Vrouw vingert man erotische massage best

vrouw vingert man erotische massage best

Massage oliën in huis hebben Gebruik een olie op natuurbasis. Gebruik altijd genoeg olie. Zo blijven jouw bewegingen vloeiend en dit voelt fijner voor haar aan. Probeer de volgende geuren eens uit: Zorg ervoor dat het olie flesje een beetje warm is. Koude olie net als koude handen op haar lichaam zijn niet fijn. Persoonlijke verzorging Denk hierbij gewoon aan de basis. Zorg ervoor dat je gedouchte bent.

Scheer bepaalde lichaamsdelen als je weet dat zij dat fijn vindt. Als je twijfelt of ze zich comfortabel voelt… Benoem dan de volgende drie puntjes: Geef aan dat ze het altijd kan aangeven als ze iets niet fijn vindt. Vraag haar of er nog iets is waar ze zich oncomfortabel over voelt.

Vertel haar dat je zin hebt om haar mooie lichaam te ontdekken. De 15 basis massage technieken De massagetechnieken die je nu gaat lezen zijn heel simpel te leren en toe te passen. In deel 3 vertel ik je precies welke techniek je bij welk lichaamsdeel moet toepassen. Vaak vindt ze bijna alles lekker en zo niet… Dan geeft ze dat vanzelf met woorden of gebaren aan. Wees dus niet te bang om vrij te experimenteren en je eigen creativiteit te laten gaan.

Houd je handen plat. Beweeg ze in een lange, zachte en vloeiende beweging. Vooral voor haar rug, benen, buik, borst en billen. Maak cirkels op haar lichaam. Beweeg je handen uit elkaar en dan weer naar elkaar toe. Dit vindt ze fijn op haar rug, benen, buik, borst en billen. Gebruik alleen je vingertoppen om cirkels te maken. Zeker als het gedeelte van het lichaam zacht is. Vooral fijn op haar borst, buik, wangen, zijkant van haar nek, bovenkant van haar rug en schouders.

Wrijf met stevige en snelle bewegingen over haar huid. Dit creëert een bepaalde warmte die haar nog meer laat ontspannen. Perfect voor haar benen, armen, rug, billen en schouders 5. Dit is precies dezelfde handeling als dat je meel aan het kneden bent voor brood.

Grijp gedeeltes van haar lichaam en zet daar wat druk op met je vingers en handen. Doe dit op delen waar ze wat meer vet heeft. Maak een snelle trillende beweging met twee vingers alsof je ze in het stopcontact steekt. Wiebel je vingers zachtjes aan de oppervlakte van haar huid. Dit is een fijne beweging over heel haar lichaam. Maak kleine, verschillende, slome en snelle bewegingen met je duimen.

Doe dit in cirkels of door ze van je af te duwen. Ook deze beweging vindt zij bijna overal fijn op haar lichaam.

Maak van je handen klauwen en druk ze een voor een op haar lichaam. Trek je handen een voor een naar je toe. Let er op dat je geen lange nagels hebt. Strijk de ene na de andere hand over haar lichaam, waarbij jouw vingertoppen haar lichaam strelen. Het is belangrijk dat je haar heel lichtjes aanraakt. Dit vindt ze over heel haar lichaam fijn. Dit stimuleert en activeert haar lichaam. Let op… Doe dit niet op gevoelige lichaamsdelen en delen waar botten aan de oppervlakte zitten.

Maak ronde kopjes van je handen en drum om de beurt met je handen op haar lichaam. Vooral fijn op haar rug, billen en dijen. Maak van je handen een vuist en druk zachtjes met je knokkels op haar huid. Vermijd de gebieden waar botten zitten. De beste plek om dit te doen is in haar handpalm. Houd haar benen of armen vast en beweeg je handen van boven naar benen. Maak een wringende beweging met je handen. Net zoals je kleren zou uitwringen als ze nat zijn.

Probeer dit op haar armen en benen. Likken, sabbelen en bijten. Het unieke van erotische massages is dat je je mond ook vaak gebruikt. Gebruik je lippen, tong en tanden om haar extra erotische sensaties te geven. Experimenteer en kijk wat zij lekker vindt. Hoe je haar van top tot teen masseert Door haar van top tot teen te masseren kom je erachter wat zij lekker vindt. Als je haar aan het masseren bent, kom je wat hardere plekken tegen op haar lichaam. Gebruik je vingertoppen om haar hoofdhuid te masseren Oorlellen: Maak kleine cirkels Techniek 2 Voorhoofd, wangen en kin: Iets verder naar onderen zitten de schouders en rug.

