Sexbios brabant naakt in de buitenlucht

sexbios brabant naakt in de buitenlucht

Volledige Tekst x bekeken 94 reacties. Volledige Tekst x bekeken 43 reacties. Volledige Tekst x bekeken 57 reacties. Volledige Tekst x bekeken 32 reacties. Volledige Tekst x bekeken 23 reacties. Susteren achter het NS-station. Volledige Tekst x bekeken 8 reacties. Sex Wie heeft er vandaag zin 0 reacties. Wie zin in pijpdate tussen Den B Wie heeft dadelijk zi in een pijpdate?

Contact Hoi met nick. Wat te beleven in Is er vanavond laat nog wat te beleven in de omgeving van Rotterdam? Omg Emmen Op zoek naar geilerds in omg Emmen man 26, 1. Leuke stellen gezocht Vanavond rond 9. Strubben Vanavond rond negen uur zijn wij en stelmidned geen fake op de strubben.

Vanavond Geil Actief Stel Voorth Hoi hoi, Wij geil mooi goed verzorgd stel Zij 28, Hij 40, hebben zin in geile onge Buitensex Welke geile dame, huisvrouw heeft zin om van bil te gaan. Geilen Ben een biman van 58 en geil op vrachtwagenchauffeurs en pissende mannen Kik is oh Heerlijk neuken Is er een lekkere man die me lekker wil neuken 45 reacties.

Geil sletje Ze wil gebruikt worden. Parkeerplaats Rij nu vanaf Amsterdam naar Rotterdam is er onderweg nog iets leuks om voor te stoppen? Ben vrouw 38 super geil 52 reacties. Naakt wandelen wie weet er leuke plekjes om naakt te wandelen of elkaar naakt te ontmoeten buiten. Barendrecht Thermen Blonde slet wil pik 30 reacties.

Parkeerplaats sex Welke man heeft er geld voor over om mij als zijn privé hoer te gebruiken en laten gebruiken , ik meisje van 38 jaren lang in saaie relatie gezete Gekke met een zwangere vrouw Waar zijn jullie mannen met dit weer te vinden om lekkere met elkaar te geile? Omgeving Barneveld 27 reacties. Grote pik Heeft iemand een grote pik voor me? Zou dat graag willen ervaren, omgeving Wijchen Kik: Midag ben vanmiddag om ongeveer Buitensex Wij gaan morgen lekker de natuur in, welke knappe verzorgde mannen willen ons ontmoeten en bij klik mijn vrouwtje lekker verwennen.

Andere opties Zijn er nog andere sites of apps die jullie gebruiken voor hetero buitenseks contact? Geile date Wie komt mij goed verwennen samen met me man.

Stuur maar een berichtje en wie weet ben jij die gene die me lekker DP neemt. Of me lekker verwent al Frisse gezellige leuke mannen meer dan welkom , spreek ons Sauna of naaktstrand omg amersfoort Zijn er nog mannen die naar de sauna gaan vandaag? A28 Zeist Carpool Iemand zin rond half 10?

Vanavond parking oeienbosch Veld De leyen Wij zijn vanmiddag tussen vijf en half zes van plan om naar de leyen te gaan. Wij hopen op andere stellen en mannen. Bij een klik wie weet wat er d Omg kootwijk met dit lekkere weer vanmiddag nog wat te doen speelveld voorkeur naar wat jongere mannen zij 57 24 reacties.

Hallo Iedereen genoten de afgelopen dagen. Besluit; wisselende contacten als koppel houden ons scherp in het dagelijks leven én in de sexarena. Prachtig hoe je de angst overwon om uiteindelijk een overweldigende ervaring te hebben. Dus waar, wanneer enz gaat dit georganiseerd worden??? Wij vrouwen moeten altijd al sexy zijn en Dat is prima maar voor een keertje de rollen omdraaien lijkt me een bijzondere ervaring.

Denk dat de formule daarvoor te gewild is… krijg je revolutie. Telkens weer een verbazing van de verrasing en de perfectie van voorbereiding en omschrijving.

De uitvoering zal zeker niet tegenvallen is onze verwachting. Complimenten, wij zijn hier graag bij! Hopen er weer bij te kunnen zijn! De sfeer en de ambiance zijn niet te overtreffen! Het zou idd eens mooi zijn als het omgekeerd is op een party, mannen naakt of zo goed als en de vrouwen die nu de touwtjes in handen hebben. Wij zijn er zeker voor te vinden. Thx, Het was idd een geweldige verrassing voor mij: Mijn smoking hangt ook al klaar ….

Ik bied mijn diensten aan …. Na een superfijne ervaring op de vorige ews-party -hoed af en veel respect voor de organisatoren! Helaas valt de nieuwe datum in onze buitenlandse en intussen geboekte vakantie.

Lijkt ons ook wel spannend ….. Iemand enige ervaring met deze club? Dan dient men zich eerder de vraag te stellen wie in dat geval fout kan zijn? Nadenkend in het geval men enige eq zou hebben of enige respect van het foute zou willen of kunnen gebruiken vind ik het als deelgenoot van C vrouw of man , laat ik aan uw verbeelding over dat men eerder dient na te denken wat zonder respect is in plaatst van wat fout kan zijn.

Mannelijk of vrouwelijk blijf humaan voor je het over fout zal hebben anders zal je leven wel eens fout kunnen zijn. Wie haalt ons over om ook te komen…………………………………………………………. Wel oppassen, heb er al verschillende moeten verwijderen onder algemene anesthesie!

Zeker die gebruiken met een uiteinde dat niet naar binnen kan schieten…. Klopt het dat deze party niet doorgaat? Wij hebben ons al even ingeschreven maar nog niets gehoord…. We gaan er toch bij kunnen zijn?

Goed geschreven en leuk artikel, en idd om zoiets te organiseren met slavinnen en slaven die u dan kan aanbieden. Kijk naar deze foto en de tekst klopt helemaal…………………………………………. Zeer erotische decadente beelden! Hier is alvast een slavinnetje beschikbaar om te laten keuren als iemand een themafeest wil organiseren. Één jaar later is er zoveel gebeurd dat het tijd wordt om jullie mee te nemen op het vervolg van onze erotische rondreis.

Van een novice Hotwife naar een erotisch wezen dat zonder gene weet hoe ze mannen en vrouwen voor zich kan winnen maar ook kan switchen in een heerlijk onderdanig geil sletje wanneer ze daar behoefte aan heeft. Verslag opdracht uitvoering is onderweg …………………………………. Misschien eens met een paar mensen samen een fotoshoot organiseren in eyes-wide-shut stijl? Wij doen graag mee.

Ik kan het profiel van deze mooie dame niet vinden, maar dat zal wel aan mij liggen …. Wij doen het ook zo, maar het is inderdaad erg moeilijk om contacten te leggen. Maar de gloed die de vrouwen krijgen als ze aanbeden worden is de kers op de taart. We mogen er bij zijn. De spanning stijgt …. Verheugd te mogen deelnemen … Wij gaan ons maskertjes halen? Hoi voor ons is het de eerste keer. Spannend en we weten echt nog niet of dit echt ons ding is maar DIT moeten we toch beleefd hebben.

Ook wij zijn van gent. Ter plekke kunnen we evt. Ik ben charles en mijn wederhelft is schola bloedmooie afrikaanse dame. Dus moeilijk zal het niet zijn om ons te herkennen voor desgewenste kennismaking. Ook wij kijken er naar uit om er, na langere tijd, nog eens bij te zijn.

We kijken uit naar nieuwe contacten en de hernieuwde contacten met vriendjes uit vorige avonturen…. We hebben te weinig organizerende werkkrachetn gedurende de party om de kwaliteit die we willen nastreven voor u te garanderen.

Als gevolg hiervan gaat het bestuur opzoek naar een nieuwe voorzitter. De betalingen die u gedaan heeft voor deze party zullen terug gestort worden door Guy Akkermans, de account waarop u gestort heeft. Mocht u nog vragen hebben aarzel niet ons te contacteren op info deccadent. Precies onze gedachten… bestaat er geen alternatief? Er moet toch haast wel wat creatiefs te bedenken zijn? Wij betreuren dit ook. Wij organiseren ook al eens een feestje en weten wat er bij komt kijken.

En wat er dus ook fout kan gaan… Een alternatief verzinnen wordt moeilijk op deze korte tijd… Kunnen we niet die zaterdagavond ergens afspreken voor wie zin heeft. Of is er iemand die thuis een zee van ruimte heeft… Wij alvast niet. Zo afspreken is natuurlijk niet hetzelfde, maar wel een kans om mensen dan toch te ontmoeten?

Het kasteel is eventueel wel beschikbaar, Deze kan kosteloos gebruikt worden gezien alles al betaald is. Gewoon gaan dan en ons lekker amuseren op het chateau,als iedereen wat drank meebrengt kan het toch nog een leuke avond worden. Precies… kunnen we als leden niet de krachten bundelen en er n heerlijke zinnenprikkelende avond van maken? Inventariseren wie er nog steeds interesse heeft om er een heerlijke avond van te maken en vervolgens teams maken om taakverdeling rond te maken?

Wellicht kan onze lieftallige admin ons hierin ondersteunen om ons via mailadres bij elkaar te brengen? Wij zijn voorstander, maar wie is er verantwoordelijk bij schade of problemen? Toch best even doordenken… Wij keken er enorm naar uit en hopen dat er iemand met een goed voorstel op de proppen komt….. Wij zullen contact opnemen met onze admin om nog verdere inventarisatie te doen.

Bij nader inzicht blijkt het wegens logisteke reden moeilijk om dit voor elkaar te krijgen. Bij deze concetreren wij ons op de volgende paryt in september.

Jammer… We keken er naar uit. Volgende keer beter dan maar. Wij zoeken een alternatief voor zaterdag… Voorlopig denken we aan Aquarius, maar wie weet heeft iemand een beter plan? Als je de organisatie kent, weet je dat ze staan voor: Zou zeker leuk zijn , het vrouwtje word de 12de 50 jaar, een aangename verjaardag zou dat worden mochten wij hier aan deelnemen.

Na een eerdere verwoede poging , kijken of het nu wel lukt. Om al deze decadente mensen te mogen ontmoeten.

Fijn dat er mensen hun schouders onder dit prachtige initiatief willen zetten! En hopelijk tot in september. Waaohh — het ontroert met ECHT al deze blijken van waardering! Van harte veel succes gewenst. Een dienstbare French Maid zou meer dan welkom zijn. We horen graag of er interesse is? Geweldig en vooral klassevol met warmte gevoel, zin om te strelen … Proficiat aan de fotograaf. Heel veel succes en vooral ook plezier toegewenst in deze functie! Wij hopen jullie graag te zien in september!

