, daar worden CD's van gemaakt.

Ik voelde een nagel in mijn rug en ik dacht dat is een leuk meisje. Omdat ik je verjaardag wist, krijg ik dan een plus puntje? Ten eerste verdien je die niet, ten tweede die heb je ook niet nodig. Niels heeft 2 gedachte gangen, zijn gewone en zijn tja hoe zullen we het noemen Paul ik ben de tweede thuis.

Waarschijnlijk 's avonds laat, maar dat weet ik niet zeker. Als ik dinsdag niet thuis ben, dan kom ik misschien woensdag. Dan bel ik je na je werk.

Je werkt toch nog steeds Paultje? Ik houd nog van je. Als je me alleen laat Paul, dan zet ik de gaskraan open. En dat zweer ik hoor! En ik meen 't echt. Laat me niet alleen. Dat weet ik wel zeker. Raar kind ben ik he, om dit op te schrijven. Maar ik spring van 't dak hoor! Maar ik spring ook van de hak op de tak.

Dat komt eigenlijk omdat ik geen brieven kan schrijven. Het is hier maar eigenlijk een dooie boel. We hebben eerst met pappa en mamma boodschappen gedaan. Ik lig de hele dag aan je te denken. Je weet tenslotte wie ik ben. Dat hoef ik je niet te vertellen. Ik vind het fijn dat Mamma bij me is en tegen me praat, omdat het iemand is die jij ook kent.

Begrijp je wat ik bedoel? Maar ik denk dat je mijn gedachten wel kunt volgen. Paultje, woensdag vang je me op in je armen, tot ik helemaal geen adem meer kan halen. Dat doe je he? En alles wordt weer als vroeger. Je houdt nog even veel van me, he Paul? Ann Ik moest naar Londen. Dat was een droom. En ik kwam terug. Ik had haar leren kennen in het folkcircuit. In Londen woonden Harry en ik in hetzelfde huis als Terry.

Door haar leerde ik veel Amerikaanse slang kennen. Toen ik terug ging heb ik Terry mee naar Den Haag genomen. We hadden samen gereisd en on-the-road zijn heeft een andere code dan verloofd zijn. Terry ging eerst bij mijn ouders wonen en trok daarna even bij de ouders van Jay in. Daarna heb ik haar bij de cineast Boud Smit ondergebracht. Boud was een hippe filmer en leefde daar met z'n vrouw en kinderen. Ann keerde zich van mij af met rancune. Ik had haar verloochend. Suddenly was er een new boy in town.

Ben speelde de bink, de macho en Ann was daar gek op. Volgens eigen zeggen van Peter van Dijk was hij van adel, of halfadel. Een wat bekakte blufgozer: Hij kwam uit Soest of Zeist, ergens uit die contreien. Maar wel de arme tak.

Hij werkte achter de espressoapparaten in Tedje. Er hing een agressieve sfeer. Peter had gehoord van Ann en die wilde ie wel hebben. Tegen mij zei hij 'Ik sla je kop d'eraf'. Dat was een toon die wij niet gewend waren. Wij waren niet met agressie bezig. Aadje Bos beschermde mij, want Ann was toen nog mijn verloofde. Maar Peter wilde Ann. Ann had een klerebui want onze verloving was tot een nulpunt gedaald.

Ik kon het me wel voorstellen. Ze gaat gelijk met Peter in zee. Binnen een half jaar had ze een dikke buik en zijn ze gaan trouwen. Haar ouders waren er op tegen. Na een jaar waren ze ook weer gescheiden. Willie Vink We hadden een bassist nodig voor Leadbelly's Ltd. Hij was toen al een oudere jongere en woonde niet meer bij zijn ouders.

Hij woonde in een kelderbox. Dat deden er wel meer. Het mooie was dat je daar in en uit kon lopen en buiten de controle van ouders, installaties neer kon zetten. Rudy was zo'n kelderboxjongen. Willie Vink had al een reputatie. Ze had zich laten vastbinden door Indische jongens.

Ze had zich door zwepen laten slaan, door Indische jongens. Niet echt waar, maar dat waren de verhalen. Willie was een wilde meid. Ze was snel fed up en was altijd in voor nieuwe dingen. Liet ook makkelijk weer iets los voor iets nieuws. Ineens groeide ze vanuit de beperkingen van het betonnen-kelderboxgebeuren naar de Haagse binnenstadscene. Dat was haar carrière. Ze werd de big mamma van de scene.

En Bieler werd lastiger. Ik ben net zo goed als Jagger'. Hij was alles en wij waren noboydies. Soms kwam ie wel opdagen en soms niet. Jay en ik dachten, 'Kijk. Willie Vink wordt de groupie.

Wij zeiden, 'Ok Wil, jij versiert Bieler'. Willie had de stuf en versierde Bieler. Willem werd rustiger en relaxed. Ze ging hem coachen. Ze ging hem rustig houden. Ze gaf hem af en toe een blow. En ze zorgde voor z'n sexuele trekjes. Daarna verscheen Hannie en ze wordt de grootste fan van Bieler. Willie zat daar tussen. Jay en ik vonden dat wel prima, want Willie voerde al die dope aan en ze wilde ook wel neuken.

Dus iedereen had daar wel wat aan. Willie was er en moest er zijn. Ze was niet alleen groupie, maar ook de persoonlijke verpleegster van Willem. Voor Jay, Willie en ik stond de dope centraal en Willie zou Bieler richten naar onze ideeën.

Willem zou al zijn rare fratsen eens worden afgeleerd. Bieler aanbad haar en liet zich heerlijk door haar in de watten leggen. Ze kreeg privileges en mocht in z'n kleedkamer komen waar wij niet mochten komen. Willie zorgde overal voor. Later kruisten Hannie en Willie elkaar. Hannie gebruikte geen dope, was niet hip. Willie was hip, Willie had de dope. Willie was een moeder. Op zoek naar dope en excitement. Wanneer excitement ontbreekt in popmuziek, is het geen popmuziek.

Beat en rock-'n-roll hebben excitement nodig. In flamenco noemen ze dat 'duende', soul, kloten, power. Ook buiten de muziek zochten wij altijd excitement. Op een van die avonden dat Jay en ik op zoek waren naar excitement gingen we de binnenstad in, op zoek naar dope.

We scoorden een portie marihuana wat pillen en wat LSD. We gaan naar wat cafés en een paar hippe tenten en lopen 's nachts naar huis terug door de Javastraat met Willie Vink en Barney de Krijger. Barney kwam oorspronkelijk uit Rotterdam en was een artistieke dopegebruiker, dus die was ok. In de Javastraat komen we langs de galerie van de gebroeders de Brei.

Onder de galerie woonde de oudste broer in het souterrain en dat stond in het circuit bekend als een illegaal café. Een semi-geheim café en het zag er gezellig uit.