In haar schouders heeft ze vaak een hoop spanning. Als je dit gedeelte goed masseert dan werkt dat ook ontspannend voor heel haar lichaam. Let er wel  op dat je niet te hard masseert, want het kan gevoelig zijn.

Techniek 5 Schouder bladen: Zachte druk geven op de spieren en niet op de botten Wervelkolom: Masseer beiden kanten op met je vingertoppen Rug: Streel langzaam met je vingertoppen Techniek 9 Taille: Kneed beide kanten van haar lichaam. Tot zover de schouders en de rug. Vanuit hier ga je verder met haar armen en handen te masseren. Gebruik je duimen Techniek 7 Elleboog: Ga hier langzaam overheen en vermijd om hier druk te geven Bovenarm: Kneed haar en gebruik de techniek van onttrekken Techniek Trekken of er op sabbelen Palm: Perfect om hier je duimen te gebruiken Pols: Beweeg haar hand zachtjes heen en weer.

Dan komen we bij het favoriete gedeelte van 'de billen mannen' onder ons. Kneden is een mogelijkheid. Het is ook leuk om te experimenteren met je ellebogen en onderarmen. Druk met je handen of onderarmen Knieën: Ga hier vooral niet teveel druk geven. Geef hier wat meer druk en probeer eens wat vibrerende bewegingen. Nu heb je haar gehele achterkant gehad en mag je haar omdraaien. Daar begin je bij haar borst. Vloeiende beweging Techniek 1 Tepels: Gebruik je vingers, lippen en tong.

Een subtiele vloeiende beweging. Kneed ze ook zachtjes met beide handen. Een vloeiende beweging met beide handen. Terwijl je haar masseert… Vertel haar hoe bijzonder mooi je haar borsten vindt en dat je ervan geniet om ze te masseren. Dit helpt haar om te ontspannen en nog meer te genieten.

Dan sla je haar schaamstreek over en begin je bij haar voeten. Masseer met je vingers tussen de tenen en trek zachtjes aan elke teen Onderkant: Druk zachtjes met je duimen Hiel: Maak cirkels met je duimen.

Kneed deze spieren goed Binnenkant dijbeen: Maak cirkels met je handen Scheenbeen: Laat je duim omhoog langs haar been glijden Kuiten: Kneed de grote spieren aan de achterkant. Cirkels met de vingertoppen. Hoe je haar een heerlijk orgasme geeft na de massage Nu heb je haar hele lichaam gemasseerd.. Het hoogtepunt moet nog komen.

Vingeren Simpel maar effectief. Hier zijn 10 tips om haar klaar te vingeren. Olie tast rubber namelijk aan. Wat je ook doet tijdens de erotische massage Maak de bewegingen langzaam en een beetje plagerig. Het is geen sportmassage, je hoeft de spieren dus niet stevig te kneden.

Bij een erotische massage raak je elkaar juist zachter aan om elkaar op te winden. Waar start ik met masseren? Je masseert eerst de onderbenen, dan de bovenbenen, dan de billen en de rug. De vagina en borsten bewaar je voor het laatst! Dit is belangrijk, anders ga je te snel. Je wilt de spanning opbouwen. Ga niet te snel! Als je te snel gaat is een vrouw nog niet ontspannen en in de stemming. Ze kan dan dichtklappen en denkt dat je maar op één ding uit bent: Door haar langzaam en stap voor stap aan te raken zal ze het vertrouwen krijgen dat je op haar tempo wilt gaan en haar genot het belangrijkst vindt.

Wil je duidelijk zien hoe je een goede erotische massage geeft? Vrijen met aandacht Ook als je verder gaat met vrijen en je haar overal gaat zoenen en likken en masseren, vinden vrouwen het fijn als je aandacht blijft houden voor haar. Hoe vrij je met aandacht? Kijk haar regelmatig in de ogen En kijk haar liefdevol en geil aan, laat haar zien dat je haar opwindend vindt en het bijzonder vindt om seks met haar te hebben. Zie wat voor prachtige en geile vrouw ze eigenlijk is.

