Neuken almere oma orgasme

neuken almere oma orgasme

..

Gratis neuken in tilburg nederlands sexneuken almere oma orgasme

..

Hij had wel een grote wil nodig om ook de weg in het oog te houden, anders waren er zeker ongelukken gebeurd. Hij kon het evenwel niet achterwege laten om, eens het mogelijk was, zijn hand op haar linkerbeen te leggen en dit te strelen.

Dit alles zorgde er voor dat oma hem nu met een glimlach bekeek. Aan het winkelcentrum gekomen parkeerde Tom de wagen en beiden stapten uit waarna de wagen afgesloten werd. Oma hing nu haar arm in de zijne en zo gingen zij het centrum binnen.

Niet tot zijn verwondering merkte Tom dat hij het goed ingeschat had hoe zijn oma er nu uitzag vermits heel wat mannen haar bewonderend opnamen. Ook waren er sommige vrouwen die haar bekeken, maar bij de meeste hiervan kon hij zien dat dit met afgunst was. Oma had haar ogen uiteraard ook niet in haar zakken vermits ze hem toefluisterde dat hij inderdaad gelijk had met hetgeen hij haar in de voormiddag had willen duidelijk maken en dat waar er bij haar toch nog enige twijfel geweest was, dit door de hier aanwezige blikken verdwenen was.

Zij gingen enige winkels binnen waar oma zich nu liet gaan en heel wat sexy kledij, lingerie en schoenen kocht. Het kwam Tom voor of hij op dit ogenblik met een uitgelaten meisje aan het winkelen was. Uiteindelijk was alles gekocht en ze besloten om terug naar huis te gaan en daar dan maar een kop koffie te drinken. Eens terug thuis gingen ze binnen waarbij oma de pakjes uit de handen van Tom nam en deze in de gang liet staan, waarna zij Tom met de hand nam en hem naar de living trok. Tom keek haar verbaasd aan, en was nog verbaasder toen ze opeens zijn rits opende, de knop van zijn broek los deed en zowel zijn boven- als onderbroek naar beneden schoof, waarna zij hem een duwtje gaf zodat hij in de zetel viel.

Zelf ging zij tussen zijn benen op haar knieën zitten en nam zijn leuter in haar handen, waarbij zij haar tong over haar lippen liet glijden. Toen zij met haar hand zijn vel op en neer bewoog duurde het niet lang bij Tom voor hij een stijve had. Nu boog oma zich voorover en likte aan zijn eikel.

Zij nam het voorvocht dat zich al gevormd had op met haar tong en bracht dit in haar mond. Nu speelde zij met haar tong rond zijn eikel en schacht, wat aan Tom een hemels gevoel bezorgde. Oma nam nu de eikel in haar mond en begon hierop te zuigen, terwijl ondertussen haar tong van links naar rechts vloog.

Uiteindelijk bewoog zij licht voor- en achteruit, er zorg voor dragend dat de lul steeds verder in haar mond verdween. Tom begon nu zachtjes te zuchten door deze behandeling. Tot nu toe was dit de beste beurt die hij al gekregen had. Tom had het niet meer toen zijn oma zijn scrotum in haar handen nam en dit teder masseerde. De combinatie van het gezuig en de massage zorgde er voor dat Tom nu luider begon te zuchten.

Rillingen van genot liepen door zijn lichaam. Oma begon evenwel steeds harder en harder te zuigen op zijn piemel, terwijl zij het scrotum met dezelfde tederheid bleef masseren.

Tom had het nu werkelijk niet meer door deze behandeling en met spijt in het hart was hij nu verplicht om zijn ogen te sluiten, waardoor hij oma niet meer kon bekijken, en zich tegen te rugsteun te installeren.

Met een kreet kwam Tom klaar en spoot zijn zaad met hevige stralen in de mond van Gerda. Straal na straal kwam in haar mond en Gerda had alle moeite van de wereld om alles door te slikken. Het was voor haar wel een geluk dat Tom stilaan het laatste zaad verschoot, anders had ze niet anders gekund dan dit uit haar mond te laten lopen.

Toen alle zaad doorgeslikt was, ging ze nog even met haar mond over zijn tamp. Uiteindelijk liet ze deze uit haar mond glijden en maakte smekkende geluidjes om tenslotte met haar tong over haar lippen te gaan.