Dus wij naar binnen met zijn vieren. Eerst werden we niet toegelaten omdat het al vol zou zijn en bovendien moest je betalen voor de drankjes. Soms was de drank gratis, maar vanavond moesten we voor de drankjes betalen. Maar we hadden geen geld meer bij ons. Willie koopt het aan de deur af en geeft een paar brokken stuf.

Dus wij mochten naar binnen en gratis drinken. Er zit inderdaad een heel gezelschap en Barney gaat op een oud bankstel zitten en pakt een gitaar die daar staat. Barney zuipt zich vol, blowt zich helemaal gek en zit helemaal in zichzelf de hele nacht op die bank gitaar te spelen. Van twaalf tot vier heeft hij voor zich uit zitten spelen en verder niets gezegd of iemand gesproken. Op een gegeven moment ontdekt Barney ergens een pot honing, zet die naast zich op de bank en neemt af en toe een lik met zijn vingers uit die pot.

Barney had een grote bos rood haar en een baard en zag er al een beetje als een beer uit. Hij bleef rustig doorspelen en alles zat onder de honing, op de gitaar, in zijn baard.

Alles kleefde en plakte, maar Barney speelde rustig vrolijk verder. Hij was totaal van de wereld. We keken daar ook onze ogen uit. We kenden niemand en voelden ons ook behoorlijk weltfremd door de dope. We begrepen niks van wat er gebeurde, maar we vonden het wel gezellig en maf. De jongste broer de Brei was een lange slungel van zo'n een meter vijfennegentig lang. Het souterrain was net iets hoger dan twee meter. Die broer zet een bromfietshelm op en begint daar, op de muziek tegen het plafond te pogoën.

Een dansje dat pas later is uitgevonden. Een gipsenplafond, dus allemaal deuken erin. Jay en ik keken elkaar aan en dachten 'Wat gebeurt hier allemaal'. Die jongen was volkomen gestoord. Andere mensen zaten tarotkaarten te leggen. Er zat een Antwerpenaar tussen die de kaarten uitlegden.

Aan de hand van de kaarten werd van iedereen wat gezegd over de toekomst. Iets positiefs, of iets negatiefs. Al die mensen zitten daar serieus omheen. Die Antwerpenaar trekt een kaart en schiet in een enorme stuip.

Schuim op zijn mond, dronken en stoned. Hij klapte tegen de grond. Iedereen schrok zich rot en dacht dat hij een slechte kaart had getrokken en zich te pletter was geschrokken van zijn eigen toekomst. Hij had een epileptische aanval gekregen! Wij waren ook volkomen stoned en dronken. Die oudste broer belt de GGD en wij voelen nattigheid. We hadden stuf bij ons en werden gelijk paranoïde. Het was al vroeg in de morgen en het werd langzaam licht. We trokken Barney van de bank en vluchtten snel naar buiten.

Toen we bij de hoek waren kwam de ambulance al met gillende sirene aanrijden en die jongen werd afgevoerd. Na afloop van zo'n avond dachten we 'wat gebeurde er allemaal', op het moment zelf hadden we geen enkel idee wat er aan de hand was. We stonden zo ver van de realiteit af.

Daarna liepen we naar huis en we zagen de ambtenaren al weer met hun koffertjes en tasje naar kantoor gaan. Wij gingen toen lekker slapen. Here we go again. Via Willie Vink kenden we alle Surinaamse dealers. We wisten precies waar we moesten zijn. Bij Boeroe, Iwan of Boelie. De drie belangrijkste Surinaamse dealers en de mooiste die er waren. Ze liepen als cats. Boelie was de mooiste. Hij sprak heel zachtjes, zo van "He man, he man, moet jij wat kopen man?

Boelie liep op kousenvoetjes door het leven als een echte cat, een hippe cat. Boelie had veel waardering voor ons. Boelie vond onze generatie wel interessant. We liepen altijd met pocketboeken op zak en waren in zijn ogen intellectuelen. We zaten op de Vrije Academie en hadden literatuur op zak. We lazen bijvoorbeeld Lenny Bruce, Talk dirty and influence people. Jack Kerouac, On the Road. Dat was dan voor een tijd je lijfboek. Allen Ginsburg hadden we op zak en daar liepen we mee rond.

Je las te pas en te onpas. In trams, bussen en coffeeshops. Voor Boelie waren wij dus intellectuelen. Wanneer er in mijn jeugd een neger in de tram zat zei je tegen je moeder 'Mamma kijk is, een zwarte meneer'.

In die begintijd waren de Surinamers echte hippe gasten. Boelie leidde een bijzonder dubbelleven. Hij was gelieerd aan een hoogblonde Duitse prostituee die hij van de Raperbahn uit Hannover had weggeplukt. Daar was hij mee getrouwd en zij fungeerde als Hoerenmadam. Boelie had een café annex restaurantje op het pleintje bij het oude Westeinde. In de keuken stond Iwan. Iwan was een tough guy. Hij had een grote woeste snor. Zo'n grote zwarte driehoek en onder zijn onderlip een kleine sik.

Dat was toen hip. Wanneer we in het café kwamen overdag zei Boelie 'Easy man, easy. Kom mee naar boven'. Boven zat de hoerenkast die zijn vrouw runde. Daar stonden gigantische grote bankstellen. Koperen lampjes, veel roodpluchen en goudkleurige voorwerpen. Overdag was het niet in gebruik. We zaten daar en Boelie gaf ons wat te roken.

En wij proeven en blowen. Hij had de beste opium, de beste hash. Boelie, Boeroe en Iwan hadden fantastische contacten in Rotterdam. Ze konden overal alles loskrijgen. Wij zaten daar tussen vier uur 's middags en 's avonds een uur of acht. Daarna begon het bordeel te draaien en waren wij al weer weg. Als je gescoord had bij Boelie kwam je daar knetterstoned weer uit, met zulke balen onder je armen.

In hotel Bristol op de Stationsweg werd ook gedeald. De tamtam was de beste communicatie om te horen of er wat was. Je hoorde en deed alles via kwek-kwek-kwek. Je deed weinig over de telefoon, want Jansen en Jansens zouden misschien meeluisteren.

Het was op een avond en we zouden gaan scoren. En wat doen we? We gaan geld inzamelen. Daar begint 't mee. Geeltje, geeltje, geeltje, vijftig gulden, een meier. Ok ik zal deze keer dealen. Die dealersrol wisselde steeds. Om beurten ging je wat halen. We zorgden voor elkaar, net als in een commune. Ik ga dus naar Tedje.

Eerst een koppie koffie nemen en ga daar zitten. Ik wist precies waar ik moest zijn. Vanuit Tedje had ik Boeroe gebeld. Hij zei 'Wacht maar op de hoek man'.