Geniet van haar mooie en zachte lichaam Jij mag dat nu gaan aanraken en er van genieten, niemand anders, hoe bijzonder is dat! Raak haar aan met aandacht Neem ook daar dus de tijd voor, voel haar echt. Besef je dat het orgasme nu niet belangrijk is De weg erheen is waar je samen met haar van kan genieten. Slow beffen Veel mannen denken dat vrouwen beffen het lekkerst vinden als hun tong snel, stevig en gericht over de clitoris gaat.

Veel vrouwen kennen dit gevoel helemaal niet, dus je zal haar verbazen… Voordat je begint met slow beffen Belangrijkste tip Lik nog niet direct over de clitoris, maar eerst erlangs over schaamlippen, ingang vagina.

Bouw dit langzaam op. Je zult merken dat ze op een gegeven moment meer wil. Lik met een brede ontspannen tong Dus niet met een puntje! Lik zo langzaam als je kan Hoe langzamer, hoe intenser het zal gaan voelen bij haar. Let goed op haar lichaamstaal Houdt ze haar benen bij elkaar, dan ga je waarschijnlijk te snel of vind ze het niet lekker. Spreid ze haar benen verder, dan geniet ze. Kreunt ze, en ademt ze diep en snel? Dat is ook een goed teken. Is ze juist heel stil, dan heeft ze moeite om zich over te geven.

De techniek van het slow beffen Lik heel langzaam langs en over haar schaamlippen. Maak rondjes rond de vagina en langs de schaamlippen. Wat je ook doet, ga niet direct op de clitoris af. Als je de clitoris raakt, doe je dit zachtjes!

Alleen met je lippen, of door je tong er speels langs te laten gaan. Pas als ze je smeekt om verder te gaan, kun je haar clitoris meer en intenser gaan likken. In de Tantra ook Yoni massage genoemd. Gebruik geen olie, dat kan gaan irriteren. Glijdt extreem langzaam met je hand over haar hele schaamstreek De venusheuvel, de schaamlippen, de ingang van de vagina.

Hoe langzamer je gaat, hoe intenser het kan voelen voor de vrouw en hoe meer opgewonden ze wordt. Dit klinkt misschien gek, maar zachte bewegingen kunnen juist veel meer opwinding veroorzaken dat stevige en gerichte massage. Probeer maar uit en vraag aan de vrouw wat ze lekkerder vindt. Ook hier Ga niet direct naar de clitoris, masseer in eerste instantie juist alles behalve de clitoris… Gebruik je platte hand Niet 1 vinger.

Je aait als het ware over de hele vagina heen. Pas als de vrouw heel erg opgewonden is Ga je ook haar clitoris aanraken. Eerst zachtjes en bijna toevallig. Hoe je merkt dat ze geil is? Ze opent haar benen meer voor je en drukt haar bekken naar je hand. Tijdens de vaginale massage en het beffen Kun je ook haar G-spot stimuleren. Dat zal haar nog geiler maken en een intens orgasme geven. Intiem neuken Heb je een vrouw lekker opgewonden gemaakt met plagen, zoenen, strelen en likken?

Dan zal ze je met een beetje geluk vragen om genomen te worden door jou… Let op: Voordat je begint met intiem neuken We kunnen het niet vaak genoeg zeggen Ga nooit neuken zonder dat je je dame geil en nat hebt gemaakt: Neuken is alleen lekker als de vagina erg vochtig is En haar schaamlippen goed opgezwollen zijn.

Door opwinding vormt zich namelijk een soort stootkussentje, waardoor de penis makkelijker in de vagina glijdt en het neuken intenser voelt. Je kunt glijmiddel gebruiken, maar let op:

Oude buurvrouw neuken oude harige kut


vrouw vingert man erotische massage best

Massage oliën in huis hebben Gebruik een olie op natuurbasis. Gebruik altijd genoeg olie. Zo blijven jouw bewegingen vloeiend en dit voelt fijner voor haar aan. Probeer de volgende geuren eens uit: Zorg ervoor dat het olie flesje een beetje warm is. Koude olie net als koude handen op haar lichaam zijn niet fijn. Persoonlijke verzorging Denk hierbij gewoon aan de basis. Zorg ervoor dat je gedouchte bent.