Tom was vlug terug van deze wereld en opende zijn ogen. Hij keek nu recht in oma's gezicht en ogen en zag daar een verleidelijke vamp zitten die, zoals een kat dit doet, nagenoot van het gebeurde. Tom boog zich voorover en beiden overlaadden elkaar met kusjes. Zij beroerden ook elkanders mond, maar tot een tongzoen kwam het niet, hier was het net of deze daad de grens was die oma getrokken had.

Tom stond uiteindelijk recht en trok zijn oma naar omhoog. Hij bleef haar kusjes geven terwijl hij achter haar rug haar rits los maakte en haar kleed naar de vloer liet zakken. Hij nam Gerda vast en draaide haar zo dat zij tegen de zetel aanleunde waarna hij haar met een lichte druk deed neerzijgen op de zetel terwijl hij nu, op zijn beurt, op zijn knieën zonk tussen haar benen. Hij nam van de gelegenheid gebruik om haar benen en onderlichaam aandachtig te bestuderen en hetgeen hij zag was de moeite van het aankijken waard.

Eerst en vooral waren er de benen, noch lucifers, noch olifantenpoten, die de juiste vorm hadden en extra tot hun recht kwamen in de netkousen.

Dan was er ook haar kutje, met lieve, kleine lipjes, die momenteel wijd open stonden en er enigszins dikker uitzagen, dit onder invloed van het bloed dat er zich in bevond. Er rond, en ook op het schaamheuveltje, bevonden zich stugge zwarte haartjes, maar het geheel was goed onderhouden en zag er zeer keurig uit. Opnieuw ging zijn aandacht naar haar in kousen gestoken benen. Hij legde een hand rond ieder been en zachtjes streek hij met zijn handen heen en weer.

Ook vergat hij de achterkant niet, waar hij de kuiten masseerde. Uit oma's mond ontsnapte een zucht toen zij haar kleinzoon haar voelde betasten, er liep zelfs een rilling door haar heen welke haar kippenvlees bezorgde en die er ook voor zorgde dat haar tepels samentrokken en stijf vooruit begonnen te staan. Juist zoals Tom bij haar gedaan had, besloot zij zich nu te laten verrassen met wat haar kleinzoon voor haar in petto had.

Tom was ondertussen blijven doorwrijven en plaatste nu zelfs kleine kusjes op haar benen, waarbij hij een aangenaam gevoel kreeg toen hij in contact kwam met het nylon. Steeds hoger gingen zijn handen en mond, hij liet geen plekje van haar kousen onberoerd. Steeds opnieuw begon hij terug van beneden vermits dit iets was dat hij dagen aan elkaar zou kunnen blijven doen.

Uiteindelijk kwam hij bij het einde van haar kousen en nu kwam hij zelfs in contact met het vlees dat er net bovenuit stak. Ook hier masseerde hij het vlees, ondertussen met zijn tong cirkels makend. Hij vond dat zijn oma nog heel stevige benen had. Steeds korter en korter kwam hij bij haar liefdesgrotje en hij begon zijn oma meer en meer te rieken door het vocht dat nu stilaan uit haar grotje begon te lopen.

Oma begon hoe langer hoe meer te zuchten door zijn gemasseer en gekus. Tom wou nu aan zijn oma bewijzen dat hetgeen hij deze voormiddag met haar gedaan had niet iets was dat hij steeds deed, maar wel dat hij voornamelijk probeerde zo teder mogelijk te zijn. Traag streek hij met zijn tong over haar lipjes, eerst de buitenkant beroerend om nadien via de lipjes zelf naar het centrum te gaan.

Daar ontmoette zijn tong al heel wat kutvocht, maar hij vond het heel plezierig om dit vocht weg te schrapen en het in zijn mond op te nemen om er daar eerst van te proeven vooraleer dit liefdesvocht door te slikken. Gerda was nu helemaal op temperatuur gekomen vermits zij kleine schokjes door haar lichaam voelde gaan en zij niet kon verhinderen dat er kreetjes uit haar mond ontsnapten.

Tom bleef haar verder teder bewerken, nam nu zelfs de lipjes beurtelings in zijn mond om er zacht aan te zuigen. Regelmatig keerde hij met zijn tong tussen haar lipjes om hier het vocht op te likken. Het gezuig aan haar lipjes zorgde er voor dat oma nog opgewondener raakte en dit via zuchten en kreetjes liet merken. Neen, dacht ze, zo heerlijk was ze nog niet behandeld geweest en zeker niet met deze tederheid. Uiteindelijk prijsde zij zich gelukkig dat ze niet opgewassen geweest was tegen haar kleinzoon die er voor gezorgd had dat ze zich deze morgen al heel goed gevoeld had, maar die er nu zelfs in slaagde om haar een hemels gevoel te geven.