Ik stond op de hoek te wachten. Je voelde je als een veeverkoper die met een grote zak met geld op de markt koeien gaat kopen. Zo'n bundel met geld. Ineens kwamen er drie jongens op me af en die begonnen me in elkaar te slaan. Niemand hielp me en ik vlucht Tedje weer binnen.

Ze kwamen achter me aan en ik werd binnen met een barkruk op m'n hoofd geslagen. Daarna werd ik eerst afgevoerd naar het Militair Hospitaal op de Fluwelen Burgwal voor een eerste hulp behandeling. Daarna werd ik doorgestuurd naar de Zuidwal. Lichte hersenschudding, elleboog afgescheurd, pezen afgesneden, bot afgebroken. Er werd een metalen schroef in mijn arm gedraaid. Toen lag ik in het ziekenhuis, met een baal met geld en zonder hash.

Later kwam de recherche. Of ik m'n aanvallers herkende. Later hoorde ik, via, dat ik wel eens met een meisje had gesproken die een vriendje had die razend jaloers was. Hij zei tegen z'n kameraden dat wanneer ze mij tegen zouden komen ze die jongen in elkaar moesten slaan. Ze hebben me voor de verkeerde gehouden. Later zijn ze, geloof ik, nog gepakt en gestraft.

Maar ik lag in ieder geval zes weken in het ziekenhuis. Toen ik in het ziekenhuis lag heeft de politie bij mijn ouders thuis een inval gedaan. Op mijn zolderkamertje hebben ze niks kunnen vinden. Omdat ik alles in plastic zakken onder een dakpan had verstopt.

Willie Vink was getuige. Boeroe hebben ze door een etalageruit geslagen door pooiers. Ze hebben hem teruggehaald door de ruit heen. De scherven vielen omlaag. Z'n nek werd afgesneden en hij is doodgebloed. Ze hebben hem gewoon laten liggen. Willie kwam het ons vertellen en ze ging helemaal uit 'r bol. Boeroe was onze favoriete dealer. De wereld was van de beatmakers en zij stonden in het middelpunt daarvan. Het witte-fietsenplan moest nog worden uitgevonden, maar de Q-leden en aanhang eigenden zich alle fietsen en brommers toe die ze nodig hadden.

Ook die werden wel weer gestolen, zodat er een levendige steel-en snaai cultuur bestond. Met een Parka zag je eruit als een pinguïn. Dan had je zo'n klep van achteren en die drukkers moesten los hangen. Er hingen achter twee touwtjes uit en had je zo'n split van achteren. Een Parka was ook heel nuttig.

In de mouwen kon je een betonschaar steken en 's nachts alle bromfietssloten doorknippen. Handige jongens stalen Puchjes en Thomosjes en in een schuurtje of keldertje werd zo'n brommer in drie kwartier totaal gedemonteerd. De onderdelen werden dan verkocht, een motorblokje, een uitlaatje, carburateur, sproeiertje, van die kleine tankjes een spinnetje noemde ze die. Dat was gelijk handel, maar je Puch was je kwijt. Er ontstond een heel circuit waarbinnen je voor weinig onderdelen kon kopen.

Ze gaan behoorlijk tekeer en pakken alle dope en meiden die ze kunnen krijgen. In een oude bioscoopzaal die stijf stond van de hashrook zien ze een optreden van Jimi Hendrix, vlak voor hij zou doorbreken met 'Hey Joe', z'n eerste hit.

Of Paul Busee daar bij was is onduidelijk. We ondergingen zijn gitaarspel als een sensatie en geloofden dat Hendrix de grens had bereikt van wat iemand op een gitaar kan doen. Later zagen we hem nog in een nachtclub in Soho staan. Jay was wel onder de indruk van de double bassdrum van Ginger Baker. Jay schafte ze thuisgekomen, onmiddellijk aan.

De Q was voor een publiciteitsstunt in Engeland om in een rubberboot de Noordzee over te steken. Ze kwamen in Scheveningen aan land en gaven na de geruchtmakende overtocht een concert naast de Pier.

In Londen ontmoetten we een literair geschoolde beatnik. Zo jong als we waren wisten we van niks. Hij zei, 'Beste Paul, hoe gaan we met vrouwen om? Dat vinden ze heerlijk en zelf vind je 't ook vast lekker'. We waren achttien en hadden daar nog nooit van gehoord. Wij terug in Den Haag en wij weer naar het strand.

We liggen daar met gitaren, wijn, stuf, muziek, zee en zon. Ik zeg 'Jay, die woorden van Kenn blijven maar door m'n hoofd gaan'. Jay heeft 't zelfde gevoel. In no time hadden we twee chicks versierd. We zouden nu eens even kijken of die Londense beatnik gelijk had en wilden wel eens ontdekken wat daar nu zo leuk aan zou kunnen zijn. We gingen de vrije duinen in van het Hoogheemraadschap en nestelden ons op zo'n vijf meter van elkaar in een apart duinpannetje.

We lagen ieder met een chick en maken een wip. Maar we gingen iets nieuws in praktijk brengen. Ik sla met die meid aan het experimenteren. Ineens zag ik boven het helmgras die kop van Jay naar boven steken. Z'n snor rood, sik, wangen en Jay zette grote paniekogen op. Had ie van die grote ronde stuiters in z'n knars. Jay helemaal onder het bloed. But every time I want one they are indisposed, poor old me' Zelfspot van Jay.

Ze was ongesteld, jammer voor mij. Dat is de songtekts van 'The Life I Live'. Dat is zo'n situatie die je samen meemaakte. In de songtekst van The Life I Live staat ook de zin: Op alle uren dat Jay vrij was, nam ik hem mee naar het centrum. Zodat hij kon leven en niet altijd achter dat drumstel zat.

Meisjes vielen vroeger op make-up en oefenden met ballpoint op platenhoezen. Ze tekenden om de ogen zwarte lijntjes als eye-liner en mascara. Dames hadden Mobylettes en de jongens reden op een Puch. Sex was taboe vroeger. Als kind wist je daar niks van. Daar was geen enkele communicatie over. Soms een toespeling op televisie door Toon Hermans of Wim Sonneveld, maar eigenlijk niks.

Sex leerde je van de straat. Ik had ook vriendinnetjes in Wassenaar. Die meisjes wisten niks. Dan hadden ze een eigen paard in de maneige. Er stond een witte vleugel in de kamer. De pa had een goede baan. Maar er was nergens tijd voor, dus die meisjes wisten niks. Ik kwam in al die milieus. Met je Puch was alles bereikbaar. Ik kwam ook in de Schilderswijk. Daar heb ik veel geleerd.