Scheer bepaalde lichaamsdelen als je weet dat zij dat fijn vindt. Als je twijfelt of ze zich comfortabel voelt… Benoem dan de volgende drie puntjes: Geef aan dat ze het altijd kan aangeven als ze iets niet fijn vindt. Vraag haar of er nog iets is waar ze zich oncomfortabel over voelt. Vertel haar dat je zin hebt om haar mooie lichaam te ontdekken. De 15 basis massage technieken De massagetechnieken die je nu gaat lezen zijn heel simpel te leren en toe te passen.

In deel 3 vertel ik je precies welke techniek je bij welk lichaamsdeel moet toepassen. Vaak vindt ze bijna alles lekker en zo niet… Dan geeft ze dat vanzelf met woorden of gebaren aan. Wees dus niet te bang om vrij te experimenteren en je eigen creativiteit te laten gaan. Houd je handen plat. Beweeg ze in een lange, zachte en vloeiende beweging. Vooral voor haar rug, benen, buik, borst en billen. Maak cirkels op haar lichaam. Beweeg je handen uit elkaar en dan weer naar elkaar toe. Dit vindt ze fijn op haar rug, benen, buik, borst en billen.

Gebruik alleen je vingertoppen om cirkels te maken. Zeker als het gedeelte van het lichaam zacht is. Vooral fijn op haar borst, buik, wangen, zijkant van haar nek, bovenkant van haar rug en schouders. Wrijf met stevige en snelle bewegingen over haar huid. Dit creëert een bepaalde warmte die haar nog meer laat ontspannen. Perfect voor haar benen, armen, rug, billen en schouders 5.

Dit is precies dezelfde handeling als dat je meel aan het kneden bent voor brood. Grijp gedeeltes van haar lichaam en zet daar wat druk op met je vingers en handen. Doe dit op delen waar ze wat meer vet heeft. Maak een snelle trillende beweging met twee vingers alsof je ze in het stopcontact steekt.

Wiebel je vingers zachtjes aan de oppervlakte van haar huid. Dit is een fijne beweging over heel haar lichaam. Maak kleine, verschillende, slome en snelle bewegingen met je duimen. Doe dit in cirkels of door ze van je af te duwen. Ook deze beweging vindt zij bijna overal fijn op haar lichaam. Maak van je handen klauwen en druk ze een voor een op haar lichaam. Trek je handen een voor een naar je toe. Let er op dat je geen lange nagels hebt. Strijk de ene na de andere hand over haar lichaam, waarbij jouw vingertoppen haar lichaam strelen.

Het is belangrijk dat je haar heel lichtjes aanraakt. Dit vindt ze over heel haar lichaam fijn. Dit stimuleert en activeert haar lichaam. Let op… Doe dit niet op gevoelige lichaamsdelen en delen waar botten aan de oppervlakte zitten.

Maak ronde kopjes van je handen en drum om de beurt met je handen op haar lichaam. Vooral fijn op haar rug, billen en dijen. Maak van je handen een vuist en druk zachtjes met je knokkels op haar huid.

Vermijd de gebieden waar botten zitten. De beste plek om dit te doen is in haar handpalm. Houd haar benen of armen vast en beweeg je handen van boven naar benen.

Maak een wringende beweging met je handen. Net zoals je kleren zou uitwringen als ze nat zijn. Probeer dit op haar armen en benen. Likken, sabbelen en bijten. Het unieke van erotische massages is dat je je mond ook vaak gebruikt. Gebruik je lippen, tong en tanden om haar extra erotische sensaties te geven. Experimenteer en kijk wat zij lekker vindt. Hoe je haar van top tot teen masseert Door haar van top tot teen te masseren kom je erachter wat zij lekker vindt.

Als je haar aan het masseren bent, kom je wat hardere plekken tegen op haar lichaam. Gebruik je vingertoppen om haar hoofdhuid te masseren Oorlellen: Maak kleine cirkels Techniek 2 Voorhoofd, wangen en kin: Iets verder naar onderen zitten de schouders en rug. In haar schouders heeft ze vaak een hoop spanning. Als je dit gedeelte goed masseert dan werkt dat ook ontspannend voor heel haar lichaam.