Wat een heerlijke billetjes … En als je dan ziet wat een uitnodigend en opgewonden klitje ertussen zit? Vroeger deed k wel s meer bodypaint … Maar altijd kleine , k zou nog wel ns een complete willen doen!

En daarna een fotoshoot?? Zijn er al mensen die het weten? WIj wensen de nieuwe voorzitter en first lady veel succes. Maar ook de admin met zijn doorzettingsvermogen. De website en organisatie is in het verleden altijd kwalitatief van hoogstaand niveau gebleken.

Wij twijfelen er niet aan dat ook het nieuwe team het beste van zich zal laten zien! Alvast bedankt voor de inzet en bereidwilligheid om deze zware taak op jullie schouders te nemen. Wachtend op volgende opdracht? Op een avond geeft je man je opdracht in de auto te stappen. Hij rijdt en stopt vóór een huis. Je krijgt een enveloppe in je hand gedrukt, die je aan de man van het huis moet geven.

Je man blijft in de auto. Je belt aan, zegt wie je bent. Hij nodigt je uit binnen te komen. In de huiskamer geef je hem de enveloppe. Hij maakt hem open, leest de brief en laat die aan je zien: Hij gaat in een stoel zitten en zegt je je schoenen uit te doen. Dan gaat hij achter je staan. Streelt je, kust je zachtjes in je nek. Hij doet je bh uit.

Bijt zachtjes in je oorlelletje. Langzaam doet hij je slipje uit. Dan wordt er gebeld. Hij zegt je open te doen. Adrenaline schiet door je lichaam. Je loopt naar de voordeur en opent die: Hij loopt mee naar binnen. Wordt hartelijk begroet door de man, die je zojuist uit de kleren gepraat heeft. De rest kun je zelf samen met de twee mannen invullen!

Wie ons kent, weet dat we er als organisatie alles zullen aan doen om een topavond te serveren waar je nog weken van in vervoering blijft …. We kijken er met alle organisatoren en de Kasteelheer in het bijzonder naar uit jou te mogen ontmoeten …. Wij waren daar ook Incognito Als we dat geweten hadden zouden we jullie mee hebben uitgenodigd op onze suite in de Crown Plaza… xxx. Nog eens bedankt voor de hele leuke avond en hopelijk tot snel. Heerlijk dit spel te mogen spelen.

Wij genieten soms ook heel erg van dit spel. Mooi omschreven genot straalt er vanaf …………. Wij kijken er ook,al naar uit. Helaas moeten wij afmelden door onvoorziene omstandigheden.

Heel jammer, want wij kunnen de party alleen maar warm aanbevelen. Hopelijk kunnen we door de tijdige afmelding een ander stel de kans bieden om mee te genieten…. Het begint ook bij ons te kriebelen. Volop op zoek naar de kledij! Het aftellen is idd begonnen, mooi om zo een spannend moment en avond nacht te mogen beleven. Wij komen vanuit het waasland, nog koppels? Ware woorden, het zijn vooral vrouwen die elkaar bekritiseren en onmogelijke doelen opleggen.

Toch heb ik ook het idee dat het beeld wat aan het kantelen is, mn ronde billen kunnen wel. Ook zijn er vrouwen die bil implantaten nemen. Dat is goed genoeg. Ik kan alleen maar de titel beamen en zoals Madame aangeeft: Beste, graag hadden we toegekeken bij opdrachten en evt.

Bij opdrachten meegedaan die binnen onze comfortzone liggen. Zelf hebben we geen opdracht en willen we gewoon heerlijk genieten en zien wat deze spannende avond ons brengt. Wij kijken er ook naar uit! Kan er iemand met ervaring wat meer info geven wat de opdrachten inhouden?

Opdracht ingestuurd, laatste check voor onze outfit… klaar voor zaterdag! Wij kijken er naar uit! Waarschuwing aan de bezoekers van 24 september: Lady Dauphiné Venus en Sir Eros. Voor mijn eerste deelname vond ik het vrijdag een zeer geslaagde avond. Ik heb veel leuke koppels ontmoet en het was een zeer stijlvolle en gezellige avond en een mooie locatie. Succes met de volgende editie. Beste organisatoren, Bedankt voor de goede organisatie en klasse ontvangst vrijdagavond, veel leuke warme mensen ontmoet ….

We kijken al uit naar de volgende editie. Het was voor ons vrijdagavond onze eerste EWS-party en ik moet zeggen dat dit feest de perfectie benaderde! Stijl, klasse en erotiek gingen hand in hand en maakten er voor ons één van onze mooiste erotische belevingen van tot op heden! Na onze allereerste stappen in deze wereld vrijdag laatst genieten we nog steeds na. We kijken al uit naar een volgende editie. Hopelijk komt die er vrij snel. Kortom een zéér geslaagde avond! Waarvoor dank, Lieke en Lucas.

Zaterdag waren we van de partij. Geloof ons tzindert nog lang na. Hopelijjk komt er HEEL een vervolg. Was het een droom? Of was het werkelijkheid? Als het werkelijkheid was …. Bedankt aan de geweldige organisatie en aan alle lieve mensen die k heb leren kennen! Het was onvergetelijk ….. Wederom hadden wij het voorrecht, de eer en het genoegen om op deze Chateau  party van Deccadent te mogen aanwezig zijn, en wederom kunnen wij de kasteelheer, de Master of Ceremonies en al hun zeer dienstvaardige discipelen niet genoeg bedanken om voor alle genodigden deze unieke en hoogstaande erotische belevenis gerealiseerd te hebben.

Stanley Kubrick had allicht graag de beelden die op onze netvliezen nazinderen gebruikt in zijn Eyes Wide Shut. Geachte kasteelheer, geachte Master of Ceremonies en alle medewerkers, jullie zijn bij ons weten de enigen die een echte Eyes Wide Shut ervaring kunnen creëren, dank daarvoor!

Vrijdagavond het toppunt van vleesgeworden genot meegemaakt in uiterst leuk gezelschap! Dank aan de kasteelheer en al zijn medewerkers voor dit prachtige festijn en hopelijk snel opnieuw. Voor de eerste keer Eyes Wide Shut en wat een spanning vooraf ja dit schiep al een waar genoegen , dat zeker op de avond zelve niet beschaamd werd. Ja wat was het een super feest met allemaal mensen die goed verzorgd ten tonele traden , zeldzaam! Prachtige avond kleding van zowel vrouwen als mannen En de organisatie had geen moeite nog kosten gespaard om het tot een onvergetelijke happening te maken.

Uiteindelijk niet gevonden wat wij hoopten , maar wel een onvergetelijke ervaring rijker. En kijken uit naar de volgende editie waar wij zeker weer acte de présence zullen geven. Bij ons wordt er snel ,vaak en veel gesquirt zelfs zonder stimulatie van de g-spot ik stimuleer haar om haar te laten gaan , geen heerlijker orgasme voor haar dan met squirt!

Een verjaardags feest dat niet snel vergeten zal worden. Het smaakte letterlijk naar meer …. Wat deze feesten zo uniek maakt, is dat we de mogelijkheid hebben om onze erotische driften los te laten zonder het risico te lopen op afwijzing of vernedering of boosheid van anderen. Integendeel, er heerst vooral appreciatie en goedkeuring en natuurlijk bovenal: Seksuele mindfullness… Het is een beschavingshoogtepunt. Met heel veel dank aan de organisatoren: Zoals we hier al kunnen lezen, hoeft het geen uitleg meer.

Super ontvangst super ontbijt Unieke locatie. Eerste kennismaking met Eyes Wide Shut was hemels, spannend, mooi, onvergetelijk.. Ik was 1 van de gelukkige die er zowel vrijdag als zaterdag aanwezig mocht zijn. Uiteraard heel terughoudend als single lady naartoe gereden maar door de warme ontvangst van de organisatie snel op mijn gemak gesteld.

De locatie, sensuele opbouw, aanwezigen, buffetten, netheid, spanning, het overheerlijke ontbijt…. Daarnaast nog eens hele fijne mensen leren kennen. Dit mag wel het feestje van het jaar genoemd worden.

Dikke proficiat en een welgemeende merci aan de organisatie. Mooier kon een eerste maal niet zijn. Super en stijlvol georganiseerd. Rustig en respectvol opgebouwd om daarna helemaal te ontbolsteren! Nooit verwacht maar geweldig om te Kunnen ervaren. Duizend maal dank aan allen die dit mee hebben mogelijk gemaakt. Een magische en mysterieuze avond.

Heel erg spannend aan het begin. Zenuwen en toch wat onzekerheid. Maar dan, ging de avond van start, …. Dank je wel aan de organisatoren, en een speciale dank aan de heer in gang die me overhaalde om de ceremonie mee te doen. Een herinnering bij en een grote stap naar volledige acceptatie van een vrouwenlichaam met al haar perfecte imperfecties. Hopelijk tot de volgende EWS. Pleased that the little push has contributed to the total experience… Just remember: Prachtige organisatie … En prachtige locatie.

Bedankt voor deze eerste en absoluut unieke ervaring. Een aantal leuke mensen mogen ontmoeten waarvan ik hoop dat we elkaar nog terug zien. Reeds een maand zoek ik naar de juiste woorden om vrijdagnacht te beschrijven. Maar soms schieten woorden gewoon te kort. Soms zijn woorden niet in staat om ervaringen te omvatten. Als woorden ooit te kort schoten dan was het op deze nacht.

Maar vooral waren er de gasten. Stijlvol, elegant en klaar om van het feest een gigantisch succes te maken. De omkadering van de organisatoren was fantastisch maar het blijven ook de gasten die het feest mee helpen maken. En de dames gaven een fantastische aanzet en sleurden de mannen mee in een nacht die we nooit meer zullen vergeten. Eén voorwaarde kan ik niet vervullen dus aanmelden doe ik uit respect voor de dame niet. Maar kan mij niet vrijmaken… Geniet er allemaal van..

Ik heb de mogelijkheid om mee te gaan niet hier op de site zien staan…heb ik de aankondiging gemist of wordt dit via andere kanalen georganiseerd? Afgelopen week mocht ik ook weer genieten van deze spanning…al spelend met mijn vriend keek mijn partner vanaf een stoel toe, spelend met zijn eigen lijf…kreunend en wachtend op het moment dat hij werd uitgenodigd.

De volgende party zeker aanwezig…. Zoeken tevens naar werkelijk aantrekkelijke, charmante, vrouwvriendelijke , zwaargeschapen heer om te leren kennen aldaar en die valt op aantrekkelijke, sensuele mature dame… Alvast bedankt voor de info en we kijken uit of er een heer zal reageren. Wij kijken ook uit naar het nieuwe voorstel… het lijkt ons ook heel erg spannend nog eens deel te mogen uitmaken van een stijlvolle en exclusieve avond!