Zij sloot haar ogen en liet zich volledig wegzakken, zich aan zijn goede zorgen toevertrouwend. Steeds verder dreef zij weg op een wolk van zaligheid, zeker toen Tom tenslotte haar klitje 'onder handen' nam, hoewel 'in zijn mond' een betere verwoording is. Zachtjes omcirkelde hij haar staandertje, proberend om haar zo weinig mogelijk te beroeren. Opnieuw liep er elektriciteit door Gerda en ze voelde zich steeds zaliger worden.

Haar vocht stroomde nu bijna grotje. Dit werd evenwel nog erger toen Tom tenslotte zijn mond om haar klitje plaatste en er op begon te zuigen.

Wat Tom nu bij haar deed was werkelijk hemels. Deze voormiddag was het ook wel leuk geweest, zeker na zulk een tijd droog gestaan te hebben. Hetgeen hij nu met haar deed was werkelijk heel teder en liefdevol en zij genoot van elke seconde. Zij begon meer en meer te zuchten.

Dit werd nog verergerd door het feit dat Tom stilaan heviger begon te zuigen. Zij voelde de genotscheuten door haar lichaam gaan. Zij voelde dat haar tepels tot het uiterste gespannen stonden. Zij nam nu har tepels met haar vingers vast en speelde er mee. Nog meer scheuten gingen door haar lichaam en ze werd steeds luidruchtiger, Tom hierdoor aansporend.

Tom had ondertussen haar benen vast genomen en boog deze naar haar lichaam, ze ondertussen feller spreidend. Hierdoor openden haar lipjes tot het maximum terwijl haar klitje tot het uiterste gespannen omhoog stond. Als ze dit zou voelen, zou deze dans wel eens heel snel afgelopen kunnen zijn. Met een gevoel van schaamte begon ik wat rood aan te lopen, tegelijkertijd deed ik voorzichtig een halve stap naar achteren om wat ruimte te maken tussen onze onderlijven. Ze deed daardoor juist een stap naar voren en we botsten tegen elkaar.

Ik stond al klaar om definitief afscheid te nemen, vol schaamte, midden op de dansvloer. Mijn ogen dichtgekepen van angst. Claire bleef echter stijf tegen mij aan staan, haar adem was nog steeds voelbaar in mijn nek en ze wreef met haar borsten tegen mijn romp. Ze plaatste haar onderlijf nog wat steviger tegen de bobbel in mijn broek. Ik kreunde licht en ik had geen idee wat er nu ging gebeuren.

Wel voelde ik mij ineens onzeker worden en opgewonden tegelijk. Terwijl de vreemdste nachtmerries door mijn hoofd speelden hief Claire haar hoofd op van mijn schouder. Ze kwam bijna met haar mond tegen mijn oor en fluisterde: Het kon niet anders dan dat zij ook opgewonden raakte van dit spannende spel midden op de dansvloer.

Ik antwoorde haar met een schorre stem: Claire, kun je dat zo goed voelen dan? Ik deed hetzelfde en zette mijn handen boven op billen en drukte haar tegen mij aan. Haar tepels waren voelbaar gezwollen in haar topje en prikten door de stof tegen mijn borst aan. Met een glazige blik keek zij mij recht in de ogen en wreef met haar schaamstreek over de bobbel in mijn broek. Mijn lul was toen tot een maximum opgezwollen en kwam behoorlijk krap te zitten in mijn onderbroek.

Het nummer eindigde en overtuigd van haar geilheid pakte ik haar hand en liepen we hand in hand de kantine uit de garderobe in. Door de rijen met jassen kon je je achterin tegen de muur ongezien begeven. Hand in hand liepen we zwijgend naar achteren. Het hart klopte in mijn keel en ik was vastberaden om met haar te gaan tongzoenen. Aangekomen ging ik met mijn rug tegen de muur staan.

Tegenover ons stond zo'n meterslange kapstok welke nu vol hing met jassen. Niemand kon ons betrappen, tenzij ze op de grond zouden gaan liggen en onder de jassen door onze voeten zouden kunnen zien.