Let er wel  op dat je niet te hard masseert, want het kan gevoelig zijn. Techniek 5 Schouder bladen: Zachte druk geven op de spieren en niet op de botten Wervelkolom: Masseer beiden kanten op met je vingertoppen Rug: Streel langzaam met je vingertoppen Techniek 9 Taille: Kneed beide kanten van haar lichaam.

Tot zover de schouders en de rug. Vanuit hier ga je verder met haar armen en handen te masseren. Gebruik je duimen Techniek 7 Elleboog: Ga hier langzaam overheen en vermijd om hier druk te geven Bovenarm: Kneed haar en gebruik de techniek van onttrekken Techniek Trekken of er op sabbelen Palm: Perfect om hier je duimen te gebruiken Pols: Beweeg haar hand zachtjes heen en weer. Dan komen we bij het favoriete gedeelte van 'de billen mannen' onder ons. Kneden is een mogelijkheid. Het is ook leuk om te experimenteren met je ellebogen en onderarmen.

Druk met je handen of onderarmen Knieën: Ga hier vooral niet teveel druk geven. Geef hier wat meer druk en probeer eens wat vibrerende bewegingen. Nu heb je haar gehele achterkant gehad en mag je haar omdraaien. Daar begin je bij haar borst. Vloeiende beweging Techniek 1 Tepels: Gebruik je vingers, lippen en tong.

Een subtiele vloeiende beweging. Kneed ze ook zachtjes met beide handen. Een vloeiende beweging met beide handen. Terwijl je haar masseert… Vertel haar hoe bijzonder mooi je haar borsten vindt en dat je ervan geniet om ze te masseren. Dit helpt haar om te ontspannen en nog meer te genieten. Dan sla je haar schaamstreek over en begin je bij haar voeten.

Masseer met je vingers tussen de tenen en trek zachtjes aan elke teen Onderkant: Druk zachtjes met je duimen Hiel: Maak cirkels met je duimen. Kneed deze spieren goed Binnenkant dijbeen: Maak cirkels met je handen Scheenbeen: Laat je duim omhoog langs haar been glijden Kuiten: Kneed de grote spieren aan de achterkant.

Cirkels met de vingertoppen. Hoe je haar een heerlijk orgasme geeft na de massage Nu heb je haar hele lichaam gemasseerd.. Het hoogtepunt moet nog komen. Vingeren Simpel maar effectief. Hier zijn 10 tips om haar klaar te vingeren. Olie tast rubber namelijk aan. Wat je ook doet tijdens de erotische massage Maak de bewegingen langzaam en een beetje plagerig.

Het is geen sportmassage, je hoeft de spieren dus niet stevig te kneden. Bij een erotische massage raak je elkaar juist zachter aan om elkaar op te winden. Waar start ik met masseren? Je masseert eerst de onderbenen, dan de bovenbenen, dan de billen en de rug. De vagina en borsten bewaar je voor het laatst! Dit is belangrijk, anders ga je te snel. Je wilt de spanning opbouwen. Ga niet te snel! Als je te snel gaat is een vrouw nog niet ontspannen en in de stemming. Ze kan dan dichtklappen en denkt dat je maar op één ding uit bent: Door haar langzaam en stap voor stap aan te raken zal ze het vertrouwen krijgen dat je op haar tempo wilt gaan en haar genot het belangrijkst vindt.

Wil je duidelijk zien hoe je een goede erotische massage geeft? Vrijen met aandacht Ook als je verder gaat met vrijen en je haar overal gaat zoenen en likken en masseren, vinden vrouwen het fijn als je aandacht blijft houden voor haar. Hoe vrij je met aandacht? Kijk haar regelmatig in de ogen En kijk haar liefdevol en geil aan, laat haar zien dat je haar opwindend vindt en het bijzonder vindt om seks met haar te hebben. Zie wat voor prachtige en geile vrouw ze eigenlijk is.

Geniet van haar mooie en zachte lichaam Jij mag dat nu gaan aanraken en er van genieten, niemand anders, hoe bijzonder is dat!