We zouden heel graag deelnemen aan de volgende EWS party. Krijg je als lid van deze site een bericht als een dergelijk evenement georganiseerd wordt? Hoe verloopt de inschrijving? Hoeveel mensen zijn er aanwezig? Wie kan ons een antwoord op onze vragen bezorgen?

Dank voor de interesse Masked Couple. Ja inderdaad het wordt tijdig, uitgebreid en in detail op onze site gezet. Inschrijven kan via de site. Geeft dit voldoende info? Hopen jullie te mogen ont! De spanning die wij hebben mogen ervaren is verslavend! En dan een party met dit thema…. Wij zijn er dan ook heel erg graag bij! Even voor de zekerheid…twijfel twijfel? Wanneer kunnen we een mail ongeveer verwachten?

Hallo, als nieuwkomers zijn ook wij zeer nieuwsgierig hoe een YWS-avond verloopt op volgend puntje: Ook vroegen we ons af hoe het verloopt van stijlvol gekleed naar lingerie. Kortgerokte stewardessen en volgens de dresscode ook nog sliploos Mooie vooruitzichten om van de grond te gaan.

Mijn vliegbrevet mijn vliegbrevet ligt klaar! Voor ons als bestuur is het belangrijk dat iedere EWS deelnemer zijn eigen ont! Het respect voor ieders grenzen is dé attitude die wordt verwacht én gerespecteerd. De overgang van stijlvol gekleed naar lingerie gebeurt steeds op een moment waar we zeker zijn dat het voor iedereen juist aanvoelt.

Fijn om op deze site zoveel informatie te mogen lezen. De omschrijving is perfect evenals de voor en tegens. Wie weet wat de toekomst brengt! Goedemorgen, Wij zouden graag inschrijven maar vinden het inschrijvingsformulier niet terug. Graag een beetje hulp? Helaas hebben wij de laatste EWS moeten afzeggen wat ons zo ongelukkig heeft gemaakt…..

Hoopvol kijken we uit naar een kans om deze erotisch geladen klassevolle avond te mogen beleven…. Graag hadden wij vernomen of betreffende party ook gans de avond dresscode masker aan is, hoe we ons kunnen inschrijven en last but not least wij zijn mature stel en of dit niet afsteekt tegen de andere aanwezige misschien vooral jonge stellen?

Alvast bedankt voor de info. Gezien de vele aanvragen die we steeds mogen ontvangen, vragen we uw inschrijving meteen ook te bevestigen via Betaling. Zo zijn we zeker dat mensen zoals al vaker jammer genoeg gebeurde uiteindelijk af haken en daardoor anderen belet worden om te kunnen deelnemen.

Betalingsmodaliteiten zullen ook meteen op deze pagina worden voorzien 3. Net dat is ook een waarde waar we voor staan.

Inderdaad singles, zijnde mannen of vrouwen, kunnen zich ook inschrijven. Zij het een beperkt aantal. Wij hopen er deze keer bij te kunnen zijn na het moeten afzeggen van EWS Hi-tje ziet een tweede opdrachtje wel zitten. Hopelijk zijn de lieve heren van EWS ook aanwezig ;-. Wij zouden ook dolgraag van de partij zijn!

Hebben al leuke erotische ervaring achter de rug bij vorige parties! Wij willen er ook graag opnieuw bij zijn. Vrouwen die zeggen dat anaal pijnlijk is, hebben een partner die het niet goed aanpakt.

Zacht, lief…rustig aan…en eens alles echt ontspannen is: Omtrek is vooral belangrijk vind ik…. Liever iets kleiner en dikker, dan een heel lang smal potlood, hoor! Lijkt mij heel opwindend om eens te mogen doen! Wel al een man anaal met dildo laten genieten, maar nog niet met voorbindpenis.

Geachte Meester Napoleon, na een lange omzwerving kunnen we eindelijk bij een wonderlijke society aansluiten. Mogen we ons inschrijven voor dit evenement, en zo ja, waar kunnen we terecht? Stimulatie rond de clitoris kan helpen om totale ontspanning te bereiken. Vraag gerust advies, indien je toch nog onzeker zou zijn.

Ik heb dit nog nooit gedaan …. Kan U enige indicatie geven wanneer de inschrijvings-en betalingsmodaliteiten beschikbaar zullen zijn? Vanaf heden kan er worden ingeschreven!!!

De tijd loopt, vanaf …. Dat is zeer snel wij hebben pas niewsbrief ontvangen dat de inschrijvingen open waren. Is er een wachtlijst voor 1 april met overnachting? Wij hebben ons ingeschreven! Hopelijk is het gelukt want het PayPal systeem was niet zichtbaar meer. Wat een verademing om fisting eindelijk eens goed omschreven te zien, in al zijn facetten en zonder vooroordelen.

En ja, een groot genot als het goed gebeurt, zowel voor de fister als de gefiste. Vraagje zie dames en heren in een circel staan voor iets van een ceremonie. Is dit een verplichting? Voyeurisme, kijken en bekeken worden, is uiteraard toegestaan al wordt actieve deelname erg gewaardeerd maar zeker niet verplicht.

Mooie herinnering , prachtige foto,s. Waardevolle afsluiting van dit jaar, op naar nieuwe fantasieën , ontdekkingen en belevenissen in Wat heerlijk moet dat zijn. Naakt, blinddoek voor, om dan tussen al die mooie stijlvolle mannen als lustobject te staan.

Handen voelen die mij keuren, grrrrrr. Paar weken geleden een foto opnamen laten nemen. Ik breng net voor het nieuwe Deccant-jaar volgende Opdracht graag nog even onder jouw aandacht. Dit is wat wij al jaren zoeken een forum waar wij taboeloos over dit thema kunnen spreken.

Meestal is de man die er moeilijk voor uit komt maar die grans zijn wij al voorbij. Heel mooi initiat ief! Wij zijn daar ook al enige tijd actief in. Vrouw heeft op dit moment 2 vaste minnaars en beiden zijn door man aangezocht.

Wij zoeken wel nog verder want sommige mannen beseffen niet dat ze ook de vrouw moeten voldoening schenken en dus regelmatiger seks wil met haar minnaar. Een man die weet waar het om gaat is niet evident, maar we klagen niet.

Misschien eens een vrouw mee vragen. Als je vrouw zich kan overgeven, puur genot verzekerd. Je zal haar zien kronkelen…. Geef maar een seintje…. Weten dat de dame geniet. Horen dat de dame geniet. Zien dat de dame geniet. En ook naderhand horen dat de dame genoten heeft. Je partner het genot gunnen en zelf als cuckold ook er van genieten. Wellicht een wat minder hoge eis stellen? Ze zijn er echt wel maar waarschijnlijk niet zo zeker van zichzelf. Wij brengen dit al geruime tijd in praktijk tot beider tevredenheid.

Dame hier vindt het ook geweldig om op een avond door meerdere mannen te spelen, onder toeziend oog van haar partner. Wij houden van kleur vandaar dat menen verschillende getinte plumage voor ons een leuke meerwaarde betekend. Beste Amadeus zie hier de link: Wij hopen het niet meer mee te maken, dus het mag van ons heel lang duren voordat het schaamhaar blijft staan.

Wij voelen ons beide super in dit verhaal dat we nu beleven. Wow, met wat geluk zijn we er ook bij, we wachten nog op de terugkoppeling. De dame die meekomt kijkt er in ieder geval naar uit…fingers crossed. Nog een plaatsje voor een verfijnde heer die graag vrouwen verwend tijdens klassevolle erotische parties? Iedere stap was een wijze stap voor ons en hopelijk volgen er nog vele.

Soms groot, soms klein. Maar altijd groter dan de voorgaande. Ik sluit me graag aan biij dit initiatief dat nog te vaak , onterecht, in een taboesfeer zit. Aarzel niet om me te contacteren, ik wil mijn ervaring graag delen…. Wij zullen, gezien de afstand, een overnachting moeten boeken in de buurt van de locatie.

Zouden wij meer informatie kunnen krijgen in een persoonlijk bericht hierover? Ziet er allemaal super spannend uit. Hoeveel inschrijvingen worden maximum toegelaten en. Verhouding aantal mannen en vrouwen? Inmiddels ingeschreven voor de kasteelparty, waarvoor danlk! I had the confirmation m, but for the friday night party , while I wanted to book for SATURDAY as my girlfriend is arriving in Luxembourg only friday afternoon and sometimes flight arrive late… can you please confirm for Saturday?

Hier zouden we dolgraag aan deelnemen. Hou ons op de hoogte voor volgende editie aub. Malheureusement nous ne serons pas disponibles ni à cette date, ni pour la soirée du 24 juin…. Het goed aanpakken en en partner die meegaat in deze fantasie is de boodschap.

Waaw dit is een mooie opdracht. Ik ken de wereld waarin ze zich in haar dagelijkse leven beweegt. Kan invoelen hoezeer andere dingen nodig zijn om te compenseren voor de dagdagelijkse verantwoordelijkheden in deze jobs. Bubbelen om het te kunnen volhouden. Intense prikkels om echt te leven. De wereld van sex daarnaast die jullie aanbieden is nieuw voor mij. Droom van zo een Eyes Wide Shut Party.

Dus graag wat hulp bij het design. Tenzij jullie echt voor de ervaring willen gaan…. Ik begeef mij nog maar op het gebied van soft BDSM. Kleinere experimenten gedaan met mijn partner. Viel niet zo spontaan. Wel geil aanzicht maar beetje gefordeerd. Dan alleen naar instituur Marbelle geweest in Gent.

Daar kan je voor BDSM kiezen. Gekozen voor 2 meisjes — slaaf en dom. Met de vraag om initiatie te geven. Eerst wat inspiratie opgedaan met slaaf meisje. Daarna werd ikzelf slaaf om eens de andere kant te ondervinden.

Wasspelden op de tepels, balzak afgebonden, vastgebonden…. Nu ben ik het zeker… dit wil ik als DOM wel meer doen. Hoe dit aanpakken met partner? Hierboven staat om wat ginds te geven via lectuur. Zoek daarvoor naar ideeën. Kan iemand mij tips geven, ervaring bijleren, …. Heel mooi… dit is onze eerste keer dat wij deelnemen.

We zijn zeer enthousiast en beloofd een mooie ervaring te worden. Je zou kunnen uitgedaagd worden of jullie zouden kunnen uitdagen. Elegant en zeer erotisch … mooie beelden … Thai the game begins ….