Van alcoholische vaders van vriendinnetjes. Alles over de jazz. Hoe een saxofoon praat. Hoe een saxofoon of een klarinet een stem heeft. De hele psychologie over de Jazz. Dat leerde ik niet in de Vogelwijk of Wassenaar, maar in de Schilderswijk. Je probeerde dan op alle mogelijke manieren naar binnen te komen. Via vriendjes bij de security of via raampjes, luikjes en achterdeurtjes. Op een keer stonden we met een man of vijf bij jeugdsociëteit de Haard in de Daguerrestraat.

Via een klein vierkant luikje zijn we naar binnen gekropen. Ineens stonden we oog in oog met Senf. Er werd gelijk gemept, want die Senf was behoorlijk hysterisch. Er vielen behoorlijk wat klappen en we gingen weer door de voordeur naar buiten. Van het optreden hadden we niks gezien. Ook Willie Vink was daarbij. Stuf Mamma werd ze genoemd. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc.

Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat.

Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien.

natte kut vingeren neuken voor 50 euro

Sexdate nu kale gleuf


Ze woonde in de buurt van de Leyweg, ergens in een nieuwbouwflat tussen de Rades en de Dreven. Dat wat een uitgestrekt gebied waar je met je Puch overal kon komen. Als je zestien was en een brommer had kon je iedere plaats in de stad bereiken. De Leyweg was een soort as waaromheen alles gebeurde. Ann had een fantastische oudere zus. Heel mooi was ze. Ze had een soort verloofde die Cor heette.

En Cor had het helemaal. Dat was een figuur. Mooie kop, swingend uiterlijk en elegante kleding. Hij droeg zandkleurige Clarks en was mods-achtig. Hij wierp zich op als manager van bandjes. Dat was hij in wezen helemaal niet, maar dat was voor hem een goed excuus om Helen af en toe thuis te laten sudderen, zodat Corretje zelf zijn gang kon gaan in het milieu.

Helen en Ann hadden een meisjeskamer die ze samen deelden. Er stond een pick- upje met een plastic armpje en de luidspreker zat in de deksel. Er stonden rotanstoeltjes en een niervormig tafeltje met een kringelachtige glasplaat sierde het midden van de kamer. We zaten daar avonden, maar vaak met z'n drieën. Ik verwenste die Cor wel dat hij Helen niet altijd meenam, zodat ik ook eens met Ann alleen op d'r kamer kon zitten.

Altijd zat die zuster erbij! Later ging dat gelukkig beter. Ann kwam ook bij mij thuis. Een spreekwoord van mijn oma -van moederskant- was altijd: Ze was een lastpak vond men en ze was chagrijnig. Ze was zwaar op de hand, had overal schijt aan en lag voortdurend in de contramine.

Kortom een lastig type. Dus Cor was de zogenaamde beatmanger. Hij wist in ieder geval waar de garages waren waar wat gebeurde en waar bandjes optraden. Ik heb Ann toen aangemoedigd om eens samen naar die bandjes te gaan kijken.

Gewoon om eens uit te vissen wat er op een woensdagmiddag of zaterdagavond daar aan de hand was. Je kon natuurlijk ook bij de patatfrietkraam rondhangen, maar ik wilde wel eens wat anders beleven. Met veel moeite ging Ann mee. Al gauw gingen we naar al het beatgebeuren.

We gingen naar de Marathon, de Eekhoorn, het Zuiderpark Paviljoen, alle tenten. Dat waren belangrijke plaatsen waar iedereen kwam, de Wildhoef, de Harpurs. Al die boys waren daar. Daar kwam tout le monde. Ann was de limit. Ann en ik zouden elkaar verloven. Wij waren in die tijd elkaars verloofdes. Zo noemde je dat. Daar sprak je ook over, over je verloofde. Dat was heel serieus, maar we waren nog nooit met elkaar naar bed geweest.

Ann werd steeds minder chagrijnig. Veel leuker, veel vrolijker. Ann werd een leuke chick en ze verloor haar chaggo-image. Ze kwam in de scene rond de Q terecht en werd een groupie. Ze begreep steeds meer wat er gebeurde en deed volop mee met de boys. Ann leefde helemaal op en werd alsmaar meer haarzelf. Ze werd minder angstig en minder gefrustreerd.

Ze voelde zich niet meer het lelijke eendje met die mooie zus en ze hoefde niet meer weg te rennen voor die jongetjes. Het probleem met Ann was dat ze van alle scholen werd afgetrapt omdat ze stoned in de klas zat. Want Ann zat gewoon te blowen in de klas. Dus ze wordt van school verwijderd en gaat van de ene naar de andere school. In de buurt van het Congresgebouw. Met veel pijn en moeite heeft ze daar MMS-A afgemaakt. Haar ouders hadden daar allemaal weinig problemen mee.

Ann was hun buiten-de-boot- gevallen dochter en stonden daar tamelijk onverschillig tegenover. We hadden een goede relatie en Ann was een toffe meid.

Maar ik moest en ik zou naar Engeland. Naar Londen, want daar gebeurde 't. We hadden een vriend, Jantje van der Meer en die was kunstschilder.

Hij woonde in de oude kazernes in de Frederikstraat. Daar zaten allerlei ateliers en we kenden daar allerlei neukadresjes. Daar kon je terecht als je wat met een chick wilde, of wanneer je een model wilde versieren.

De moraal van de jaren zestig was dat je met je verloofde ging trouwen. Daar ging je mee samenleven en kreeg je kinderen uit. Maar daar wachtte je mee. Eerst moet je alles doen en swingen.

Want als je getrouwd bent kan je niet meer swingen. Gewoon eerst alle grenzen aftasten en alles doen wat God verboden heeft. Je kon je toen tien slagen in de rondte neuken, maar je moest geen kind bij je verloofde maken. Dan ga je fout. Dan is 't afgelopen. Dat lag allemaal vast. Ik wist ongeveer hoe Ann eruit zag.

Op het strand zag ik haar in bikini. We doken onder elkaars benen door en met mijn open ogen open zag ik haar zwarte schaamharen uit haar bikinibroek steken. Ik zag ze zachtjes met de golven van de zee meebewegen. Dat was erg opwindend. Ann had ook al veel okselhaar en rook heel kruidig. Dat was uiterst boeiend.

Lichaamsgeur was iets nieuws voor me en dat was iets opwindends. Ze had ook een bijzondere huid. Het had de kleur van versgeklopte room. Een grote bak slagroom. Zo egaal en bleek. Vanuit de Wiener hadden we een afspraak gemaakt met Jantje. Ik zei 'Jantje, ik ga even met m'n verloofde naar bed. Kan ik je atelier even lenen'. We kwamen op z'n atelier. Dat was een hele mooie zolder. Er hingen van die grote houten hanenbalken aan het plafond en het rook er heerlijk naar olieverf en terpentine.