Raak haar aan met aandacht Neem ook daar dus de tijd voor, voel haar echt. Besef je dat het orgasme nu niet belangrijk is De weg erheen is waar je samen met haar van kan genieten. Slow beffen Veel mannen denken dat vrouwen beffen het lekkerst vinden als hun tong snel, stevig en gericht over de clitoris gaat.

Veel vrouwen kennen dit gevoel helemaal niet, dus je zal haar verbazen… Voordat je begint met slow beffen Belangrijkste tip Lik nog niet direct over de clitoris, maar eerst erlangs over schaamlippen, ingang vagina. Bouw dit langzaam op.

Je zult merken dat ze op een gegeven moment meer wil. Lik met een brede ontspannen tong Dus niet met een puntje! Lik zo langzaam als je kan Hoe langzamer, hoe intenser het zal gaan voelen bij haar. Let goed op haar lichaamstaal Houdt ze haar benen bij elkaar, dan ga je waarschijnlijk te snel of vind ze het niet lekker.

Spreid ze haar benen verder, dan geniet ze. Kreunt ze, en ademt ze diep en snel? Dat is ook een goed teken. Is ze juist heel stil, dan heeft ze moeite om zich over te geven. De techniek van het slow beffen Lik heel langzaam langs en over haar schaamlippen.

Maak rondjes rond de vagina en langs de schaamlippen. Wat je ook doet, ga niet direct op de clitoris af. Als je de clitoris raakt, doe je dit zachtjes!

Alleen met je lippen, of door je tong er speels langs te laten gaan. Pas als ze je smeekt om verder te gaan, kun je haar clitoris meer en intenser gaan likken. In de Tantra ook Yoni massage genoemd. Gebruik geen olie, dat kan gaan irriteren. Glijdt extreem langzaam met je hand over haar hele schaamstreek De venusheuvel, de schaamlippen, de ingang van de vagina.

Hoe langzamer je gaat, hoe intenser het kan voelen voor de vrouw en hoe meer opgewonden ze wordt. Dit klinkt misschien gek, maar zachte bewegingen kunnen juist veel meer opwinding veroorzaken dat stevige en gerichte massage. Probeer maar uit en vraag aan de vrouw wat ze lekkerder vindt. Ook hier Ga niet direct naar de clitoris, masseer in eerste instantie juist alles behalve de clitoris… Gebruik je platte hand Niet 1 vinger.

Je aait als het ware over de hele vagina heen. Pas als de vrouw heel erg opgewonden is Ga je ook haar clitoris aanraken. Eerst zachtjes en bijna toevallig. Hoe je merkt dat ze geil is? Ze opent haar benen meer voor je en drukt haar bekken naar je hand. Tijdens de vaginale massage en het beffen Kun je ook haar G-spot stimuleren. Dat zal haar nog geiler maken en een intens orgasme geven. Intiem neuken Heb je een vrouw lekker opgewonden gemaakt met plagen, zoenen, strelen en likken?

Dan zal ze je met een beetje geluk vragen om genomen te worden door jou… Let op: Voordat je begint met intiem neuken We kunnen het niet vaak genoeg zeggen Ga nooit neuken zonder dat je je dame geil en nat hebt gemaakt: Neuken is alleen lekker als de vagina erg vochtig is En haar schaamlippen goed opgezwollen zijn.

Door opwinding vormt zich namelijk een soort stootkussentje, waardoor de penis makkelijker in de vagina glijdt en het neuken intenser voelt. Je kunt glijmiddel gebruiken, maar let op:


Soft bdsm film stiefvader neukt dochter


Gratis Porno films van Erotische Massage. Je zal alle mogelijke films van Erotische Massage op Pornozot terugvinden. Enkel maar hier gratis kwaliteitsporno. Marktnet - Bekijk het ruime aantal vrouw zoekt man contactadvertenties of plaats zelf een gratis advertentie. Gratis sexcontact den haag erotic massage Categories Erotische. All models are 18 years or. Op haar eerste werkdag wordt ze betrapt met twee vingers in haar klant. Hoi, leuk dat je. Gratis sex filmpjes over Oudere vrouw sex met veel schaamhaar, met Een mooie roodharige vingert haar kutje vol schaamhaar.