Thx a lot We love it Greetz. Prachtig scenario en lingerie. Goede middag graag zouden we la nuit secrete mee willen beleven graag wat info over de kaarten die over zijn bvd jeroen en Wendy. Kijken rijkhalzend uit naar de zwoele nacht van 1 april! De fantasietjes voor de opdrachten van het kaartspel draaien op volle toeren! Ik wil me graag overgeven aan de grillen en wensen van de dames.

Laat maar weten wanneer …. Zinnnenprikkelend verslag dat tot mijn verbeelding spreekt. Vanzelfsprekend beschikbaar om gelijkaardig te moeten mogen ondergaan. Ik hoor het graag. Een zoen waarbij je jezelf proeft. Of je nu bent klaargekomen in haar mond of kutje ….

Gewoon de dresscode volgen, en er kan niks fout lopen. Bij deze enkel zwart of witte maskers worden toegelaten. Kan er als man ongelooflijk van genieten …. Mijn hoop en wens …. Noem het een droom, een wens, een fascinatie maar na het kontje te hebben leren kennen met een vorige partner werd de zin om ook eens anaal genomen te worden alsmaar groter.

Ik was en ben toch hetero? Tot een fwb vriendin me voorstelde om samen naar een shemale te gaan. Samen met vriendin de shemale pijpen, rimmen, zoenen, ….

Le môment sûprème, ik die anaal werd ontmaagd was fantastisch. Een niet al te grote, warme penis die in mijn kontje verdween …. Doe het eigenlijk minder dan ik zou willen maar jah …. Het idee spreekt ons ontzettend aan, gezien wij van mvm houden en het nog spannender vinden wanneer er bewijs gestuurd dient te worden.

Er blijken glorie holes aanwezig te zijn op de Showboat in NL. Wij kennen deze club echter niet maar voor degene die het eens willen ervaring is het misschien een geschikte plek. Ik hoop ooit een partner te ontmoeten die een zelfde libertijns gedachtegoed met zich meedraagt.

Lagrange maar dan iets meer hardcore. Fantasie slaat op hol als ik dat zie …. Onlangs een fotoreportage van onszelf gedaan cf. Ik werk als fotograaf in bijberoep en zou zo een erotische shoot van een ander koppel wel eens zien zitten. Aankomende Evenementen No events. The very kinky start of the summer! Be yourself, but different. Show it to the world!! Wanneer gaat er nog eens ergens een EWS-event door? Of hoe het getal 13 plots een heel andere betekenis kan krijgen … We hadden het voorrecht er bij te mogen zijn op 13 september!

De avond kan nu écht beginnen … Hier en daar gaat tederheid over in het spel van verleiding …. En dont Forget bij bdsm!! Wat zoeken jullie juist? Rough vinden wij altijd leuk, Zijn er hier nog liefhebbers? Verslag had wel iets gedetailleerder mogen zijn. Felicitaties met jullie prachtige ervaring.

Leuk verteld en fijn dat jullie ervan genoten hebben! Goed en leuk om weten; misschien tot gauw! Prachtig met een schitterende kinky factor. Nice was ik maar de fotograaf! Knap en mooie vorm van kinky. Ik wil voor mijn onderdanige sletje een gangbang regelen…. Met wat schaamhaar en mooi verzorgd! Prachtig artikel en dito fotomateriaal. Ja Ja Handen in onschuld wassen. De onschuld zelve……waar heb ik dit nog gezien…. Dat belooft voor de party.

Kontje komt er goed in uit, lekker geslaagd. Zeer Geil, jullie mogen die stift altijd mee nemen! Met de juiste man lijkt het me een intense belevenis…dit komt op mijn Bucketlist. Geachte rector Magnificus, Dank voor de uitnodiging, wij nemen deze met beide handen aan. Hoogachtend, Mark en Brigitte. Bedankt voor de uitnodiging. Wij zullen met veel plezier en de nodige motivatie aanwezig zijn. Met de meeste hoogachting, verblijven wij, Lady en Sir Rossie.

Geachte Rector Magnificus, Dank voor de uitnodiging van uw gerenommeerd feestje. Geachte rector Magnificus, Bedankt voor de uitnodiging en wij willen heel graag aanwezig zijn. En in de juiste mood geil om te ondergaan. Het ultieme loslaten, inderdaad een zalig gevoel. Geachte Rector Magnificus, Vriendelijk dank voor de uitnodiging. Geachte Rector Magnificus, We kijken vol spanning uit naar de aanvang van de university party op 19 september.

Geachte Rector Magnificus, Wij danken u voor deze uitnodiging. Wij leven vol spanning naar 19 september. Geachte Heer Rector Magnificus, Wij danken u voor deze uitnodiging op dit exclusieve fetishfeest. Vriendelijke groeten Orchidee — nieuwsgierige eerstejaars. Op naar nog zo van die avonden. Thank God for squirting women! I love to give the pleasure! Graag maken we gebruik van je voorstel……. Fijne groeten Lady en Sir Rossie. Doen wij vaak en vinden het geweldig. Never experienced une femme fontaine, mais je voudrais bien!!!

Het moet maar zo lekker niet zijn. Super leuk, komt daar ook een colloquium van? Spanning bij de security check, niet alleen vanwege de afwezige slip, maar ook vanwege de erotische attributen in de handbagage… Eens geland, gelukkig had ik mijn bagage, kijk ik rond in de hal.

Een snelle fotoshoot aan het drukke Ponta da Piedade, gekreun proberen te onderdrukken bij het klaarkomen in La Capela de Ossos… Maar ook genieten van koffie op bed, een uitgebreid ontbijt in de ochtendzon of een gekleed diner in de avond, een samenzweerderig gevoel, lange gesprekken, heerlijke Vino verde of cocktails op een terrasje in de zon, een uitgebreide massage en verwenbeurt op bed.

Leuk om dit te lezen, kunnen wij altijd eens plannen! Interessant, willen we steeds aan meewerken. Ik wil ook graag eens deelnemen als man. Super om er te mogen bijzijn …. ENJOY met de voorbereidingen. Eindelijk mogen we haar IRL ontmoeten. Puurheid en Vrouwelijkheid hoeft niet te worden verloochent. Met veel plezier aanvaarden we de uitnodiging.

Tot op de party. Liefste Venus en Eros en de andere aanwezigen een fantastische avond in een perfect kader. Is een art over vrouwelijke fantasieën ,, geen persoonlijk bericht. Ik vind vooral het korset met een kanten rokje mooi.

Inderdaad langzaam opbouwen heeft mij zeer geholpen. Heerlijke opdracht zeer goed gedaan. Wow mooi en kinky! Bedankt voor de leuke reacties was leuk om te doen. De goede en ondeugende sfeer spat van het verhaal af! Zo is dat, To the point. Als dit ideaal scenario nu eens nét zo vlot kon lopen bij een date met 4, dàn spraken we van het ideale universum … Over het artikel: Zeer mooi uitgevoerd, Proficiat!

Zeer mooi en leuk dat jullie elkaar zo gevonden hebben in dit spel. Ik durfde hem pas weer aan te kijken toen hij me gedownload filmpjes op zijn pc liet zien.

Doet je lichaam en geest helemaal recht aan. Kan voor mooi beeld zorgen. Hebben al wel eens hetzelfde uitgeprobeerd. Ja, dit is ook ons ding. Helemaal geven en genieten, wat kan er mooier zijn…. Hier kunnen Den en San zich ook helemaal in vinden. Mooi verhaal en beelden. Waaw, leuk, en wanneer volgt het verslag van 3 april??? Wou dat ik er bij kon zijn!!! Hierin kunnen wij ons volledig vinden. Beter gezegd, volgens deze regels spelen wij al een heel tijdje. Dat is het, waar het ons om draait.

Willen wij ook best eens doen. Was echt heel opwindend. Perfect voorbeeld van multitasking en diepgang…. Is dat niet het concept van een gangbang? Ziet er goed uit. Zo een foto zou ik met plezier in mijn gang willen ophangen. Ha Sofie, mag het ook een kijkende vrouw zijn?

MVM, werkt perfect voor ons. Wie schrijft deze mooie teksten? Seks is de magie van de klik…. Vooral leuk als de partner op de hoogte is. Volgens dit consent lijkt me dit al een stap te ver. Dit moet wel geil geweest zijn.

.

Naakte vrouwen films erotische massage maastricht
sexbios brabant naakt in de buitenlucht

Volledige Tekst x bekeken 94 reacties. Volledige Tekst x bekeken 43 reacties. Volledige Tekst x bekeken 57 reacties. Volledige Tekst x bekeken 32 reacties. Volledige Tekst x bekeken 23 reacties. Susteren achter het NS-station. Volledige Tekst x bekeken 8 reacties.

Sex Wie heeft er vandaag zin 0 reacties. Wie zin in pijpdate tussen Den B Wie heeft dadelijk zi in een pijpdate? Contact Hoi met nick. Wat te beleven in Is er vanavond laat nog wat te beleven in de omgeving van Rotterdam? Omg Emmen Op zoek naar geilerds in omg Emmen man 26, 1. Leuke stellen gezocht Vanavond rond 9. Strubben Vanavond rond negen uur zijn wij en stelmidned geen fake op de strubben.

Vanavond Geil Actief Stel Voorth Hoi hoi, Wij geil mooi goed verzorgd stel Zij 28, Hij 40, hebben zin in geile onge Buitensex Welke geile dame, huisvrouw heeft zin om van bil te gaan. Geilen Ben een biman van 58 en geil op vrachtwagenchauffeurs en pissende mannen Kik is oh Heerlijk neuken Is er een lekkere man die me lekker wil neuken 45 reacties.

Geil sletje Ze wil gebruikt worden. Parkeerplaats Rij nu vanaf Amsterdam naar Rotterdam is er onderweg nog iets leuks om voor te stoppen? Ben vrouw 38 super geil 52 reacties.

Naakt wandelen wie weet er leuke plekjes om naakt te wandelen of elkaar naakt te ontmoeten buiten. Barendrecht Thermen Blonde slet wil pik 30 reacties. Parkeerplaats sex Welke man heeft er geld voor over om mij als zijn privé hoer te gebruiken en laten gebruiken , ik meisje van 38 jaren lang in saaie relatie gezete Gekke met een zwangere vrouw Waar zijn jullie mannen met dit weer te vinden om lekkere met elkaar te geile?

Omgeving Barneveld 27 reacties. Grote pik Heeft iemand een grote pik voor me? Zou dat graag willen ervaren, omgeving Wijchen Kik: Midag ben vanmiddag om ongeveer Buitensex Wij gaan morgen lekker de natuur in, welke knappe verzorgde mannen willen ons ontmoeten en bij klik mijn vrouwtje lekker verwennen.