Claire kwam tegen mij aan staan. Ik sloeg mijn armen om haar heen en boog mijn hoofd naar voren. Onze lippen ontmoetten elkaar, we kusten elkaar met de monden dicht. Ze smaakte net zo zoet als haar parfum. Bij de tweede keer opende ik mijn mond half en op het moment dat ik haar lippen raakte, stak ik mijn tong uit en likte haar lippen. Ze deed hetzelfde en onze tongen draaide rondjes om elkaar. Het was fantastisch, ik zweefde voor mijn gevoel minutenlang op een grote wolk en vergat daardoor adem te halen.

Ik trok mijn hoofd terug om een hap adem te nemen en keek haar aan. Ze lachte lief naar mij en draaide enigzins beschaamd haar hoofd weg. Ik was even bang dat dit het einde zou betekenen en zei: Leunend tegen de muur kon ik al kussend haar kont betasten en ik kneep met twee handen voorzichtig in haar billen. Ze kreunde en liet op dat moment alle remmingen vallen.

Haar linkerhand legde ze op mijn borstkas en met haar rechterhand schoof ze langzaam van mijn rug naar mijn onderbuik.

Mijn buik begon te tintelen en ik hapte verschrikt naar adem. Een gevoel van geilheid begon zich meester van mij te maken en ik besefte dat er vanavond van alles kon gebeuren. Ze legde haar hand voorzichtig op mijn lul en ze fluisterde zachtjes in mijn oor: In de bieb was een hoekje met lage fauteuils en een grote bank waar je boeken of magazines kon lezen. Ze nam plaats op de grote, leren bank en klopte met haar vlakke hand op de bank ten teken dat ik naast haar moest komen zitten.

Ik vond het eigenlijk wel prima dat Claire de leiding had genomen, ze had er zin in, en ik ook! Naast haar gezeten ging ze achterover liggen.

Ik boog over haar heen en we tongden wild met elkaar. Met een hand betastte ik haar rechterborst over haar topje heen.

Ik voelde duidelijk haar harde tepel en ze kreunde instemmend tijdens het tongen. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen en vroeg haar of ze dit lekker vond. Ik voelde haar warme buik en schoof voorzichtig naar boven. Met mijn vingertoppen voelde ik de welvingen van haar borsten.

Met mijn hand om haar borst beroerde ik voorzichtig met mijn duim haar tepel. Ik werd er zelf ook behoorlijk opgewonden van en ging iets verliggen om mijn lul wat meer de ruimte te geven. Ik lag op mijn zij naast haar met mijn bovenste been geopend. Haar borsten knedend legde zij haar hand om de binnenkant van mijn dijbaan wat op de bank lag. Haar hand schoof voorzichtig omhoog en eindigde bovenop mijn lul. Ze kneep voorzichtig en wreef van onder tot boven over mijn bobbel.

Ook zij ging op haar zij op de bank liggen met haar bovenste been wat gespreid. We lagen tegenover elkaar en we kusten nog steeds hartstochtelijk.

Ze pakte mijn hand van haar borsten en plaatste mijn hand in een keer op haar slipje. Het korte rokje lag al opgerold rond haar middel en ik had vrij spel. Maar wat moest ik doen? Met mijn hand wreef ik over haar slipje van bovenaan de rand tot aan tussen haar benen.

Door haar gespreide benen kon ik overal goed bij. Haar hele schaamstreek voelde heet aan en toen ik bij haar kutje aanbelandde, voelde ik een grote, natte plek. Ik wist dat ik toen goed zat en drukte met twee vingers op deze natte plek. Haar kutje was zo geil dat ze behoorlijk nat was. Hijgend kuste ze mijn nek en zei: Niet wachtend op mijn antwoord kwam ze half overeind en trok mijn broek open.

Het was zo'n knoopsluiting die je met een beetje handigheid in een ruk opentrekt. Blijkbaar had ze zelf ook zo'n broek of had ze dit vaker gedaan want mijn broek schoot open. Ze stak haar hand in mijn broek en trok mijn lul uit zijn benarde positie. Met haar vingertoppen bespeelde zij mijn lul die al kwijlde van het voorvocht.

Ze grinnikte en zei: Met twee vingers wurmde ik mijn hand tussen haar onderlijf en haar slipje. Ik schoof het doordrenkte lapje opzij en voelde een aantal kletsnatte huidplooien. Ik had hier totaal geen ervaring mee, maar ik vond het een geile ervaring en kon niet wachten om het eens van dichtbij te bekijken.