Er was geen wc, dus we pisten gewoon uit de dakgoot. Geen probleem, dat vonden we juist leuk. We bleven daar van 's middags twaalf tot 's avonds een uur of acht. Het was een mooie middag. Er viel schemerig, diffuus licht naar binnen. Het was een perfecte ambiance. In die tijd hadden meisjes van die hele rare bh's. Die waren met schuimrubber gevuld en daar waren kringetjes in gestikt. Een soort ronde piramides.

Je wist daardoor nooit zeker hoe een meisje d'r tieten er in werkelijkheid uitzagen. Ann doet haar bh uit. Ik heb nooit begrepen dat in zo'n ding paste. Er kwamen borsten uit in de vorm van bananen. Bananen met het steeltje omhoog. In het diffuse licht en met m'n stoonde kop deed Ann me denken aan een ivoren afgodsbeeldje van een Afrikaanse vruchtbaarheidsrite.

Ik had nog nooit zoiets perfect gezien. Rooie Lia Een andere chick was Rooie Lia, grof gebouwd en zag er, vooral door de zware make-up, ouder uit. Ze had rood haar en droeg jassen van roodharig bont. Ze was een fantastische meid, maar er was geen land met haar te bezeilen.

Ze wist niet wat ze wilde en liep maar tussen de jongens en in de scene rond. Op een gegeven moment had ik ergens een kamer gehuurd en Rooie Lia en Rinus Gerritsen kwamen in zijn sportwagen langs. Er ontstond een discussie over de zin van drinken en blowen en Rinus vertelde dat hij niks in drugs zag.

We gingen met zijn drieën naar een feestje en Rinus vertrok later alleen in zijn autootje. Rooie Lia ging met mij mee naar huis. Ik zag wel wat in haar en had geen enkel bezwaar dat ze bleef logeren. Ze bleef een tijdje en er werd overdag continue geblowd en vooral ook veel thee gedronken. Na een week ging ik 's ochtends even naar het Postkantoor en ik had voor ik wegging een pot thee in de keuken gezet. Omdat ik bij een hospita inwoonde durfde Lia zich niet op de gang -waar ook het toilet was- te laten zien.

Ik kwam terug van het Postkantoor en schonk in de keuken een kopje thee in en nam een slok. Lia begon te lachen en vertelde dat ze daarnet in de theepot had gezeken! Ik kon er niet om lachen en gooide haar gelijk het huis uit. Een paar dagen later kwam Jay langs in de grote Amerikaan van zijn vader. Rooie lia zat met haar roodgelakte nagels en roodgestifte lippen naast hem. Jay vroeg aan mij of ik zin had om mee te gaan stappen in Amsterdam.

Ik hield het uitstapje voor gezien. De meisjes gingen van hand tot hand en Rooie Lia wilde na de saaie bassist Rinus, nu wel eens een drummer, ook interessant. Toch was Jay niet gelukkig in de liefde en had weinig succes met vrouwen. Ik werd wel verwend door de talloze, soms anonieme vrouwen en overladen door hun attenties. Wanneer ik 's nachts thuis kwam ging ik stilletjes de woonkamer in. Schoenen uit, op kousenvoeten en zette de radio aan. Een Philips radio met een groen afstemoog.

Ik ging in een stoel zitten en keek naar het fluorescerende licht dat door de kamer scheen. Alsof de aliens in de woonkamer waren geland. Je had gedanst, lekkere meiden gezien, eelt onder je voeten en alle buitenaardse wezens ter wereld waren in jouw kamer aanwezig. Paul en Harry komen in Londen in de muziekscene terecht die voornamelijk bestaat uit folkmuzikanten ala Bob Dylan en Joan Baez.

Het echte leven van Swinging Londen speelt zich 's nachts af en is totaal anders dan het beeld van een Modsgroepje dat overdag kleren koopt in Carnaby Street. De pubs sloten al om tien uur p. Harry en ik trokken van feest naar feest en leefden van wat we tegenkwamen en mee konden nemen. Allereerst werd de boel snel verkend: We braken kasten open en we namen wel eens wat Campbell soepblikken mee waar we drie dagen van konden eten.

Zonder vaste verblijfplaats overnachtten we vaak op de feesten in badkuipen of we trokken twee stoelen bij elkaar. We sliepen ook wel eens in een leegstaand huis. Er was goed geld te verdienen in het nichtencircuit. Ik was listig genoeg om me niet daadwerkelijk te hoeven geven, door iemand anders naar voren te schuiven. Maar ik kon dan wel de poen vangen of kreeg goed te eten of had weer een slaapplaats. Het wilde leven speelde zich af in Soho, temidden tussen de hoeren, pooiers en junks.

Deze subcultuur werd gedomineerd oor de muziek. Daar waren in de eerste rassenrellen. Dat waren de buurten waar de West-Indiërs woonden, ook wel 'spades' genoemd. Ik leefde daar tussen die mensen en die gaven wel eens feesten die zo'n vier a vijf dagen duurden. Je had daar van die straatjes met allemaal kleine arbeiderswoninkjes en in vijf aaneengesloten huisjes woonde dan een grote familie.

Alle muren waren doorgebroken en je liep dan vier dagen door al die kamers te feesten, dag en nacht. Lekker eten, blowen, roti's, kippetjes en ginger-ale. Ik werd daar geaccepteerd omdat ik ook blowde en we dachten dat we daardoor allemaal wereldverbeteraars waren. Op de grond stonden oude jukeboxspeakers. Jukeboxspeakers hebben een zware basdreun en de West-Indische muziek die eruit kwam voelde je door je hele lichaam trillen.

Zware ritmes en swingen op oude reggae, blue beat en Ska. De muziek die Bob Marley later maakte was slap vergeleken met die oude ruigere ska. Q65 Na een klein jaartje komen ze terug in Den Haag en Paul geeft al zijn informatie door aan Jay, die het op zijn beurt bij de band inbrengt.

Inmiddels ging het de Q65 voor de wind. De muzikanten waren niet allemaal even goed, maar de podiumact en uitstraling van met name Wim Bieler sprong eruit. Door de Engelse connectie via Paul begon Bieler ook te begrijpen wat hij nu eigenlijk stond te zingen. Ze gebruikten veel slangwoorden en rond de Q ontstond een hiptaaltje, een soort code van Engelse straattaal, die vooral bedoeld was om je te onderscheiden van de domme massa.

Dit was op zijn beurt weer ontleend aan de Amerikaanse Jazz Jive-talk, of hipcattalk. Paul had eveneens een hoop platen meegenomen.

Die waren in Nederland niet verkrijgbaar en Paul introduceerde ook het gebruik van stuf. Toen ik terug kwam ging ik met de Q mee, on-the-road, als roadie of verving Frank Nuyens die zich opeens serieus ging verloven.