Andere opties Zijn er nog andere sites of apps die jullie gebruiken voor hetero buitenseks contact? Geile date Wie komt mij goed verwennen samen met me man. Stuur maar een berichtje en wie weet ben jij die gene die me lekker DP neemt. Of me lekker verwent al Frisse gezellige leuke mannen meer dan welkom , spreek ons Sauna of naaktstrand omg amersfoort Zijn er nog mannen die naar de sauna gaan vandaag?

A28 Zeist Carpool Iemand zin rond half 10? Vanavond parking oeienbosch Veld De leyen Wij zijn vanmiddag tussen vijf en half zes van plan om naar de leyen te gaan.

Wij hopen op andere stellen en mannen. Bij een klik wie weet wat er d Omg kootwijk met dit lekkere weer vanmiddag nog wat te doen speelveld voorkeur naar wat jongere mannen zij 57 24 reacties. Hallo Iedereen genoten de afgelopen dagen. Besluit; wisselende contacten als koppel houden ons scherp in het dagelijks leven én in de sexarena. Prachtig hoe je de angst overwon om uiteindelijk een overweldigende ervaring te hebben. Dus waar, wanneer enz gaat dit georganiseerd worden???

Wij vrouwen moeten altijd al sexy zijn en Dat is prima maar voor een keertje de rollen omdraaien lijkt me een bijzondere ervaring.

Denk dat de formule daarvoor te gewild is… krijg je revolutie. Telkens weer een verbazing van de verrasing en de perfectie van voorbereiding en omschrijving.

De uitvoering zal zeker niet tegenvallen is onze verwachting. Complimenten, wij zijn hier graag bij! Hopen er weer bij te kunnen zijn! De sfeer en de ambiance zijn niet te overtreffen! Het zou idd eens mooi zijn als het omgekeerd is op een party, mannen naakt of zo goed als en de vrouwen die nu de touwtjes in handen hebben. Wij zijn er zeker voor te vinden.

Thx, Het was idd een geweldige verrassing voor mij: Mijn smoking hangt ook al klaar …. Ik bied mijn diensten aan …. Na een superfijne ervaring op de vorige ews-party -hoed af en veel respect voor de organisatoren!

Helaas valt de nieuwe datum in onze buitenlandse en intussen geboekte vakantie. Lijkt ons ook wel spannend ….. Iemand enige ervaring met deze club? Dan dient men zich eerder de vraag te stellen wie in dat geval fout kan zijn? Nadenkend in het geval men enige eq zou hebben of enige respect van het foute zou willen of kunnen gebruiken vind ik het als deelgenoot van C vrouw of man , laat ik aan uw verbeelding over dat men eerder dient na te denken wat zonder respect is in plaatst van wat fout kan zijn.

Mannelijk of vrouwelijk blijf humaan voor je het over fout zal hebben anders zal je leven wel eens fout kunnen zijn.

Wie haalt ons over om ook te komen…………………………………………………………. Wel oppassen, heb er al verschillende moeten verwijderen onder algemene anesthesie! Zeker die gebruiken met een uiteinde dat niet naar binnen kan schieten…. Klopt het dat deze party niet doorgaat? Wij hebben ons al even ingeschreven maar nog niets gehoord…. We gaan er toch bij kunnen zijn? Goed geschreven en leuk artikel, en idd om zoiets te organiseren met slavinnen en slaven die u dan kan aanbieden. Kijk naar deze foto en de tekst klopt helemaal………………………………………….

Zeer erotische decadente beelden! Hier is alvast een slavinnetje beschikbaar om te laten keuren als iemand een themafeest wil organiseren.

Één jaar later is er zoveel gebeurd dat het tijd wordt om jullie mee te nemen op het vervolg van onze erotische rondreis. Van een novice Hotwife naar een erotisch wezen dat zonder gene weet hoe ze mannen en vrouwen voor zich kan winnen maar ook kan switchen in een heerlijk onderdanig geil sletje wanneer ze daar behoefte aan heeft.

Verslag opdracht uitvoering is onderweg …………………………………. Misschien eens met een paar mensen samen een fotoshoot organiseren in eyes-wide-shut stijl? Wij doen graag mee. Ik kan het profiel van deze mooie dame niet vinden, maar dat zal wel aan mij liggen …. Wij doen het ook zo, maar het is inderdaad erg moeilijk om contacten te leggen. Maar de gloed die de vrouwen krijgen als ze aanbeden worden is de kers op de taart. We mogen er bij zijn. De spanning stijgt …. Verheugd te mogen deelnemen … Wij gaan ons maskertjes halen?

Hoi voor ons is het de eerste keer. Spannend en we weten echt nog niet of dit echt ons ding is maar DIT moeten we toch beleefd hebben. Ook wij zijn van gent. Ter plekke kunnen we evt. Ik ben charles en mijn wederhelft is schola bloedmooie afrikaanse dame.

Dus moeilijk zal het niet zijn om ons te herkennen voor desgewenste kennismaking. Ook wij kijken er naar uit om er, na langere tijd, nog eens bij te zijn. We kijken uit naar nieuwe contacten en de hernieuwde contacten met vriendjes uit vorige avonturen…. We hebben te weinig organizerende werkkrachetn gedurende de party om de kwaliteit die we willen nastreven voor u te garanderen. Als gevolg hiervan gaat het bestuur opzoek naar een nieuwe voorzitter. De betalingen die u gedaan heeft voor deze party zullen terug gestort worden door Guy Akkermans, de account waarop u gestort heeft.

Mocht u nog vragen hebben aarzel niet ons te contacteren op info deccadent. Precies onze gedachten… bestaat er geen alternatief? Er moet toch haast wel wat creatiefs te bedenken zijn? Wij betreuren dit ook. Wij organiseren ook al eens een feestje en weten wat er bij komt kijken.

En wat er dus ook fout kan gaan… Een alternatief verzinnen wordt moeilijk op deze korte tijd… Kunnen we niet die zaterdagavond ergens afspreken voor wie zin heeft. Of is er iemand die thuis een zee van ruimte heeft… Wij alvast niet. Zo afspreken is natuurlijk niet hetzelfde, maar wel een kans om mensen dan toch te ontmoeten?

Het kasteel is eventueel wel beschikbaar, Deze kan kosteloos gebruikt worden gezien alles al betaald is. Gewoon gaan dan en ons lekker amuseren op het chateau,als iedereen wat drank meebrengt kan het toch nog een leuke avond worden.

Precies… kunnen we als leden niet de krachten bundelen en er n heerlijke zinnenprikkelende avond van maken? Inventariseren wie er nog steeds interesse heeft om er een heerlijke avond van te maken en vervolgens teams maken om taakverdeling rond te maken? Wellicht kan onze lieftallige admin ons hierin ondersteunen om ons via mailadres bij elkaar te brengen?

Wij zijn voorstander, maar wie is er verantwoordelijk bij schade of problemen? Toch best even doordenken… Wij keken er enorm naar uit en hopen dat er iemand met een goed voorstel op de proppen komt….. Wij zullen contact opnemen met onze admin om nog verdere inventarisatie te doen. Bij nader inzicht blijkt het wegens logisteke reden moeilijk om dit voor elkaar te krijgen.

Bij deze concetreren wij ons op de volgende paryt in september. Jammer… We keken er naar uit. Volgende keer beter dan maar. Wij zoeken een alternatief voor zaterdag… Voorlopig denken we aan Aquarius, maar wie weet heeft iemand een beter plan?

Als je de organisatie kent, weet je dat ze staan voor: Zou zeker leuk zijn , het vrouwtje word de 12de 50 jaar, een aangename verjaardag zou dat worden mochten wij hier aan deelnemen. Na een eerdere verwoede poging , kijken of het nu wel lukt. Om al deze decadente mensen te mogen ontmoeten. Fijn dat er mensen hun schouders onder dit prachtige initiatief willen zetten! En hopelijk tot in september. Waaohh — het ontroert met ECHT al deze blijken van waardering! Van harte veel succes gewenst.

Een dienstbare French Maid zou meer dan welkom zijn. We horen graag of er interesse is? Geweldig en vooral klassevol met warmte gevoel, zin om te strelen … Proficiat aan de fotograaf.

Heel veel succes en vooral ook plezier toegewenst in deze functie! Wij hopen jullie graag te zien in september! Wat een heerlijke billetjes … En als je dan ziet wat een uitnodigend en opgewonden klitje ertussen zit? Vroeger deed k wel s meer bodypaint … Maar altijd kleine , k zou nog wel ns een complete willen doen! En daarna een fotoshoot?? Zijn er al mensen die het weten? WIj wensen de nieuwe voorzitter en first lady veel succes. Maar ook de admin met zijn doorzettingsvermogen. De website en organisatie is in het verleden altijd kwalitatief van hoogstaand niveau gebleken.

Wij twijfelen er niet aan dat ook het nieuwe team het beste van zich zal laten zien! Alvast bedankt voor de inzet en bereidwilligheid om deze zware taak op jullie schouders te nemen. Wachtend op volgende opdracht? Op een avond geeft je man je opdracht in de auto te stappen.

Hij rijdt en stopt vóór een huis. Je krijgt een enveloppe in je hand gedrukt, die je aan de man van het huis moet geven. Je man blijft in de auto. Je belt aan, zegt wie je bent. Hij nodigt je uit binnen te komen.

In de huiskamer geef je hem de enveloppe. Hij maakt hem open, leest de brief en laat die aan je zien: Hij gaat in een stoel zitten en zegt je je schoenen uit te doen.

Dan gaat hij achter je staan. Streelt je, kust je zachtjes in je nek. Hij doet je bh uit. Bijt zachtjes in je oorlelletje. Langzaam doet hij je slipje uit. Dan wordt er gebeld. Hij zegt je open te doen. Adrenaline schiet door je lichaam. Je loopt naar de voordeur en opent die: Hij loopt mee naar binnen. Wordt hartelijk begroet door de man, die je zojuist uit de kleren gepraat heeft. De rest kun je zelf samen met de twee mannen invullen!

Wie ons kent, weet dat we er als organisatie alles zullen aan doen om een topavond te serveren waar je nog weken van in vervoering blijft …. We kijken er met alle organisatoren en de Kasteelheer in het bijzonder naar uit jou te mogen ontmoeten ….

Wij waren daar ook Incognito Als we dat geweten hadden zouden we jullie mee hebben uitgenodigd op onze suite in de Crown Plaza… xxx. Nog eens bedankt voor de hele leuke avond en hopelijk tot snel. Heerlijk dit spel te mogen spelen. Wij genieten soms ook heel erg van dit spel. Mooi omschreven genot straalt er vanaf …………. Wij kijken er ook,al naar uit. Helaas moeten wij afmelden door onvoorziene omstandigheden.