Je zal alle mogelijke films van Oudere Vrouwen op Pornozot terugvinden. Kijk de video op http: Raak haar aan met aandacht Neem ook daar dus de tijd voor, voel haar echt. Besef je dat het orgasme nu niet belangrijk is De weg erheen is waar je samen met haar van kan genieten. Slow beffen Veel mannen denken dat vrouwen beffen het lekkerst vinden als hun tong snel, stevig en gericht over de clitoris gaat.

Veel vrouwen kennen dit gevoel helemaal niet, dus je zal haar verbazen… Voordat je begint met slow beffen Belangrijkste tip Lik nog niet direct over de clitoris, maar eerst erlangs over schaamlippen, ingang vagina. Bouw dit langzaam op. Je zult merken dat ze op een gegeven moment meer wil.

Lik met een brede ontspannen tong Dus niet met een puntje! Lik zo langzaam als je kan Hoe langzamer, hoe intenser het zal gaan voelen bij haar. Let goed op haar lichaamstaal Houdt ze haar benen bij elkaar, dan ga je waarschijnlijk te snel of vind ze het niet lekker.

Spreid ze haar benen verder, dan geniet ze. Kreunt ze, en ademt ze diep en snel? Dat is ook een goed teken. Is ze juist heel stil, dan heeft ze moeite om zich over te geven.

De techniek van het slow beffen Lik heel langzaam langs en over haar schaamlippen. Maak rondjes rond de vagina en langs de schaamlippen. Wat je ook doet, ga niet direct op de clitoris af.

Als je de clitoris raakt, doe je dit zachtjes! Alleen met je lippen, of door je tong er speels langs te laten gaan. Pas als ze je smeekt om verder te gaan, kun je haar clitoris meer en intenser gaan likken. In de Tantra ook Yoni massage genoemd. Gebruik geen olie, dat kan gaan irriteren. Glijdt extreem langzaam met je hand over haar hele schaamstreek De venusheuvel, de schaamlippen, de ingang van de vagina. Hoe langzamer je gaat, hoe intenser het kan voelen voor de vrouw en hoe meer opgewonden ze wordt.

Dit klinkt misschien gek, maar zachte bewegingen kunnen juist veel meer opwinding veroorzaken dat stevige en gerichte massage. Probeer maar uit en vraag aan de vrouw wat ze lekkerder vindt. Ook hier Ga niet direct naar de clitoris, masseer in eerste instantie juist alles behalve de clitoris… Gebruik je platte hand Niet 1 vinger.

Je aait als het ware over de hele vagina heen. Pas als de vrouw heel erg opgewonden is Ga je ook haar clitoris aanraken. Eerst zachtjes en bijna toevallig. Hoe je merkt dat ze geil is? Ze opent haar benen meer voor je en drukt haar bekken naar je hand. Tijdens de vaginale massage en het beffen Kun je ook haar G-spot stimuleren.

Dat zal haar nog geiler maken en een intens orgasme geven. Intiem neuken Heb je een vrouw lekker opgewonden gemaakt met plagen, zoenen, strelen en likken? Dan zal ze je met een beetje geluk vragen om genomen te worden door jou… Let op: Voordat je begint met intiem neuken We kunnen het niet vaak genoeg zeggen Ga nooit neuken zonder dat je je dame geil en nat hebt gemaakt: Neuken is alleen lekker als de vagina erg vochtig is En haar schaamlippen goed opgezwollen zijn.

Door opwinding vormt zich namelijk een soort stootkussentje, waardoor de penis makkelijker in de vagina glijdt en het neuken intenser voelt. Houd het de eerste keer gewoon puur met alleen massageolie.

Als dit niet genoeg is of je wil een keer iets nieuws proberen…. Als je haar een keer wil 'masseren' met een vibrator Check dan dit artikel waar je de 7 beste vibrators vindt. Nadat je de massage gegeven hebt, wil je haar méér en méér opwinden om haar uiteindelijk hard te laten klaarkomen. Daarvoor heb ik een simpel trucje ontdekt, wat haar letterlijk verslaafd maakt aan seks wanneer je het toepast. Luuk Zwart is een Nederlandse sekscoach. Hij helpt mannen en vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen.

Please log in again. The login page will open in a new window. After logging in you can close it and return to this page. Hoe je een massage voorbereidt. Hoe je haar een heerlijk orgasme geeft na de massage. Voordat we beginnen eerst dit Waarom geef je haar een erotische massage? Een erotische massages is voorspel en heeft verschillende voordelen: Een vrouw wordt er opgewonden van en heeft daardoor betere orgasmes.