De heerlijke geur van haar natte kutje maakte mij nog nieuwsgieriger. Ik fluisterde in haar oor: Zij hield haar lippen nog steeds opgedrukt met twee vingers en precies tussen haar vingers zat haar gezwollen kittelaar.

Bij haar kittelaar aangekomen haalde ze haar hand weg en stak deze weer in mijn broek en legde haar hele hand op mijn lul. Meer kon ze niet doen, want ik draaide rondjes om haar klit en ze begon steeds harder te hijgen. Ze draaide heen en weer met haar bekken en met een hand begonnen ze aan haar tepels te draaien.

Om het haar en mijzelf makkelijker te maken trok ik haar slipje helemaal uit. Hierdoor zat ik op de grond voor de bank tussen haar benen en had nu een goed uitzicht op haar lichtbehaarde kutje. Wat klungelig wilde ik haar klitje weer aanraken, maar omdat ik nu frontaal voor haar zat, was ik de weg een beetje kwijt. Ze had dit door een stak eerst twee vingers in haar kutje en plaatste deze bovenop haar klit.

Wild wreef ze erover en ik bekeek dit schouwspel met plezier. Ik deed mijn hoofd naar voren en snoof met mijn neus de geur van haar kutje op. Ze had weinig schaamhaar en het was iets donkerder dan haar blonde hoofdhaar. Haar lippen glinsterden van het vocht en er liep een vochtig spoor van haar kutje richting haar poepgaatje. Ik stak mijn tong uit en likte het geilspoor uit haar bilnaad. Ik kwam met mijn tong bovenop haar openstaande lippen en zij rilde van top tot teen, ze was nog steeds haar klit aan het bewerken.

Ik duwde met mijn hoofd haar hand weg, ik wilde vrij baan! Ik inspecteerde haar doosje van onder tot boven. Ik kuste haar schaamlippen en zocht met een uitgestrekte tong haar duidelijk zichtbaar genotsknopje op. Ik zoog er zachtjes op en hoorde op de achtergrond haar gehijg en gekreun. Ze pakte met twee handen mijn hoofd beet en masseerde mijn hoofdhuid en oren. Met mijn vingertoppen verkende ik haar kutje en gleed door al het geil gemakkelijk met een hele vinger volledig in haar. Met mijn andere hand had ik mijn lul beet en ik trok mij zachtjes af.

Haar kut leek steeds heter en natter te worden en ik voelde haar kutspieren om mijn vinger spannen. Al likkend voelde ik haar beginnen te schokken en met een diepe, harde kreun kwam ze plots klaar. Ze duwde mijn hoofd bovenop haar openstaande lippen en ik likte stevig door. Uit haar kutje stroomde een overdaad aan geil en ik likte dat het een lieve lust was. Hijgend duwde ze mijn hoofd weg van haar klit en sloot haar benen.

Ze moest duidelijk even bijkomen van haar orgasme. Ik zat nog met mijn knieen op de grond voor de bank en mijn lul hing halfstijf uit mijn broek. Ik knikte instemmend en ging naast haar op de bank zitten.


Shemale dating den haag kut van buurvrouw


Big tit volwassen bar fun Ze vingert en neukt de natte kut met een grote vibrator tot een orgasme 4. Jouw escort Milf mum luid gillende echte orgasme met Oma diep gepaald door jong neukertje.

Blond Tieten Kont Keuken. De voyeur en exhibitionist. Sexy mama geniet zuigen en paardrijden. Mollig en rondborstige amateur MILF neemt een gezichtsbehandeling Voor de webcam showt ze haar grote negerinnen tieten en knijpt in de tepel tot er melk uit spuit. Vrouw neuken op echte zelfgemaakte.

Oude rijpe dame wordt gelokt 3some Blond met saggy tieten en grote tepelhof Granma zuigt en neukt twee hanen op sollicitatiegesprek Oma met een zeer grote clit! Het is een pragmatische groepsbehandeling waar je met anderen die ook met een seksverslaving worstelen leert je verslaving aan te pakken. De liefde kan geweldig zijn. De sexverslaafde lijdt hier onder en ervaart de sexverslaving als ongewenst.

Men heeft geen controle meer over sex Men gebruikt sex om pijn en stress te verminderen Colemann beschijft de sexverslaafde anders, namelijk "de sexverslaafde is obsessief bezig met zekere patronen van sexueel gedrag en ervaart hier negatieve consequenties van".