Heel jammer, want wij kunnen de party alleen maar warm aanbevelen. Hopelijk kunnen we door de tijdige afmelding een ander stel de kans bieden om mee te genieten…. Het begint ook bij ons te kriebelen.

Volop op zoek naar de kledij! Het aftellen is idd begonnen, mooi om zo een spannend moment en avond nacht te mogen beleven. Wij komen vanuit het waasland, nog koppels? Ware woorden, het zijn vooral vrouwen die elkaar bekritiseren en onmogelijke doelen opleggen. Toch heb ik ook het idee dat het beeld wat aan het kantelen is, mn ronde billen kunnen wel. Ook zijn er vrouwen die bil implantaten nemen. Dat is goed genoeg. Ik kan alleen maar de titel beamen en zoals Madame aangeeft: Beste, graag hadden we toegekeken bij opdrachten en evt.

Bij opdrachten meegedaan die binnen onze comfortzone liggen. Zelf hebben we geen opdracht en willen we gewoon heerlijk genieten en zien wat deze spannende avond ons brengt. Wij kijken er ook naar uit! Kan er iemand met ervaring wat meer info geven wat de opdrachten inhouden? Opdracht ingestuurd, laatste check voor onze outfit… klaar voor zaterdag!

Wij kijken er naar uit! Waarschuwing aan de bezoekers van 24 september: Lady Dauphiné Venus en Sir Eros. Voor mijn eerste deelname vond ik het vrijdag een zeer geslaagde avond.

Ik heb veel leuke koppels ontmoet en het was een zeer stijlvolle en gezellige avond en een mooie locatie. Succes met de volgende editie. Beste organisatoren, Bedankt voor de goede organisatie en klasse ontvangst vrijdagavond, veel leuke warme mensen ontmoet ….

We kijken al uit naar de volgende editie. Het was voor ons vrijdagavond onze eerste EWS-party en ik moet zeggen dat dit feest de perfectie benaderde! Stijl, klasse en erotiek gingen hand in hand en maakten er voor ons één van onze mooiste erotische belevingen van tot op heden!

Na onze allereerste stappen in deze wereld vrijdag laatst genieten we nog steeds na. We kijken al uit naar een volgende editie. Hopelijk komt die er vrij snel. Kortom een zéér geslaagde avond! Waarvoor dank, Lieke en Lucas. Zaterdag waren we van de partij. Geloof ons tzindert nog lang na. Hopelijjk komt er HEEL een vervolg. Was het een droom? Of was het werkelijkheid? Als het werkelijkheid was …. Bedankt aan de geweldige organisatie en aan alle lieve mensen die k heb leren kennen! Het was onvergetelijk …..

Wederom hadden wij het voorrecht, de eer en het genoegen om op deze Chateau  party van Deccadent te mogen aanwezig zijn, en wederom kunnen wij de kasteelheer, de Master of Ceremonies en al hun zeer dienstvaardige discipelen niet genoeg bedanken om voor alle genodigden deze unieke en hoogstaande erotische belevenis gerealiseerd te hebben. Stanley Kubrick had allicht graag de beelden die op onze netvliezen nazinderen gebruikt in zijn Eyes Wide Shut.

Geachte kasteelheer, geachte Master of Ceremonies en alle medewerkers, jullie zijn bij ons weten de enigen die een echte Eyes Wide Shut ervaring kunnen creëren, dank daarvoor! Vrijdagavond het toppunt van vleesgeworden genot meegemaakt in uiterst leuk gezelschap! Dank aan de kasteelheer en al zijn medewerkers voor dit prachtige festijn en hopelijk snel opnieuw.

Voor de eerste keer Eyes Wide Shut en wat een spanning vooraf ja dit schiep al een waar genoegen , dat zeker op de avond zelve niet beschaamd werd. Ja wat was het een super feest met allemaal mensen die goed verzorgd ten tonele traden , zeldzaam!

Prachtige avond kleding van zowel vrouwen als mannen En de organisatie had geen moeite nog kosten gespaard om het tot een onvergetelijke happening te maken. Uiteindelijk niet gevonden wat wij hoopten , maar wel een onvergetelijke ervaring rijker. En kijken uit naar de volgende editie waar wij zeker weer acte de présence zullen geven. Bij ons wordt er snel ,vaak en veel gesquirt zelfs zonder stimulatie van de g-spot ik stimuleer haar om haar te laten gaan , geen heerlijker orgasme voor haar dan met squirt!

Een verjaardags feest dat niet snel vergeten zal worden. Het smaakte letterlijk naar meer …. Wat deze feesten zo uniek maakt, is dat we de mogelijkheid hebben om onze erotische driften los te laten zonder het risico te lopen op afwijzing of vernedering of boosheid van anderen. Integendeel, er heerst vooral appreciatie en goedkeuring en natuurlijk bovenal: Seksuele mindfullness… Het is een beschavingshoogtepunt. Met heel veel dank aan de organisatoren: Zoals we hier al kunnen lezen, hoeft het geen uitleg meer.

Super ontvangst super ontbijt Unieke locatie. Eerste kennismaking met Eyes Wide Shut was hemels, spannend, mooi, onvergetelijk.. Ik was 1 van de gelukkige die er zowel vrijdag als zaterdag aanwezig mocht zijn. Uiteraard heel terughoudend als single lady naartoe gereden maar door de warme ontvangst van de organisatie snel op mijn gemak gesteld.

De locatie, sensuele opbouw, aanwezigen, buffetten, netheid, spanning, het overheerlijke ontbijt…. Daarnaast nog eens hele fijne mensen leren kennen. Dit mag wel het feestje van het jaar genoemd worden.

Dikke proficiat en een welgemeende merci aan de organisatie. Mooier kon een eerste maal niet zijn. Super en stijlvol georganiseerd. Rustig en respectvol opgebouwd om daarna helemaal te ontbolsteren! Nooit verwacht maar geweldig om te Kunnen ervaren. Duizend maal dank aan allen die dit mee hebben mogelijk gemaakt. Een magische en mysterieuze avond. Heel erg spannend aan het begin.

Zenuwen en toch wat onzekerheid. Maar dan, ging de avond van start, …. Dank je wel aan de organisatoren, en een speciale dank aan de heer in gang die me overhaalde om de ceremonie mee te doen. Een herinnering bij en een grote stap naar volledige acceptatie van een vrouwenlichaam met al haar perfecte imperfecties. Hopelijk tot de volgende EWS. Pleased that the little push has contributed to the total experience… Just remember: Prachtige organisatie … En prachtige locatie.

Bedankt voor deze eerste en absoluut unieke ervaring. Een aantal leuke mensen mogen ontmoeten waarvan ik hoop dat we elkaar nog terug zien. Reeds een maand zoek ik naar de juiste woorden om vrijdagnacht te beschrijven. Maar soms schieten woorden gewoon te kort. Soms zijn woorden niet in staat om ervaringen te omvatten. Als woorden ooit te kort schoten dan was het op deze nacht. Maar vooral waren er de gasten. Stijlvol, elegant en klaar om van het feest een gigantisch succes te maken. De omkadering van de organisatoren was fantastisch maar het blijven ook de gasten die het feest mee helpen maken.

En de dames gaven een fantastische aanzet en sleurden de mannen mee in een nacht die we nooit meer zullen vergeten. Eén voorwaarde kan ik niet vervullen dus aanmelden doe ik uit respect voor de dame niet.

Maar kan mij niet vrijmaken… Geniet er allemaal van.. Ik heb de mogelijkheid om mee te gaan niet hier op de site zien staan…heb ik de aankondiging gemist of wordt dit via andere kanalen georganiseerd? Afgelopen week mocht ik ook weer genieten van deze spanning…al spelend met mijn vriend keek mijn partner vanaf een stoel toe, spelend met zijn eigen lijf…kreunend en wachtend op het moment dat hij werd uitgenodigd.

De volgende party zeker aanwezig…. Zoeken tevens naar werkelijk aantrekkelijke, charmante, vrouwvriendelijke , zwaargeschapen heer om te leren kennen aldaar en die valt op aantrekkelijke, sensuele mature dame… Alvast bedankt voor de info en we kijken uit of er een heer zal reageren.

Wij kijken ook uit naar het nieuwe voorstel… het lijkt ons ook heel erg spannend nog eens deel te mogen uitmaken van een stijlvolle en exclusieve avond! We zouden heel graag deelnemen aan de volgende EWS party.

Krijg je als lid van deze site een bericht als een dergelijk evenement georganiseerd wordt? Hoe verloopt de inschrijving?

Hoeveel mensen zijn er aanwezig? Wie kan ons een antwoord op onze vragen bezorgen? Dank voor de interesse Masked Couple. Ja inderdaad het wordt tijdig, uitgebreid en in detail op onze site gezet. Inschrijven kan via de site. Geeft dit voldoende info? Hopen jullie te mogen ont! De spanning die wij hebben mogen ervaren is verslavend! En dan een party met dit thema…. Wij zijn er dan ook heel erg graag bij!

Even voor de zekerheid…twijfel twijfel? Wanneer kunnen we een mail ongeveer verwachten? Hallo, als nieuwkomers zijn ook wij zeer nieuwsgierig hoe een YWS-avond verloopt op volgend puntje: Ook vroegen we ons af hoe het verloopt van stijlvol gekleed naar lingerie.

Kortgerokte stewardessen en volgens de dresscode ook nog sliploos Mooie vooruitzichten om van de grond te gaan. Mijn vliegbrevet mijn vliegbrevet ligt klaar! Voor ons als bestuur is het belangrijk dat iedere EWS deelnemer zijn eigen ont! Het respect voor ieders grenzen is dé attitude die wordt verwacht én gerespecteerd. De overgang van stijlvol gekleed naar lingerie gebeurt steeds op een moment waar we zeker zijn dat het voor iedereen juist aanvoelt. Fijn om op deze site zoveel informatie te mogen lezen.

De omschrijving is perfect evenals de voor en tegens. Wie weet wat de toekomst brengt! Goedemorgen, Wij zouden graag inschrijven maar vinden het inschrijvingsformulier niet terug. Graag een beetje hulp? Helaas hebben wij de laatste EWS moeten afzeggen wat ons zo ongelukkig heeft gemaakt….. Hoopvol kijken we uit naar een kans om deze erotisch geladen klassevolle avond te mogen beleven…. Graag hadden wij vernomen of betreffende party ook gans de avond dresscode masker aan is, hoe we ons kunnen inschrijven en last but not least wij zijn mature stel en of dit niet afsteekt tegen de andere aanwezige misschien vooral jonge stellen?