Goed voor haar mentale en fysieke gezondheid. Het versterkt jullie relatie en verbetert jullie seksleven. Hoe je een massage voorbereidt Om haar een goede massage te geven is het belangrijk dat je eerst de volgende stappen doorloopt: De erotische massage ruimte klaar maken De ruimte waar je de massage gaat geven heeft wat voorbereiding nodig. Een ruimte waar je beiden vergeet wat er in de buitenwereld gebeurd en de focus hebt op de tijd die jullie samen zijn.

Gedimt licht en kaarsjes. Dit zorgt voor een kalme, relaxte en sensuele omgeving. Een tochtvrije en warme kamer, zodat ze het niet koud krijgt als ze naakt met massageolie voor je ligt.

Dit geeft haar een extra sensatie en een mogelijkheid voor een diepere ontspanning. Zorg ervoor dat jullie niet gestoord worden tijdens de massage. Zet beiden jullie telefoon uit. Stel de mensen in je huis even op de hoogte dat ze jullie niet moeten storen. Of plak desnoods even een notitie op je deur. Dit creëert een erotische omgeving als je de juiste muziek op zet.

Massage oliën in huis hebben Gebruik een olie op natuurbasis. Gebruik altijd genoeg olie. Zo blijven jouw bewegingen vloeiend en dit voelt fijner voor haar aan. Probeer de volgende geuren eens uit: Zorg ervoor dat het olie flesje een beetje warm is. Koude olie net als koude handen op haar lichaam zijn niet fijn. Persoonlijke verzorging Denk hierbij gewoon aan de basis.

Zorg ervoor dat je gedouchte bent. Scheer bepaalde lichaamsdelen als je weet dat zij dat fijn vindt. Als je twijfelt of ze zich comfortabel voelt… Benoem dan de volgende drie puntjes: Geef aan dat ze het altijd kan aangeven als ze iets niet fijn vindt. Vraag haar of er nog iets is waar ze zich oncomfortabel over voelt. Vertel haar dat je zin hebt om haar mooie lichaam te ontdekken.

De 15 basis massage technieken De massagetechnieken die je nu gaat lezen zijn heel simpel te leren en toe te passen. In deel 3 vertel ik je precies welke techniek je bij welk lichaamsdeel moet toepassen. Vaak vindt ze bijna alles lekker en zo niet… Dan geeft ze dat vanzelf met woorden of gebaren aan.

Wees dus niet te bang om vrij te experimenteren en je eigen creativiteit te laten gaan. Houd je handen plat. Beweeg ze in een lange, zachte en vloeiende beweging. Vooral voor haar rug, benen, buik, borst en billen. Maak cirkels op haar lichaam. Beweeg je handen uit elkaar en dan weer naar elkaar toe. Dit vindt ze fijn op haar rug, benen, buik, borst en billen. Gebruik alleen je vingertoppen om cirkels te maken. Zeker als het gedeelte van het lichaam zacht is.

Vooral fijn op haar borst, buik, wangen, zijkant van haar nek, bovenkant van haar rug en schouders. Wrijf met stevige en snelle bewegingen over haar huid. Dit creëert een bepaalde warmte die haar nog meer laat ontspannen. Perfect voor haar benen, armen, rug, billen en schouders 5. Dit is precies dezelfde handeling als dat je meel aan het kneden bent voor brood. Grijp gedeeltes van haar lichaam en zet daar wat druk op met je vingers en handen.

Doe dit op delen waar ze wat meer vet heeft. Maak een snelle trillende beweging met twee vingers alsof je ze in het stopcontact steekt. Wiebel je vingers zachtjes aan de oppervlakte van haar huid. Dit is een fijne beweging over heel haar lichaam. Maak kleine, verschillende, slome en snelle bewegingen met je duimen. Doe dit in cirkels of door ze van je af te duwen. Ook deze beweging vindt zij bijna overal fijn op haar lichaam.

Maak van je handen klauwen en druk ze een voor een op haar lichaam. Trek je handen een voor een naar je toe. Let er op dat je geen lange nagels hebt.

vrouw vingert man erotische massage best