Ik verving ook wel eens Wim Bieler of we deden samen een show en dan speelde ik mondharmonika. Ik ging mee op de tournees door België en het zuiden van het land. Geld heb ik er nooit voor gekregen. Maar ik deelde uiteraard wel mee in de gratis drank, dope en natuurlijk in de vele chicks. Ik denk zowat de hele dag aan jou. Verder doe ik niets dan lezen en af en toe wat tekenen.

Ik wou dat ik alweer bij je was. Dat duurt nog twee weken. Annecy, maar dat zal niet meer zo lang duren, want we gaan donderdag waar- schijnlijk naar Italië. Het regent hier dag en nacht. Het is hier zo koud dat het in de bergen zelfs gesneeuwd heeft. Dus kun je nagaan. We hebben niet zo'n voorspoedige reis gehad als we gewild hadden.

Maar de eerste dag ging alles prima. We zijn 's morgens om half vijf van huis gegaan en we waren 's avonds om half zeven in Annecy. Daar hebben we toen de tent opgezet en zijn daarna meteen naar bed gegaan. De volgende morgen, dus zondag, zijn we om half tien weer vertrokken, en om een uur of een hadden we pech met de auto. In de tijd dat pa de auto weer maakte is er even zon geweest. Het enigste ogenblik dat ik de zon heb gezien tot nu toe.

Vannacht heeft 't wel zo geregend dat we er iedere keer uitmoesten om te kijken of de tent niet zou doorlekken. Dat was dus gelukkig niet het geval. De tweede nacht hebben we in een hotel geslapen in Belle Garde, of zoiets. En nu zitten we dus hier he. Drijfnat en kwaad over dat vieze, gore kutweer.

Zeg schatje, ik heb gehoord dat het bij jullie lekker warm is. Dat idee maakt me helemaal woest. Ik heb er maandag aan gedacht toen je weer moest gaan werken. Rot he, om te werken dus. Jezus, ik wou dat ik weer terug was bij jou, weet je wel. Nu, ik ben dus hier, zonder jou en nu weet ik pas hoeveel jij voor m'n leven bent gaan betekenen. Want jij bent de enigste Paul waar ik van houd en van blijf houden. Het klinkt misschien wel stom, sentimenteel, maar het is nu eenmaal zo.

Ja, als je hier zo zit en niks te doen hebt ga je vanzelf sentimenteel worden. Sorry, neem me niet kwalijk. Hoe gaat 't verder? Goed zeker, he, weet je wel. Ja, wat kan er nou mis gaan? Zeg Paultje, mis je me nog een beetje? Of vermaak je je nogal? Zal ik je wat vertellen? Op een aanlegsteiger bij het meer staat in koeienletters geschreven Q Ik wist niet wat ik zag. Het zal wel door Nederlanders zijn neergekalkt. Ben je nog mee geweest met de Kjoe? En heb je nogal gedragen? Want tenslotte ben ik gek.

Het meer schijnt erg mooi te zijn. Schijnt, want eerlijk gezegd heb ik er nog niks van gezien. Het enige wat ik heb gezien is de binnenkant van de tent en de wc. O ja, de wc. Het is hier wel zo'n rare bedoeling. Eerst wist ik helemaal niet hoe zo'n ding werkte. Het is een soort gat waarboven je moet hangen. Maar ergens ook wel leuk. Ik schrijf zeker dingen die je helemaal geen moer interesseren.

In dat geval nogmaals mijn excuses lieve schat. Ik weet niet wat ik nog moet schrijven. Ik houd vreselijk veel van je en mis je gewoon angstaanjagend.

En ik schrijf nog. Je eigen bedroefde doch zo gelukkige, Ann P. Groeten aan je familie. Ineens denk ik ergens aan. Er is toch geen recherche geweest, he Paul?

Jezus, kon je mij maar terugschrijven. Maar dat kan niet GVD! Ik lig de hele dag op een bed buiten en nu schijnt de zon. Maar het interesseert me niet zo bar veel. Ik zit de hele dag aan jou te denken, aan wat je op dit moment aan 't doen bent. Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar het is echt zo.

Je zal wel denken, Jezus weer zo'n brief! Maar als ik zoveel schrijf voel ik me heel wat dichter bij je. Ik ben nog zenuwachtiger geworden al die tijd dat ik hier ben. Iedere letter die ik schrijf moet ik apart tekenen omdat m'n handen trillen. Mijn vorige brief was heel anders. Maar toen was ik wat optimistischer gestemd. Nu niet meer, nu het allemaal wat langer is dan ik had gedacht.

Ik mis je heel erg en ik heb het gevoel alsof er iets mis gegaan is bij je thuis. Paul ik ben de tweede thuis. Waarschijnlijk 's avonds laat, maar dat weet ik niet zeker. Als ik dinsdag niet thuis ben, dan kom ik misschien woensdag.

Dan bel ik je na je werk. Je werkt toch nog steeds Paultje? Ik houd nog van je. Als je me alleen laat Paul, dan zet ik de gaskraan open. En dat zweer ik hoor! En ik meen 't echt. Laat me niet alleen. Dat weet ik wel zeker. Raar kind ben ik he, om dit op te schrijven. Maar ik spring van 't dak hoor!

Maar ik spring ook van de hak op de tak. Dat komt eigenlijk omdat ik geen brieven kan schrijven. Het is hier maar eigenlijk een dooie boel. We hebben eerst met pappa en mamma boodschappen gedaan. Ik lig de hele dag aan je te denken. Je weet tenslotte wie ik ben. Dat hoef ik je niet te vertellen. Ik vind het fijn dat Mamma bij me is en tegen me praat, omdat het iemand is die jij ook kent.

Begrijp je wat ik bedoel? Maar ik denk dat je mijn gedachten wel kunt volgen. Paultje, woensdag vang je me op in je armen, tot ik helemaal geen adem meer kan halen. Dat doe je he? En alles wordt weer als vroeger. Je houdt nog even veel van me, he Paul? Ann Ik moest naar Londen. Dat was een droom. En ik kwam terug. Ik had haar leren kennen in het folkcircuit.

In Londen woonden Harry en ik in hetzelfde huis als Terry. Door haar leerde ik veel Amerikaanse slang kennen. Toen ik terug ging heb ik Terry mee naar Den Haag genomen. We hadden samen gereisd en on-the-road zijn heeft een andere code dan verloofd zijn. Terry ging eerst bij mijn ouders wonen en trok daarna even bij de ouders van Jay in. Daarna heb ik haar bij de cineast Boud Smit ondergebracht. Boud was een hippe filmer en leefde daar met z'n vrouw en kinderen.