Alvast bedankt voor de info. Gezien de vele aanvragen die we steeds mogen ontvangen, vragen we uw inschrijving meteen ook te bevestigen via Betaling. Zo zijn we zeker dat mensen zoals al vaker jammer genoeg gebeurde uiteindelijk af haken en daardoor anderen belet worden om te kunnen deelnemen. Betalingsmodaliteiten zullen ook meteen op deze pagina worden voorzien 3. Net dat is ook een waarde waar we voor staan. Inderdaad singles, zijnde mannen of vrouwen, kunnen zich ook inschrijven.

Zij het een beperkt aantal. Wij hopen er deze keer bij te kunnen zijn na het moeten afzeggen van EWS Hi-tje ziet een tweede opdrachtje wel zitten. Hopelijk zijn de lieve heren van EWS ook aanwezig ;-. Wij zouden ook dolgraag van de partij zijn! Hebben al leuke erotische ervaring achter de rug bij vorige parties! Wij willen er ook graag opnieuw bij zijn. Vrouwen die zeggen dat anaal pijnlijk is, hebben een partner die het niet goed aanpakt.

Zacht, lief…rustig aan…en eens alles echt ontspannen is: Omtrek is vooral belangrijk vind ik…. Liever iets kleiner en dikker, dan een heel lang smal potlood, hoor! Lijkt mij heel opwindend om eens te mogen doen! Wel al een man anaal met dildo laten genieten, maar nog niet met voorbindpenis. Geachte Meester Napoleon, na een lange omzwerving kunnen we eindelijk bij een wonderlijke society aansluiten.

Mogen we ons inschrijven voor dit evenement, en zo ja, waar kunnen we terecht? Stimulatie rond de clitoris kan helpen om totale ontspanning te bereiken. Vraag gerust advies, indien je toch nog onzeker zou zijn. Ik heb dit nog nooit gedaan …. Kan U enige indicatie geven wanneer de inschrijvings-en betalingsmodaliteiten beschikbaar zullen zijn? Vanaf heden kan er worden ingeschreven!!! De tijd loopt, vanaf …. Dat is zeer snel wij hebben pas niewsbrief ontvangen dat de inschrijvingen open waren.

Is er een wachtlijst voor 1 april met overnachting? Wij hebben ons ingeschreven! Hopelijk is het gelukt want het PayPal systeem was niet zichtbaar meer. Wat een verademing om fisting eindelijk eens goed omschreven te zien, in al zijn facetten en zonder vooroordelen. En ja, een groot genot als het goed gebeurt, zowel voor de fister als de gefiste.

Vraagje zie dames en heren in een circel staan voor iets van een ceremonie. Is dit een verplichting? Voyeurisme, kijken en bekeken worden, is uiteraard toegestaan al wordt actieve deelname erg gewaardeerd maar zeker niet verplicht. Mooie herinnering , prachtige foto,s. Waardevolle afsluiting van dit jaar, op naar nieuwe fantasieën , ontdekkingen en belevenissen in Wat heerlijk moet dat zijn.

Naakt, blinddoek voor, om dan tussen al die mooie stijlvolle mannen als lustobject te staan. Handen voelen die mij keuren, grrrrrr. Paar weken geleden een foto opnamen laten nemen. Ik breng net voor het nieuwe Deccant-jaar volgende Opdracht graag nog even onder jouw aandacht.

Dit is wat wij al jaren zoeken een forum waar wij taboeloos over dit thema kunnen spreken. Meestal is de man die er moeilijk voor uit komt maar die grans zijn wij al voorbij. Heel mooi initiat ief! Wij zijn daar ook al enige tijd actief in.

Vrouw heeft op dit moment 2 vaste minnaars en beiden zijn door man aangezocht. Wij zoeken wel nog verder want sommige mannen beseffen niet dat ze ook de vrouw moeten voldoening schenken en dus regelmatiger seks wil met haar minnaar. Een man die weet waar het om gaat is niet evident, maar we klagen niet. Misschien eens een vrouw mee vragen. Als je vrouw zich kan overgeven, puur genot verzekerd. Je zal haar zien kronkelen….

Geef maar een seintje…. Weten dat de dame geniet. Horen dat de dame geniet. Zien dat de dame geniet. En ook naderhand horen dat de dame genoten heeft. Je partner het genot gunnen en zelf als cuckold ook er van genieten.

Wellicht een wat minder hoge eis stellen? Ze zijn er echt wel maar waarschijnlijk niet zo zeker van zichzelf. Wij brengen dit al geruime tijd in praktijk tot beider tevredenheid. Dame hier vindt het ook geweldig om op een avond door meerdere mannen te spelen, onder toeziend oog van haar partner. Wij houden van kleur vandaar dat menen verschillende getinte plumage voor ons een leuke meerwaarde betekend.

Beste Amadeus zie hier de link: Wij hopen het niet meer mee te maken, dus het mag van ons heel lang duren voordat het schaamhaar blijft staan. Wij voelen ons beide super in dit verhaal dat we nu beleven. Wow, met wat geluk zijn we er ook bij, we wachten nog op de terugkoppeling. De dame die meekomt kijkt er in ieder geval naar uit…fingers crossed. Nog een plaatsje voor een verfijnde heer die graag vrouwen verwend tijdens klassevolle erotische parties? Iedere stap was een wijze stap voor ons en hopelijk volgen er nog vele.

Soms groot, soms klein. Maar altijd groter dan de voorgaande. Ik sluit me graag aan biij dit initiatief dat nog te vaak , onterecht, in een taboesfeer zit.

Aarzel niet om me te contacteren, ik wil mijn ervaring graag delen…. Wij zullen, gezien de afstand, een overnachting moeten boeken in de buurt van de locatie. Zouden wij meer informatie kunnen krijgen in een persoonlijk bericht hierover? Ziet er allemaal super spannend uit. Hoeveel inschrijvingen worden maximum toegelaten en. Verhouding aantal mannen en vrouwen?

Inmiddels ingeschreven voor de kasteelparty, waarvoor danlk! I had the confirmation m, but for the friday night party , while I wanted to book for SATURDAY as my girlfriend is arriving in Luxembourg only friday afternoon and sometimes flight arrive late… can you please confirm for Saturday?

Hier zouden we dolgraag aan deelnemen. Hou ons op de hoogte voor volgende editie aub. Malheureusement nous ne serons pas disponibles ni à cette date, ni pour la soirée du 24 juin…. Het goed aanpakken en en partner die meegaat in deze fantasie is de boodschap. Waaw dit is een mooie opdracht. Ik ken de wereld waarin ze zich in haar dagelijkse leven beweegt. Kan invoelen hoezeer andere dingen nodig zijn om te compenseren voor de dagdagelijkse verantwoordelijkheden in deze jobs.

Bubbelen om het te kunnen volhouden. Intense prikkels om echt te leven. De wereld van sex daarnaast die jullie aanbieden is nieuw voor mij. Droom van zo een Eyes Wide Shut Party. Dus graag wat hulp bij het design. Tenzij jullie echt voor de ervaring willen gaan…. Ik begeef mij nog maar op het gebied van soft BDSM. Kleinere experimenten gedaan met mijn partner. Viel niet zo spontaan.

Wel geil aanzicht maar beetje gefordeerd. Dan alleen naar instituur Marbelle geweest in Gent. Daar kan je voor BDSM kiezen. Gekozen voor 2 meisjes — slaaf en dom.

Met de vraag om initiatie te geven. Eerst wat inspiratie opgedaan met slaaf meisje. Daarna werd ikzelf slaaf om eens de andere kant te ondervinden. Wasspelden op de tepels, balzak afgebonden, vastgebonden…. Nu ben ik het zeker… dit wil ik als DOM wel meer doen. Hoe dit aanpakken met partner? Hierboven staat om wat ginds te geven via lectuur. Zoek daarvoor naar ideeën. Kan iemand mij tips geven, ervaring bijleren, …. Heel mooi… dit is onze eerste keer dat wij deelnemen.

We zijn zeer enthousiast en beloofd een mooie ervaring te worden. Je zou kunnen uitgedaagd worden of jullie zouden kunnen uitdagen. Elegant en zeer erotisch … mooie beelden … Thai the game begins …. Thx a lot We love it Greetz. Prachtig scenario en lingerie.

Goede middag graag zouden we la nuit secrete mee willen beleven graag wat info over de kaarten die over zijn bvd jeroen en Wendy. Kijken rijkhalzend uit naar de zwoele nacht van 1 april! De fantasietjes voor de opdrachten van het kaartspel draaien op volle toeren!

Ik wil me graag overgeven aan de grillen en wensen van de dames. Laat maar weten wanneer …. Zinnnenprikkelend verslag dat tot mijn verbeelding spreekt. Vanzelfsprekend beschikbaar om gelijkaardig te moeten mogen ondergaan. Ik hoor het graag. Een zoen waarbij je jezelf proeft. Of je nu bent klaargekomen in haar mond of kutje …. Gewoon de dresscode volgen, en er kan niks fout lopen. Bij deze enkel zwart of witte maskers worden toegelaten. Kan er als man ongelooflijk van genieten ….

Mijn hoop en wens …. Noem het een droom, een wens, een fascinatie maar na het kontje te hebben leren kennen met een vorige partner werd de zin om ook eens anaal genomen te worden alsmaar groter. Ik was en ben toch hetero? Tot een fwb vriendin me voorstelde om samen naar een shemale te gaan.

Samen met vriendin de shemale pijpen, rimmen, zoenen, …. Le môment sûprème, ik die anaal werd ontmaagd was fantastisch. Een niet al te grote, warme penis die in mijn kontje verdween …. Doe het eigenlijk minder dan ik zou willen maar jah …. Het idee spreekt ons ontzettend aan, gezien wij van mvm houden en het nog spannender vinden wanneer er bewijs gestuurd dient te worden.

Er blijken glorie holes aanwezig te zijn op de Showboat in NL. Wij kennen deze club echter niet maar voor degene die het eens willen ervaring is het misschien een geschikte plek. Ik hoop ooit een partner te ontmoeten die een zelfde libertijns gedachtegoed met zich meedraagt.

Lagrange maar dan iets meer hardcore. Fantasie slaat op hol als ik dat zie …. Onlangs een fotoreportage van onszelf gedaan cf. Ik werk als fotograaf in bijberoep en zou zo een erotische shoot van een ander koppel wel eens zien zitten. Aankomende Evenementen No events. The very kinky start of the summer! Be yourself, but different. Show it to the world!! Wanneer gaat er nog eens ergens een EWS-event door? Of hoe het getal 13 plots een heel andere betekenis kan krijgen … We hadden het voorrecht er bij te mogen zijn op 13 september!

De avond kan nu écht beginnen … Hier en daar gaat tederheid over in het spel van verleiding …. En dont Forget bij bdsm!! Wat zoeken jullie juist? Rough vinden wij altijd leuk, Zijn er hier nog liefhebbers? Verslag had wel iets gedetailleerder mogen zijn. Felicitaties met jullie prachtige ervaring.