Deze geile exhibitionisten zijn niet verlegen om te laten zien hoeveel ze genieten van je aandacht door zich uit te kleden en zichzelf te bevredigen voor jouw plezier. Kies een model naar keuze en geniet van een gratis seks chat of ga naar de Full Private Chat, waar al je dromen zullen uitkomen!

Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer, hierdoor kun je de video's niet vooruitspoelen. Rondborstige verpleegster likt in het ziekenhuis het zaad van een groepje studenten van een speculuum af.

Gratis sex video's en gratis porno video's zoeken, vinden en bekijken - Video site porno filmpjes met o. Sexclubs wat zijn het en waar kun je ze vinden in Nederland Paaldansen Lapdance krijgen of een topless lapdance geven Striptease wiki — Stripper bestellen of juist zelf een show geven?

Jonge man maakt seks met een geile oma 10m: Oma betrapt opa met het buurmeisje. Hij neukt zijn vriendin terwijl ze naar tekenfilms kijken. Geweldig hete meiden, blondines, brunettes, BBW, schoolmeisjes, koppels, MILFs, cougars, twinks, beren, ladyboys en meer die allemaal geil zijn en slechts een gratis cam chat van je vandaan zijn.

BongaCams gebruikt cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen. Toestemming om deze website binnen te gaan en de inhoud te bekijken is absoluut beperkt tot bereidwillige volwassenen die onder ede bevestigen, en op straffe van boetes voor oneerlijkheid zoals besproken in hoofdstuk 28 U. Je kunt Flash ook ontgrendelen door op het "puzzel" icoon in de rechter bovenhoek van je browser te klikken.

Swingers en Amateursex Naakt amateur meisje Maria uit Rusland 7m: Druk alsjeblieft op de "rocker" om Flash voor je browser mogelijk te maken. Ook zij ging op haar zij op de bank liggen met haar bovenste been wat gespreid. We lagen tegenover elkaar en we kusten nog steeds hartstochtelijk. Ze pakte mijn hand van haar borsten en plaatste mijn hand in een keer op haar slipje.

Het korte rokje lag al opgerold rond haar middel en ik had vrij spel. Maar wat moest ik doen? Met mijn hand wreef ik over haar slipje van bovenaan de rand tot aan tussen haar benen. Door haar gespreide benen kon ik overal goed bij. Haar hele schaamstreek voelde heet aan en toen ik bij haar kutje aanbelandde, voelde ik een grote, natte plek.

Ik wist dat ik toen goed zat en drukte met twee vingers op deze natte plek. Haar kutje was zo geil dat ze behoorlijk nat was. Hijgend kuste ze mijn nek en zei: Niet wachtend op mijn antwoord kwam ze half overeind en trok mijn broek open.

Het was zo'n knoopsluiting die je met een beetje handigheid in een ruk opentrekt. Blijkbaar had ze zelf ook zo'n broek of had ze dit vaker gedaan want mijn broek schoot open. Ze stak haar hand in mijn broek en trok mijn lul uit zijn benarde positie. Met haar vingertoppen bespeelde zij mijn lul die al kwijlde van het voorvocht.

Ze grinnikte en zei: Met twee vingers wurmde ik mijn hand tussen haar onderlijf en haar slipje. Ik schoof het doordrenkte lapje opzij en voelde een aantal kletsnatte huidplooien. Ik had hier totaal geen ervaring mee, maar ik vond het een geile ervaring en kon niet wachten om het eens van dichtbij te bekijken.

De heerlijke geur van haar natte kutje maakte mij nog nieuwsgieriger. Ik fluisterde in haar oor: Zij hield haar lippen nog steeds opgedrukt met twee vingers en precies tussen haar vingers zat haar gezwollen kittelaar.

Bij haar kittelaar aangekomen haalde ze haar hand weg en stak deze weer in mijn broek en legde haar hele hand op mijn lul. Meer kon ze niet doen, want ik draaide rondjes om haar klit en ze begon steeds harder te hijgen. Ze draaide heen en weer met haar bekken en met een hand begonnen ze aan haar tepels te draaien. Om het haar en mijzelf makkelijker te maken trok ik haar slipje helemaal uit. Hierdoor zat ik op de grond voor de bank tussen haar benen en had nu een goed uitzicht op haar lichtbehaarde kutje.