Ann keerde zich van mij af met rancune. Ik had haar verloochend. Suddenly was er een new boy in town. Ben speelde de bink, de macho en Ann was daar gek op.

Volgens eigen zeggen van Peter van Dijk was hij van adel, of halfadel. Een wat bekakte blufgozer: Hij kwam uit Soest of Zeist, ergens uit die contreien. Maar wel de arme tak. Hij werkte achter de espressoapparaten in Tedje. Er hing een agressieve sfeer. Peter had gehoord van Ann en die wilde ie wel hebben. Tegen mij zei hij 'Ik sla je kop d'eraf'. Dat was een toon die wij niet gewend waren. Wij waren niet met agressie bezig.

Aadje Bos beschermde mij, want Ann was toen nog mijn verloofde. Maar Peter wilde Ann. Ann had een klerebui want onze verloving was tot een nulpunt gedaald. Ik kon het me wel voorstellen. Ze gaat gelijk met Peter in zee. Binnen een half jaar had ze een dikke buik en zijn ze gaan trouwen. Haar ouders waren er op tegen. Na een jaar waren ze ook weer gescheiden. Willie Vink We hadden een bassist nodig voor Leadbelly's Ltd. Hij was toen al een oudere jongere en woonde niet meer bij zijn ouders. Hij woonde in een kelderbox.

Dat deden er wel meer. Het mooie was dat je daar in en uit kon lopen en buiten de controle van ouders, installaties neer kon zetten. Rudy was zo'n kelderboxjongen. Willie Vink had al een reputatie. Ze had zich laten vastbinden door Indische jongens. Ze had zich door zwepen laten slaan, door Indische jongens. Niet echt waar, maar dat waren de verhalen. Willie was een wilde meid. Ze was snel fed up en was altijd in voor nieuwe dingen. Liet ook makkelijk weer iets los voor iets nieuws. Ineens groeide ze vanuit de beperkingen van het betonnen-kelderboxgebeuren naar de Haagse binnenstadscene.

Dat was haar carrière. Ze werd de big mamma van de scene. En Bieler werd lastiger. Ik ben net zo goed als Jagger'. Hij was alles en wij waren noboydies. Soms kwam ie wel opdagen en soms niet. Jay en ik dachten, 'Kijk. Willie Vink wordt de groupie. Wij zeiden, 'Ok Wil, jij versiert Bieler'. Willie had de stuf en versierde Bieler. Willem werd rustiger en relaxed. Ze ging hem coachen.

Ze ging hem rustig houden. Ze gaf hem af en toe een blow. En ze zorgde voor z'n sexuele trekjes. Daarna verscheen Hannie en ze wordt de grootste fan van Bieler. Willie zat daar tussen. Jay en ik vonden dat wel prima, want Willie voerde al die dope aan en ze wilde ook wel neuken. Dus iedereen had daar wel wat aan.

Willie was er en moest er zijn. Ze was niet alleen groupie, maar ook de persoonlijke verpleegster van Willem. Voor Jay, Willie en ik stond de dope centraal en Willie zou Bieler richten naar onze ideeën. Willem zou al zijn rare fratsen eens worden afgeleerd. Bieler aanbad haar en liet zich heerlijk door haar in de watten leggen. Ze kreeg privileges en mocht in z'n kleedkamer komen waar wij niet mochten komen. Willie zorgde overal voor.

Later kruisten Hannie en Willie elkaar. Hannie gebruikte geen dope, was niet hip. Willie was hip, Willie had de dope. Willie was een moeder. Op zoek naar dope en excitement. Wanneer excitement ontbreekt in popmuziek, is het geen popmuziek. Beat en rock-'n-roll hebben excitement nodig. In flamenco noemen ze dat 'duende', soul, kloten, power. Ook buiten de muziek zochten wij altijd excitement. Op een van die avonden dat Jay en ik op zoek waren naar excitement gingen we de binnenstad in, op zoek naar dope.

We scoorden een portie marihuana wat pillen en wat LSD. We gaan naar wat cafés en een paar hippe tenten en lopen 's nachts naar huis terug door de Javastraat met Willie Vink en Barney de Krijger. Barney kwam oorspronkelijk uit Rotterdam en was een artistieke dopegebruiker, dus die was ok.

In de Javastraat komen we langs de galerie van de gebroeders de Brei. Onder de galerie woonde de oudste broer in het souterrain en dat stond in het circuit bekend als een illegaal café.

Een semi-geheim café en het zag er gezellig uit. Dus wij naar binnen met zijn vieren. Eerst werden we niet toegelaten omdat het al vol zou zijn en bovendien moest je betalen voor de drankjes. Soms was de drank gratis, maar vanavond moesten we voor de drankjes betalen. Maar we hadden geen geld meer bij ons. Willie koopt het aan de deur af en geeft een paar brokken stuf.

Dus wij mochten naar binnen en gratis drinken. Er zit inderdaad een heel gezelschap en Barney gaat op een oud bankstel zitten en pakt een gitaar die daar staat. Barney zuipt zich vol, blowt zich helemaal gek en zit helemaal in zichzelf de hele nacht op die bank gitaar te spelen.

Van twaalf tot vier heeft hij voor zich uit zitten spelen en verder niets gezegd of iemand gesproken. Op een gegeven moment ontdekt Barney ergens een pot honing, zet die naast zich op de bank en neemt af en toe een lik met zijn vingers uit die pot. Barney had een grote bos rood haar en een baard en zag er al een beetje als een beer uit. Hij bleef rustig doorspelen en alles zat onder de honing, op de gitaar, in zijn baard.

Alles kleefde en plakte, maar Barney speelde rustig vrolijk verder. Hij was totaal van de wereld. We keken daar ook onze ogen uit.

We kenden niemand en voelden ons ook behoorlijk weltfremd door de dope. We begrepen niks van wat er gebeurde, maar we vonden het wel gezellig en maf. De jongste broer de Brei was een lange slungel van zo'n een meter vijfennegentig lang. Het souterrain was net iets hoger dan twee meter.

Die broer zet een bromfietshelm op en begint daar, op de muziek tegen het plafond te pogoën. Een dansje dat pas later is uitgevonden.

Een gipsenplafond, dus allemaal deuken erin. Jay en ik keken elkaar aan en dachten 'Wat gebeurt hier allemaal'. Die jongen was volkomen gestoord. Andere mensen zaten tarotkaarten te leggen. Er zat een Antwerpenaar tussen die de kaarten uitlegden. Aan de hand van de kaarten werd van iedereen wat gezegd over de toekomst. Iets positiefs, of iets negatiefs. Al die mensen zitten daar serieus omheen. Die Antwerpenaar trekt een kaart en schiet in een enorme stuip. Schuim op zijn mond, dronken en stoned.