Leuk verteld en fijn dat jullie ervan genoten hebben! Goed en leuk om weten; misschien tot gauw! Prachtig met een schitterende kinky factor. Nice was ik maar de fotograaf! Knap en mooie vorm van kinky.

Ik wil voor mijn onderdanige sletje een gangbang regelen…. Met wat schaamhaar en mooi verzorgd! Prachtig artikel en dito fotomateriaal. Ja Ja Handen in onschuld wassen. De onschuld zelve……waar heb ik dit nog gezien…. Dat belooft voor de party. Kontje komt er goed in uit, lekker geslaagd. Zeer Geil, jullie mogen die stift altijd mee nemen!

Met de juiste man lijkt het me een intense belevenis…dit komt op mijn Bucketlist. Geachte rector Magnificus, Dank voor de uitnodiging, wij nemen deze met beide handen aan.

Hoogachtend, Mark en Brigitte. Bedankt voor de uitnodiging. Wij zullen met veel plezier en de nodige motivatie aanwezig zijn. Met de meeste hoogachting, verblijven wij, Lady en Sir Rossie.

Geachte Rector Magnificus, Dank voor de uitnodiging van uw gerenommeerd feestje. Geachte rector Magnificus, Bedankt voor de uitnodiging en wij willen heel graag aanwezig zijn. En in de juiste mood geil om te ondergaan. Het ultieme loslaten, inderdaad een zalig gevoel. Geachte Rector Magnificus, Vriendelijk dank voor de uitnodiging.

Geachte Rector Magnificus, We kijken vol spanning uit naar de aanvang van de university party op 19 september. Geachte Rector Magnificus, Wij danken u voor deze uitnodiging.

Wij leven vol spanning naar 19 september. Geachte Heer Rector Magnificus, Wij danken u voor deze uitnodiging op dit exclusieve fetishfeest. Vriendelijke groeten Orchidee — nieuwsgierige eerstejaars. Op naar nog zo van die avonden. Thank God for squirting women! I love to give the pleasure!

Graag maken we gebruik van je voorstel……. Fijne groeten Lady en Sir Rossie. Doen wij vaak en vinden het geweldig. Never experienced une femme fontaine, mais je voudrais bien!!! Het moet maar zo lekker niet zijn. Super leuk, komt daar ook een colloquium van? Spanning bij de security check, niet alleen vanwege de afwezige slip, maar ook vanwege de erotische attributen in de handbagage… Eens geland, gelukkig had ik mijn bagage, kijk ik rond in de hal.

Een snelle fotoshoot aan het drukke Ponta da Piedade, gekreun proberen te onderdrukken bij het klaarkomen in La Capela de Ossos… Maar ook genieten van koffie op bed, een uitgebreid ontbijt in de ochtendzon of een gekleed diner in de avond, een samenzweerderig gevoel, lange gesprekken, heerlijke Vino verde of cocktails op een terrasje in de zon, een uitgebreide massage en verwenbeurt op bed.

Leuk om dit te lezen, kunnen wij altijd eens plannen! Interessant, willen we steeds aan meewerken. Ik wil ook graag eens deelnemen als man.

Super om er te mogen bijzijn …. ENJOY met de voorbereidingen. Eindelijk mogen we haar IRL ontmoeten. Puurheid en Vrouwelijkheid hoeft niet te worden verloochent. Met veel plezier aanvaarden we de uitnodiging. Tot op de party. Liefste Venus en Eros en de andere aanwezigen een fantastische avond in een perfect kader. Is een art over vrouwelijke fantasieën ,, geen persoonlijk bericht. Ik vind vooral het korset met een kanten rokje mooi.

Inderdaad langzaam opbouwen heeft mij zeer geholpen. Heerlijke opdracht zeer goed gedaan. Wow mooi en kinky! Bedankt voor de leuke reacties was leuk om te doen. De goede en ondeugende sfeer spat van het verhaal af! Zo is dat, To the point. Als dit ideaal scenario nu eens nét zo vlot kon lopen bij een date met 4, dàn spraken we van het ideale universum … Over het artikel: Zeer mooi uitgevoerd, Proficiat! Zeer mooi en leuk dat jullie elkaar zo gevonden hebben in dit spel.

Ik durfde hem pas weer aan te kijken toen hij me gedownload filmpjes op zijn pc liet zien. Doet je lichaam en geest helemaal recht aan. Kan voor mooi beeld zorgen. Hebben al wel eens hetzelfde uitgeprobeerd. Ja, dit is ook ons ding.

Helemaal geven en genieten, wat kan er mooier zijn…. Hier kunnen Den en San zich ook helemaal in vinden. Mooi verhaal en beelden. Waaw, leuk, en wanneer volgt het verslag van 3 april??? Wou dat ik er bij kon zijn!!! Hierin kunnen wij ons volledig vinden. Beter gezegd, volgens deze regels spelen wij al een heel tijdje.

Dat is het, waar het ons om draait. Willen wij ook best eens doen. Was echt heel opwindend. Perfect voorbeeld van multitasking en diepgang…. Is dat niet het concept van een gangbang? Ziet er goed uit. Zo een foto zou ik met plezier in mijn gang willen ophangen.

Ha Sofie, mag het ook een kijkende vrouw zijn? MVM, werkt perfect voor ons. Wie schrijft deze mooie teksten? Seks is de magie van de klik…. Vooral leuk als de partner op de hoogte is. Volgens dit consent lijkt me dit al een stap te ver. Dit moet wel geil geweest zijn.

.

Nu de weg een paar km volgen tot een haakse bocht naar lin Parkeerplaats De Reek, weg tussen Uden en Ravensteyn, druk bezochte gay plaats bij de Shell pomp, aan beide zijde van de weg met bebossing. Als je vanaf de bisschop bekkerslaan de Baltesakker binnen rijdt. Je ziet dan rechts een kantoor je slaat rechtsaf dat kantoor voorbij en dan rijd je weer een stu Parkeerplaats de Hespelaar achter het BP-tankstation aan de A Rij richting vanaf Breda richting Waalwijk.

Zeer grote parkeerplaats on belicht in de avond uren zeer Autosnelweg A2 van Eindhoven richting Maastricht. Afslag 34 Leende, Valkenswaard Volg "Valkenswaard".

Ingang leenderbos , hier heb je een parkeerplaats waar regelmatig stelletjes aanwezig zijn me Rij naar Bergen op Zoom en volg de bordjes naar de RK be- graafplaats geen grap rij deze voorbij en sla de eerste parkeer- plaats rechts af.

Je gaat nu het bos in, parkeer je auto en wacht af. In Oss, heb je bij de Mac Donalds een bos. Daar bij de parkeerplaats is een ontmoetingsplaats voor gay's.

De mac aan de ene kant van het viaduct, de ontmoetingsplaats aan de andere kant van het via Hier komen voornamelijk mannen maar we wachten nog op wat vrouwen die zich lekker willen laten verwennen door de mannen. Als je op de parkeerslaats aan komt staan ze daar tewachten en als het wat Ga hier in, parkeer je auto en loop door tot het eind van de parkeerplaats re De weg van Helmond naar Deurne, net buiten Helmond begin van de bosrand.

Links is een waterplas "De Rakt" genaamd. Tussen Tilburg en Breda, net voor de afslag Bavel. Een tankstation en een lang doorlopende parkeerplaats met bijzonder weinig verlichting 's avonds. Parkeerplaats Labbegat overdag voor mannen in de avond meer voor mannen en vrouwen. Op de A59 van Breda naar Waalwijk. Parkeerplaats de Vaertkant overdag voor mannen in de avond voor mannen en vrou Bij de Piet Klerx tegenover het Total benzine station, aan de bewoonde zijde is een donkere hoek waar nogal eens een paar mensen staan die op zoek zijn naar sex!!!

De snelweg van Eindhoven naar Tilburg, achteraan door het hek kruipen daar is een doorgan, ovedag in de zon veel homos die daar in hun naakie liggen zonnen, af en toe een hetro stelletje groot heid Volledige Tekst x bekeken reacties. Volledige Tekst x bekeken 67 reacties. Volledige Tekst x bekeken 72 reacties.

Volledige Tekst x bekeken 89 reacties. Volledige Tekst x bekeken 73 reacties. Volledige Tekst x bekeken 11 reacties. Volledige Tekst x bekeken 94 reacties. Volledige Tekst x bekeken 43 reacties. Volledige Tekst x bekeken 57 reacties.

Volledige Tekst x bekeken 32 reacties. Volledige Tekst x bekeken 23 reacties. Susteren achter het NS-station. Volledige Tekst x bekeken 8 reacties. Sex Wie heeft er vandaag zin 0 reacties. Wie zin in pijpdate tussen Den B Wie heeft dadelijk zi in een pijpdate? Contact Hoi met nick. Wat te beleven in Is er vanavond laat nog wat te beleven in de omgeving van Rotterdam?

Seks in de auto gefilmd Hete amateur tiener wordt geneukt in het hotel amateurkoppel stuurt film bezopen blondje wil keihard neuken! Geile amateur sex in een pashokje Rondborstige neukslet aan gort geneukt anale ambitie bij een tiroler auditie limburgse amateurs naakt.

In de buitenlucht neukt hij het strakke blondje diep in haar slikkende keeltje Topster amber micheals afgenaaid blond moedertje laat zich afwerken in homevideo blonde kapster neukt. Vrijend stel op bank Openlijk een potje neuken in het park bloedgeile brunette laat zich in alle standjes op de bank nemen door vreemde pik nieuwkomer heeft gouden toekomst in pornoscene.

Tieners 18 met veel haar op de doos In haar appartementje bruut afgeneukt hete sloerie in bos geneukt neuken behaarde vagina s. Amateur koppel filmt een geile groet vanuit de zandbak Gluren bij de geile buren volledig naakt amateur vrijend stel op bank.

Op straat opgepikt en geneukt Strakke amateur tiener sofia voor al haar fans op homevideo iii slanke brunette met lekker lijf en ongeschoren neukgleuf.

Stel betrapt door beveiligingscamera Dronken blonde slet neuken amateurfilmje in sexbioscoop lekker ding ontdekt een pik op de plee. Amateur latina gf wil hot cum eat Boertje bedreigt blonde slet meisje gaat haar boxleraar pijpen nadat ze hem knockout heeft geslagen blond sletje geneukt op de motorkap. Amateur stel filmt hun stiekeme neukbeurt in de auto langs de snelweg Sex in de keuken stiekem gefilmd hot amateur tiener bonsde hard op tafel seks in de auto gefilmd.