Wat klungelig wilde ik haar klitje weer aanraken, maar omdat ik nu frontaal voor haar zat, was ik de weg een beetje kwijt. Ze had dit door een stak eerst twee vingers in haar kutje en plaatste deze bovenop haar klit. Wild wreef ze erover en ik bekeek dit schouwspel met plezier. Ik deed mijn hoofd naar voren en snoof met mijn neus de geur van haar kutje op. Ze had weinig schaamhaar en het was iets donkerder dan haar blonde hoofdhaar. Haar lippen glinsterden van het vocht en er liep een vochtig spoor van haar kutje richting haar poepgaatje.

Ik stak mijn tong uit en likte het geilspoor uit haar bilnaad. Ik kwam met mijn tong bovenop haar openstaande lippen en zij rilde van top tot teen, ze was nog steeds haar klit aan het bewerken.

Ik duwde met mijn hoofd haar hand weg, ik wilde vrij baan! Ik inspecteerde haar doosje van onder tot boven. Ik kuste haar schaamlippen en zocht met een uitgestrekte tong haar duidelijk zichtbaar genotsknopje op. Ik zoog er zachtjes op en hoorde op de achtergrond haar gehijg en gekreun. Ze pakte met twee handen mijn hoofd beet en masseerde mijn hoofdhuid en oren. Met mijn vingertoppen verkende ik haar kutje en gleed door al het geil gemakkelijk met een hele vinger volledig in haar.

Met mijn andere hand had ik mijn lul beet en ik trok mij zachtjes af. Haar kut leek steeds heter en natter te worden en ik voelde haar kutspieren om mijn vinger spannen. Al likkend voelde ik haar beginnen te schokken en met een diepe, harde kreun kwam ze plots klaar. Ze duwde mijn hoofd bovenop haar openstaande lippen en ik likte stevig door. Uit haar kutje stroomde een overdaad aan geil en ik likte dat het een lieve lust was.

Hijgend duwde ze mijn hoofd weg van haar klit en sloot haar benen. Ze moest duidelijk even bijkomen van haar orgasme. Ik zat nog met mijn knieen op de grond voor de bank en mijn lul hing halfstijf uit mijn broek.

Ik knikte instemmend en ging naast haar op de bank zitten. Met beide handen trok ze mijn broek en slip naar beneden zodat ik met mijn kont op koude leer van de bank lag. Ze sloot haar hand volledig om mijn halfgezwollen lul en door die vreemde hand kwam mijn lul snel tot zijn volle omvang. Kort deed ik het voor en ze nam het van me over. Nieuwsgierig als ze was kwam ze al trekkend aan mijn lul vlak erboven hangen met haar hoofd.

Ik voelde haar warme adem op mijn eikel. Ik kreeg het benauwd, mijn buik kneep samen van de spanning. Haar haar hing op mijn buik en dat maakte de spanning nog groter. Ik kon niet zien wat ze aan het doen was door al die haren, totdat ik het puntje van haar tong op mijn eikel voelde. Ik kreunde hard en voelde mijn lul zich tot een uiterste erectie verheffen.

Ze likte met haar spitse tongetje vanaf mijn eikel tot aan de stam van mijn lul. Daarna kuste ze mijn balzak. Ze richtte mijn lul op, trok mijn voorhuid helemaal naar achteren en opende haar mond. Ze nam mijn eikel in haar mond en ik voelde hoe haar tong mijn pisgaatje verkende.

Vervolgens draaide ze rondjes om mijn eikel en ik voelde hoe het voorvocht naar boven werd geperst vanuit mijn balzak. De spanning begon hoger op te lopen, zeker toen ze me echt begon te pijpen door mijn lul in en uit haar mond te laten schuiven.

Ik wist niet of ze het goed deed, maar ik voelde hoe haar zuigende mond mij geiler en geiler maakte en dat was voor mij genoeg. Ik liet mij volledig aan haar over en lag achterover tegen de rugleuning.

Ik zag dat zij ook alweer geil was geworden want terwijl zij zoog aan mijn lul was ze zichzelf met een hand aan het vingeren. Ze stak pompend twee vingers in haar kutje. Het was een geil gezicht om Claire zuigend aan mijn lul zichzelf te zien bevredigen. Haar mondje deed goed werk want ik begon de controle over mijn onderlijf te verliezen.

neuken almere oma orgasme