Hij klapte tegen de grond. Iedereen schrok zich rot en dacht dat hij een slechte kaart had getrokken en zich te pletter was geschrokken van zijn eigen toekomst. Hij had een epileptische aanval gekregen! Wij waren ook volkomen stoned en dronken. Die oudste broer belt de GGD en wij voelen nattigheid. We hadden stuf bij ons en werden gelijk paranoïde. Het was al vroeg in de morgen en het werd langzaam licht. We trokken Barney van de bank en vluchtten snel naar buiten.

Toen we bij de hoek waren kwam de ambulance al met gillende sirene aanrijden en die jongen werd afgevoerd. Na afloop van zo'n avond dachten we 'wat gebeurde er allemaal', op het moment zelf hadden we geen enkel idee wat er aan de hand was. We stonden zo ver van de realiteit af.

Daarna liepen we naar huis en we zagen de ambtenaren al weer met hun koffertjes en tasje naar kantoor gaan. Wij gingen toen lekker slapen. Here we go again. Via Willie Vink kenden we alle Surinaamse dealers. We wisten precies waar we moesten zijn. Bij Boeroe, Iwan of Boelie. De drie belangrijkste Surinaamse dealers en de mooiste die er waren. Ze liepen als cats. Boelie was de mooiste.

Hij sprak heel zachtjes, zo van "He man, he man, moet jij wat kopen man? Boelie liep op kousenvoetjes door het leven als een echte cat, een hippe cat. Boelie had veel waardering voor ons. Boelie vond onze generatie wel interessant. We liepen altijd met pocketboeken op zak en waren in zijn ogen intellectuelen. We zaten op de Vrije Academie en hadden literatuur op zak. We lazen bijvoorbeeld Lenny Bruce, Talk dirty and influence people.

Jack Kerouac, On the Road. Dat was dan voor een tijd je lijfboek. Allen Ginsburg hadden we op zak en daar liepen we mee rond.

Je las te pas en te onpas. In trams, bussen en coffeeshops. Voor Boelie waren wij dus intellectuelen. Wanneer er in mijn jeugd een neger in de tram zat zei je tegen je moeder 'Mamma kijk is, een zwarte meneer'. In die begintijd waren de Surinamers echte hippe gasten. Boelie leidde een bijzonder dubbelleven. Hij was gelieerd aan een hoogblonde Duitse prostituee die hij van de Raperbahn uit Hannover had weggeplukt. Daar was hij mee getrouwd en zij fungeerde als Hoerenmadam. Boelie had een café annex restaurantje op het pleintje bij het oude Westeinde.

In de keuken stond Iwan. Iwan was een tough guy. Hij had een grote woeste snor. Zo'n grote zwarte driehoek en onder zijn onderlip een kleine sik. Dat was toen hip. Wanneer we in het café kwamen overdag zei Boelie 'Easy man, easy. Kom mee naar boven'. Boven zat de hoerenkast die zijn vrouw runde. Daar stonden gigantische grote bankstellen. Koperen lampjes, veel roodpluchen en goudkleurige voorwerpen. Overdag was het niet in gebruik.

We zaten daar en Boelie gaf ons wat te roken. En wij proeven en blowen. Hij had de beste opium, de beste hash. Boelie, Boeroe en Iwan hadden fantastische contacten in Rotterdam.

Ze konden overal alles loskrijgen. Wij zaten daar tussen vier uur 's middags en 's avonds een uur of acht. Daarna begon het bordeel te draaien en waren wij al weer weg. Als je gescoord had bij Boelie kwam je daar knetterstoned weer uit, met zulke balen onder je armen.

In hotel Bristol op de Stationsweg werd ook gedeald. De tamtam was de beste communicatie om te horen of er wat was. Je hoorde en deed alles via kwek-kwek-kwek. Je deed weinig over de telefoon, want Jansen en Jansens zouden misschien meeluisteren.

Het was op een avond en we zouden gaan scoren. En wat doen we? We gaan geld inzamelen. Daar begint 't mee. Geeltje, geeltje, geeltje, vijftig gulden, een meier. Ok ik zal deze keer dealen. Die dealersrol wisselde steeds. Om beurten ging je wat halen.

We zorgden voor elkaar, net als in een commune. Ik ga dus naar Tedje. Eerst een koppie koffie nemen en ga daar zitten. Ik wist precies waar ik moest zijn.

Vanuit Tedje had ik Boeroe gebeld. Hij zei 'Wacht maar op de hoek man'. Ik stond op de hoek te wachten. Je voelde je als een veeverkoper die met een grote zak met geld op de markt koeien gaat kopen. Zo'n bundel met geld. Ineens kwamen er drie jongens op me af en die begonnen me in elkaar te slaan. Niemand hielp me en ik vlucht Tedje weer binnen. Ze kwamen achter me aan en ik werd binnen met een barkruk op m'n hoofd geslagen.

Daarna werd ik eerst afgevoerd naar het Militair Hospitaal op de Fluwelen Burgwal voor een eerste hulp behandeling.

Daarna werd ik doorgestuurd naar de Zuidwal. Lichte hersenschudding, elleboog afgescheurd, pezen afgesneden, bot afgebroken. Er werd een metalen schroef in mijn arm gedraaid. Toen lag ik in het ziekenhuis, met een baal met geld en zonder hash. Later kwam de recherche. Of ik m'n aanvallers herkende. Later hoorde ik, via, dat ik wel eens met een meisje had gesproken die een vriendje had die razend jaloers was. Hij zei tegen z'n kameraden dat wanneer ze mij tegen zouden komen ze die jongen in elkaar moesten slaan.

Ze hebben me voor de verkeerde gehouden. Later zijn ze, geloof ik, nog gepakt en gestraft. Maar ik lag in ieder geval zes weken in het ziekenhuis. Toen ik in het ziekenhuis lag heeft de politie bij mijn ouders thuis een inval gedaan. Op mijn zolderkamertje hebben ze niks kunnen vinden.

Omdat ik alles in plastic zakken onder een dakpan had verstopt. Willie Vink was getuige. Boeroe hebben ze door een etalageruit geslagen door pooiers. Ze hebben hem teruggehaald door de ruit heen. De scherven vielen omlaag. Z'n nek werd afgesneden en hij is doodgebloed. Ze hebben hem gewoon laten liggen. Willie kwam het ons vertellen en ze ging helemaal uit 'r bol. Boeroe was onze favoriete dealer.

De wereld was van de beatmakers en zij stonden in het middelpunt daarvan. Het witte-fietsenplan moest nog worden uitgevonden, maar de Q-leden en aanhang eigenden zich alle fietsen en brommers toe die ze nodig hadden. Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK. Ja, Ik wil graag een goed werkende site!

Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken. Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie.

De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld.

Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat.

natte kut vingeren neuken voor 50 euro